- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
konzi
aktív tag
válasz bencevargaa #6766 üzenetére
Sajnálom. Biztos tud segíteni valaki a közelében !
,egy valaszt megerdemlek ??,
-
konzi
aktív tag
válasz bencevargaa #6764 üzenetére
akkor sajna nem tudok segíteni..kisvárda messze van.
-
konzi
aktív tag
-
konzi
aktív tag
Nem is értem hogy miért hirdetnek redmi 1s-t ilyen 30 körüli összegekért..reálisan állapot függvényében 15-20 között van(lenne) az ára..
-
konzi
aktív tag
Na megoldodott a problema.. semmilyen felmasolt romot nem latott a gyari recovery.. ez a frissites jol betett nekunk.
Vegso megoldaskent feltettem egy twrp-t ami fel is ment. Ezzel mar latott mindent
A miuhu barmelyik verziojat teszem fel mind lehal ezzel a system hibaval, tiszta telepites utan is, de a nemzetkozi rom megy szepen !!
szoval maradok annal es egy idore elkoszonok a miuhutol bar mar nagyon megszoktam es jobban tetszett a kinezet.
Amit meg eszrevettem hogy a miuhu feltelepites utan csak fekete hatterrel jon be szoval nincs hatterkep es ezutan rogton le is fagy a rendszer.
koszonom mindenkinek a segitseget !!!,egy valaszt megerdemlek ??,
-
konzi
aktív tag
odaig eljutottam hogy a pc latja (4gb ot) oda fel is tudom masolni a letoltott romot de recovery ben telepiteskor megsem fut le. atneveztem update. zip re.
meg mi lehet a problema ?,egy valaszt megerdemlek ??,
-
konzi
aktív tag
-
konzi
aktív tag
válasz himpulator #6287 üzenetére
Nem tudom bemasolni mert ahogy bekapcsolom a system ui lealt hibauzenet jon..meg a pin kodot sem keri..rogton megall.
-
konzi
aktív tag
válasz himpulator #6284 üzenetére
Aszerint mentem..letoltottem a dior romot. Felmasoltam egy sd kartyara. Atneveztem update.zip re.
Minden wipoet megcsinaltam az sdt nem toroltem.
Belepek recoverybe update 5 masodperc alatt lefut es ennyi..
mit csinalok rosszul ??
az a gond szerintem hogy nem tudom a telefonra felmasolni a romot..vagy egy teljesen ures sd kartya kell a telepiteshez ?
Sajnalom ha erthetetlen vagyok..nem szoktam mokolni de most kenytelen vagyok..
Ha tudsz segiteni irok privatot.[ Szerkesztve ]
-
konzi
aktív tag
válasz himpulator #6281 üzenetére
Ra dugtam pc re de nem latja..sd re felmasoltam de onnet gyari recoverivel hogy tudom visszatenni ??
Vagy van valami megoldas hogy pc rol be tudjam masolni ?
Koszonom a segitseget..mint latjatok nem nagy mokolo vagyok..,egy valaszt megerdemlek ??,
-
konzi
aktív tag
Mit lehet csinalni ha magatol lefrissitett es a system ui lealt tol tobb nem jon elo ?
Eleg ha egy regebbi rendszert visszateszek ra ?
Hanyas miuhut ?
koszonom a segitseget !!,egy valaszt megerdemlek ??,
-
konzi
aktív tag
válasz Kinsiinoo #6064 üzenetére
A redmi 1s tetszett..a note 3g behalt.1 evet birt alaplapi hibas. A note 4g t odaadtam az asszonynak.
Nem probalkozom tovabb. A miui bejon de a keszulekek nem. Sajna mi4 meg meg draga nekem. Az uj redmi 3 bejovos ha mar lessz ithol meg esetleg adok neki egy lehetoseget.,egy valaszt megerdemlek ??,
-
konzi
aktív tag
-
konzi
aktív tag
válasz CanibelZ #5897 üzenetére
kalibrald be a kozelseg erzekelot .
xiaomi magyar forum:
" A közelségérzékelő kalibrációjához kétféleképp is el lehet jutni.
Az egyszerűbb az ha a Beállítások/Telefonról menüben kopogtatjuk a Kernel verziószámot 5 koppintás után elindul a hardverteszt alkalmazás, ahol a 7. pontban lehet kalibrálni a közelségérzékelőt.
Ide úgy is eljuthatunk, ha a tárcsázóba bepötyögjük a következőt:
*#*#64663#*#*
Nekem az a problémám, hogy most ugyan nem kapcsol ki a kijelző, amikor hívást indítok, de amikor a fejemnél van a telefon, akkor sem kapcsol ki a kijelző. Ez meg a másik véglet, de így legalább lehet használni hívás közben. Ha valaki esetleg jobban ért hozzá, legyen szíves írja le, pontosan mit és hogyan kell csinálni ahhoz hogy az érzékelő megfelelően működjön. Amit találtam leírást, azok sem teljesen egyértelműek."[ Szerkesztve ]
-
konzi
aktív tag
válasz bencevargaa #5547 üzenetére
En kisvardai vagyok de itt mindenutt a varosban 4g-n van a telenor...
-
konzi
aktív tag
5.9.10 van fent, de a video lejatszassal gondjaim vannak.
visszatennem a stabil v6-ot.
Siman lehet visszafele is feltenni a regebbi rendszert ?,egy valaszt megerdemlek ??,
-
konzi
aktív tag
Meg 1 problema (v6 stable)
Mit kell allitanom hogy a nevekhez rendelt profilkep hivaskor lathato legyen ?
Csak a nevet, szamot irja ki kep nelkul.
koszonom..,egy valaszt megerdemlek ??,
-
konzi
aktív tag
a gyari video lejatszo meg az mpeg3 videokat sem jatsza le, csak hang van (miui v6 multi) beallitasi gond vagy ismert bug ?
Mas letoltott lejatszo ok !,egy valaszt megerdemlek ??,
-
konzi
aktív tag
Nagyon koszonom a segitseget, nagyon egyszeru volt a rom frissites a leiras alapjan..meg igy 0 tapasztalattal is reszemrol..
-
konzi
aktív tag
Letoltottem a legfrisebb miuhut, kernek egy kis segitseget mert meg nem csinalta ilyet.
Ezt a zip et bemasolom a tel gyokereben es minden modositas nelkul frissitobol telepitem ?
Jelenleg v5 van rajta..mit tudok elrontani ??
Koszonom,egy valaszt megerdemlek ??,
-
konzi
aktív tag
a v7 romot honnet lehet tolteni ??
a magyar oldalon 0 bitet ir nem lehet tolteni..ezt vagy a miuhut erdemesebb feltennem?
aktivan es regota hasznaylok v5-ot tobb eszkozon is de ezeket nem ismerem..,egy valaszt megerdemlek ??,
-
konzi
aktív tag
up..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest