- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Godimodi
tag
válasz
Gregor37 #490 üzenetére
Megpróbáltam svájci es egyesült királyság régióval, újraindítás után, sjanos nem sikerült találnia és manuálisan sem tudom frissíteni. Nekem a 13.0.9.0 RKCEUXM van, az ezutáni elvileg a 13.0.10.0 RKCEUXM. Amikor azt próbálom, akkor minden esetben ismeretlen hibát ír, ha újabbat próbálok akkor minden esetben azt, higy ezt a verziót nen tudom felrakni. Olyan mintha a 13.0.10.0. jó lenne neki csak nem tudna vele mit kezdeni. Próbálkozom még más règiókkal, de ha van esetleg valakinek tippje, akkor légyszi ossza meg
Az újraindítás recovery módban funkcióval lehet valamire jutni vajon a beállításokon belül?
nekem németországgal sem megy.
-
-
-
ktomcat
senior tag
válasz
Gregor37 #446 üzenetére
Egy januári cikk alapján kapunk A13at, de hiszem ha látom... Csak a miuit szokták frissíteni parasztvakításként, de a fő verziót ritkán...
-
ufonauta
aktív tag
válasz
Gregor37 #380 üzenetére
Nos én valahogy az Xperia óta így foltoztam a telefonjaimat. Huawei P7, P9, P20, P30 pro. Ez utóbbit cseréltem le a Redmi Note 11 Pro-ra (csak azért, mert a tetves Trump miatt már nincs a Huawei-en google) és a P30 Pro-t odaadtam az asszonynak. Az már más kérdés, hogy azóta szánom-bánom, mert ez a telefon egy kalap kaki a P30 Pro-hoz képest. De mi az isten olyan fontos ezeken a frissítéseken? Ha jól emlékszem A P7 még android 9-el jött ki, míg a Note már 12-vel rendelkezik. Valaki mondja már el, mi a különbség, mert én eddig szoftveresen semmit nem vettem észre! Mi a fene ez a frissítés fétis? Valami felett elsiklottam néhány év alatt? Anno még Xperiás időkben igencsak mókoltam a ROM-okat a telómra oszt rájöttem, hogy a gyárinál nincs jobb. Mi a fene ez az állandó frissítési kényszer? Kinek hiányoznak az újabb háttérképek és témák? Mert, hogy 10 éve más nem változott az tapasztalataim szerint tuti. :eek:
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest