- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ufonauta
aktív tag
Azt, hogy mitől többszöröződöt, azt nem tudom. De a google névjegyek alkalmazásban végül ki tudtam választani, hogy az összes névjegyet jelenítse meg, így már ott is láthatóak lettek a többszörözött névjegyek, így ki tudtam őket törölni. Ezután már a gyári alkalmazásban sincsenek többszörözve. Remélem így is marad!
-
ufonauta
aktív tag
Sziasztok!
A többszörözött névjegyeket, hogy lehet egyesíteni?
Már belegebedek, de nem találok semmi módot rá.
Egyszerre csak a gyári névjegyekből lett vagy 50-50 db a telefonban. (google fiókban nincsenek többszörözve) (Tudakozó, Ügyfélszolgálat, Segélyhívás, stb.) Egyenként törölni elég macerás lenne. -
ufonauta
aktív tag
válasz
Viktor0610 #695 üzenetére
Köszi!
Igen az óra a Huawei Health apphoz csatlakozik és valószínű az adja neki az időjárási adatokat is. -
ufonauta
aktív tag
Sziasztok!
Új kora óta bosszant, hogy a gyári időjárás appban nem lehet beállítani, hogy a tartózkodási helyem időjárását mutassa. (vagy csak én vagyok béna és nem találom a beállítst) Ami érdekes, hogy van egy Huawei Watch Fit órám, ami a telefonról veszi az időjárási adatokat és ott mindig az aktuális tartózkodási helyem időjárását mutatja. -
ufonauta
aktív tag
válasz
BitRider #646 üzenetére
Áruld már el (és aztán végleg ejtem a témát), mit érdekel engem, hogy a telefonom Kínába kinek mit jelentget? Egy jobb műholdról a kínaiak azt is látják, ha lakáson belül elfingod magad. Van ennek jelentősége? Nem éppen a sok síkhülye dimenzionálja túl ezt a jelentgetős dolgot. De tényleg zárjuk le ezt a témát, mert darázsfészekbe nyúlunk.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
Viktor0610 #647 üzenetére
Természetesen 38 fokban (hisz írtam, hogy azt tettem a Redmi helyére), sőt az autóm műszerfala szerint Jajce után 39 fok volt. A metkovici határon egy óra alatt araszolva 40 fokban jutottunk át. A klíma természetesen ment az autóban, de nem gondolnám, hogy ilyen problémának egyáltalán elő kéne fordulnia. Nem vagyok handlé, hogy adok-veszeket játszak. Hazafelé navigálok a Huawei-l, mert az már bizonyított, a Redmit megtartom egy darabig és azon gondolkodom, hogy mi lehetne az utódja.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
BitRider #642 üzenetére
Ha jól értelmezem szavaid, akkor a P30 Pro lítium akksija sem bírhatta volna az elmúlt években, illetve a mostani út teljes hátrelévő részében (Jajcétól-Blaceig) ugyanezt a hőterhelést. Valahogy annak meg sem kottyant. Nem mondom, hogy nem melegedett, de forró nem lett. Lehet engem kioktatni a telefon használatáról, de ha egyszer a kezemben volt egy használható telefon (P30 Pro), akkor nem fogom ezt a szutykot isteníteni. Sok másért is megbántam, hogy Huaweiről váltottam Az egyetlen oka a Google ellehetetlenítése a Huawei-n. Mod: Hazafelé meg sem próbálok ezzel navigálni, inkább az asszony P30 Pro-ja.
-
ufonauta
aktív tag
Hétfőn Bosznián át akartam navigálni a telóval a Here We Go alkalmazással, ami három éven át sikerült egy Huawei P30 Pro-val, az ezzel a szutyokkal nem. A szélvédőre tapasztva a 38 fokos kánikulában úgy felforrósodott, hogy kikapcsolt. Amióta megvettem bánom, hogy adaadtam a p30 Prot az asszonynak, ami azóta is működik. Az uticélomat végül is a P30 Pro-val értem el. Ezt a szutykot meg bedugtam a hűtőtáskába lehűlni. :mad:
-
ufonauta
aktív tag
Régebben írtam, hogy nekem sem megy. Az előző telefonomban ugyanezzel a kártyával ment. (Huawei P30Pro) Viszont reggelre megjött a MIUI14 V14.0.1.0 TKCEUXM
Mielőtt felrakom menteném a dolgokat (minden telefonomat tiszta telepítéssel frissítettem), de ennél nem találom, hogy pl. a névjegyeket, hogy lehet vcf-be menteni. -
ufonauta
aktív tag
válasz
Gregor37 #380 üzenetére
Nos én valahogy az Xperia óta így foltoztam a telefonjaimat. Huawei P7, P9, P20, P30 pro. Ez utóbbit cseréltem le a Redmi Note 11 Pro-ra (csak azért, mert a tetves Trump miatt már nincs a Huawei-en google) és a P30 Pro-t odaadtam az asszonynak. Az már más kérdés, hogy azóta szánom-bánom, mert ez a telefon egy kalap kaki a P30 Pro-hoz képest. De mi az isten olyan fontos ezeken a frissítéseken? Ha jól emlékszem A P7 még android 9-el jött ki, míg a Note már 12-vel rendelkezik. Valaki mondja már el, mi a különbség, mert én eddig szoftveresen semmit nem vettem észre! Mi a fene ez a frissítés fétis? Valami felett elsiklottam néhány év alatt? Anno még Xperiás időkben igencsak mókoltam a ROM-okat a telómra oszt rájöttem, hogy a gyárinál nincs jobb. Mi a fene ez az állandó frissítési kényszer? Kinek hiányoznak az újabb háttérképek és témák? Mert, hogy 10 éve más nem változott az tapasztalataim szerint tuti. :eek:
-
ufonauta
aktív tag
Újabb kérdésem a telefonnal kapcsolatban.
Mindenhol azt írják, hogy nincs benne közelség érzékelő, kivéve a hivatalos specifikációban:
[link]
Most akkor van benne, vagy nincs? Az való igaz, hogy jobban oda kell figyelni telefonáláskor, hogy ne nyomkodjam a fülemmel össze-vissza, mint a P30 Pro-nál kellett. -
ufonauta
aktív tag
válasz
BitRider #373 üzenetére
VoLTE aktiválása: *#*#86583#*#* VoWiFi: *#*#869434#*#* kóddal ennyit sikerült előhoznom, de az ikonoknál és a híváslistában sem jelzi a VoLTE-t. Pedig a P30Pro a nejemnek még most is jelzi. Két mobilszámom van ugyanazon az előfizető azonosítón és nem változtattam semmit a szolgáltatói oldalon. Csak vettem egy új telefont és a régit az asszonynak adtam a törött P20-a helyett.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
BitRider #369 üzenetére
A VoLTE beálításokat már én is kerestem a készüléken, de sehol nem találom. Szerintem nekem a szolgáltatónál (Voda) engedélyezve van, mert Huawei P30 proról váltottam, amin évekig működött a VoLTE. Most a P30 Prót odaadtam az asszonynak és nála ugyanúgy működik rajta a VoLTE. Tudja ez a telefon egyáltalán a VoLTE-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest