- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manimaci
tag
Rendesen sosem működött. Most is van hogy random befeketedik a kijelző 1-2mp-re. Lassú, akadozva nyit meg mindent. Az ujjlenyomatolvasó meg egy katasztrófa. Naponta 10szer legalább eljátsza, hogy egyik ujjamat se érzékeli. Aztán mikor berajzolom a mintát, mert ugye "letilt", akkor utána azonnal érzékel minden rendesen egy ideig.
-
Manimaci
tag
Sziasztok!
Nagy bajban vagyok. A telefonom (Note 11 pro 5g) egy újraindítás óta nem képes betölteni? Újra és újra elkezdi a betöltést, de minden alkalommal ujraindul. Kb 2 órát hagytam, de semmi. Kikpacsolni sem tudom.
Próbáltam fastbootban updatetelni a legujabb rom-ra újra, de nem segít.
Xiaomi.eu globál rom van rajta,a 14.0.4.0 TKCMIXM.
Nem szeretném elveszteni az összes adatot, ha nem muszály, emrt rengeteg még el nem mentett adatom van. Esetleg valaki látott ilyet már, tud erre megoldást? Valahogy esetleg lehet adatot menteni így a készülékről gépre? -
Manimaci
tag
válasz
Viktor0610 #692 üzenetére
Értem, akkor pl olyanra nem jó, hogy egy crackelt sygic vagy tomtomgo látható legyen android auto-ban telepités után!?
Ha play-ből telepítem őket, akkor ott vannak az AA-ban, de ha a letöltött crackelt fájl telepítem, eltűnik azonnal. "Ismeretlen források" bekapcsolva van. -
Manimaci
tag
Sziasztok! Felmerült bennem a kérdés, hogy van-e előnye annak, ha rootolom a telót? Ha igen, akkor mi? És mik a hátrányok?
Illetve lehet-e xiaomi.eu-s globál romot is rootolni? -
Manimaci
tag
És azon kivül, hogy gyorsabbnak érzed a telót, miben különbözik a xiaomi.eu romtól? Amugy a gyári rom után nekem a xiaomi.eu is hozott javulást. Egyrészt a katasztrófális minőségű ujjlenyomatolvasó is egy fokkal jobban érzékel, másrészt az akksi mérföldekkel jobban bírja. Elötte nap végére 10% alá ment, most 30% alá ritkán tudom levinni.
-
Manimaci
tag
válasz
Heimdallr75 #632 üzenetére
Notification light - aodnotify
Előzetes verzió, de mint írtam szépen működik nekem.
-
Manimaci
tag
válasz
Heimdallr75 #629 üzenetére
Én egy ideje az aodNotify Pro HU alkalmazást használom. Kifizetve a "kávét", asszem 1100Ft-ért megkapni a teljeset. Ez kifejezettem értesítési app. Jól konfigurálható az igényeknek és eddig (legalábbis mióta a xiaomi.eu rom van fennt), szépen teszi a dolgát. Be lehet állitani milyen értesités, milyen szinnel, milyen formában legyen. Elég sokoldalú és nem eszi az akksit, mert csak az értesítéseknél megy, de ott is csak minimálba. Lehet akár csak egy pötty is az értesítés jele.
-
Manimaci
tag
Sikerült a xiaomi.eu rom műtét. Ahogy írtátok, egyszerű volt végül, mint az 1x1.
Viszont moat van egy érdekesség: OTP bank alkalmazásban a belépési képernyő üres. Ez még ma működött amig a gyári rom volt. Másnál esetleg van ilyen probléma?
-
Manimaci
tag
Értem. Azt hittem ez még parancssoros flashelés.
Akkor röviden:
-bootloader nyitás a telón
-rom letöltés és kicsomagolás pc-re
-telefon fastboot módba kapcsolása
-usb-n csatlakoztatás a pc-hez
-elinditani a képen lévő fájl a pc-n
Van még más is vagy tényleg ilyen egyszerű? Illetve mi fogja jelezni, hogy kész a folyamat? -
Manimaci
tag
Felmerült bennem még egy kérdés: ahhoz, hogy feltegyem a xiaomi.eu romot, kell TWRP? Note 11 pro 5g teló. Nem a plus-os.
Ha nem, akkor milyen program, usb driver, egyéb kell a pc-re a telepítéshez? A romot letöltöttem, a telón elindítottam a bootloader nyitást (pénteken lejár a 168óra). -
Manimaci
tag
Valaki esetleg tudja, hogy mit kell kikapcsolni, hogy amikor valamiféle AOD appot használok, akkor ha kikapcsolt kijelzőn rátenyerelek (megdogom a telót a kijelzős oldalon vagy 3 ujjal érintem meg, akkor bekapcsol a kijelző.
Minden appan kikapcsolok minden érintéses bekapcsolást, bekapcsolom a zseb módot, de mindig ugyanaz. Kisefítő lehetőségeknél is minden ki van kapcsolva ami érintéses dolog. Rendszer aod nem csinálja. Esetleg ötlet?
-
Manimaci
tag
válasz
Heimdallr75 #587 üzenetére
Sajnos nem tudom.
Én most kezdem a custom rom felrakást, mert reménykedem a kevesebb bug-ban annál. Csak ugye a bootloader nyitás 168 óra, igy 1 hét várakozással kezdődik. Szerintem, ha a telód már nem garis vagy nem érdekes a gari, akkor ezt megpróbálhatod. Én a xiaomi.eu romot próbálom majd feltenni, az Miui 14, Android 13 és friss biztonságis. -
Manimaci
tag
válasz
Heimdallr75 #585 üzenetére
Az other reason-nél segített sokaknál a régióváltás. Pl nálam is, igaz a legujabb frissitésnél, de ki tudja. Próbálj rá.
De amugy van egy olyan érzésem, hogy ha valaki nem frissiti manuálisan (amennyiben ota-n nem jön automatikusan) még időben a telót, az nem is lesz képes többet, mert a xiaomi valahogy letiltja a régebbi rom frissitéseket.Elég sokaknál van gond a Te romodról való frissitéssel manapság már.
-
Manimaci
tag
válasz
Heimdallr75 #583 üzenetére
Azt látom, hoggy volt egy 13.0.10.0 RKCEUXM rom is. Miuirom.org-on fennt van, próba szerencse.
-
Manimaci
tag
válasz
Heimdallr75 #581 üzenetére
Először próbáld meg a 13.0.2.0 SKCEUXM romot letölteni és telepíteni, mert a Tied még nagyon régi rom.
Ui: ha esetleg azt se akarja feltenni, akkor válts régiót elötte pl: Svájc, Belgium, Csehország, Szlovákia... és utána próbáld újra.
-
Manimaci
tag
Köszi! A zsebérzékelős opció eltünt tényleg és rendkivül zavaró is. Épp pár napja irtam kb 150 karaktert össze-vissza jegyzet widgetbe.
A tárcsázót megoldottam már a True Phone-nal, ami szépen teszi a dolgát.
Memóriabővitmény itt is 2,3,5 már a 14-ben.
Illetve az AOD variálhatósága hiányzik. A sok felesleges akkuevő mélyen elrejtett alkalmazás se épp jó.
És ezek a romok tartalmaznak magyar nyelvet? -
Manimaci
tag
Valaki esetleg tudja, hogy van-e mód a zseb érzékelés (véletlen érintés megakadályozása) funkció kikapcsolására.
Telepítenék értesítési led alkalmazást, de nem sok értelme van, ha a zsebemben vagy táskában van és ezért nem jelez, még utólag se.Az alkalmazáson belül ki van kapcsolva pedig a zseb mód.
Bármely más telefonban ki lehet kapcsolni menüből ezt, ebben meg nincs ilyen lehetőség. -
Manimaci
tag
-
Manimaci
tag
válasz
Viktor0610 #523 üzenetére
Akkor ez lehet egy bug, amit még nem javitottak. Másnál amugy miként működik vagy nem működik pl az ikonok stilus cseréje a témákon belül!?
-
Manimaci
tag
A kérdésem az, hogy a Miui14 update a mi telónkon (14.0.1.0 TKCEUXM) még csak stabil béta, ugye!? És ha igy van, akkor gondolom még nem minden funkció aktív!?
Azért kérdem, mert pl a témaváltás nem működik. Sem az ikonok, sem az irányitópult stilusa nem változik meg hiába alkalmazok új témát. Csak a zárképernyő, a háttér és a menű stilusa változik. Milyen funkciók lehetnek még tiltva? -
Manimaci
tag
válasz
Godimodi #516 üzenetére
Pontosan, mint a lotto. Amugy 13.0.6.0 SKCEUXM volt az elötte lévő.
De mint írtam, anno a te verzióddal sokáig szívtam én is, mire a 13.0.2.0 SKCEUXM felment gond nélkül és uténa jött a frissités automatikisan.
Próbáld az Other reason! hiba esetén te is a régiókat sorba végig. -
-
Manimaci
tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne, miként lehetne beállitani, hogy amikor hívok egy számot, ami foglalt, akkor automatikusan megszakitsa a hívást? Első telóm, ami ha foglalt a hívott fél, akkor addig megy a hívás (bi-bi-bi-bi...), amig ki nem nyomom.
-
Manimaci
tag
-
Manimaci
tag
válasz
ufonauta #433 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy a megjött a frissités mit jelent? Kaptál értesítést és automatikusan frissült vagy letöltötted a ROM-ot és telepitetted manuálisan?
Én hiába töltöttem le, telepiteni nem engedi, automatikusan pedig nem jön a frissités.Nálam most a 13.0.6.0-SKCEUXM van fent.
-
Manimaci
tag
Üdv!
Láttam több helyen, hogy megérkezett a Pro 5g-re is a Miui14. Viszont egyik oldal Mi Pilot-nak irja, a másik oldal Estabil Beta-nak, a harmadik meg Stable beta-nak.
Most akkor ez vajon egy kész frissités vagy még csak a teszt verzió? -
Manimaci
tag
Felmerült egy kérdés bennem. Van mód Miui 13 alatt, hogy legyen értesítési led? Vagy van megbizható applikáció, ami működik és nem csak egy ideig villogtatja a képernyőt, hanem addig, amig meg nem nézem?
-
Manimaci
tag
Sziasztok!
Minap vettem egy xprotect üvegfóliát a telóra, de felhelyezésnél már látszott hogy nem is elég nagy, illetve a széleknél sem tapadt fel megfelelően. Ez egy elvileg minőségi márka, így most nem tudom, hogy van-e olyan fólia vagy üveg, ami tutira rásimul rendeses a kijelzőre!?
Tudtok esetleg ajánlani nekem, akár olyat is, ahol fel is teszik profin (Budapesten). Köszönöm! -
Manimaci
tag
válasz
Viktor0610 #367 üzenetére
Értem. Az nem gond, mert addig úgyse nézem a netet, streamet.
A lényeg, hogy elérjenek bármikor telón, függetlenül, hogy épp használom-e a netes simet.
-
Manimaci
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna még, amire nem találtam eddig választ, hogy szeretnék 2 simet dualba használni. Az egyik normál telefonálós, a másik csak mobilnet sim lenne. A kérdésem az, hogy van mód arra a beállitásoknál, hogy a telefonos simen mindig elérjenek? Gondolok itt arra, hogy pl streamelek épp (Hbo, Netflix...) és közben ha hívnak, elérnek, mert a teló a netes kártyáról automatikusan átvált. Egyszóval a telós sim a fő sim lenne és a netes a másodlagos.
Olvastam sok helyen, hogy ha épp van adatforgalom az egyik simen, akkor nem érnek el telón a másik simen. -
Manimaci
tag
válasz
Peterhappy #364 üzenetére
Igen, ezt ajánlom én is.
Hátha elkerülöd a kínlódást egyből.
-
Manimaci
tag
válasz
Peterhappy #358 üzenetére
Meglett a baj oka. Nekem ugye 13.0.9.0 RKCEUXM rom volt. A következő, mint kiderült, nem a 13.0.2.0 SKCEUXM volt, hanem volt egy 13.0.10.0 RKCEUXM, amit amugy eddig 10 letöltő oldalból egy se dobott fel. Most a Miuirom.org-on láttam meg és azt sikerült feltenni. Amint frissült, már dobta is az értesítést a legujabb 13.0.5.0 SKCEUXM csomagra, ami a legfrissebb. Frissült is, igy már Android 12 és legujabb Miui van.
Köszönöm a segítő hozzászólásokat mindkettőtöknek.
-
Manimaci
tag
válasz
Viktor0610 #355 üzenetére
Igen, próbáltam sokféle letöltést, de egyik se megy. Most próbáltam, amit Peterhappy irt, de ez se működik.
Létezik, hogy gyári hibás a rendszer? Esetleg egy Factory reset segíthet? Bootloadert nem nyitnám még meg, mert 2 év garit buknék. -
Manimaci
tag
válasz
Viktor0610 #351 üzenetére
A képen látszik a pontos Rom, de szerintem ez EU-s. Javitsatok ki, ha tévedek.
Egyébként kell a bootloader nyitás ehhez a fajta rom telepítéshez? MiTool-os letöltés. -
Manimaci
tag
válasz
Peterhappy #350 üzenetére
Igen, RKCEUXM a mostani. Globál van irva, de nem tudom, hogy az EU is globálként van-e jelölve a leírásban.
Megpróbálom amit írtál, hátha. -
Manimaci
tag
válasz
Viktor0610 #346 üzenetére
Igen, ezt.
Illetve próbáltam egyel régebbit is, de ugyanaz a hibakód.
-
Manimaci
tag
Sziasztok! Nagyon kérlek ne savazzatok, hamár volt kérdés, de én nem találtam választ.
Vettem egy Note 11 Pro 5g-t kb két hete. Független, magyar (Aqua-ból vettem). A ROM Miui 13.0.9.0 RKCEUXM. Android 11-en és 2022.08. havi biztonsági csomaggal. Nagyon zavar, hogy már van 2023.04. havi ROM, ráadásul Androi 12-vel, de nekem nem ajánlja fel a frissitést. MiTool-lal és kb 10 másik módon is letöltöttem a friss EU-s Recovery Rom-ot, próbáltam betölteni manuálisan a csomagot, de minden alkalommal a "Bocs, de ez a stabil verzió nem telepithető!" választ kapok folyton.Látom itt van, akinek fent van a friss ROM, tehát valami nálam nem stimm. Esetleg valaki tapasztalt ilyet és talált is megoldást!? Nagyon köszönöm a segítő válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest