- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
BitRider #733 üzenetére
Már osztják a Hypert erre is ? Azta . . Jó hamar jött az előzetes bejelentésekhez képest . .
Én megtanuktam a Note12 után , hogy erre nem engedem fel .
Könnyebb is az életem azóta .
Sok dologban jobb a Hyper , de nem nélkülözhetetlen , így mivel azt megszívtam , erre nem fog felmenni az tuti .
Amúgy látom sikerrel jártál . Persze , el lehet tüntetni . .Ha lesz még kérdésed [HyperOS topik] , innen hamarabb jön válasz .
-
-
ufonauta
aktív tag
válasz
BitRider #646 üzenetére
Áruld már el (és aztán végleg ejtem a témát), mit érdekel engem, hogy a telefonom Kínába kinek mit jelentget? Egy jobb műholdról a kínaiak azt is látják, ha lakáson belül elfingod magad. Van ennek jelentősége? Nem éppen a sok síkhülye dimenzionálja túl ezt a jelentgetős dolgot. De tényleg zárjuk le ezt a témát, mert darázsfészekbe nyúlunk.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
BitRider #642 üzenetére
Ha jól értelmezem szavaid, akkor a P30 Pro lítium akksija sem bírhatta volna az elmúlt években, illetve a mostani út teljes hátrelévő részében (Jajcétól-Blaceig) ugyanezt a hőterhelést. Valahogy annak meg sem kottyant. Nem mondom, hogy nem melegedett, de forró nem lett. Lehet engem kioktatni a telefon használatáról, de ha egyszer a kezemben volt egy használható telefon (P30 Pro), akkor nem fogom ezt a szutykot isteníteni. Sok másért is megbántam, hogy Huaweiről váltottam Az egyetlen oka a Google ellehetetlenítése a Huawei-n. Mod: Hazafelé meg sem próbálok ezzel navigálni, inkább az asszony P30 Pro-ja.
-
BitRider
senior tag
válasz
BitRider #636 üzenetére
Az üveghez a link ez... az előzőben elrontottam.
-
Heimdallr75
őstag
válasz
BitRider #578 üzenetére
mivel 1 éves a legutosó security patch is , remélem némi biztonságot. Bízom benne hogy lesz normális AOD ha már az értesítő led kimaradt, remélem hogy nem dobálja el a wifit, és számos más probléma javításra került.
#579Viktor0610:
én erről már leszoktam, régebben még romot is készítettem, kernelt forgattam, de ma már csak simán szeretnék hibajavításokat
-
-
Manimaci
tag
-
-
ufonauta
aktív tag
válasz
BitRider #373 üzenetére
VoLTE aktiválása: *#*#86583#*#* VoWiFi: *#*#869434#*#* kóddal ennyit sikerült előhoznom, de az ikonoknál és a híváslistában sem jelzi a VoLTE-t. Pedig a P30Pro a nejemnek még most is jelzi. Két mobilszámom van ugyanazon az előfizető azonosítón és nem változtattam semmit a szolgáltatói oldalon. Csak vettem egy új telefont és a régit az asszonynak adtam a törött P20-a helyett.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
BitRider #369 üzenetére
A VoLTE beálításokat már én is kerestem a készüléken, de sehol nem találom. Szerintem nekem a szolgáltatónál (Voda) engedélyezve van, mert Huawei P30 proról váltottam, amin évekig működött a VoLTE. Most a P30 Prót odaadtam az asszonynak és nála ugyanúgy működik rajta a VoLTE. Tudja ez a telefon egyáltalán a VoLTE-t?
-
-
-
HawerKing
őstag
válasz
BitRider #321 üzenetére
Ja ja.
Megnéztem itt Németországban a Redmi Note 11 Pro + 5gt es valami 100 euróval több mint a sima Pro5g (ez most mediamarktban 279) s nem ér meg nekem annyival többet mert ha jól olvastam csak a kamerája ami jobb, nekem meg pont az nemszámithál istennek nemsokat kamerázok, ha meg igen akkor mind egy milyen a kamera merz szebb ugysem leszek
-
BitRider
senior tag
válasz
BitRider #323 üzenetére
+ persze játék közben látszik még jól, ha a hardware ki tudja hajtani a 120 FPS-t. Aki gyengébb gépeken sokat szenvedett a kevés FPS-sel, az érzékenyebb a témára. A jelenlegi 120 / 165 Hz után én már nem tudnék visszaváltani kisebb frissítésre, és baromira vágyom a 240 Hz-re, mert tudom, hogy az egyenes arányosan növelné a kezelési élményt.
Ez ugyanolyan, mint nagyobb felbontásra váltani. Ha egyszer megtapasztalod, utána nem igazán akarsz visszaváltani. De mint minden érzékszervünk, a szemünk (illetve a begyűjtött információkat feldolgozó idegpályáink) is rohadtul különböznek, ezért nem mindenkinek okoz akkora katarktikus élményt.
-
ktomcat
senior tag
válasz
BitRider #297 üzenetére
Abszolút jogos, így nézve kihagytam a még most válaszolt hozzászólásnál is régebbi összehasonlításomból a telefon néhány további előnyét, az pedig még a kijelző és a dual hangszórók meg a gyorstöltés + akinek szüksége van rá, 5g
Úgy tűnik ezekért kellett ennél a szériánál feladni a kamerát, az árkategóriát nem annyira növelve
Az akkori 1-1.5 hét használat után visszalaktam magam a joyeuse-ba és megcsináltam őket úgy, hogy a két telefon szimbiózisban él, így 5 percen belül tudok váltani, Ha úgy látom már stabil romom van. De ilyen eddig még nem nagyon volt.
Kamera tekintetében elég sokféle google camerát próbáltam az ajánlottokon kívül is, amit megemlítenék itt az az AGC verziók by BigKaka. Csak és kizárólag a fejlesztő neve miatt néztem megViszonylag normális méretű camera app, a képeknél AWB-t állítani kell hogy ne legyen zöld a kép (mint nagyjából az összes gcamnél), a slowmo nem működik, de a "rendes" videó megy. A képek meg nekem valahogy jónak tűnnek.
Ez lehet egy elég láma kérdés, de amióta több kamera van a telefonokon a képek nem úgy készülnek hogy ezen kamerák együttes képéből alkot fotót az adott telefon? Mert ennél a telefonnál tűnt fel igazán, hogy nem
Volt új crdroid frissítés múlthéten, felraktam és a hétvégén hasalt el, amikoris egy "klasszik" golf battle közben egyszerűen csak kifagyott (az app, nem a telefon). Úgyhogy jött a format.
Most épp a nem rég kijött PixelExtended van rajta, eddig meglepően fluid és reszponzív, meglátjuk a teljes szimbiózis után hogy viselkedik
Nehéz eldönteni olykor hogy az esetleges laggolások, fagyások hátterében mi áll, vagy ilyennek kell alapból lennie, és csak én vagyok "hozzászokva" a 9es széria snapdragon 720Gjéhez, a 695 meg ennyit tud.Vagy a forráskódok hiánya, bár ott meg azt nem értem hogy miért van akkor rá ennyi mókolt rom, mert ahhoz képest hogy nincs kiadva, lehet bogarászni.
-
Peterhappy
őstag
válasz
BitRider #295 üzenetére
Én is ADB nemtommivel buheráltam, letérdelt a telefon. Mindenféle trópusi nyavalyát produkált. A negyedik készülékem a Note pro sorozatból, azokon felül is volt Xiaomi-m, ez az első, amivel önhibámon kívül ennyit szívok.
Nálam GPS és BT 0-24 megy, szóval én a nagy aksihasználaton nem lepődök meg - és mivel piszkosul gyorsan tölt, nem is igazán zavar.
@Ktomcat: Köszi a tippet, utánanézek majd. A videózás nem izgat, a fényképezés is csak néha, ritkán fotózok, de ha igen, jó lenne, ha legalább a Note 9 pro szintjét hozná (de messze nem fogja).
-
BitRider
senior tag
válasz
BitRider #224 üzenetére
Azt még igazából hozzátenném, hogy soha többet nem vennék nem stock telefont, ha tehetném. Amennyi szívás van a sok baromságával, amiket ki kell kapcsolgatni, meg ADB nemtommilyen eszközökkel törölni a fölösleges programjait, amik minden áron futni akarnának máskülönben. Nagy kár, hogy a Nokia G400 nem jelent meg itthon, különben biztosan azt, vagy közvetlenül Google Pixel-t vettem volna.
Szóval rendberakható, meg van aki észre se veszi ezeket, de engem végtelenül felháborít a sok bloatware. Egyedül az óra alkalmazásuk kicsit jobb fej a Google-éhez képest, de az is biztosan pótolható 3rd party cuccal. De ilyenek pl., hogy még a Ringtones mappát se veszi alapul, mint ahogyan minden más telefon: egyesével kell a szaros csengőhang appján keresztül importálni a hangfájlokat, ha egyedi hangokat szeretnél beállítani. Stb.
-
-
perzeus
tag
válasz
BitRider #218 üzenetére
Többször is felvittem egy ujjat, sőt volt, hogy mindet töröltem és újra felvettem.
Bőröm átlagos, nem durva. Többi telómon működik rendesen.
De nem is csak az a bajom, hogy nem ismeri fel, hanem nem is rezeg úgy, ahogy szokott, ha nem ismeri fel. Tehát semmit nem csinál. De ha épp olyanja van, akkor felold és rezeg is, ha nem jól teszem oda az ujjam, vagy nem ismeri fel. -
Brndtt00
tag
válasz
BitRider #211 üzenetére
Nem csak kamera alapon megy, a füledhez emelős kéz mozdulatot is figyeli. Volt, hogy vezetékes fülesen telefonáltam, és a zsebembe raktam a telefont, és össze vissza megnyitott mindent.
Ha csak simán le takarom a kamerát, akkor nem zár le.Ha előtte megcsinálom azt a mozdulatot, mintha a fülemhez emelném, akkor lezár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest