Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godimodi
tag
#676 Heimdallr75: Sajnos nem segített az sem, próbáltam 2 alkalommal.
Csak ez a néhány verzió problémás, vagy későbbiek is nehezen/nem frissülnek?
-
Godimodi
tag
Sziasztok,
Sajnos egyáltalán nem jártam sikerrel. Egyik régió sem jött be, még mindig a 13.0.9 RKCEUXM verzió van fent (android 11, 2022.08.01 Android biztonsági verzió...). Ez az eset szerintetek alapot jelenthet garanciális reklamációra? Nem szeretnék rootolgatni meg ilyesmivel.foglalkozni és/ vagy garanciát veszíteni emiatt, egy kész megoldást keresek. A Xiaomi elvileg vállalja a frissítéseket, ha minden igaz, amely így nem történik meg.
Mi a véleményetek?
-
Godimodi
tag
válasz
Heimdallr75 #589 üzenetére
Szia,
Üdv a klubban (ugyanaz a készülék, ugyanaz a verzió...)
A 8. régiónál tartok, illetve az összes eddigi régió alatt megpróbáltam az összes frissítést telepíteni, eddig siker nélkül :/ -
Godimodi
tag
válasz
Viktor0610 #511 üzenetére
Próbáltam mindegyiket yorban UKvel és svájccal, lehet megkellene próbálom másikkal is akkor ami európai?
Igen mindig ezeket a teljes 3gb körüli recoveryket töltöm, nem OTD. -
Godimodi
tag
válasz
Viktor0610 #509 üzenetére
Nekem jelenleg 13.0.9.0 RKCEUXM van, az ezutáni elvileg a 13.0.10.0 RKCEUXM, ezt próbáltam, illetve minden ezutáni ROM-ot is letöltöttem.
Ha a 13.0.10.0. RKCEUXM-t próbálom, arra azt írja, hogy "A frissítés ellenőrzése sikertelen, Other reason."
Ha újabbat, pl 13.0.2.0 SKCEUXM, akkor "A frissítés ellenőrzése sikertelen, Sorry, flash to this stable version is not allowed".
Gyökérmappába kimásoltam mindet, illetve próbálkoztam UK és svájci régióval, újraindítással is, de nem sikerült. -
Godimodi
tag
válasz
Godimodi #494 üzenetére
Erre van esetleg valakinek valamilyen tippje?
Írtam a xiaomi magyarországnak, hogy sem automatikusan sem manuálisan nem tudom frissíteni a 13.0.9.0 RKCEUXM romomat. 2022 augusztusi biztonsági frissítés és android 11 egy ilyen korú készüléken szerintem "parádé". Pláne, hogy a többi készülék frissül, csak az enyém nem. -
Godimodi
tag
válasz
Gregor37 #490 üzenetére
Megpróbáltam svájci es egyesült királyság régióval, újraindítás után, sjanos nem sikerült találnia és manuálisan sem tudom frissíteni. Nekem a 13.0.9.0 RKCEUXM van, az ezutáni elvileg a 13.0.10.0 RKCEUXM. Amikor azt próbálom, akkor minden esetben ismeretlen hibát ír, ha újabbat próbálok akkor minden esetben azt, higy ezt a verziót nen tudom felrakni. Olyan mintha a 13.0.10.0. jó lenne neki csak nem tudna vele mit kezdeni. Próbálkozom még más règiókkal, de ha van esetleg valakinek tippje, akkor légyszi ossza meg
Az újraindítás recovery módban funkcióval lehet valamire jutni vajon a beállításokon belül?
nekem németországgal sem megy.
-
Godimodi
tag
Sziasztok,
Olyan jellegű problémám lenne, hogy nem tudok újabb hivatalos szoftvert felrakni a telefonra.
Konfig: note 11 pro 5G
Jelenlegi Miui: 13.0.9.0 (RKCEUXM), Android 11.
A korábban linkelt Miuirom.org oldalról leszedtem a 13.0.10.0.RKCEUXM (hasonló tapasztalat volt már itt korábban) változat recoveryjét és a beállításokban a Miui logora sokszor koppintva, betallózva próbáltam telepíteni de sajnos rövid 0% töltés után azt írta, hogy ismeretlen hiba (korábban már megosztottatok ilyet). Váltogattam a régiót egyesült királyságra és svájcra is, újraindítottam, de semmilyen formában nem működik. Letöltöttem a 14.0.1.0.TKCEUXM recovery zip fájlját is, arra azt írva, hogy azt a változatot nem tudja telepíteni. Próbáltam úgyis a korábbiakat, hogy a download mappából a belső tároló gyökerébe másoltam a fájlokat, semmi ugyanúgy.
Kérhetek esetleg tanácsot, hogy tudnám mókolás nélkül frissíteni a rendszert?Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest