Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Manimaci #691 üzenetére
Ha így kérdezed, akkor szerintem ne rootolj.
Az az előnye, hogy teljeskörű hozzáférést szerzel a telefon felett, ugyanakkor az a hátránya is. Mert nem csak te szerzel teljeskörű hozzáférést, hanem a feltelepített appok is, amik lehetnek akár rosszindulatúak is.
Minden ROM rootolható. -
-
válasz
Heimdallr75 #676 üzenetére
Nálam nem segített sem 10T-n, sem 11T-n.
-
-
-
-
válasz
Heimdallr75 #629 üzenetére
Sajnos, valamiért a Xiaomi a folyamatos AoD-ot csak a felsőbb kategóriában adja alapból.
-
válasz
Heimdallr75 #627 üzenetére
Nincs rá megoldás, csak a külön app.
A MIUI optimalizáció kikapcsolása valóban nem jó ötlet. Mást is elállít, elront. -
válasz
Heimdallr75 #623 üzenetére
-
válasz
Heimdallr75 #619 üzenetére
Szerintem ez apphiba vagy nem szereti a MIUI-t.
Feltelepítettem én is, nálam sem volt jó.
Ugyanakkor tettem fel az Időkép appot, ugyanazokkal a beállításokkal hibátlanul frissül a widget. -
-
MIUI kanossza, ha nincs beállítva.
Automata indulás legyen bekapcsolva, a MIUI akkukímélő legyen kikapcsolva, plusz le is lakatolhatod az alkalmazásváltóban.
Mondjuk, pl. a Messengernél és a Gmailnél más gyártó esetén is olvastam hibákat, szóval nem biztos, hogy ez ilyen egyszerű. -
-
válasz
Heimdallr75 #575 üzenetére
Pl. innen letöltöd a 14.0.1.0.TKCEUXM recovery ROM-ot, felteszed a frissítő alatt betallózva.
(Rendszerfrissítéshez töltsd le a készülékre a ROM-ot, majd a Beállítások - Rendszerfrissítés oldalon kattints a jobb felső három pöttyre, itt a Frissítőcsomag kiválasztása menüpont alatt be tudod tallózni a fájlt, majd teleptheted.
Amennyiben nincs Frissítőcsomag kiválasztása menüpontod, kattint többször a nagy MIUI verziószámos oldalon a számra.)
Nem kell bl-t nyitni, azt szeded le, amit a Xiaomo is leküldene, ha leküldené. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Godimodi #510 üzenetére
Hm. 🤔
Érdekes.
És a 13.0.10.0 RKCEUXM esetében próbáltál más régiót?
Mert nekem (igaz, más teló, de szintén MIUI) az other error hibára a másik régió választása, majd a manuális frissítés megoldás volt.Ja, igen, még eszembe jutott valami.
Ugye mindig a teljes, recovery ROM-ot letöltöd, ugye? -
-
-
-
-
-
-
-
Azt olvastam több topikban, hogy ha átállítod a régiót, majd utána keresel frissítést, feldobhatja.
Ha nem, akkor innen letölthető mindegyik verzió: [link]
Próbálkozhatsz a legfrissebbel, ha nem teszi fel (mert Xiaomi), akkor próbálkozz valami korábbival (de persze a jelenlegi verziódnál frissebb verzióval).
-
-
-
-
-
-
-
Az elérhető ROM-ok innen letölthetők:
https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/veux/
(A hivatalos letöltőoldal hivatalos linkjeit szedi össze, van history, egy helyen van a recovery ROM ZIP és a fastboot ROM linkje is.)Rendszerfrissítéshez töltsd le a készülékre a recovery ROM-ot (figyelj, hogy milyen verziód van: MIXM, EUXM), majd a Beállítások - Rendszerfrissítés oldalon kattints a jobb felső három pöttyre, itt a Frissítőcsomag kiválasztása menüpont alatt be tudod tallózni a fájlt, majd teleptheted.
(Amennyiben nincs Frissítőcsomag kiválasztása menüpontod, kattint többször a nagy MIUI verziószámos oldalon a számra.) -
-
-
-
válasz
Manimaci #345 üzenetére
Ezt próbálod felfenni? V13.0.5.0.SKCEUXM
Ez a legfrissebb a telódra. -
-
válasz
SárkánySzív #311 üzenetére
Szerintem ez nem MIUI-féle reklám, hanem az adott app dobálja.
-
Beállítások - További beállítások - Kisegítő lehetőségek - Fizikai fül - Művelet ideje (kisegítés időkorlátja) - Alapértelmezett.
Ha nem segít: A Beállítások - További beállítások - Kisegítő lehetőségek - Kisegítő lehetőségek menüje legyen kikapcsolva.
Ha ez sem, akkor a feljesztői menüben állíts alapra mindent, amit esetleg módosítottál. -
-
"szögletes messenger fejek" - ez ugye megszokás kérdése
"ugyanúgy problémás a feloldás sokszor ujjlenyomattal ahogy feljebb valakinek" - én kipróbálnám újra hozzáadni az ujjlenyomatot, csak nem lehet annyira rossz, ha többen nem panaszkodnak
"telefonálás közben feloldó képernyő probléma" - ez szolott gond lenni egyeseknél, bár ennyire nem ismerem ezt a modellt
"naponta többször beakad,nem tudok görgetni,csak ha lezárom és újra feloldom" -jó lenne tudni milyen app, mert pl. a Chrome-mal volt ilyen gond, több eszközömön is
"A reklámokat végre ki tudtam kapcsolni, nagyjából talán mindenhol, kivéve a feloldóképernyőn" - a záróképernyőn sem kellene lennie reklámoknak, ott valami beállítási gond van
Ennyi. -
-
-
-
-
-
válasz
tundermacko #259 üzenetére
Hm.
Nem tapasztaltam ilyet a Note 9 Próval.A megéri-e váltani kérdésben a Milyen okostelefont vegyek? topikban tudnak segíteni a srácok. Sajnos, '19 óta kiestem a gyakorlatból, nem követem annyira a mobilokat.
A paraméterek alapján azt mondanám, megérheti a váltás. -
válasz
Peterhappy #256 üzenetére
Nincs ilyen telefonom, csak MIUI fanként vagyok jelen.
De ha tudok, segítek, persze.
-
válasz
tundermacko #254 üzenetére
Nekem volt Note 9 Próm, nem emlékszem wi-fi gondra.
Mi volt a vaj nálad? -
-
-
válasz
arpad5588 #205 üzenetére
Innen le tudod tölteni.
A Beállítások - Rendszerfrissítés oldalon kattints a jobb felső három pöttyre, itt a Frissítőcsomag kiválasztása menüpont alatt be tudod tallózni a fájlt, majd teleptheted.
(Amennyiben nincs Frissítőcsomag kiválasztása menüpontod, kattints többször a nagy MIUI verziószámos oldalon a számra.) -
válasz
God Vazzeg #167 üzenetére
Nézzétek meg (ha nem vagytok még túl ezen), hogy gyári visszaállítás után, appok telepítése nélkül mennyire merül.
Ha akkor is merül, akkor talán hibás lehet, ha rendben van, akkor valamelyik feltelepített app okozza a merülést. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest