Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
ufonauta #716 üzenetére
Akkor ezt én passzolom . Nem ismerem a MIUI t , nekem amim van , kizárólag tartalák telcsinek van és a névjeyzékem a google fiókban tárolom . Ezen még nem volt ilyen gondom . Igaz , mint montam is nincs is hasunálatban .
Samsung fanatik vagyok és azon teljesen más . De biztos ismered
Ott kapásból megvanna az egyesítésre a helyi lehetőségek .
De hátha jön régi motoros xiaomis válasz . -
-
Brndtt00
tag
-
-
BitRider
senior tag
válasz
ufonauta #644 üzenetére
Ugyanolyan használható ez is, nem az a fő meghatározó tulajdonsága egy telefonnak, hogy a felépítése miatt mennyire melegszik (nyilván nem elsősorban erre van optimalizálva), szutyok meg pláne nem lesz. Azt meg végképp senki se kérte, hogy istenítsd, de a szutykozást sem kellene ennyire tolni. Nálad ez lényeges, megértettük.
A kínai / koreai telefonokak mind megvan a hátránya; én pl. egyiket sem venném újra, és nem azért, mert túlmelegszenek, vagy mert nem lenne elegendő a teljesítményük, hanem mert szoftveresen nem tiszták. Ha használsz Blokada-t vagy hasonló tűzfalat, akkor láthatod, hogy milyen szinten telefonál haza folyamatosan a Xiaomi, a Huawei és mindegyik. A Google is ezt csinálja, de az a kínaji telefonokban is jelen van és legalább nyugatra jelent. Amelyikben meg nincs, az se véletlen. Meg a TikTok tiltást se poénból pedzegetik (Trump egyetlen értelmes kezdeményezése volt). Aki önszántából használja, az konkrétan tájékozatlan / sík hülye.
Ez alapján én a stock rendszert sírom vissza. Ezek sokkal lényegesebbek, mint hogy melyik mennyire bírja a napozást – ebben nyilván lesznek különbségek, de akkor se tesz jót egyiknek se.
-
BitRider
senior tag
válasz
ufonauta #641 üzenetére
De min is csodálkozunk? Az nem a készülék hibája, hogy nem rendeltetésszerűen használod. A 38 fokot tűző napon csak elvétve bírják ki. Ráadásul egyik lítium aksinak se tesz jót a melegítés, igazi barbárság. A tok színe se mindegy, illetve hogy töltöd-e közben.
Érdekes módon én végig tudtam navigálni nemrég Horvátországon, a trükk annyi, hogy nem akkor tölteni és árnyékba kell rakni. Ugye milyen meglepő?
Mellesleg elképesztően sok esést kibírt, egyszer egy autó felnyíló hátsó ajtójának a tövében végigroppantottam, és csak a tokot + üveget kellett cserélni. Hihetetlen, hogy miket kibír. A melegedésre meg minden telefonnál figyelni kell. Nem kell retardnak lenni és közvetlenül a napra rakni. Duh.
-
Manimaci
tag
válasz
ufonauta #433 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy a megjött a frissités mit jelent? Kaptál értesítést és automatikusan frissült vagy letöltötted a ROM-ot és telepitetted manuálisan?
Én hiába töltöttem le, telepiteni nem engedi, automatikusan pedig nem jön a frissités.Nálam most a 13.0.6.0-SKCEUXM van fent.
-
-
ktomcat
senior tag
válasz
ufonauta #370 üzenetére
Tudja
Próbáld meg esetleg a tárcsázóból aktiválni ( *#*#4636#*#* )
@Manimanci Elvileg a sim beállításoknál kéne egy olyan menüpontnak lennie hogy "data for duing calls" = adathasználat hívás közben?, és ott tudod beállítani hogy legyen neted hívás során. Csak akkor a telefonálós sim-nél kell ezt állítani és annak az internetét használja a hívások alatt (a másikat addig lelövi) de így nincs "netszakadás"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest