- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
ufonauta #716 üzenetére
Akkor ezt én passzolom . Nem ismerem a MIUI t , nekem amim van , kizárólag tartalák telcsinek van és a névjeyzékem a google fiókban tárolom . Ezen még nem volt ilyen gondom . Igaz , mint montam is nincs is hasunálatban .
Samsung fanatik vagyok és azon teljesen más . De biztos ismered
Ott kapásból megvanna az egyesítésre a helyi lehetőségek .
De hátha jön régi motoros xiaomis válasz . -
-
Brndtt00
tag
-
-
BitRider
senior tag
válasz
ufonauta #644 üzenetére
Ugyanolyan használható ez is, nem az a fő meghatározó tulajdonsága egy telefonnak, hogy a felépítése miatt mennyire melegszik (nyilván nem elsősorban erre van optimalizálva), szutyok meg pláne nem lesz. Azt meg végképp senki se kérte, hogy istenítsd, de a szutykozást sem kellene ennyire tolni. Nálad ez lényeges, megértettük.
A kínai / koreai telefonokak mind megvan a hátránya; én pl. egyiket sem venném újra, és nem azért, mert túlmelegszenek, vagy mert nem lenne elegendő a teljesítményük, hanem mert szoftveresen nem tiszták. Ha használsz Blokada-t vagy hasonló tűzfalat, akkor láthatod, hogy milyen szinten telefonál haza folyamatosan a Xiaomi, a Huawei és mindegyik. A Google is ezt csinálja, de az a kínaji telefonokban is jelen van és legalább nyugatra jelent. Amelyikben meg nincs, az se véletlen. Meg a TikTok tiltást se poénból pedzegetik (Trump egyetlen értelmes kezdeményezése volt). Aki önszántából használja, az konkrétan tájékozatlan / sík hülye.
Ez alapján én a stock rendszert sírom vissza. Ezek sokkal lényegesebbek, mint hogy melyik mennyire bírja a napozást – ebben nyilván lesznek különbségek, de akkor se tesz jót egyiknek se.
-
BitRider
senior tag
válasz
ufonauta #641 üzenetére
De min is csodálkozunk? Az nem a készülék hibája, hogy nem rendeltetésszerűen használod. A 38 fokot tűző napon csak elvétve bírják ki. Ráadásul egyik lítium aksinak se tesz jót a melegítés, igazi barbárság. A tok színe se mindegy, illetve hogy töltöd-e közben.
Érdekes módon én végig tudtam navigálni nemrég Horvátországon, a trükk annyi, hogy nem akkor tölteni és árnyékba kell rakni. Ugye milyen meglepő?
Mellesleg elképesztően sok esést kibírt, egyszer egy autó felnyíló hátsó ajtójának a tövében végigroppantottam, és csak a tokot + üveget kellett cserélni. Hihetetlen, hogy miket kibír. A melegedésre meg minden telefonnál figyelni kell. Nem kell retardnak lenni és közvetlenül a napra rakni. Duh.
-
Manimaci
tag
válasz
ufonauta #433 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy a megjött a frissités mit jelent? Kaptál értesítést és automatikusan frissült vagy letöltötted a ROM-ot és telepitetted manuálisan?
Én hiába töltöttem le, telepiteni nem engedi, automatikusan pedig nem jön a frissités.Nálam most a 13.0.6.0-SKCEUXM van fent.
-
-
ktomcat
senior tag
válasz
ufonauta #370 üzenetére
Tudja
Próbáld meg esetleg a tárcsázóból aktiválni ( *#*#4636#*#* )
@Manimanci Elvileg a sim beállításoknál kéne egy olyan menüpontnak lennie hogy "data for duing calls" = adathasználat hívás közben?, és ott tudod beállítani hogy legyen neted hívás során. Csak akkor a telefonálós sim-nél kell ezt állítani és annak az internetét használja a hívások alatt (a másikat addig lelövi) de így nincs "netszakadás"
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- bambano: Bambanő háza tája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dacia topic
- Spórolós topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest