Új hozzászólás Aktív témák
-
loosht
senior tag
válasz
aldebaran #4205 üzenetére
Gsam Battery Monitorral tudod megnézni. Töltőről leválasztás után random idővel nincs deep sleep és a deep doze sem az igazi. Folyamatos Unknown kernel wakelock van. Zelo kernel kivételével az összes custom kernel ugyanezzel a hibával küzd évek óta és senki se tud/akar vele mit kezdeni.
-
-
válasz
aldebaran #3183 üzenetére
Sikerült aldebaran leírása alapján felraknom a PixelOS-t, köszönöm szépen!
Annyi hiányosság azért van a leírásban, hogy amikor nyomok egy wipe-ot TWRP-ből akkor törlődik a telefonról a fájlrendszer, és csak SD kártyáról lehet onnantól feltenni magát a Pixel romot.
Szerencsére a kocsiból a menetrögzítő kamerából tudtam szerezni egy SD kártyát, de anélkül bajban lettem volna.Eszméletlenül tetszik a PixelOS, sokkal jobb mint a Xiaominak a megjeegyezni sem vagyok hajlandó milyen nevű OS-e. Kicsit még szokni kell persze, de ez alapján simán vennék Pixel telefont.
Ezt a kernel cserét a mai napig ajánlott megcsinálni? Mert ez ugye egy közel másfél éves leírás és azóta már sokkal újabb PixelOS ment fel, lehet ez már jobb.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
aldebaran #4081 üzenetére
Usb hibakeresést bekapcsoltad telón? (Fejlesztői módban).
Assistan elindít. Kiírja csatlakoztasd a telót. Teló újraindít recovery, kiválaszt assistant connection. Megnyom bekapcs gomb. Előjőn csoda assistant logo. Rádug usb. Megjelenik assistantban. Kivalaszt frissítendő rom. Azt felrakja.
Ez nem megy? -
-
xkoti
senior tag
válasz
aldebaran #3220 üzenetére
Próbáltam az alapján feltelepíteni de mivel sajnos a kernel nem volt elérhető ( karbantartás volt az oldalt) ezért kénytelen voltam az ArrowOS-t feltenni de lás csodát ez se ismeri fel a mobil netem (digi) gondolom a Pixel OS-nél nincs ilyen probléma és fel fogja ismerni a mobilnetem.
Vagy esetleg valakinek valami tanácsa ez ügyben mert így úgy nézz ki tehetem vissza az alap rendszert lassacskán .
-
Utka
aktív tag
válasz
aldebaran #3154 üzenetére
Üdv!
WiFi ki, mobiladat be.
Mi fiókba be.
Az unlock tool a frankót mondja.
Várj egy hetet, addig be kell kapcsolva lennie a mobiladatnak. Meg persze a telefonnak is.🙂
Utána ismét radugod a pc-re, unlock tool és kész.
Ha nyitva a bootloader, TWRP felrak, utána rommá ROMolhatod.
Itt a fórumon remek leírások / ajánlott cikkek vannak.
Ezek alapján még nekem is sikerült.‼️😁
Hajrá! -
ncc1701
veterán
-
-
tonyrulez
őstag
válasz
aldebaran #3075 üzenetére
Én maradnék a 10Pro mellett, mert nem hybrid hanem rendes dual SIM+microSD tálcája van, és ezt ki is használom. Illetve a 11 MTK SoC-os, ami (tudtommal még mindig) nem nyílt forráskódú így Custom ROM nem készül rá. XDA topikjában legalábbis nulla custom ROM szerepel, és a telefon kijött egy éve. Én pedig rühellem a MIUI-t de szeretem a Xiaomi ár/érték arányát, úgyhogy ennél is és előző 3 Xiaomi telefonomnál is az volt az első hogy bootloader nyitás, TWRP, custom ROM.
De ha ez a kettő téged nem érint, akkor a kicsit gyorsabb SoC és gyorsabb gyorstöltés csak a különbség 11 javára.Bajgunar: GSMArena szerint pedig a 10Pro a "sima" AMOLED 11Pro pedig Super AMOLED
-
Bajgunar
senior tag
válasz
aldebaran #3075 üzenetére
Én nem venném meg a 11-et.
Antutuban lehet többet hoz 695 miatt. De sima Amoled, és Allways-on nincs benne.
Ezért viszont nem éri meg a felárat. Szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Kuponkunyeráló
- League of Legends
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged