- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ValoVillam
tag
válasz
H2o-pok #2895 üzenetére
Szomorú. (Az ember azt hinné, a frissítéssel javít, miközben látványosan csökkenti az akkumulátoridőt. A telefonom által kierőszakolt frissítés óta már megint ott tartok, hogy a 4.5 éves RedmiNote5-ösöm hosszabb akkumulátoridőt tud mint ez, az egyéves telefon a nagyobb akksijával.)
Ezzel kapcsolatban kérdeznék.
Nem értek a nyitáshoz, azt sem tudom mi mit jelent. (Legutóbb is valaki segített, azért sikerült visszaállni.)
Angolul legalább jól tudok.
Ha amit fent leírtál én is meg szeretném csinálni (saját kár okozása nélkül), a szinte semmi tudásommal, akkor milyen leírást olvassak végig? (hogy közben el se vesszek a részletekben) -
-
-
Sumptuous
senior tag
válasz
H2o-pok #2883 üzenetére
Szerintem a cloud-ot nem tudod natívan hozzáadni AOSP romhoz. Viszont a xiaomi cloud-nak van webes nézete: [link] Én innen másoltam ki a jegyzeteim pl. Lehet neked is elég lenne.
Ezt a corvus-t még nem láttam sehol, ha nem linkelted volna, szerintem nem ezt használnám. De jó ötlet volt!
Eu.romot én is kipróbáltam, de ezen a telefonon szvsz. nem sokkal jobb, mint a gyári miui. Akadozik is, lassú is..
Az érintéses vizetés (google pay-wallet) hibátlanul megy, én napi szinten használom. (Revolut-al)
Kamerából gyenge a corvus, de van gcam bőven. Én most ezt használom: Eddig ez a legjobb kombináció szerintem. SGcam: [Telegram link] XML: [Telegram link]
(A belső tárhely/SGCAM/XML mappába kell berakni. Ha nincs ilyen mappa, csinálni kell.) -
Sumptuous
senior tag
válasz
H2o-pok #2881 üzenetére
Nem rossz, de nem látom mivel tud többet, mint a corvus 4.1, ami egyébként most frissült. Elvileg ez nem tudja a korlátlan google fotókat, viszont már android 13 alapú.. ezt leszámítva szinte ikrek. :) Nem tudom, megérne-e egy újra belakást. Ha kipróbálod, jöhet róla a vélemény!
Nekem a corvus most nagyon bejött. Semmi hibát nem találtam eddig, néha cserélgetem a kernelt alatta, mert érzésre itt is jobb a quantum R4, mint az alap. De a tegnapi frissítésben már egy újabb (kewl) kernel van, adok neki egy esélyt.. A deep sleep a gyengéje ezeknek. (Meg a gyorstöltés...) R4 ennyit merül este: [kép] (Viccesen írja az android rendszer használati idejét, de ez csak bug.)
Ha valaki unja már a miui-t, vagy gyorsabb telefonra vágyna, ezt a corvust bátran rakja fel, nem fog csalódni...
Egy kis ízelítő: Part 1: [link] Part 2: [link]
(Elég béna videók, de az látszik rajta, milyen gyors, és fluid a rendszer.) -
Sumptuous
senior tag
válasz
H2o-pok #2858 üzenetére
Igen, nekem is ez a verzió van. Nagyon szép egyébként. Végre lehet választani a kör ikonok helyett más formát is [kép] : Így már azért elég pofás:. [kép] Illetve az értesítési / QS rész is baromi jól testreszabható. Nekem pl. ilyen most: [kép] [kép] Sokan ódzkodnak itt a pixel romoktól, az ilyen apróságok miatt.. így mostmár nekik is tudom ajánlani.
-
Francia91
veterán
válasz
H2o-pok #2859 üzenetére
GCam-ot használok a Redmi Note 10 Pro-val, maximálisan megvagyok vele elégedve. Hozzá kell tennem, elég sokféle mod van, és nem mindegyik működik megfelelően ezzel a telefonnal. Vagy a video módba váltásnál lép ki, vagy nem tudja kezelni a többi lencsét.
Ezért én ajánlom ezt a verziót, és a letöltéseknél az első verzió, a "AGC8.4.300_V9.2_fix2.apk (com.agc.cam) #" fájlt. Aztán ehhez készült egy konfig fájl, amit szépen be tudsz tallózni hozzá (Downloads/AGC 8.4 mappán belül létrehozol egy /configs mappát, és oda másolod be, hogy b e tudd tallózni a GCammal), elég sokat dob a minőségen, ezzel használom én is -
Sumptuous
senior tag
válasz
H2o-pok #2853 üzenetére
Fel is raktam a corvust, viszont sajnos nincs benne alapból az anx cam, így azt magiskkal kell felrakni, amit én nem szeretnék. Vagy rossz verziót töltöttem?
Egyébként tényleg szuper rom. Gyors és fluid. Szinte az összes essence beállítás megtalálható itt is. Egyelőre marad, de örültem volna annak az anx-nek.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
H2o-pok #2853 üzenetére
Köszi az infót, néztem róla gyorsan egy yt videót. Elég meggyőző, lehet hogy hamarosan kipróbálom. Rengeteg féle gcam van, pont ez az előnye..és sajnos a hátránya is. Nehéz találni olyat, ami ugyanolyan, mint az eredeti miui cam. Úgyhogy ez nagy plussz, hogy magisk nélkül(?) belerakták az anx-et.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
H2o-pok #2851 üzenetére
Ha miui volt fent előzöleg, akkor elvileg nem kell az fw, de nem vesztesz vele semmit. Kamera app ahogy én láttam kontktrétan semmi sincs, viszont sokféle gcam elérhető a telefonra.
Gcam telegram. Nekem a shamim vált be a leginkább: [link]
XML és LIB fájlok pedig itt vannak: [link] Én pl ezt használom: [link]Kernelből tegnap jött frissítés: [link]
Szerencsére csak egy telegram fiók kell ezekhez, nem kell mindenféle oldalról letölteni a dolgokat, nagyon egyszerű így.
-
H2o-pok
senior tag
válasz
H2o-pok #2831 üzenetére
Akkor válaszolok magamnak.
Pixelos -el kezdtem. Pörög rendesen, erre nem lehet panasz. De nekem pl a gmail oldalt nem töltötte be a chrom. Lecseréltem Arrowos 12.1 re. Szinte ugyan az mint az előző, ebben is vannak hiányossâgok. Aztán a Limeageos, ez is olyan mint az előző 2. Aztán jött a Xiaomi eu 12.5.7,most ez van rajta. Egyből feldobta a 13.xxxx rom frisditést OTA n, de imkább nem. Ez is marad. Minden rom orangefox ról ment föl gond nélkül. De Rom telepités után mindig kell adat törlés o.fox alatt. Különben bootlop lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- LEGO klub
- Hálózatokról alaposan
- EAFC 25
- Magisk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest