- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajgunar
senior tag
-
Moki2
aktív tag
válasz
Balcsix #2384 üzenetére
Eu romhoz kell BL nyitás és most jóval macerásabb mint régen . Tanácsolom hogy azonnal kezd el BL nyitást mert 1 hetes várakozási idő van , egy hét alatt meg meglátod hogy tetszik gyári rendszer , aztán ha megfelel akkor max mégse nyitod .Itt egy leírás most hogy megy [link]
-
feket663
tag
válasz
Balcsix #2370 üzenetére
Én a gyári ROM-ot használom, tavaly június óta van meg a készülék, igazán nagy tragédiát nem tudok vele kapcsolatban mondani, a frissítéseket mindig letöltöm, nekem nem okoztak galibát eddig. A fényképezője teljesen jó (nyilván egy profi tükörreflexes géphez képest szánalom a képe, de ilyen facebookra való képekhez tökéletesen elegendő), az üzemideje számomra elegendő. Engem eleinte az értesítő LED hiánya zavart, de mióta van egy MI Band 6-osom, már ez sem gond.
-
Shinjike87
aktív tag
válasz
Balcsix #2370 üzenetére
Számomra abszolút csalódás az MIUI. Amióta megvan (1 hónap), 2-3 naponta lefagy, újraindítás segít neki csak, kikapcsol, töltőre dugva éled csak fel, stb. Elvileg a legutóbbi frissítés kúrta szét, dehát akkor most ezzel kínlódjak, míg jön rá valami patch hetek múlva? Szerintem elég ennyit mondani róla. Na meg láthatod, ki hogy kínlódik az EU ROM telepítésével, erre a kínai fosra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mazda topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest