Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
-
virkir
veterán
válasz
BPeter01 #3650 üzenetére
Ízlések és pofonok.
Samsungot kb bottal nem piszkálnék.
NFC még soha nem hibázott, ujjlenyomat szintén a visszalopakodó reklámot meg nem is értem. Soha egy darab reklámmal nem találkoztam egy xiaomin sem ami van a családban, pedig nem kevés, mindenkinek az van különféle változatokban. -
-
válasz
BPeter01 #2534 üzenetére
Nem mindegy, hogyan tartod a terminálhoz. Csak egy kicsivel lejjebb/feljebb van, ahol az NFC elhelyezkedik a telóban, már nem feltétlen lesz OK.
De mivel mástól nem olvasok ilyet, a hiba 99%, nálad van. Rosszul tartod (by Steve Jobs), a tokkal van valami (ha pl. új fajta személyid van, az is NFC-s, az 100000%, hogy bezavar).
-
thedarkfox
senior tag
-
SsPL711
őstag
válasz
BPeter01 #2523 üzenetére
Ritkán használom a bkk appot de amikor igen akkor nincs vele semmi gond.
Fizetésre szinte csak a telót használom, sosem volt vele gond.
Lehet az a tok a hibás, mivel ennek a készüléknek nem optikai a közelség érzékelője van, hanem rádiófrekvenciás, nem jut most eszembe a pontos kifejezés erre a szenzorra.
Nekem is szokott e miatt gondom lenni mikor a szélvédőre szerelt tartóbam használom, mert közel van a belső visszapillantó tükör és azt is érzékeli, emiatt a hivásokat nehezen tudom felvenni és átkapcsolni kihangositásra, mert azonnal elsőtétül, azt hiszi, hogy a fülemen van a teló. -
Moki2
aktív tag
válasz
BPeter01 #2523 üzenetére
Azért amikre reklamáltál jó eséllyel app hibái nem telefon , nfct nem használom de gondolom vmi banki appal akartál fizetni . Memóriát sose kellett takarítanom éppenséggel csinálja azt ő magától túl lelkesen is.. Máv apját használom ott nem volt gondom eddig . Meg olvasd el ezt is NFChez [link]
-
FeZ...
aktív tag
válasz
BPeter01 #2079 üzenetére
Nálam a Cube ACR kisebb döccenőkkel, de elég jól rögzíti a hívásokat ezen a készüléken. (Android 11-en) A döccenők azt jelentik, hogy a számokat nem mindig tudja azonosítani, ilyenkor beír valami hülye számot. A hívó fél hangerejével nincsen gond, jól hallható, de csak rendes hívásoknál. Egyéb forrás esetén (Viber, Bluetooth) nem rögzíti a másik felet sajnos. A lehetőségekhez képest nekem már az is öröm, hogy ennyire működik. :-) Aztán mások meg azt írják, hogy náluk nem jó a program. Fene tudja mitől függ, hogy valakinél jó, másnál meg nem. Én nem állítottam semmit rajta és működik. Nem a mikrofon hangját veszi fel, mert azt próbáltam másik alkalmazásoknál, amikor én is kerestem működő programot, és a mikrofonos felvétel minősíthetetlenül halk és vacak. Ez nem az nálam, jól hallatszik a másik fél is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest