- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
ferret77 #4187 üzenetére
Ób+. Nagy tipp volt.
Általában nem szoktam ilyen ostoba lenni. Én fogkefével szoktam megtakarítani, most így utólag látva annak sok haszna nincs. Szóval fogpiszálót két oldalról laposra csiszoltam finom csiszoló papíron, elképesztő mennyiségű szemét volt benne. Addig kell piszkerálni, míg bevilágítva látszik a csati alján a fém mindenhol. Kattan rendesen, nincs kikopva, csak teli volt szeméttel.
-
ztibor
senior tag
válasz
ferret77 #3502 üzenetére
Lehet félreérthetően írtam.
Amit linkeltél oldal, a Letöltés gomb is a playre visz.
A gond azzal van hogy nem tudom telepíteni, mert csak az előző telefonom a Note5 van a listában amit felajánl a Note10pro nincs ott, és nem tudom hogy tudnám a listába varázsolni...pedig azzal a google fiókkal jelentkeztem be, mint amivel a telefonon is vagyok.
Viszont ha telefonon a play áruházban rákeresek akkor nem találom meg. -
pingwin92
aktív tag
válasz
ferret77 #3206 üzenetére
Nem lehet, hogy pusztán a PWM-et nem bírja a szemem? Mert amúgy kicsit olyan, mint amikor bent ülsz egy nem sötét, de nem is túl világos szobában, kibámulsz az ablakon 1 percig, ahol hétágra süt a Nap, majd amikor visszaviszed a tekintededet a szobába, ilyen halvány, színes foltokat látsz - leginkább pirosat és zöldet.
Mert hát elvileg a kijelző is magas fényerőn világít, csak 2 felvillanás között pihen egyet.Ilyet amúgy bármilyen kijelzőnél lehet észlelni, hogy, ha sokat bámulod, majd elnézel a szoba sarkába, akkor káprázik a szemed - ha magas a fényerő -, csak átlag kijelző azt lejjebb tudja venni, a PWM-es meg nem.
-
pvt.peter
őstag
válasz
ferret77 #2985 üzenetére
hm, melyik részre gondolsz?
én úgy látom, hogy viszonylag elég kulturáltan meglehet oldani a cserért -
virsa54
csendes újonc
-
-
Moki2
aktív tag
válasz
ferret77 #2112 üzenetére
Valószínű akinek nincs vele baja az nem irogat , mert minek😆 . De mióta bejött az eu GDPR azóta főleg miui.eu romra szavazok , nem jött be google sms és hívás app pedig nem is használom hívásrögzítést..Redmi note 1 óta követem a telóikat , de azért a mostani trend nekem se tetszik , régebben jóval kevesebb model volt de erősebb támogatotsággal és közösséggel ( note 1 re csak miui.hu rom volt, ha akartál magyar nyelvet . Köszönet nekik).
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
ferret77 #1284 üzenetére
Most újra letöltöttem az utolsó Global Stabile (12.5.6) Rom-ot..feltelepítettem, utána Wipe Data Recovery-ből... És...
Ma megint... Eltűnik a 3 hangerő beállítási csík és helyette egy marad a mikrofoné.... ha restartolom a telót minden ok.
Mi lehet a gond?? Sehol se találtam fórumokon hasonlót...
V.kinek ötlete??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 24 Hours of Le Mans
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest