- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Fizikailag semmit nem fog vele csinálni, mert nem hardveres a hiba. Azt gondolhatod, h tele vannak munkával, max 15-30 percet futtat rajta tesztet, nyom rajta egy factory resetet, és viszontlátásra. Nincs rá több ideje a szervizesnek.
Próbáld meg visszatetetni a 12-es romot, mert azzal semmi baj nem volt. Sztem ez a maximum, amit el tudsz érni. -
cbatesz
tag
12 alatt minden tökéletes volt nálam is, 13 mióta fent van jönnek a fagyások, random módon, elég sok mindent megpróbáltam, de mindig vissza jött a fagyás, volt factory reset is, de semmi változás. Most az van, hogy 4 napja nem fagyott, egy megállás volt de visszatért, chrome bétat használtam azt töröltem le és ami fent van gyári chrome azt se használom, töröltem alkalmazás adatokat, feltettem egy edge böngészőt azóta azt használom, lekopogom azóta nem volt fagyás. Nem tudom van e köze, de azóta rendben van
Előtte már próbálkoztam több app kizárásával, törlésével de mindig volt fagyás, egyedül a Chrome ot nem próbáltam, ugye az gyári rajta nem lehet törölni és használom is több platformon. Egyelőre ennyi, remélem így marad, ha van valami változás jelentkezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged