Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Sikerült leejtenem úgy a telefont, hogy először a touchpad halt meg, majd a kijelző is sötét maradt.
Tud valaki olyan embert ajánlani aki ki tudja cserélni a kijelzőt? -
gproject
aktív tag
Udv!
Mivel nem talaltam x50-es topikot, ezert becsatlakoznek ide. -
prősti
csendes tag
Sziasztok!
Mennyit érhet most egy ilyen telefon? Kék, 8/128 megkímélt állapot.
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Melyik google camera és annak melyik beállítása ajánlott ehhez a telefonhoz? -
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Melyik a legújabb gcam, ami működik?
Próbáltam már a V3.0 és V3.1.1-et is, illetve a 8.1-es V1.5-öt, de bármelyikhez is töltöm be jól az xml fájlt rögtön becrashel az alkalmazás, utána már csak app resettel tudom ismét megnyitni. A másik eset, hogy betölt, de látószögváltásnál azonnal kivág és ezután sem tölt vissza.
Vagy nem kell xml-t betölteni? -
Peter.70
addikt
válasz
aprokaroka87 #1364 üzenetére
Köszönöm szépen, valóban az lehet
-
urgoz
aktív tag
Kikapcsolható valahogy a volume up+power gombok által aktivált rezgő mód? Heti 2-3 alkalommal teszem véletlen rezgőre a telót ez miatt... A volume down+power funkciót már kikapcsoltam, mert screenshotokat is sűrűn sikerült vele csinálni, de erre nem találok megoldást...
-
SkiDev
őstag
Nekem még most érkezett meg a szeptemberi biztonsági frissítés a 2.0-ás UI-val.
-
vargi2
csendes újonc
Sziasztok!
Hátlap cserét hol csináltattatok és mennyiért? Sikerült ma leejteni a telefont és sajnos teljesen kuka lett a hátulja.
Köszi -
whited
addikt
Sziasztok
Esetleg valaki nem akar megválni tőle?
Sikerült szerezni egyet de kéne még egy -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Használtan mennyi a reális ára a telefonnak? Tavalyi vásárlás. -
norbi145
csendes tag
Uraim!
Pontosan mennyi is a gari a telónkra? 1 vagy 2 év?
Én a spanyol Amazonról vettem 2020.február 15-én...
-
Lovi24
senior tag
Valaki tudna segíteni,hogy ezt a kijelző aljáról felhúzható Google assist kiidegelő csodálatosságot hol,hogyan lehet kikapcsolni?
-
norbi145
csendes tag
Sajnos továbbra sem jó az új Android "hangrendszerem" így azon gondolkodom, hogy visszakarom valahogyan a régit.....
-
norbi145
csendes tag
Uraim!
Az Android 11 telepítése óta, az az érzésem, hogy a telefonbeszélgetések folyamán mintha hallkab lenne a telefonom. Hiába próbálom feljebb venni a hangerőt, nem igazán tapasztalok javulást, a telefonálás alatt úgy kell fülelnem/koncentrálnom, hogy értsen mit is mond a másik fél.
Tapasztalt már valaki ilyet? Van valami beállítási lehetőség az orvoslására?
-
Balinov
titán
Nem ismerem, de szvsz az Erste app lesz a ludas. Google payel fizettem az elmúlt hétvégén vagy 10x, simán megy. Volt hotelszamla, kocsiberles Europcarnal, tankolás, étterem, kirándulás,
Sőt, itt kint a dublini tomegkozlekedes Oyster kártyája (leap card) is nfcs, de annak az appjával is ment ma reggel az egyenleg töltés
-
Vityak
tag
Mióta lefrissült az új rendszerre, az NFC-s vásárlásom nem működik. ERSTE mobilplay az applikáció hozzá. Egyszer már töröltem benne a kártyát, majd újra hozzáadtam, akkor működött. Ma megint nem tudtam vele fizetni sehol... Valakinek ötlet?
-
Ezekiell
veterán
A frissítés óta nem kapok Gmailről push notikat. Van vkinek valami ötlete?
-
PACSA75
őstag
Kíváncsi vagyok a frissítés javít e valamit a kamerán. Ez az egyik, de talán az egyetlen gyenge pontja ennek a telónak.
Éjszakára van időzítve a frissítés. -
ajapi
tag
Milyen változások észlelhetők a frissítések után?
-
vargi2
csendes újonc
válasz
Balinov #1323 üzenetére
Ha jól tudom Magyarországon a Google Pay, mint különálló alkalmazás nem letölthető. Viszont a mobilfizetési része működött revoluttal, hozzá tudtad adni a kártyát és tudtál a telefonnal fizetni. Nekem ez a része nem megy most, nem találom az opciót revoluton belül, valamint a Google Pay meg sem jelenik a telefon beállításain belül, mint tap &Pay alkalmazás
-
vargi2
csendes újonc
Na frissítettem 11-re, plusz factory reset. Viszont most nem tudom visszaállítani a revolutos Google pay fizetést. Valakinek ez sikerült?😀
-
ajapi
tag
Nekem is csinált ilyet. Saját újratelepítés nem segített. Alzába visszavittem garanciális javításra, (képernyőfotókkal). Írásos válasz válasz az volt, hogy nem találtak hibát, (akkor éppen nyilván nem jelentkezett) de utánakérdeztettem személyesen, és állítólag frissítették a szoftwaret. Azóta megszünt.
Ha lehet, akkor javíttasd. (Kérd a szoftwarefrissítést) -
Lovi24
senior tag
Sziasztok!
Már harmadjára csinált érdekes dolgot a telóm. Először talán 2 hónaposan láttam,hogy egyszer csak a fehér részek ''bepirosodtak'' a kijelzőn. Csináltam képernyőmentést, az a ''rendes'' képet mutatja. Újraindítás megoldja a hibát.
Szerintetek gariztatni érdemes lenne? 2020 januári,spanyol Amazon,Realme shop vásárlás.
A hiba nem állandó. Fotót csináltam másik telóval. -
Vagany
őstag
Ez már tényleg gáz. Most kiadtak egy sima security update-et.
[link] RMX1931EX_11_C.38
Elvileg a RUI2.0 is jött a cikk szerint Indiában:
[link]
"Updated – June 30
Both Realme UI 2.0 and the June 2021 security update are now reaching Realme X2 Pro owners in India. Identified by version RMX1931_11_F.11, Realme’s latest firmware release has been deploying in the country as of today."
De mivel ez "EX" nélküli, jó eséllyel ez még mindig csak kínai verzió. -
Balinov
titán
Kijott bárkinek is az új foverzio?
-
Vagany
őstag
Már azt hittem elfelejtkeztek rólunk
[link] -
vargi2
csendes újonc
válasz
aprokaroka87 #1302 üzenetére
Tisztában vagyok vele, ezért írtam ezt a telefon egyik legnagyobb hátrányára
-
aprokaroka87
nagyúr
Nem akarlak el keseríteni, de mivel úgy néz hogy, a Realme is beállt az adjunk ki évente minimum 30 telefont megoldás mögé, az bizony járhat azzal hogy a support nem olyan lesz.
Xiaomi esetén is egyre jobban látszik.
Mindig is a frissen megjelenő modellek lesznek a figyelem középpontjában.
Én is várom az Android 11 frissítést a Realme 6-ra, viszont elég nagy eséllyel több Android verzió frissítés nem is lesz rá majd.
-
vargi2
csendes újonc
válasz
trance89 #1300 üzenetére
Nem értem mi ez a letámadás
Egyébként az egyik legnagyobb hátrány a szoftveres támogatás: szinte az összes ismertebb márka hasonló tudással rendelkező telefonja rég Android 11-et futtat, x2 pro-nál még elég bizonytalan, hogy mikor fog megjonni az update. S20 FE elvileg Android 13 frissítést is fog még kapni.
A másik ok pedig szerintem a tok/kijelzővédő fóliák (de ugy akármilyen kiegészítő) elérhetősége. Itthon kb lehetetlen normális minőségű tokot/fóliát találni, ami nem egy szimpla kínai import 5x áron.
De magával a telefonnal egyébként semmi bajom, hardveresen talán a kamera az ami még elmaradásban van a Samsung/OnePlus-hoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- Autós topik
- Magisk
- BestBuy ruhás topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest