Új hozzászólás Aktív témák
-
Lovi24
senior tag
Valaki tudna segíteni,hogy ezt a kijelző aljáról felhúzható Google assist kiidegelő csodálatosságot hol,hogyan lehet kikapcsolni?
-
Lovi24
senior tag
Sziasztok!
Már harmadjára csinált érdekes dolgot a telóm. Először talán 2 hónaposan láttam,hogy egyszer csak a fehér részek ''bepirosodtak'' a kijelzőn. Csináltam képernyőmentést, az a ''rendes'' képet mutatja. Újraindítás megoldja a hibát.
Szerintetek gariztatni érdemes lenne? 2020 januári,spanyol Amazon,Realme shop vásárlás.
A hiba nem állandó. Fotót csináltam másik telóval. -
Lovi24
senior tag
válasz
norbi145 #1268 üzenetére
Máshol is biztos találsz jó minőségű kábelt itthon,én csak az első találatot raktam be. A Blitzwolf,Baseus jó minőségű mind. Nagyon nem nyúlhatsz mellé. Remélhetőleg tényleg ''csak'' ennyi a baj . Érdekes egyébként, hogy a Nintendo switch pro kontrollerének jóval vastagabb a kábele,azt hittem na ez majd biztos tudja a gyors töltést..... hát nem.
De ha Szolnokon jársz,tudunk tartani egy próbát az enyémmel,így biztossá válna a probléma. -
Lovi24
senior tag
Köszi,igen azt megtaláltam a csoportban,hogy tudom a doksikat letölteni.
Közben néztem pár you tube videót és ott rátaláltam egy megoldásra,hogy tudok dokumentumot küldeni messengerben. A RAR alkalmazást le kell tölteni és azon belül már a kijelölt file-nál beadja a messengert is, mint opciót. De már így is annyi plusz app van a telón feleslegesen,hogy nem akarok ezzel is kínlódni.
Csak picit nevetségesnek tartom,hogy minden xart fejlesztenek a messengerben is,de ezt pl nem...meg úgy az alkalmazások nagy részére igaz ez. -
Lovi24
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy rajtam kívül valakinek van-e hasonló problémája: FB alkalmazáson keresztül ha letöltök pdf vagy doc file-t,csak 3 programot ajánl fel,amikkel még véletlenül sem tudom megnyitni,letöltve nem találom sehol.
Szintén ha doc vagy pdf formátumú file-t szeretnék megosztani,a messenger-t nem ajánlja fel,ezen kívül viber,gmail,drive stb minden van,csak az az 1 nincs,ami nekem kellene. Páromnak 7 pro-n szintén ugyanez a helyzet. -
-
Lovi24
senior tag
válasz
Balinov #1070 üzenetére
A használatával nem volt gondom nekem sem. Eddig rendben működött.
Páromnak vettünk egy Realme 7 pro-t. Az előző telójáról átköltözött az újra,és nála volt némi anomália az AA-val. Reset után produkálta nála a fent említett dolgokat. Gondoltam megnézem az enyémen mit csinál ...... kár volt,mert most egyiken sem működik ....... -
Lovi24
senior tag
Sziasztok!
Android auto-t használ valaki?
Sikerült belefutnom egy hibába ezzel kapcsolatban.
Töröltem az alkalmazás adatait,frissítéseit. Visszaállt az alaphelyzetbe,de az ikonja nincs sehol,elindítani nem lehet. Csupán az alkalmazások listázásánál lehet megtalálni. Felraktam hozzá a frissítést,de így sem lehet elindítani.
Valaki esetleg ötlet? -
Lovi24
senior tag
Frissítéssel ismét érkezett (nálam legalábbis ) egy érdekes dolog. A teló bekapcsolása után észrevettem,hogy nyit egy új főképernyőt a voda sim eszközkészlet ikonjával. Kitörlöm,majd újraindítás után ismét ott van. Pár hónappal ezelőtt volt ilyen hiba,de javították.
A gyári launchert használom.
Hasonló problémát észlelt-e valaki? -
Lovi24
senior tag
Végre megérkezett a fa betétes tokom
Elég masszívnak tűnik. -
Lovi24
senior tag
válasz
monti0222w #878 üzenetére
Már a play áruházban is írták többen az appnál,hogy ismét ''jól sikerült'' a legutóbbi frissítésük. Többeknél pörgeti a procit,fut a háttérben....
Én visszaraktam az előző verziót,aztán majd kiderül. -
Lovi24
senior tag
válasz
Oppenheimer #776 üzenetére
Már nem foglalkozom azzal,hogy vajon sikerül-e elsőre,mert már berögződött ,hogy nyitom mindig
-
Lovi24
senior tag
válasz
monti0222w #625 üzenetére
-
Lovi24
senior tag
válasz
monti0222w #623 üzenetére
Továbbra is ajánlom a Brotect airglass-t ebay-ról. Nem olcsó,de 2-3 nap alatt itt van Németo.-ból. Jelenleg is ez van a telón.
Aliról rendeletem én is normál üveget,de a széleken levegős volt mind. Ez a vékony üveg jól illeszkedik. De fólia is van a srácnál,ami szintén jó minőség,az is sokáig bírja. A széleken nem ér végig,de a hasznos kijelzőméretet befedi. -
Lovi24
senior tag
válasz
monti0222w #619 üzenetére
Én meg ezen gondolkodom
-
Lovi24
senior tag
-
Lovi24
senior tag
válasz
Ezekiell #474 üzenetére
A notch az egyedüli,ami miatt hezitáltam rajta. Megszoktam
Ahogy már írtam,eddig javarészt Motoroláim voltak. Leginkább a stock droid és a Moto funkciók miatt. De az utolsó jó telójuk a Z2 Force volt.... Arról váltottam a Xiaomi-ra ,de rosszul tettem. Tudom,hogy nagyon sokan szeretik a MI-9T-t,nekem nem sikerült megszeretni, nagyrészt a Miui miatt.
Szép teló,jó kamera,szép kijelző és számomra ennyi volt .
Ez a teló szerintem fehérben is szép. Számomra meglepő az akku üzemideje is,mert jóval többet bír,mint gondoltam. Kamera nekem sem volt fontos sosem,legyen benne és kész. Elégedetten használom,eddig ennyi -
-
Lovi24
senior tag
válasz
Oppenheimer #448 üzenetére
Színről nem beszéltél,gondolatolvasó pedig nem vagyok.
Továbbra is a spanyolon 439+ ez meg az a fehér. -
Lovi24
senior tag
válasz
Oppenheimer #446 üzenetére
Nem tudom Te milyen árfolyamon számolsz,de nálam a 470 Euro ( áfakülönbözettel,expressz szállítással együtt ) még mindig csak 167e Ft-ra jön ki,356 Ft-os euro-val.
Hibát jelzed az Amazonnak garis ügyintézés esetén. Küldenek egy telót,azt belakod és van pár napod visszaküldöd nekik a hibásat. Ha nincs készleten,visszautalják a teljes vítelárat.
A postaköltségeket ők állják. -
Lovi24
senior tag
válasz
norbi145 #434 üzenetére
Nálam is érdekesen működik. Valamikor fel sem dobja a képernyőt a zöld pipával,hogy fizettem,mégis sikeres fizetés volt. Volt olyan is,hogy csak akkor érzékelte a terminált,ha megnyitottam a Simple alkalmazást.
De eddig mindig tudtam fizetni vele.
És valóban,android 9 alatt nem voltak ilyen anomáliák.
Igaz azt azért hozzátenném,hogy még nem csináltam főverzió váltás után resetet.....akár ez is lehet az anomáliák forrása. -
Lovi24
senior tag
válasz
monti0222w #272 üzenetére
A telefonnak van töltésvezérlője. Többet nem tud felvenni,mint amennyit az szabályoz.
-
Lovi24
senior tag
válasz
monti0222w #266 üzenetére
Fülesnél próbáltad a Dolby Atmos-t ?
-
Lovi24
senior tag
Az AOD-re rá is fér egy ráncfelvarrás. Így nem sok értelme van,szerintem. Kíváncsi leszek rá valójában milyen. A videót már megnéztem
,hogy mi várható tőle. Majd kiderül.
A gesztusvezérléstől ne tarts,hamar megszokható. Én még a MI 9T-n szoktam rá,azóta furcsák a virtuális gombok -
Lovi24
senior tag
válasz
monti0222w #253 üzenetére
Üdv a klubban
-
Lovi24
senior tag
Megérkezett a frissítés hivatalosan.
-
Lovi24
senior tag
válasz
LantosBerry8 #239 üzenetére
Ha jól tudom,pl. Simple alkalmazzással ,habár én nem használom,de jópár ismerősöm igen.
Regsztrálva van a kártyám és mikor bekapcsolom az Nfc-t ,a menüben ki is jelöli a Simple -t. -
Lovi24
senior tag
válasz
kokler146 #182 üzenetére
Az Amazonnál hivatalosabb gari nincs,mivel ők nem javítanak készüléket. Cserélik újra vagy visszaadják a pénzt. Már gariztattam náluk. Szóval nem értem,hogy mi éri meg a 25- 30ezer ft-os árkülönbözetet.. ??
Bt fülesben Blitzwolf BW-FYE7-et használok ,semmi gond nincs vele. -
Lovi24
senior tag
Még jelenleg is akciós a spanyol Amazonon a 12/256gb,gondolom azért olcsóbb.
Ha neked mindenáron a 8/128gb -s verzió kell,akkor a német Amazonon még mindig van hozzá 30 Euro-s kupon,lehet onnan érdemesebb megvenned. -
Lovi24
senior tag
Annyira sajnos nem erős az angolom,de köszi a tippet
Pár nap használat után azt mondom,hogy ez a teló megéri az árát. Ami jelenleg nekem hiányzik,azzal tudok együtt élni.
A kijelző brutál szép és az érintés érzékelés is pontos. A feloldás arccal,ujjlenyomattal gyors és pontos. A rendszer teljesen használható,főleg Miui után. A méretét picit szoknom kell,női kézben picit nagy,de vállalható. Az akku üzemideje is nagyon jó a méretéhez képest.
A lényeg,hogy egyelőre felüdülés a Mi 9T-hez képest. -
Lovi24
senior tag
Kedd este megérkezett a telefon hozzám is. Sajnos a munka miatt eddig nem sok időm volt foglalkozni vele.
De ma megpróbálom belakni.
Minimális használat után volna pár kérdésem:
- power és hangerő gombokhoz tudok-e alkalmazást rendelni vagy csak külső alkalmazással elérhető ilyen funkció? Pl kamera,zseblámpa? Nem találtam csak a kijelzőre rajzolást
- Értesítési led hiánya nem okoz problémát. Azonban azt megszoktam,hogy a kijelző felvillan ,ha értesítés jön és el is tudom olvasni ha rábökök. Moto-n ez jól működött alapból. Xiaomi-n külön alkalmazást találtam erre,ami kielégítően ment. Felraktam a Realme-re is az alkalmazást,de nem százas . Sajnos amikor 5mp után eltűnik az óra/ értesítés a kijelzőről akkor feldobja a zárképernyőt. Ezután újra feldobja az órát és ha ez eltűnik megint a zárképernyőt....tehát ez megy körbe-körbe. Nem találtam rá megoldást,hogy miért dobálja be a zárképernyőt?! Valaki,esetleg? -
Lovi24
senior tag
Nem tudom,a kijelző széle mennyire íves,de eddig sok telómon ez a vékony üveg volt. 2-3 nap alatt itt van. Fólia is van az eladónál a telóhoz.
-
Lovi24
senior tag
válasz
monti0222w #129 üzenetére
A rendszerre kíváncsi vagyok,az itt leírtak és a tesztekben látottak alapján számomra megfelelő lesz. A kamera nekem nem mérvadó. Amit nagyon megszoktam a Moto-ban,hogy a térerő mindig stabil és a kijelzése valós+ a beszélgetések hangminősége tökéletes,a kinti zajokat szinte nem is hallani. Telefonként ez lenne a lényeg,amit sajnos a MI 9T nem tud hozni....
Remélem,hogy a keddi kiszállítás a plafon,mert szerdától dolgozom és nem tudom átvenni már azon a héten. Tegnap már feladták,direkt a gyorsabb postával kértem,február 5 a kiszállítás utolsó határideje. -
Lovi24
senior tag
-
Lovi24
senior tag
válasz
monti0222w #121 üzenetére
Én is gondolkodtam rajta pár hétig,ma reggel rendeltem meg végre. Persze amikor leggyengébb a forint....
Spanyol Amazonról a 12/256 gb -os 459 euro~156.000 Huf. Az eladó nem az Amazon volt,hanem a Realme official store. Nem kellett fizetnem áfa különbözetet,ami kb 7.000 Huf lett volna. Gondolom még nem érte el a cég azt az összeghatárt,ami felett ki kell fizetnie.
Ugyanúgy az Amazon raktárában csomagolják,mintha Amazon lenne az eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest