- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
Egyáltalán nem nevezném értelmetlennek ezt amit a realme csinál, folyamatosan kapja a javításokat, kisebb újdonságokkal megspékelve. Ennek köszönhetően az egyik legmegbízhatóbban, legstabilabban működő gyári rom az övék, ebben a bbk szoftverei messze túlszárnyalják az összes többi nevesebb gyártó bugos szoftvereit.
A 11-es droidból már a sokadik béta jön ki, rendesen tesztelve van. A realme biztosra akar menni, a lehető legbugmentesebb végleges 11-est akarja kiadni a nagyközönségnek, ez nem értem miért is olyan baj. Kicsit várni kell de megéri
Személy szerint a 10-essel is nagyon elégedett vagyok, immár 9 hónapja van meg az x2 pro, azóta nem volt semmi reset/romolgatás ami az elmúlt 10 évben minden egyes telefonomnál szükséges volt max pár hó után, szóval eddig rekord -
monti0222w
addikt
Pedig GG5 verzió van elől-hátul! Nekem tokban van egyelőre szilikon, (amíg meg nem jönnek a rendeltek) már nem egyszer esett és lekopogom, hogy idáig vagy szerencsém volt vagy nagyon védte a tok!
Vödör vízben is ússzott már, azt is kibírta pedig fostam hogy utólag lesz valami baja,de nem! -
Ezekiell
veterán
Linkelte a kolléga feljebb a hozzászólásában.
-
monti0222w
addikt
Szívesen, nem írtad hogy elől ablakos kell, amúgy olyat nem is találtam még! Hasonló van mint a Samsungnak, becsukva a tokot, akkor függőlegesen egy sávban kijelzi az időt, értesítési adatokat. Az asszony is az ilyen nyíló tokokat szereti, ezért is nézek ilyeneket kíváncsiságból.
-
monti0222w
addikt
-
Vagany
őstag
Én is vártam eleinte, hogy majd a virtuális gombokra tudok definiálni saját parancsokat. Konkrétan az OOS-ből már csak ez hiányzott nekem, de aztán megtaláltam a macrodroidot [link] , amivel nagyon sok mindent meg lehet oldani. Így sikerült a home gomb hosszú nyomására tenni a screen off-ot. De van akinek abban segített, hogy különszedje az értesítési illetve a csengőhangot. Ez természetesen nem szó szerint, mert jó ideje nem tudják már a mai gyári romok, de beállított egy macrot, ami bejövő hívásra megemeli a hangerőt, utána (vagy elmulasztott hívás esetén) visszább csökkenti, így lehet különböző az értesítés és a csengőhang ereje.
-
monti0222w
addikt
Felraktam, szerintem jó nem is kicsit nagyon, gyors, gördülékeny, egy kicsit még szokatlan nem mindig egyből találom meg amit keresek, de végülis megoldható! Az AOD nagyon tetszik, viszont azt nem találom hol lehet az órát cserélni? Az értesítéseket be tudtam állítani, de ezt nem találom.
Szoftver frissítés majd ráböksz szolgáltatásokra ott meg a lap.alján lesz egy link ahol megtudod nézni. -
Vagany
őstag
Ha már felkerül a honlapra, ráadásul az újabb most az EU-son van, ez a leghivatalosabb (nem is az indiairól kell letölteni), akkor már minek várjátok az OTA-t. Az OTA ugyanazt fogja letölteni, és kb ugyanúgy is rakja fel. Ha letöltötted, akkor a realme saját fájlkezelőjében elég csak rámenni az ozip kiterjesztésű fájlra és még a recoverybe sem kell belépned manuálisan, automatikusan csinál mindent. Rosszabb esetben az OTA csak incrementalt tölt le (főverzióváltásnál nyilván nem), ami csak a változás, ugyan kevesebb letöltést generál, de a teljes rom mindig jobb, tehát a honlapi teljes rom a fájlkezelőből futtatva még jobb is lehet mint csak a sima OTA frissítés. Egy buktatója lehet a honlaposnak (ezért is szoktak sokat várni az eu-ssal), hogy ha vannak problémák, ahogy most is volt a c23-al (teljes törlés nélkül hiányzó menüpontok), akkor az OTA-t le tudják állítani és mi nem az elsők között kapjuk, ha gond van hozzánk nem is ér el az OTA. De a c24-es már kint van rég ez a javított, fölösleges a VPN-nel görcsölni.
Amúgy elvileg át kell állítani a régiót, a nyelv maradhat és valami olyan régióra átállni amin ugyanazt adják az OTA-n mint nálunk, csak hamarabb, nekem az indiai vpn-nel már működött egy korábbi frissítésnél, linkeltem a vpn app-ot is.(#371) turika86:
Kínai VPN-t hiába állítja EU-s készüléknél szerintem. Vagy morginak kínai van? Akkor meg nem a c24-es rom való hozzá. -
Vagany
őstag
Úgy volt és meg is jelent, azért írtam, csak nem fog az OTA mindenkinél egyszerre jelezni, főleg EU-ban, itt van 1 hét csúszás az indiaihoz képest. De ahogy arra lehetett számítani még nem tökéletes, a fórumokat olvasgatva vannak még bug-ok.
Kirakták a honlapra is: [link]
Közvetlen letöltési link: [link] -
RoBos
senior tag
3. Elvileg március utolsó hetében?!
-
Vagany
őstag
Normális reklámblokkolóhoz mindig is kellett a root, bár én már a oneplus 5t-met sem root-oltam, a realme-n sem tervezem, igaz nem is használok reklám blokkolót.
De amit fentebb írtam a te problémádra az miért nem jó? Amiket leírtál pont azt tudja a DND. A hívás, SMS ha akarod hangosan, az egyéb értesítések sunyiban hang nélkül, külön kapcsolót kitehetsz a gyorsmenűbe is, de automatizálhatod is és akkor nem kell kapcsolgatnod se.Szerk:
(#200) LantosBerry8 Szerencsére van normális reklám blokkoló root nélkül is manapság.
Nem ismertem, de köszönjük -
LantosBerry8
senior tag
Másik fórumon kaptam segítséget :)
-
Vagany
őstag
Amúgy a DND pont erre való. A fordításban a COS-ben "Csendes időszak" "Ne zavarjanak" opció bekapcsolása (még időzíthető is automatikusan), + ha bekapcsolod az "Értesítések engedélyezése"-t akkor csendben jönnek az értesítések, és ha kell a telefonhívás, vagy az SMS azt külön engedélyezheted akár minden bejövő hívásra, vagy csak egyes kontaktokra.
Esetleg egy wave editorral lehalkított értesítőhang? -
monti0222w
addikt
Köszi.
Voltam a Smartshopban beszéltem az egyik ott dolgozó ügyintézővel, normálisan, készségesen válaszolt a kérdéseimre. 1 év garanciával adják az X2 Pro-t, van lehetőség plusz garanciát (ami teljes körű) illetve plusz évet vásárolni, házhoz szállítás van, s ha jól tudom akkor plusz gari esetén háztól-házig van a garanciális ügyintézés.
Szóval elgondolkodtam ezen az ajánlaton, nekem így megérné, persze nem kell egyet érteni vele nem vagyunk egyformák. -
Lovi24
senior tag
Még jelenleg is akciós a spanyol Amazonon a 12/256gb,gondolom azért olcsóbb.
Ha neked mindenáron a 8/128gb -s verzió kell,akkor a német Amazonon még mindig van hozzá 30 Euro-s kupon,lehet onnan érdemesebb megvenned. -
Vagany
őstag
Nem tudom a 6-osnak az árát, nem is néztem. Nekem kellett a 8giga minimum és az UFS3 is csak a nagyobbaknál van. Néztem a xiaomi mi9tpro-t is de megbízható helyről nem találtam 8 gigást, sőt sok helyen fel se volt tüntetve, nagy volt a katyvasz ahogy a xiaominál ez lenni szokott. így eldőlt, hogy realme a győztes. A végén ez a kettő volt versenyben. Mivel spanyolból folyamat akciózza az amazon a 12-est (449€) így az lett, nem a ram miatt (elég a 8G). Kb 12 ezer volt a különbség akkor, ennyit nekem megért a dupla háttértár. A gari a spanyolról amazonos (elég megbízható
), amazon az eladó.
-
RoBos
senior tag
A Realme Ali oldalán most 420$ az X2 Pro 8/128 Global verzió...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen program, ami...?
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest