- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
Nem akarlak el keseríteni, de mivel úgy néz hogy, a Realme is beállt az adjunk ki évente minimum 30 telefont megoldás mögé, az bizony járhat azzal hogy a support nem olyan lesz.
Xiaomi esetén is egyre jobban látszik.
Mindig is a frissen megjelenő modellek lesznek a figyelem középpontjában.
Én is várom az Android 11 frissítést a Realme 6-ra, viszont elég nagy eséllyel több Android verzió frissítés nem is lesz rá majd.
-
Lovi24
senior tag
Köszi,igen azt megtaláltam a csoportban,hogy tudom a doksikat letölteni.
Közben néztem pár you tube videót és ott rátaláltam egy megoldásra,hogy tudok dokumentumot küldeni messengerben. A RAR alkalmazást le kell tölteni és azon belül már a kijelölt file-nál beadja a messengert is, mint opciót. De már így is annyi plusz app van a telón feleslegesen,hogy nem akarok ezzel is kínlódni.
Csak picit nevetségesnek tartom,hogy minden xart fejlesztenek a messengerben is,de ezt pl nem...meg úgy az alkalmazások nagy részére igaz ez. -
monti0222w
addikt
Nálam sem produkálja ezt a Chrome, mindig őt használom általában vagy 25 nyitott ablakkal és semmi ilyen anómália nem jelentkezett ezidâig!
Fólia: megérkezett [link] ő, tapasztalat: kicsit kisebb minden oldalról mint maga a kijelző, de mivel tok öleli körül így nem venni észre, viszont ami pozítiv szerintem, hogy annyira nem látszódik az újlenyomat rajta ez részben a matt felületnek is köszönhető, jól bírja a karcokat is, a gyárinál sokkal jobb ebben a tekintetben! Ugyanilyen fóliát raktam a kamerára is idáig ott jól szerepel!
A többit várom még, sajna se az Aliról se a Wishről nem jött meg még semmi amit rendeltem, pedig kíváncsi leszek a bőr tokra milyen lesz a videón minőséginek tűnt nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest