- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lovi24
senior tag
válasz
norbi145 #1268 üzenetére
Máshol is biztos találsz jó minőségű kábelt itthon,én csak az első találatot raktam be. A Blitzwolf,Baseus jó minőségű mind. Nagyon nem nyúlhatsz mellé. Remélhetőleg tényleg ''csak'' ennyi a baj . Érdekes egyébként, hogy a Nintendo switch pro kontrollerének jóval vastagabb a kábele,azt hittem na ez majd biztos tudja a gyors töltést..... hát nem.
De ha Szolnokon jársz,tudunk tartani egy próbát az enyémmel,így biztossá válna a probléma. -
rankesz
veterán
válasz
norbi145 #1259 üzenetére
Én még megnézném a teló usb aljzatát is, oneplusnál például gyakori probléma hogy telimegy az aljzat zsebpiszokkal, és nem tud rendesen tölteni a telefon. Tavaly nyáron pl én is ráfutottam.
Kikapcsolt állapotban egy ttűvel óvatosan! kotorj bele, lehet meg fogsz lepődni mennyi kosz kijön... -
Balinov
titán
válasz
norbi145 #1251 üzenetére
na, akkor egy kis hatter ill. egy kerdes is mindjart.
Azert kerdeztem, mert a minap a Lidl penztarnal kiesette a kezembol a telo, mikor elovettem Google Pay-hez. A kijelzo bal oldalan, ugy 2/3-ad magassagban egy mutatoujj koromnyi reszen felbuborekosodott a folia,aztan par ora mulva elkezdett zavarni. (Halistennek, kijelzo ep es sertetlen maradt).
Es a kerdes: mivel elso androidos telom, amin kijelzo folia volt nagyon nem vagyok ebben a temaban otthon, van valami ajanlott foliagyarto/beszerzesi forras, x2 pro specifikusan persze?
udv
B -
Vagany
őstag
válasz
norbi145 #1033 üzenetére
Az X50 pro a legerősebb telefonjuk annak lesz leghamarabb és annak is november végére írja a stabilt a te linkeden is. Gondolom az ebbe a csoportba vett telefonjaiknak is folyamatosan készítik a friss UI-t, de a stabilt szerintem nem adják ki hamarabb mint az x50 pro-nak.
"September 2020
Realme X50 Pro
Early Access – September 24
Open Beta – End Of Octuber
Stable Release – End Of NovemberRealme X2 Pro
Realme 7 Pro
Realme 7
Realme 6 Pro
Realme Narzo 20 Pro
Realme Narzo 20 "Azért gondolom, hogy még idén meglehet az x2 pro-nak mert januártól már a következő csoportot írja, amiben a sima x2 is szerepel.
-
Vagany
őstag
-
monti0222w
addikt
válasz
norbi145 #643 üzenetére
Nem off, mivel Realme termék és ez még az egyetlen aktív topic ahol lehet erről is beszélgetni. Szerintem.
Nézd meg azokat amit fentebb linkeltem, azok nem tűnnek rossznak, ha beérkeznek majd írok róluk.
Amenyiben, (nem tudom az árát) nem lesz drága, netán olcsóbb is lesz mint a Xiaomi termékei akkor megérné, bár a vízállóság az fájó pont így is nekem.
Várok a Realme-től idén egy fejlettebb fitnesz karkötőt, arra be neveznék. -
Lovi24
senior tag
válasz
norbi145 #434 üzenetére
Nálam is érdekesen működik. Valamikor fel sem dobja a képernyőt a zöld pipával,hogy fizettem,mégis sikeres fizetés volt. Volt olyan is,hogy csak akkor érzékelte a terminált,ha megnyitottam a Simple alkalmazást.
De eddig mindig tudtam fizetni vele.
És valóban,android 9 alatt nem voltak ilyen anomáliák.
Igaz azt azért hozzátenném,hogy még nem csináltam főverzió váltás után resetet.....akár ez is lehet az anomáliák forrása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Könyvajánló
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest