- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Sikerült leejtenem úgy a telefont, hogy először a touchpad halt meg, majd a kijelző is sötét maradt.
Tud valaki olyan embert ajánlani aki ki tudja cserélni a kijelzőt? -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Melyik google camera és annak melyik beállítása ajánlott ehhez a telefonhoz? -
M0RGI
őstag
Lehet kicsit erősen fogalmaztam.
Teljesen elégedett vagyok és én is legjobb, stabil, felhasználóbarát rendszernek tartom. Mióta megvan én sem romoltam, minden benne van ami kell és úgy működik, ahogy szeretném. Csak valami új, valami más jól esne mégis.
Többféle peremvilágítás, többféle óra, a gyári launcherhez ikonpackok (hogy ne kelljen pl-Nova-t használni). Ilyesmikre gondolok első körben. -
M0RGI
őstag
Meg...
De már jó lenne valami újítás, nem ez az értelmetlen reszelgetés. -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Én is csendben vagyok, szinte tökéletes ez a telefon. Miui után a realme os meg felüdülés. Minden olyan logikus, felhasználóbarát, mint amilyennek előbbinek is lennie kéne.
De hogy legyen is valami:
Ikon packokat szeretnék felrakni, de a gyári launchert egyik sem támogatja. Launchert viszont nem akarok váltani.
Tud valaki valamilyen módszert? -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Egyszer már kérdeztem, hogy miért van Gcamben az, hogy ha fotót készítek, akkor valami egy másodperces mpeg videó szerűt készít, aminek jpg-nek látja google fotók a kiterjesztését.Vagy válaszoltatok, de azt nem találom, vagy megoldottam magamtól, de nem emlékszem hogyan, így segítenétek, hogy mitől van ez? Köszönöm!!
(#982) trance89:
Szia, mi az újdonság? Nekem a GCam_7.2.010_Urnyx05-v2.3.apk-ra mutat itt, közben már régebb óta a 7.3.... használom. -
M0RGI
őstag
arra nyomok, újra is indul vagy mi, de amikor újra rámegyek hogy choose config, ugyanúgy a lista első helyén lévő config fájl neve látszódik, nem az amit kiválasztottam.
Vagy attól még az az aktív amit kiválasztottam? Csak így nagyon nem lehet tudni hogy mi az ami épp ki van választva. -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Aki használ Gcamet, tudna segíteni?
Itt ajánlottatok egy jó configot (már nem tudom melyik volt az), azt próbáltam és nem volt rossz, de a sötét részeket nagyon zajosra csinálta, meg mintha magától hdr-ezett is volna, illetve túlszaturált sok esetben. A gyárihoz képest élesebb volt, jobb színekkel, de ezek a hibák elfogadhatatlanok.
Most letöltöttem négy configot, mert meg szeretném találni a legjobbat.
A kérdésem az volna hogyan lehet kiválasztani mindig csak egyet-egyet? Ha az expo gomb melletti fekete területre nyomok duplán és előjön a négy config fálj választási lehetőség, hiába választom ki valamelyiket, nem nem lehet leokézni. Mért nem működik ez? -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
- Nekem is szívja Facebook, elég durván. 🤨 Simple az hogy helyettesíti?
- Melyik appal lehet leszedni a playből nem uninstallálható appokat? Pl. Gboard, Google duo, stb?
-
M0RGI
őstag
válasz
monti0222w #831 üzenetére
Még nem teszteltem, majd a természetben.
-
M0RGI
őstag
válasz
Ezekiell #816 üzenetére
Engem is érdekelne melyiket.
A mostani config file a x2-pro-hdr-mark, jobb, mint a gyári, bár van amikor túlszaturál, viszont mostanában vettem észre, hogy iszonyat zajos fotókat készít és nem a fénymennyiségen múlik, hanem mintha random behülyülne és úgy felnyomja az iso-t, hogy még képkivágás nélkül is iszonyat. -
M0RGI
őstag
válasz
monti0222w #795 üzenetére
Köszi!
Lehet tényleg valami ilyen flip kellene. Körülnézek nincs-e olyan ami ablakos elöl (bár attól nem tudom kezelhető-e a kijelző érintésileg).
Ez a mágneses mennyire hullhat darabokra, ha leesik? -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Milyen tokot ajánlanátok, ami esetleg a kijelzőt is védi, de fotózni tudok anélkül, hogy kinyitnám. Túrákra vinném és többször van esély rá, hogy elejtem esetleg.
Köszönöm! -
M0RGI
őstag
válasz
monti0222w #721 üzenetére
Oké, meglesem.
Olyan nincs aki védelem nélkül használná? -
M0RGI
őstag
Ha már fólia. Tegnap pofára esett a telefon egy apró éles kavicsra. A gyári fólia sérült, de a kijelző ép maradt. Amúgy is már karcos volt, így leszedtem.
Korábbi note5 pro-ra raktam többször üvegfóliát, de nagyon sérülékenyek voltak, így leszedtem és több év alatt sem lett maga a kijelző karcos, zsebben, táskában hordás után sem.
Az x2pro hogy teljesít ilyen téren? Van aki minden védelem nélkül használja?
Illetve ilyen gyári vastagabb műanyag fólia kapható hozzá? Ha rakok, üveget nem, de túl vékony fóliát sem szeretnék.
Köszi! -
M0RGI
őstag
Na ezt is jó tudni, mert ezzel is gondom van. Most csendes időszakot állítottam be az értesítéseknek, a hívásokat kivételbe rakva, de ez talán jobbnak tűnik, kipróbálom. Köszi!
Egyébként nem értem ilyen alap dolgokat miért nem lehet megcsinálni. Onepluson ez mind működött és bíztam a RealmeUI-ban is. Bár még mindig jobb, mint a Miui förmedvény... -
M0RGI
őstag
Sajnos nem lehet shortcutokat kirakni pedig nekem is nagyon hiányzik oneplus után, több appnál is. Pl col reminder gyors jegyzet hozzáadás (bár érdekes módon ez a lehúzható kapcsolópanelben megjelenik, így onnan használom), Google tartózkodási hely egy adott szeménynek, stb.
Nem tudom ez az opció miért fekete bárány, de az istenített Miui-nál sem működött. Bíztam benne, hogy pár egyéb dologgal együtt ezek az Oxigen OS-be illetve a Realme UI-ba bekerülnek, de nem... -
M0RGI
őstag
Közben megtaláltam a leírásban, hogy hosszan kell nyomni az expo gomb mellé és akkor ki lehet választani melyik config filet akarod használni.
(#594) Ezekiell: hát a nagylátószögű és a zoom kamera kb annyit és ér... De valóban ha épp arra lenne szükség, ott a gyári kamera.
Én ezt a a 64 Mp dolgot nem értem. Annyit tud a main camera, de alapesetben nem annyival dolgozik, csak ha kiválasztom? Gcamnál is megy a 64 Mp?
-
M0RGI
őstag
válasz
Oppenheimer #577 üzenetére
Értem. Olyant nem tettem fel.
Viszont van négyféle is az x2pro-hoz.
Azok közül melyiket érdemes? -
M0RGI
őstag
válasz
Oppenheimer #575 üzenetére
Ezt: GCam_7.3.018_Urnyx05-v1.7-fix
Viszont ezt a konfigos dolgot nem értettem már korábban sem.
Miért kell és melyik? -
M0RGI
őstag
válasz
Ezekiell #498 üzenetére
Felraktam ezt a Gcamet, de ha fotót készítek, akkor valami egy másodperces mpeg videó szerűt készít, aminek jpg-nek látja google fotók a kiterjesztését. Ilyenkor mi van??
Egyébként a gyári kamera (bal fotó )nagyon túlszaturált, pedig kikapcsoltam az automatikus témafelismerést, meg más ilyesmi dolog sem aktív.
-
M0RGI
őstag
válasz
monti0222w #409 üzenetére
Nem, azt még nem kerestem.
-
M0RGI
őstag
válasz
monti0222w #407 üzenetére
Meglett. Köszi szépen. Kint a napon nem tűnt fel annyira a fehér csíkja.
Az viszont nem tudom mi amikor időnként a jobb és bal alsó sarokban ívesen rövid vonalak jelennek meg.
-
M0RGI
őstag
válasz
monti0222w #387 üzenetére
Tedd, szerintem jó lett. Én már nagyon vártam. 👍
Valahol elérhető changelog? -
M0RGI
őstag
válasz
monti0222w #379 üzenetére
Lehet csak beképzelem és csak valamilyen menü, vagy app nyitási animáció más mint azelőtt és amiatt érzem annak.
Ami nem annyira tetszik, az az hogy tiszta fekete a beállítások és az intelligens asszisztens háttere. Lehetne inkább sötét szürke. A korábbi intelligens asszisztens kinézete ettől függetlenül is jobban tetszett.
AOD tényleg szuper lett, remélem bővítik a számlapok mennyiségét és a képernyő oldalán végigfutó beállítható fényeffektusok színét is. Sőt a legjobb lenne ha utóbbit és a körbefutás színét, sebességét, milyenségét én választhatnám ki.
-
M0RGI
őstag
Frissítettem, minden oké. Egyelőre tanulmányozom mi új.
Viszont maga a rendszer mintha lassabb lenne, mint előtte... -
M0RGI
őstag
válasz
monti0222w #370 üzenetére
Jaja, az lesz, csak azért akartam OTA-n, hogy ne kelljen nekem recoveryzgetni, meg nehogy legyen valami adatvesztésem.
-
M0RGI
őstag
válasz
LantosBerry8 #356 üzenetére
Ööö, azt hogyan? Miért?
-
M0RGI
őstag
válasz
LantosBerry8 #351 üzenetére
Jöhetne már ota-n az X2 pro realme ui is végre. Alig várom már!
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy inaktív a 90 Hz mód? -
M0RGI
őstag
Az nem játszik (bár megvettem anno). Azt hittem a gyári launcher tudja, főleg, hogy a oneplus korábban alapból tudta. Akkor sajnos marad rá külön app, mint Miuin.
Köszi azért!(#239) LantosBerry8: Nekem Erste, Erste MobilePay tökéletesen működik.
All: azt hogyan lehet kikapcsolni, hogy felemeléskor ne kapcsoljon be a kijelző? Vagy ez az arcfelismerés miatt van?
-
M0RGI
őstag
válasz
LantosBerry8 #239 üzenetére
Én is be szeretném üzemelni a fizetést.
Egyelőre csak a mosógéppel kötöttöm össze a telefont NFC-n. -
M0RGI
őstag
Na, látszik, hogy az előző telefonomon nem volt. 🙂
Köszi szépen!Azt is szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet parancsikonokat kirakni az asztalra? Alap androidon ki lehetett tenni pl Google térképnél, adott személy gyorsikonját akinek látom a helyzetét, vagy pl col reminder appnál azt hogy egyből hozzá tudjak adni emlékeztetőt. Nem widgeteket.
Sajnos miuin külön program kellett erre.
Itt is?
Régi one plus one telefon rendszere tudta. -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Bocs a hülye kérdésért, de ez minek az ikonja az értesítési sávban? -
M0RGI
őstag
Köszi szépen a válaszokat! Jó ez a rendszer, eddig szeretem. Kivéve a 2. pontot.
-
M0RGI
őstag
Felüdülés ez a telefon, nagyon gyors. Ilyenkor jön rá az ember, hogy a korábbi készülékkel csak szenvedett.
Lenne viszont pár kérdésem:1. Dupla koppos felébresztést hol tudnám beállítani?
2. Az AOD-n hogy lehet megjeleníteni az értesítéseket? Így elég rossz, hogy se értesítő led, se ott nem jelenik meg semmi az időn/dátumon/töltöttségen kívül. Megoldás?
3. Mikor lesz android 10 alapú COS? Én azt hittem ezen már rég az van. -
M0RGI
őstag
Egyébként tetszik nagyon, nem bántam meg.
-
M0RGI
őstag
Az nincs.
Első benyomás a Redmi Note 5 pro után:
Nehezebb, képernyő szélességre ua., magasságra valamivel hosszabb. Káva valamivel keskenyebb, de nem számottevően. Kijelzőtől én nem ájultam el, de kétségtelenül szép. A telefon nagyon gyors, a rendszer szuper (bár a Realme saját rendszerére leszek kíváncsi, mert a Color OS majdnem olyan mint a AOSiP főzött rom volt). Kamerát tesztelni kell, nem tudok véleményt mondani. Este lőttem pár fotót, azok nagyon zajosak.
Egyelőre ismerkedünk, nyilván jobb, mint a Note 5 volt, de most még úgy érzem nem nyújt annál háromszor többet. -
M0RGI
őstag
Na, meg is jött a telefon.
Ezen van gyárilag valami üvegfólia? Elég érdesek a szélek az ujjamnak. -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Azt valaki kipróbálta, kipróbálná, hogy polarizált szemüvegben állítva látható e az x2 pro kijelzője?
Ezt a szempontot sajnos elfelejtettem a rendelés előtt megvizsgálni, pedig ez is egy ok volt a váltásra. -
M0RGI
őstag
válasz
LantosBerry8 #198 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
Bár valamiért naivan azt hittem, egy Realme-nél nincs szükség a rootra, most akkor itt is játszhatom el amit a Xiaominál, hogy egy rendesen hazsnlható készülékem legyen. :/ -
M0RGI
őstag
A hívások mindenképpen kell, hogy egész nap hangosak legyenek, az értesítések munkaidő alatt csak rezegjenek. Üres értesítési hanggal az a baj, hogy akkor minden nap be kéne állítani, meg visszaállítani. Sajnos messenger értesítéseit nem lehet véglegesen némítani, max 24 órára, így azt is naponta kapcsolgatni kéne.
Nem értem, hogy OPn ezt a külön állítgatást miért tudják megoldani, itt miért nem.
Na mindegy, majd kisakkozok vmit. Köszi azért! -
-
M0RGI
őstag
Color os, realme os ugye tudja az értesítési hangok és csengő hangok hangerejét külön kezelni? Hülye miui még erre sem képes...
-
M0RGI
őstag
válasz
monti0222w #181 üzenetére
Német amazon 8/128
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Az AOD fényereje állítható, illetve ébreszt kikapcsolva teló? -
M0RGI
őstag
válasz
monti0222w #175 üzenetére
Néztem, de elriasztott a katasztrofális garanciális ügyintézésük, stb.
Meg csak egy év gari van.
Ki tudja mire képesek még. Esetleg használt telót adnak ,stb. De lehet, hogy ez alaptalan félelem. -
M0RGI
őstag
Megprábáltam fizetni amazonon, de letiltotta az accomat.
"There was a problem confirming your payment information. To prevent potential misuse of your payment card, we have placed your orders on hold and locked your account. You will not be able to place orders until we verify your information. To resolve this issue, we need to verify a recent statement for your VISA ending in 72."
Persze a kártya biztonsági kódját, sem egyéb - ezek szerint fontos és szükséges infót - nem kért a beírásnál és engedte a rendelést, aztán jött ez a mail.
Most meg ezt küldték:
"we have canceled your order (s) and closed your customer account. This decision is final and irreversible. Please do not open new customer accounts."WTF? Ilyenkor mi van, mit csináljak?
-
M0RGI
őstag
Halihó!
Ezt a screen light effects feature-t tudja már az X2 pro is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged