- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vityak
tag
Innen szedd le! [RMX1931EX_11.C.27]
-
Oppenheimer
nagyúr
https://a.aliexpress.com/_dYVuIlU
Ilyet rendeltem
-
-
monti0222w
addikt
Értelek, valahol igazad is van, de viszont abban nem értek egyet veled hogy a gagyibat adják, mert azok a különbségek csak számokban mérhetők, gyakorlati szinten nem észre vehető. Nekem is volt az Axon 7-nél olyan, hogy valami beragadt és leszívta az aksit, de ez nem a ZTE hibája nem a Qualcomm-é, ez user hiba stb.
Akkor sikerült döntened, melyik változatban rendelted meg, ram-rom? -
monti0222w
addikt
Amennyiben tokban fogod hordani úgy nem számít a hátlap színe szerintem.
Nem rossz a gondolatmeneted, de azért az Exynos nem annyira rossz mint mondják, szerintem felhasználó függő nem rosszabb mint a Kirin 990, ( az asszonynak S10+ van) az LG igazad van, de ott a quad dac ami szerintem nagyon durva!
Az X2 Pro-val nem fogsz rosszul járni még idén sem! -
Balinov
titán
Hmm..ugy tunik meg amazon.es-en is felment az ara, dragabber van a 8/128-as picivel, mint par hete volt nekem a 12/256-os
kukacfej: C27 elott is tapasztaltam ilyet, remelem kijavitjak, vagy egy ujabb Viber verzio megoldja a gondot.
norbi145: nalam semmi gond NFC-vel halistennek, miota megvan csomoszor hasznaltam kulonbozo helyeken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Crohn betegség
- GTA V
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest