- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Melyik a legújabb gcam, ami működik?
Próbáltam már a V3.0 és V3.1.1-et is, illetve a 8.1-es V1.5-öt, de bármelyikhez is töltöm be jól az xml fájlt rögtön becrashel az alkalmazás, utána már csak app resettel tudom ismét megnyitni. A másik eset, hogy betölt, de látószögváltásnál azonnal kivág és ezután sem tölt vissza.
Vagy nem kell xml-t betölteni? -
SkiDev
őstag
Nekem még most érkezett meg a szeptemberi biztonsági frissítés a 2.0-ás UI-val.
-
SkiDev
őstag
válasz
Ezekiell #1087 üzenetére
Szintén zenész, egyedül a csirke üzemidő miatt tudnék károgni. A 4 óra elég harmatos, igaz ez a sok YT Vanced miatt is lehet, de a gyorstöltés kárpótol, mert én is a lusták kategóriájába tartozom, aki nem éjszakára teszi fel töltőre, hanem indulás előtt 20 perccel, és ebben verhetetlen.
Esetleg a gyenge éjszakai mód, de annyit úgysem fotózom. -
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Másnál is jelen van a frissítés (C29) óta, hogy ha töltőre van téve a telefon, akkor nem kapcsol le a kijelző, csak ha manuálisan van kikapcsolva a képernyő? Végig mutatja a narancs színű animációt, látszik, hogy próbál lekapcsolni, elsötétedik, majd vissza kivilágosodik. Múltkor nem láttam, hogy úgy maradt, tűzforró lett a teló, mire észrevettem.
Más: A peremvilágítás Nektek megy? 100/1, ha olyanja van felvillan értesítésnél, de nem működik.
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Már lassan egy hete ismerkedek a telefonnal. Eddig bejön nagyon, egyáltalán nem bántam meg.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy itt is szenvedős az értesítés jelzés ezzel az edge jelzős megoldással? Be van állítva, hogy narancs színben villogjon bejövő hívás és értesítés esetén is a képernyő széle, bejövő hívás esetén működik, nagyon szép, de elmulasztott értesítés esetében nem. Eddig egyszer láttam csak, hogy villogott, akkor is párat, de máskor nem. A képernyő felvillan, viszont, ha lemaradok róla, akkor rá kell néznem a telefonra. Xiaominal is hasonló probléma van, ha jól tudom, azért kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen videókártyát?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest