- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ezekiell veterán A frissítés óta nem kapok Gmailről push notikat. Van vkinek valami ötlete? 
- 

Ezekiell veterán AMúgy ha valaki érzi magában az erőt és kedvet hozzá, akkor itt van hogy lehet kézzel felrakni a RealmeUI 2.0 beta-t (letöltési linkekkel együtt): 
- 

Ezekiell veterán válasz  tarbela777

üzenetére tarbela777

üzenetéreEgyik első dolog legyen a GCam felrakása - keress rá itt a topicban, tényleg jobb képeket lehet vele csinálni. 
- 

Ezekiell veterán válasz  monti0222w

üzenetére monti0222w

üzenetéreEz amúgy tényleg így van, amennyire tartottam tőle vásárlás előtt, annyira atomstabil a cucc. Nagy pacsi a Realmenek!   
- 

üzenetére monti0222w

üzenetéreSztem vezetékes fülesrol kérdezett...   
- 

Ezekiell veterán válasz  LantosBerry8

üzenetére LantosBerry8

üzenetéreAz érdekes, hogy P30 Pron is láttam már ilyet... 
- 

Ezekiell veterán Linkelte a kolléga feljebb a hozzászólásában. 
- 

Ezekiell veterán válasz  MiklosSaS

üzenetére MiklosSaS

üzenetére1. Simán kibírja. Nekem 2 napot bír átlagos használattal, folyamatos BT kapcsolattal az órámmal. 2. Sose volt vele bajom, liftben is simán telefonáltam vele. De ez persze nagyban függ a te helyi adottságaidtól. 3. Átlagos, rendben van. Aki ért hozzá (nem én), az elég jókat tud vele fotózni. Gyereket/kutyát/KV-t fotózni és instára felnyomni teljesen elég (példa volt cska). 4. Sose próbáltam, passz. Sztem jó kis teló, ajánlott vétel. 
- 

Ezekiell veterán válasz  #39560925

üzenetére #39560925

üzenetéreIlyen app a magyarországről elérhető storeban nincs, mert hivatalosan nem támogatott. Azt kell csinálni, hogy: 
 - letöltöd a Google Pay-t mondjuk APKPure-ről (tők valid, legláis, nincs vírus és stb, nyugodtan)
 - felrakod
 - beregisztrálod a Revolut kártyádat Curve-be
 - beregisztrálod a fizikai Curve kártyádat Google Pay-beÉs kész is, menni fog az NFCs fizetés. 1 hónapja így csináltam, azóta megy  
- 

Ezekiell veterán C26 a legújabb verzió, én update mániás vagyok, szóval felraktam azonnal. Április a security patch benne, szóval sztem mindenképpen érdemes feltenni. 
 Többi kérdésre passz: GCammal nem szórakoztam sose, face unlockot nem használok semmin se, és contact parancsikont se csináltam még soha 
- 

Ezekiell veterán Így egy hónap után én is írok egy rövid reviewt: teljesen jó. Mondtam h rövid lesz ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  Na jó, viccet félretéve: screen hibátlan, 90Hz nagyon adja, tényleg csak jókat tudok róla mondani. Ujjlenyomatolvasó 9/10, alig hibázik, és gyors. Gyorsabb mint a P30 Pro-é, ami elé nagy dolog. hardveresen tényleg csúcsteló, egyedül a kamera az, ami nem csúcs. Nem rossz, de azért nem is top tier kamera. Nekem, mint totál balek a fotózáshoz, még simán elmegy, de azért nem egy P30 Pro  Azért ahhoz hasonlítom, mert kb egyszerre vettem az X2 Proval (csak az asszonynak). Azért ahhoz hasonlítom, mert kb egyszerre vettem az X2 Proval (csak az asszonynak).
 Amin a mai napig nem tudok túllépni, az a töltés sebessége: lerakom, és 100%. Elmebeteg, na - és közel se melegedik annyira a teló, mint várnám.
 Wifi/BT sose dobál le, jobb mint az S8+-é, ami előtte volt.
 Szoftver: azóta se jött elő nálam semmi bug, minden működik, ahogy kell. RealmeUI sztem simán tök jó, stock érzés megvan.All in all: bestbuy teló, simán a kategóriája tetjén van, de még a felsőkategóriába is versenyezhet. 
- 

üzenetére monti0222w

üzenetéreA gyári fólia az tényleg szar, kezd is feljönni így 1 hónap után, én is rendeltem normálisat. 
- 

üzenetére monti0222w

üzenetéreMég valami: a gcam nem támogatja csak a main camerát, és a selfie kamerát, a többit nem. Már csak ezért is maradok a gyárinál egyelőre. 
- 

üzenetére monti0222w

üzenetéreÉn is teljesen debil vagyok fotózáshoz, szóval sokat nem teszteltem még  De a frontkamerán sztem javít, azt próbálgattam, szóval ha selfieznék, akkor gcamet használnék. De nem selfiezek soha De a frontkamerán sztem javít, azt próbálgattam, szóval ha selfieznék, akkor gcamet használnék. De nem selfiezek soha 
- 

üzenetére monti0222w

üzenetéreHát, van ahol jobb, van ahol nem. Nagyon helyzetfüggő. Youtubeon van pár teszt, érdemes megnézni. 
- 

üzenetére #39560925

üzenetéreElvileg megoldható: https://www.android-hilfe.de/forum/realme-x2-pro.3602/anleitung-volte-vowifi-aktivieren-root.938058.html Azt nem tudom, megéri-e ennyit szarakodni vele. 
- 

Ezekiell veterán Frissítéshez: kézzel szedd le a legfrissebb RealmeUI-t a realme oldaláról, és simán fájlkezelőből telepítheted. 
 Volte meg jó kérdés, passz, kellene h legyen de személy szerint soha nem használtam.
- 

üzenetére monti0222w

üzenetéreJó hát úgy értettem, hogy a latest-et rakja fel, persze  
- 

üzenetére #39560925

üzenetéreJa, nekem fenn van. Remek, meg minden, csak 1 baja van: nem tudja használni a main optikán kívül a többit. Az AUX camera-nak számítanak oprendszer szintjén, és a RealmeOS azokhoz nem enged hozzáférést (ColorOS se). Szóval bár nagyon szép képeket lő a GCam, de ultrawide/macro fotókról le kell mondani, és használni a gyárit. 
- 

üzenetére monti0222w

üzenetéreIiiiigen, értem, hogy kell, meg hasznos, meg minden - de olyan rondaaaaaa  Tök szép ez a teló, jó a fogása, vétek elrontani Tök szép ez a teló, jó a fogása, vétek elrontani 
- 

üzenetére monti0222w

üzenetéreEjnye  Gyerek ma rendesen megreptette a telefonomat, szóval hirtelen rámjött a késztetés, hogy bármennyire is utálom, tokba rakjam a telót Gyerek ma rendesen megreptette a telefonomat, szóval hirtelen rámjött a késztetés, hogy bármennyire is utálom, tokba rakjam a telót Na de akkor nézek Alin, köszi! 
- 

Ezekiell veterán Skacok, lehet itthon kapni a telora normális tokot? Nem várnám meg az aliexpresses másfél hónapos szállítást. 
- 

Ezekiell veterán válasz  Koviisti

üzenetére Koviisti

üzenetéreKamera teljesen rendben van. Raktam fel GCam-et, azzal még jobb is talán, de sajna GCam nem kezeli csak a fő optikát (RealmeUI nem ad hozzáférést azokhoz). Arra, hogy az ember random fotózgasson vele, teljesen jó. Nem ezzel csinálnék termékfotózást pl, de facebookra/instára/családi fotóalbumba pont elég (nekem - másnak lehet nem, ez szubjektív nagyon). A p30 Pro nyilván agyonveri  
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)