- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
A frissítés óta nem kapok Gmailről push notikat. Van vkinek valami ötlete?
-
Ezekiell
veterán
AMúgy ha valaki érzi magában az erőt és kedvet hozzá, akkor itt van hogy lehet kézzel felrakni a RealmeUI 2.0 beta-t (letöltési linkekkel együtt):
-
Ezekiell
veterán
válasz
tarbela777 #1096 üzenetére
Egyik első dolog legyen a GCam felrakása - keress rá itt a topicban, tényleg jobb képeket lehet vele csinálni.
-
Ezekiell
veterán
válasz
monti0222w #1086 üzenetére
Ez amúgy tényleg így van, amennyire tartottam tőle vásárlás előtt, annyira atomstabil a cucc. Nagy pacsi a Realmenek!
-
Ezekiell
veterán
válasz
monti0222w #1060 üzenetére
Sztem vezetékes fülesrol kérdezett...
-
Ezekiell
veterán
válasz
LantosBerry8 #859 üzenetére
Az érdekes, hogy P30 Pron is láttam már ilyet...
-
Ezekiell
veterán
Linkelte a kolléga feljebb a hozzászólásában.
-
Ezekiell
veterán
válasz
MiklosSaS #813 üzenetére
1. Simán kibírja. Nekem 2 napot bír átlagos használattal, folyamatos BT kapcsolattal az órámmal.
2. Sose volt vele bajom, liftben is simán telefonáltam vele. De ez persze nagyban függ a te helyi adottságaidtól.
3. Átlagos, rendben van. Aki ért hozzá (nem én), az elég jókat tud vele fotózni. Gyereket/kutyát/KV-t fotózni és instára felnyomni teljesen elég (példa volt cska).
4. Sose próbáltam, passz.
Sztem jó kis teló, ajánlott vétel.
-
Ezekiell
veterán
válasz
Oppenheimer #781 üzenetére
Ilyen app a magyarországről elérhető storeban nincs, mert hivatalosan nem támogatott.
Azt kell csinálni, hogy:
- letöltöd a Google Pay-t mondjuk APKPure-ről (tők valid, legláis, nincs vírus és stb, nyugodtan)
- felrakod
- beregisztrálod a Revolut kártyádat Curve-be
- beregisztrálod a fizikai Curve kártyádat Google Pay-beÉs kész is, menni fog az NFCs fizetés. 1 hónapja így csináltam, azóta megy
-
Ezekiell
veterán
válasz
Oppenheimer #778 üzenetére
De működik. Azt használom minden nap :)
-
Ezekiell
veterán
C26 a legújabb verzió, én update mániás vagyok, szóval felraktam azonnal. Április a security patch benne, szóval sztem mindenképpen érdemes feltenni.
Többi kérdésre passz: GCammal nem szórakoztam sose, face unlockot nem használok semmin se, és contact parancsikont se csináltam még soha -
Ezekiell
veterán
Így egy hónap után én is írok egy rövid reviewt:
teljesen jó.
Mondtam h rövid lesz
Na jó, viccet félretéve: screen hibátlan, 90Hz nagyon adja, tényleg csak jókat tudok róla mondani. Ujjlenyomatolvasó 9/10, alig hibázik, és gyors. Gyorsabb mint a P30 Pro-é, ami elé nagy dolog. hardveresen tényleg csúcsteló, egyedül a kamera az, ami nem csúcs. Nem rossz, de azért nem is top tier kamera. Nekem, mint totál balek a fotózáshoz, még simán elmegy, de azért nem egy P30 Pro
Azért ahhoz hasonlítom, mert kb egyszerre vettem az X2 Proval (csak az asszonynak).
Amin a mai napig nem tudok túllépni, az a töltés sebessége: lerakom, és 100%. Elmebeteg, na - és közel se melegedik annyira a teló, mint várnám.
Wifi/BT sose dobál le, jobb mint az S8+-é, ami előtte volt.
Szoftver: azóta se jött elő nálam semmi bug, minden működik, ahogy kell. RealmeUI sztem simán tök jó, stock érzés megvan.All in all: bestbuy teló, simán a kategóriája tetjén van, de még a felsőkategóriába is versenyezhet.
-
Ezekiell
veterán
válasz
monti0222w #619 üzenetére
A gyári fólia az tényleg szar, kezd is feljönni így 1 hónap után, én is rendeltem normálisat.
-
Ezekiell
veterán
válasz
Oppenheimer #617 üzenetére
A kérdés hogy valóban védi-e a telefont.
-
Ezekiell
veterán
válasz
Oppenheimer #611 üzenetére
Késő, mostmár téged fogunk
-
Ezekiell
veterán
válasz
Oppenheimer #605 üzenetére
Ez egész pofás tok, rendeltem én is, kösz!
-
Ezekiell
veterán
válasz
monti0222w #589 üzenetére
Még valami: a gcam nem támogatja csak a main camerát, és a selfie kamerát, a többit nem. Már csak ezért is maradok a gyárinál egyelőre.
-
Ezekiell
veterán
válasz
monti0222w #589 üzenetére
Én is teljesen debil vagyok fotózáshoz, szóval sokat nem teszteltem még
De a frontkamerán sztem javít, azt próbálgattam, szóval ha selfieznék, akkor gcamet használnék. De nem selfiezek soha
-
Ezekiell
veterán
válasz
monti0222w #587 üzenetére
Hát, van ahol jobb, van ahol nem. Nagyon helyzetfüggő. Youtubeon van pár teszt, érdemes megnézni.
-
Ezekiell
veterán
válasz
Oppenheimer #579 üzenetére
Én az ienarevenget raktam fel, de hogy használom, az túlzás. Meg nem nagyon próbálgattam.
-
Ezekiell
veterán
válasz
Oppenheimer #564 üzenetére
Az üzemidő nálam azért irreleváns ennél a telelfonnál, mert fél óra, és maxra töltöm 0ról
ERzen még mindig nem tudok túllépni, mekkora királyság ez
-
Ezekiell
veterán
válasz
Oppenheimer #547 üzenetére
Ezek gondolom az alap kameraszoftverrel készültek, nem GCammal?
Amúgy teljesen jó képek!
-
Ezekiell
veterán
válasz
Oppenheimer #514 üzenetére
Elvileg megoldható: https://www.android-hilfe.de/forum/realme-x2-pro.3602/anleitung-volte-vowifi-aktivieren-root.938058.html
Azt nem tudom, megéri-e ennyit szarakodni vele.
-
Ezekiell
veterán
Frissítéshez: kézzel szedd le a legfrissebb RealmeUI-t a realme oldaláról, és simán fájlkezelőből telepítheted.
Volte meg jó kérdés, passz, kellene h legyen de személy szerint soha nem használtam. -
Ezekiell
veterán
válasz
monti0222w #509 üzenetére
Jó hát úgy értettem, hogy a latest-et rakja fel, persze
-
Ezekiell
veterán
válasz
Oppenheimer #495 üzenetére
Gyengébb általában, de ugyanakkor szituációsan jobb is tud lenni. Épp ezért idegesítő, h nem megy GCamban egyik se.
-
Ezekiell
veterán
válasz
Oppenheimer #493 üzenetére
Ja, nekem fenn van. Remek, meg minden, csak 1 baja van: nem tudja használni a main optikán kívül a többit. Az AUX camera-nak számítanak oprendszer szintjén, és a RealmeOS azokhoz nem enged hozzáférést (ColorOS se).
Szóval bár nagyon szép képeket lő a GCam, de ultrawide/macro fotókról le kell mondani, és használni a gyárit.
-
Ezekiell
veterán
válasz
monti0222w #482 üzenetére
Iiiiigen, értem, hogy kell, meg hasznos, meg minden - de olyan rondaaaaaa
Tök szép ez a teló, jó a fogása, vétek elrontani
-
Ezekiell
veterán
válasz
monti0222w #480 üzenetére
Ejnye
Gyerek ma rendesen megreptette a telefonomat, szóval hirtelen rámjött a késztetés, hogy bármennyire is utálom, tokba rakjam a telót
Na de akkor nézek Alin, köszi!
-
Ezekiell
veterán
Skacok, lehet itthon kapni a telora normális tokot? Nem várnám meg az aliexpresses másfél hónapos szállítást.
-
Ezekiell
veterán
válasz
Koviisti #459 üzenetére
Kamera teljesen rendben van. Raktam fel GCam-et, azzal még jobb is talán, de sajna GCam nem kezeli csak a fő optikát (RealmeUI nem ad hozzáférést azokhoz). Arra, hogy az ember random fotózgasson vele, teljesen jó. Nem ezzel csinálnék termékfotózást pl, de facebookra/instára/családi fotóalbumba pont elég (nekem - másnak lehet nem, ez szubjektív nagyon). A p30 Pro nyilván agyonveri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest