- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
urgoz
aktív tag
Kikapcsolható valahogy a volume up+power gombok által aktivált rezgő mód? Heti 2-3 alkalommal teszem véletlen rezgőre a telót ez miatt... A volume down+power funkciót már kikapcsoltam, mert screenshotokat is sűrűn sikerült vele csinálni, de erre nem találok megoldást...
-
urgoz
aktív tag
válasz
mongoose66 #1077 üzenetére
11 biztos lesz, már megvan az ütemterv, ha visszaolvasol . 12 meg szinte biztos, hogy nem, mert a Realme-nél 2 főverzió frissítés szokott lenni.
-
urgoz
aktív tag
Szeretnék egy második töltőt venni a telóhoz. Sajnos csak 65W-osat találtam. A leírás szerint jó hozzá. Esetleg vett már ilyet valaki?
[link] -
urgoz
aktív tag
válasz
monti0222w #1011 üzenetére
A Lenovoban is nagyon jó DAC volt (Wolfson wm8281, ugyanaz, ami a Marshall Londonban), és dedikált fülesre menő erősítő pusztító hangerővel. Sajnos a füles hangja és hangereje elmarad a Realme-nél, de majd túlélem valahogy.
Ha legalább 3 giga ram lett volna a Lenovoban, akkor még 1-2 évig elszenvedtem volna vele, de így már közel használhatatlan volt, muszáj volt váltani... Sajnos ma már 100 lepedő alatt nem nagyon kapni normális zenei mobilt.
-
urgoz
aktív tag
Helló! Tegnap vettem egyet az Alzánál. Még nincs belakva. Szerintem is jól néz ki, és a gyári sötét tokkal egyáltalán nem zavaró. Majd veszek rá rendes gyűrűs armor tokot, úgy meg végképp mindegy.
Egy Lenovo K4 Note-ot vált. Leginkább a sztereó hangszóró miatt esett erre a választás, mivel a Lenovonak előlapi sztereó hangszórói vannak, és eléggé elkényeztetett hangzás terén. Azt kell mondjam, hogy a Realme teljesen partiban van vele, mind hangzásban, mind hangerőben. Talán a Lenovo egy picivel teltebben szól, és ennél még lehetett hangszóróval is állítgatni a dolbyt, de ha nem egymás után hallgattam volna ugyanazt a zenét a két telefonon, akkor fel se tűnik. Amúgy meg büdös gyors, de 2 giga ram és egy MTK6735 után nem csoda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Path of Exile (ARPG)
- Synology NAS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Anime filmek és sorozatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest