- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
válasz
tarbela777 #1292 üzenetére
A realme saját fájlkezelőjében rápöccintve felrakja magát. Adatokat nem töröl. Én most is így raktam föl, mert az OTA nem ajánlotta fel a frissítést még.
-
ajapi
tag
válasz
tarbela777 #1281 üzenetére
Nekem elkezdett hirtelen merülni, és újtatelepítettem. Most ismét 40 - 50% nap végén, elég tisztességes használattal. 40-50 %-ról max 10 perc a feltöltés reggel.
Valamilyen app beakadhatott. -
trance89
őstag
válasz
tarbela777 #1281 üzenetére
Szerintem erősen felhasználófüggő, én viszont maximálisan elégedett vagyok az üzemidejével. 6-7 óra SOT bármikor összejön, vagyis simán elvagyok vele 1,5-2 napig is de estére mindig töltőre rakom kb 40-50% körül.
Milyen appokkal nyüstölöd? -
Vagany
őstag
válasz
tarbela777 #1244 üzenetére
Global: RMX1931EX_11.C.36
A kínai verzio most kapott Realme UI 2.0-t Aandroid 11-gyel. 1-2 hét és a globalra is jönni kell. -
PACSA75
őstag
válasz
tarbela777 #1170 üzenetére
Hát ez a funkció, minden simhez jól jönne 😀. A feleségemé a telefon, ő nem hiányolja, nem foglalkozik vele, de én tudom mennyivel jobb a hang minőség, amikor besegít az internet a beszélgetésbe (és persze gyenge GSM vételnél is jól jön). Remélem, megoldják majd egy frissítéssel.
-
PACSA75
őstag
válasz
tarbela777 #1167 üzenetére
Nem hinném, szerintem ez a funkció ebben a készülékben egyelőre csak egy rejtett tartalék. Ugyanazzal simmel (szolgáltatóval) amivel más telefonokban működött a VoWifi és VoLte, itt nem jelenik meg a beállításokban. Talán majd valamelyik frissítés meghozza ezt a lehetőséget erre a telefonra is.
-
Vagany
őstag
válasz
tarbela777 #1156 üzenetére
[link]
Hogy jó-e, azt nem tudom. Eleinte a hátsó üveg is alig volt. de mára van kínálat belőle az alin, gondolom az akkuból is lesz majd nagyobb választék, de ha gond lenne én inkább a gyártónak írnék. -
Peter.70
addikt
válasz
tarbela777 #1156 üzenetére
Tönkre ment?
-
Peter.70
addikt
válasz
tarbela777 #1101 üzenetére
Hol veted?
-
Helltak
őstag
válasz
tarbela777 #1098 üzenetére
Csak telepíteni kell az applikációt semmi mással nem jár ;)
Szó szerint ég és föld a gyári és a Gcam között a különbség.
link
Ezzel működik mindhárom kamera!U.I. remek készüléket választottál :)
-
Ezekiell
veterán
válasz
tarbela777 #1096 üzenetére
Egyik első dolog legyen a GCam felrakása - keress rá itt a topicban, tényleg jobb képeket lehet vele csinálni.
-
Balinov
titán
válasz
tarbela777 #1094 üzenetére
udv a Klubban!
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BMW topik
- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest