- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
Ez már tényleg gáz. Most kiadtak egy sima security update-et.
[link] RMX1931EX_11_C.38
Elvileg a RUI2.0 is jött a cikk szerint Indiában:
[link]
"Updated – June 30
Both Realme UI 2.0 and the June 2021 security update are now reaching Realme X2 Pro owners in India. Identified by version RMX1931_11_F.11, Realme’s latest firmware release has been deploying in the country as of today."
De mivel ez "EX" nélküli, jó eséllyel ez még mindig csak kínai verzió. -
Vagany
őstag
Már azt hittem elfelejtkeztek rólunk
[link] -
Vagany
őstag
válasz
tarbela777 #1292 üzenetére
A realme saját fájlkezelőjében rápöccintve felrakja magát. Adatokat nem töröl. Én most is így raktam föl, mert az OTA nem ajánlotta fel a frissítést még.
-
Vagany
őstag
válasz
tarbela777 #1244 üzenetére
Global: RMX1931EX_11.C.36
A kínai verzio most kapott Realme UI 2.0-t Aandroid 11-gyel. 1-2 hét és a globalra is jönni kell. -
Vagany
őstag
válasz
Mretele #1229 üzenetére
De sokan @nyázhattak ma. Nekem nem volt problémám, biztos reggel lefrissített a töltőn. Sógorom Xiaomi telefonján viszont előjött, nem is tudtam volna róla ha itt nem olvasom, ezúton is köszi főleg vargi2 kollégának
. Valószínüleg a play áruházas frissítések sem egyszerre mennek, gondolom ott is van valami roll out, de ha manuálisan keresed a frissítést akkor kihozza, illetve az automatikus frissítés alapból csak a wifin megy (beállítható, hogy 4g-n is legyen automatikus).
-
Vagany
őstag
Ez már tényleg az utolsó Android 10 (remélem
)
RMX1931EX_11.C.36: [link]Security
● Updated Android security patch: Feb, Mar, 2021
Application
● Added FinShell Pay
Photos
● Added the save as PDF feature in print service
Screenshot
● Optimized the crop response time after screenshoting
● Optimized the operating interface in croping screenshot
● Fixed the probabilistic cannot save screenshot issue after editing screenshot
Clock
● Fixed the lagging issue when long screenshoting in adding world clock interface -
Vagany
őstag
A HD hang és a VoLTE az nem teljesen ugyanaz, igaz, hogy ha van VoLTE akkor van HD hang is. De a HD hang lehet 3G-n is (és 4G-n is), amikor nincs VoLTE.
[link]
[link]
Ha be van kapcsolva a VoLTE ikon kijelzése az állapot soron, akkor a HD hang mellett ezt is látni kéne, ha valóban megy a VoLTE.Szerk:
Hogy a Vodafone se maradjon ki:
[link]
Itt is van HD hang 3G-n ami szintén nem lehet egyenlő a VoLTE-vel. -
Vagany
őstag
Egy lehetséges x2 pro utód, friss HW-rel, jó áron:
[link] -
Vagany
őstag
Amíg nem jön a Realmi UI 2.0 frissítés, addig megnézhetjük milyen változások lesznek az átszabott UI-ben:
[link] -
Vagany
őstag
Te melyik szolgáltatónál vagy? Én beszéltem a Telenorral az ügyfeles határozottan elzárkózott a lehetőségtől, jól ki volt oktatva. A VoWifi-t nem támogatják, a VoLTE csak azokon a készülékeken megy amelyiken ők engedélyezik, illetve a készüléken be kell kapcsolni. Nem vagyok szakember, de elég furcsa, hogy pl a xiaomi note7 sem tudja elvileg, de egy servízkód segítségével elő lehet csalni a VoLTE menűpontot és utána működik is a telenornál. Az X2 pro is tudja, de nem jelenik meg a menűpont, csak a megfelelő sim kártyák esetén: [link] . A Digis ügyfélszolgálaton már kedvesebbek voltak, de ott is csak azt tudták mondani, hogy látja, hogy a készülékem elvileg tudja, kapcsoljam be és akkor talán működik, de ők is csak bizonyos készülékeknél garantálják a működést, ezt a listát megnézhetem a honlapjukon blabla... A realme meg azt mondja beszéljek a szolgáltatómmal. A levelezés legvégén abban maradtunk, várjak egy későbbi szoftver frissítésre, hátha...
Mindenki a másikra mutogat. Az a gond, hogy azt sem tudom ki igazán a felelős, a gyártó, vagy a szolgáltatók és nyilván az ügyfeleseknek meg fogalmuk sincs ilyen mélységben ezekről. -
Vagany
őstag
válasz
PACSA75 #1201 üzenetére
A beállításokban írd be a keresőbe, hogy VoLTE és te is láthatod. Ahogy a kolléga is írta csak az értesítési sávban való megjelenését tudta bekapcsolni, mert elvileg a telefon tudja. Sajnos ez kevés, a szolgáltatói oldalról is engedélyezni kellene és gyanítom, hogy ehhez valamiféle kooperációra lenne szükség a szolgáltató és a telefon gyártó között.
Masztiff1988 kollégának nem tudunk jó hírrel szolgálni, elég kevés szolgáltatónál megy, (Indiában pl) sajnos Magyarországon egyikkel sem. Bombázni kell email-lel a realme supportot, hátha...
-
Vagany
őstag
válasz
Helltak #1190 üzenetére
[RMX1931EX_11_C.35]
Ez még mindig Android 10, de van open beta
elvileg és a C35 kell hozzá:
[Realme UI 2.0 Open Beta application opened for Realme X2 Pro] -
Vagany
őstag
[link] BUÉK
-
Vagany
őstag
válasz
tarbela777 #1156 üzenetére
[link]
Hogy jó-e, azt nem tudom. Eleinte a hátsó üveg is alig volt. de mára van kínálat belőle az alin, gondolom az akkuból is lesz majd nagyobb választék, de ha gond lenne én inkább a gyártónak írnék. -
Vagany
őstag
válasz
darthsmoke #1139 üzenetére
Telenor és Digi van benne, de semmi VoLTE, vagy VoWIFI. Gondolom a szolgáltatókkal kéne beszélnem, majd a héten talán felhívom a digit, hátha mondanak valamit. Eddig nem foglalkoztam vele, de januártól jól jöhet a VoWIFI a Diginél.
-
Vagany
őstag
[link] C34
Csak a szokásos security, meg 1-2 fix.
Security
● Updated Android security patch: September, 2020
Applications
● Added Soloop
File Manager
● Fixed the probabilistic crashing issue when renaming
Settings
● Fixed the display issue of the battery icon in the status bar while switching to Super power saving mode
● Fixed the probabilistic issue of unable to turn down the brightness after turning on the Power saving mode
Multi-user
● Fixed the missing prompt window when swiping upward to exit in horizontal-screen games
Gaming
● Fixed the noise issue in Marvel Contest of Champion
System
● Fixed the probabilistic restart issue caused by network stuck
● Fixed the probabilistic noise issue of Whatsapp when playing voice messages in the background
● Fixed the probabilistic issue that the fingerprint pattern is displayed when using Face unlock to enter the locked apps
-
Vagany
őstag
[link] C33
Semmi lényeges.Security
● Android security patch: October, 2020
Settings
● Added toggle for system icons in Status bar
● Added From Sunset to Sunrise toggle for eye comfort
● Added toggle for display keyboard when entering app drawer
Game Space
● Optimized the logic of the default state of the Brightness lock
Network
● Fixed the network connection loss in some scenarios
Album
● Fixed the probabilistic screen flicker when entering the album
Status bar
● Fixed the display issue of the seconds display of time -
Vagany
őstag
Decemberben jön: [link]
-
Vagany
őstag
Megjött a C32:
[link]"Security
● Updated Android security patch: September, 2020
Applications
● Added Soloop
File Manager
● Fixed the probabilistic crashing issue when renaming
Settings
● Fixed the display issue of the battery icon in the status bar while switching to Super power saving mode
● Fixed the probabilistic issue of unable to turn down the brightness after turning on the Power saving mode
Multi-user
● Fixed the missing prompt window when swiping upward to exit in horizontal-screen games
Gaming
● Fixed the noise issue in Marvel Contest of Champion
System
● Fixed the probabilistic restart issue caused by network stuck
● Fixed the probabilistic noise issue of Whatsapp when playing voice messages in the background
● Fixed the probabilistic issue that the fingerprint pattern is displayed when using Face unlock to enter the locked apps" -
Vagany
őstag
válasz
norbi145 #1033 üzenetére
Az X50 pro a legerősebb telefonjuk annak lesz leghamarabb és annak is november végére írja a stabilt a te linkeden is. Gondolom az ebbe a csoportba vett telefonjaiknak is folyamatosan készítik a friss UI-t, de a stabilt szerintem nem adják ki hamarabb mint az x50 pro-nak.
"September 2020
Realme X50 Pro
Early Access – September 24
Open Beta – End Of Octuber
Stable Release – End Of NovemberRealme X2 Pro
Realme 7 Pro
Realme 7
Realme 6 Pro
Realme Narzo 20 Pro
Realme Narzo 20 "Azért gondolom, hogy még idén meglehet az x2 pro-nak mert januártól már a következő csoportot írja, amiben a sima x2 is szerepel.
-
Vagany
őstag
X2 pro-ra még az idén várható a Realme UI 2.0: [link]
Az első készülék az X50 pro lesz. X2-re 2021 első negyedévében érkezik.
Apró fejlesztések, de jónak tűnnek. -
Vagany
őstag
[link] RMX1931EX_11_OTA_1310_all_C72zQ0nPd0RA.ozip
-
Vagany
őstag
Júliusi frissítés:
[link]
Security
● Updated Android security Patch: July, 2020
Game Space
● Optimized the probabilistic crash issue in Game Space
● Fixed the probabilistic setting data loss issue after update
Settings
● Optimized flight mode, Bluetooth status will not be affected after flight mode is turned on
● Fixed the probabilistic crash issue when enter settings
Bluetooth
● Fixed the voice jam issue when connected to Bluetooth headset using LDAC codec
● Fixed the low minimum volume issue when connected to the Bluetooth headset
System
● Fixed some interface display issue in dark mode -
Vagany
őstag
válasz
rodman73 #926 üzenetére
Amazonon nem nagyon találom én sem már, így az 1 két hét kiesik, hacsak nem itthon veszed. Itthon Turbadon volt, illetve az Alzan. Mindkettő megbízható. Az ebay-es linked-en szerintem kínai verzió van. Ha külföld akkor én inkább az alin nézelődnék van hivatalos boltja a realme-nek, ott biztos van eu verzió is és szokott lenne eu raktár is pl spanyol.
-
Vagany
őstag
Meg is jött a júniusi frissítésünk:
[link]
Security
● Andriod security patch: June, 2020
Applications
● Added realme Link
Settings
● Modified default state of power saving mode auto-off switch to turn on
● Modified default state of screen brightness reduction switch in power saving mode to turn off
Optimization
● Optimized PUBG lagging and fps drop issue
● Optimized screen recording feature
● Optimized transparency of the slide back gesture style
System
● Fixed some known issues and improved system stability
-
Vagany
őstag
-
Vagany
őstag
Az új ára 176eFt [link]
Az szép akció volt, grat hozzá -
Vagany
őstag
Itt lehet jelezni a bug-okat [link]
.
-
Vagany
őstag
Mondjuk a transmitterrel jó hangot nehéz kihozni, de lehet, hogy valami alapbeállítás tényleg nem volt rendben a telefonon. Én csak a Blutooth abszolut hangerőt szoktam bekapcsolni a fejlesztői opciókban. BT kihangosításhoz (zene és telefon) minimum egy ugreen cucc (15-20$) ez jack-kel csatlakozik az aux-ra (ha van). De én inkább vettem egy Yatourt az aliról még kb 2 éve (a oneplus 5t-vel is jól ment), ezt szépen el lehet rejteni, nagyon sok féle típusú autóhoz gyári fejegységhez van csatlakozó kábel (maga a doboz ugyanaz). Tulajdonképpen egy külső cd-tárat emulál, de valójában a telefon adja neki BT-n a hangot és azt küldi be a fejegységbe. [link]
Létezik BT nélküli verzió is, az usb-n fogadja az anyagot. A BT-sen az usb csak töltésre van (1A).
Itthon a Dension létezik még, de az kétszerennyi. -
Vagany
őstag
Én is vártam eleinte, hogy majd a virtuális gombokra tudok definiálni saját parancsokat. Konkrétan az OOS-ből már csak ez hiányzott nekem, de aztán megtaláltam a macrodroidot [link] , amivel nagyon sok mindent meg lehet oldani. Így sikerült a home gomb hosszú nyomására tenni a screen off-ot. De van akinek abban segített, hogy különszedje az értesítési illetve a csengőhangot. Ez természetesen nem szó szerint, mert jó ideje nem tudják már a mai gyári romok, de beállított egy macrot, ami bejövő hívásra megemeli a hangerőt, utána (vagy elmulasztott hívás esetén) visszább csökkenti, így lehet különböző az értesítés és a csengőhang ereje.
-
Vagany
őstag
Már van C27 is, ez a legfrissebb:
Security
● Android security patch: May, 2020
Screen Recording
● Optimized screen recording feature
Known issue fixed
● Fixed the issue of touch failure in some scenes during PUBG
● Fixed the issue that phone restarted after the screen stuck during WeChat calls
System
● Fixed some known issues and improved system stabilityA feloldásra: van egy olyan kapcsoló az Ujjlenyomat, arc és jelszó beállításoknál, hogy "Ujjlenyomat-arcfelismerés kombinált feloldás", ezt próbáltad kikapcsolni?
-
Vagany
őstag
válasz
Koviisti #667 üzenetére
A fő kamerával engedi a 4k 60fps-t. Amire te gondolsz az a nagy látószögű lencse. Amikor mondjuk 1080p 30fps videónál az "x1"-ről átkapcsolod a széles látószögre, akkor átvált a nagy látószögű lencsére felülről a 3. lencse (az 1. a fő 64-es kamera, a 2. a zoomkamera, csak fotónál használja, a 4. csak a mélységlencse). Ez az ultra nagy látószögű kamera csak 8 MP, f/2.2, 16mm (ultrawide), amibe elvileg beleférne a 4k 2160x3840 felbontása (a 60 fps már más kérdés). De a képarányok mások. Ahogy a fotókat nézem ez a 8MP-es kamera 3264x2448-as 4:3 képeket készít (csak az egyik irányban felel meg a 4k-nak), de 16:9-ben 3264x1836 lesz a kép felbontása. Valszeg a lencse mögötti érzékelő 4:3-as képarányú és ebből úgy lesz 16:9-es (más kamerák is így csinálják), hogy alul-felül levág a képről, így viszont már nincs meg a 4k felbontás. Mivel ennél a lencsénél valószínűleg az érzékelő a fizikai korlátai miatt le van tiltva a 4k (a 60 fps-t sem véletlenül tiltották le) így ilyen beállításokkal nem enged erre a lencsére sem kapcsolni (a zoom-ot is a fő 64MP-es lencsével oldja meg) és marad a 64-es kamera a 4k és/vagy a 60fps videókhoz. Ebben szerintem nem várható változás.
-
Vagany
őstag
válasz
monti0222w #485 üzenetére
Akkor lehet neked a master edition kellett volna, reddot award-ot is nyert:
[link] -
Vagany
őstag
válasz
Hondacco #419 üzenetére
Szerintem nem, a fejlesztői opciókban sem találtam ilyen lehetőséget.
Én lassú töltéshez rendszeresítettem a hálószobába egy ősrégi asszem 750-es töltőfejet (Sony Eric. telefonhoz volt). Kb 4-5 óra alatt tölt fel. Amúgy lehet elég a gyári kábelt kicserélni (a VOOC gyorstöltéshez tudtommal speciális kábel kell) és úgy a saját töltőjét használva megnézni, hogy mennyi idő alatt tölt, én még ezt nem próbáltam. ha 1,5-2 amperrel megy akkor 1,5-2 óra lehet kb a töltési idő így. Az új rom-ban elvileg a töltésjelzőből is lehet tudni kb a sebességét, 3 féle színnel mutatja.
(#420) Vityak
"Ha nem a gyári töltőt használod."
Mivel támogatja a QC3-as gyorstöltést is ez önmagában nem biztos megoldás, mert egy QC-as nem gyári töltővel ugyan nem VOOC gyorstöltéssel, de QC-t használva fog tölteni. QC3-as töltővel kb 1 óra alatt feltölt.
-
Vagany
őstag
C26 [link]
-
Vagany
őstag
válasz
monti0222w #409 üzenetére
Sőt nem csak a magasság állítható, hanem az is, hogy melyik oldalon legyen
. Nekem nagyon bejön ez a realme ui (Color OS). Tényleg sokat tud, de mégis stock android közeli.
-
Vagany
őstag
válasz
monti0222w #390 üzenetére
"...viszont azt nem találom hol lehet az órát cserélni?"
pöccints az "Óra - különböző órák támogatottak" feliratra -
Vagany
őstag
Lassan jön az áprilisi frissítés:
[link](#382) M0RGI
Én nem éreztem semmi lassulást
(#387) monti0222w
Tedd fel nyugodtan, szerintem neked is tetszeni fog. -
Vagany
őstag
Ha már felkerül a honlapra, ráadásul az újabb most az EU-son van, ez a leghivatalosabb (nem is az indiairól kell letölteni), akkor már minek várjátok az OTA-t. Az OTA ugyanazt fogja letölteni, és kb ugyanúgy is rakja fel. Ha letöltötted, akkor a realme saját fájlkezelőjében elég csak rámenni az ozip kiterjesztésű fájlra és még a recoverybe sem kell belépned manuálisan, automatikusan csinál mindent. Rosszabb esetben az OTA csak incrementalt tölt le (főverzióváltásnál nyilván nem), ami csak a változás, ugyan kevesebb letöltést generál, de a teljes rom mindig jobb, tehát a honlapi teljes rom a fájlkezelőből futtatva még jobb is lehet mint csak a sima OTA frissítés. Egy buktatója lehet a honlaposnak (ezért is szoktak sokat várni az eu-ssal), hogy ha vannak problémák, ahogy most is volt a c23-al (teljes törlés nélkül hiányzó menüpontok), akkor az OTA-t le tudják állítani és mi nem az elsők között kapjuk, ha gond van hozzánk nem is ér el az OTA. De a c24-es már kint van rég ez a javított, fölösleges a VPN-nel görcsölni.
Amúgy elvileg át kell állítani a régiót, a nyelv maradhat és valami olyan régióra átállni amin ugyanazt adják az OTA-n mint nálunk, csak hamarabb, nekem az indiai vpn-nel már működött egy korábbi frissítésnél, linkeltem a vpn app-ot is.(#371) turika86:
Kínai VPN-t hiába állítja EU-s készüléknél szerintem. Vagy morginak kínai van? Akkor meg nem a c24-es rom való hozzá. -
Vagany
őstag
Ha már lassan mindenki megkapja az android 10 frissítést, itt a lista amely alapján úgy néz ki, hogy android 11-et is kapunk majd nagyjából 1 év múlva
.
[link] -
-
Vagany
őstag
válasz
monti0222w #320 üzenetére
OTA-n is ez a C24 fog jönni, csak nem egyszerre mindenkinek. Szerintem a C23-at EU-ban nem is engedték ki OTA-n, rögtön a 24 lesz. A frissítő nekem se jelzett, felraktam a fájlkezelőből, OTA is ugyanezt rakná fel.
-
Vagany
őstag
válasz
monti0222w #318 üzenetére
-
Vagany
őstag
válasz
monti0222w #313 üzenetére
Egy hét használat után bátran mondhatom, hogy jó lett az új Realme UI 1.0 (C23)
. Nyilván alapjaiban ez egy COS, csak kicsit a kinézetét átszabták. Nekem jobban tetszik, hogy pl az értesítési sáv nem megy le a képernyő aljáig és a beállítások ikonjai is jobban bejönnek, de nagyon látványosak az értesítés (bejövő hívás is) fényeffektusai: neonlila, óceánkék, borostyánnarancs
. Illetve a változáslistából is látszik, hogy több ponton előre lépett a Realme UI azon túl, hogy ez már Android 10 alapú rendszer, bár amit nagyon várnék, a virtuális gombokhoz pl hosszan nyomva applikáció, vagy parancs rendelése, az sajnos nem jött
. Egy dologban láttam butítást: a kijelző frissítését nem lehet alkalmazásonként beállítani, 60Hz, 90Hz illetve automatikus beállítású lehet
. Ez engem nem érint, eddig is, ezután is 90Hz-en volt minden alkalmazás esetén. Ahogy sok újítás sem különösebben szükséges számomra, pl ikonpackok, vagy az új realme lab rész, ami azt írja, hogy a telefon képes egyszerre BT-s és vezetékes fülesen is hangot kiadni. Ami tetszett még és számomra is hasznos lehet az 3 ujjas képernyőmentés közvetlen területkijelöléssel (ha nem kell a full screen), nagyon jó az előtérben tartható kisméretű számológép és a legfontosabb, a továbbfejlesztett AOD
. Az AOD annyira jól sikerült, hogy most én is visszakapcsoltam. Megvan az idő dátum és akkuállapot kijelzés, amiket egyenként ki-be lehet kapcsolgatni és vannak különböző kinézetű analóg illetve digitális órák. És végre az értesítések jelzése is bekapcsolható a saját ikonjuk formájában
, sőt minden egyes applikációnál külön állítható, hogy akarom-e látni az értesítéseit a kikapcsolt kijelzőn is, vagy nem. Tényleg szuper lett.
Most jöjjenek a negatívumok. Külföldi fórumokon (pl XDA) panaszkodtak a romra, hogy bugos, pl nem jelentek meg menüpontok, beállítási lehetőségek. Én sem ilyet, sem bármiféle stabilitási problémát, melegedést, vagy túlzott akkumerülést nem tapasztaltam, igaz én a frissítés után nyomtam hard resetet a beállításokból, mert mégis android főverzió váltás volt, így viszont nyilván újra kellett rakni az alkalmazásokat. Ezért egyelőre annak ajánlom a frissítést aki rászánja az időt a teljes telepítésre
. Az XDA-n azt írják már úton van a C24-es rom is az eu-ban, bár szerintem a főverzió váltáskor igyis-úgyis ajánlott a hard reset
.
-
Vagany
őstag
válasz
monti0222w #310 üzenetére
Feltettem, de túl sokat nem tudtam nyomkodni egyelőre.
-
Vagany
őstag
Úgy volt és meg is jelent, azért írtam, csak nem fog az OTA mindenkinél egyszerre jelezni, főleg EU-ban, itt van 1 hét csúszás az indiaihoz képest. De ahogy arra lehetett számítani még nem tökéletes, a fórumokat olvasgatva vannak még bug-ok.
Kirakták a honlapra is: [link]
Közvetlen letöltési link: [link] -
Vagany
őstag
Ez a legkedvezőbb: [link]
Ha az amazon az eladó akkor kell számolni áfakülönbozetet. 1,27/1,21=1,0495868 - ezzel kell szorozni az árat. Ha a realme az eladó akkor elvileg nincs áfakülönbözet. Ne engedd, hogy az amazon váltsa az eurot Ft-ra. Fizess euróban, a bankod biztos kedvezőbben vált mint az amazon. Minimum 8/128-ast vedd, a 6GB-os gyengébb, nem éri meg. Szép a kék, de szerintem a fehér gyönyörű, bár ez nyilván izlés dolga. -
Vagany
őstag
Kezdődik!
[link]
Tartják a határidőt. Úgy néz ki a C23-as már végleges lett.
-
Vagany
őstag
válasz
monti0222w #275 üzenetére
Reméljük nem lesz gond. Gyakorlatilag vízálló, de nincs rá garancia, a szétszerelésnél is mutatták, illetve itt egy videó 40 nappal a vizes kaland után: [link]
-
Vagany
őstag
Na ez már valami kézzelfogható
. Bár én emiatt egyelőre nem cserélnék recoveryt. Minden gyári nálam, még a bootloadert sem nyitottam
.
Nekem egy jó AOD-on kívül a virtuális gombok programozhatósága hiányzik csak.
Az AOD úgy tűnik jelentős ráncfelvarrást kap a realme UI-ban, a virtuális gombok személyre szabhatóságáról nincs infóm. Nagyon nyomják a gesztusvezérlést, de egyelőre nem áll rá a kezem. -
Vagany
őstag
Lejárt a szerkesztési időm
https://c.realme.com/in/post-details/1234681701326651392 -
Vagany
őstag
Beindult indiában a nyilvános bétateszt, az első 3000 jelentkező megkaphatja.
-
Vagany
őstag
válasz
LantosBerry8 #232 üzenetére
X2pro esetében egyeznek az eu-s verziók az indiaival, szerintem x2 esetében is.
Lovi24, MORGI:
Ha nem akarjátok a teljeset letölteni és felrakni, akkor elég a VPN-t olyan régióra állítani ahol kiadták már OTA-n a frissítést. Eddig Indiában kb 1 héttel hamarabb mentek a frissítések. Az Easy VPN-nel [link] pl könnyű átállni egy indiai VPN-re és úgy próbáljátok az OTA frissítést.
De a honlapról letöltött teljes telepítőt (ozip) a gyári fájlkezelőből simán fel lehet tenni. -
Vagany
őstag
válasz
LantosBerry8 #230 üzenetére
Az angol (uk) az európai (eu) és az indiai (in) oldalon is a legújabb (010) rom van fent.
-
Vagany
őstag
Normális reklámblokkolóhoz mindig is kellett a root, bár én már a oneplus 5t-met sem root-oltam, a realme-n sem tervezem, igaz nem is használok reklám blokkolót.
De amit fentebb írtam a te problémádra az miért nem jó? Amiket leírtál pont azt tudja a DND. A hívás, SMS ha akarod hangosan, az egyéb értesítések sunyiban hang nélkül, külön kapcsolót kitehetsz a gyorsmenűbe is, de automatizálhatod is és akkor nem kell kapcsolgatnod se.Szerk:
(#200) LantosBerry8 Szerencsére van normális reklám blokkoló root nélkül is manapság.
Nem ismertem, de köszönjük -
Vagany
őstag
Amúgy a DND pont erre való. A fordításban a COS-ben "Csendes időszak" "Ne zavarjanak" opció bekapcsolása (még időzíthető is automatikusan), + ha bekapcsolod az "Értesítések engedélyezése"-t akkor csendben jönnek az értesítések, és ha kell a telefonhívás, vagy az SMS azt külön engedélyezheted akár minden bejövő hívásra, vagy csak egyes kontaktokra.
Esetleg egy wave editorral lehalkított értesítőhang? -
Vagany
őstag
válasz
monti0222w #185 üzenetére
"Szóval elgondolkodtam ezen az ajánlaton, nekem így megérné, persze nem kell egyet érteni vele nem vagyunk egyformák."
Baráti jótanácsként: egy ilyen bolti garancia nem említhető egy lapon egy gyártói vagy amazon garanciával. Szóval jól gondold át.
-
Vagany
őstag
-
Vagany
őstag
válasz
monti0222w #139 üzenetére
"...nem is tudtam hogy létezik 8/256 GB verzió!"
Pedig korábban írtam már.
#109 -
Vagany
őstag
Realme xt-re (realme 3 pro-ra is) meg is jött a hivatalos realme ui (android10): [link]
-
Vagany
őstag
Kicsit drága, de legalább nem kell rá heteket (hónapokat) várni.
Ha már üveg, tokokból is vannak szép üveg hátlaposak: [link] [link] .
Még kétféle minősigi (drága) tok, elvileg reno ace-hez vannak, de pont olyan méretű mint az x2 pro: [link] [link]Ha baleset történne (sajnos alin még nem találtam meg ezeket):
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest