Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ata007
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Lidl, Kaufland, Auchan, Carrefour, ettermek, benzinkutak, kisbolt a sarkon, kenyeres, mindenhol, mindig, minden kartyaval ( bankkartya, hitelkartya, masik bank kartya, kajajegyes es ajandek utalvanyos kartya)mukodik, mind a gpay-be felvezetve. Telefon felold, gpay indit, kartya kivalaszt, fizet. ING es Raiffeisen bank, Cheque dejeuner kajajegyes es ajandek kartya.
-
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Igen
Erste bank, iphone, samsung, realme telóval már fizettem -
pècsimunkás
addikt
VR bank Westthueringen.
Az, hogy a kártya milyen típus... Fogalmam sincs
Viszont, a Samsung A50- el tudtam mindenfelè fizetni Németországban, a kártyával meg bárhol az EU- ban.
Sőt, Pécsett a Tom Taylor boltban simán csippant a Samsung telefonom januárban.
Vettem 1-2 cuccot, a brifkóm kint maradt az autómban.
Mondtam mi a helyzet, ha nem megy telefonnal, kimegyek a kártyáèrt. Mondta az eladó hölgy, hogy német a termináljuk. Simán fizettem a telefonnal.Annyi lenne a kérdésem, hogy otthon, a Lidlibn lehet fizetni a telefonnal?
-
ferob
Topikgazda
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Melyik bank alkalmazásával jelentkezik ez a probléma, és milyen típusú kártyájukat digitalizáltad?
-
pècsimunkás
addikt
Szóval...
Netto- ban, MM- ban, Shell kúton tudok fizetni a telefonnal, Kauflandban, Lidliben nem.
Ugye, a Kaufland, ès a Lidl egy cég, úgy látszik ezek nem bíznak a kici kínaiakban, ès helyettem is vigyáznak a bankszámlámra. Vagy nem tudom mi lehet.
Kb mint a Bluetooth esete.
Hát most akkor mit csináljak
...??? -
ferob
Topikgazda
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nem feltétlen az NFC kassza előtti bekapcsolása a lényeg, hanem próbáld meg hogy az alkalmazás, amivel fizetsz, előtérben legyen frissen megnyitva, így lényegében nem fontos, hogy a háttérben való futás, vagy az automatikus indítás engedélyezve van-e, mert így biztos futni fog.
-
ferob
Topikgazda
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ha zavar, hogy az értesítési sáv lehúzható a zárképernyőn, akkor az alábbi útvonalon ki tudod kapcsolni, így akár megakadályozva, hogy illetéktelen kezekben az adatkapcsolat, Wi-Fi, NFC, GPS vagy bármi egyéb kapcsolgatásra kerüljön.
Beállítások > Értesítések és állapotsor > Zárképernyő (képes menüpont) > Húzza le a zárképernyőt az értesítési sáv eléréséhez > Ki
-
pècsimunkás
addikt
Èn is így vagyok
, mínusz az NFC
Igazából minden telefonommal így volt
.Viszont... másik telefonommal, eddig mindig mindenhol tudtam fizetni.
Egyelőre nem idegeskedek, figyelgetem mi a szitu.
Viszem magammal a brifkómat is mindenhova, aztán, ha 10/10 lesz a fizetés arány a telefonnal, akkor majd csak a telefont viszem magammal.
Remélem eljön ez is.Még annyi:
Igazából az előző telefonon csak akkor tudtam bekapcsolni az NFC- t, ha a telefon fel volt oldva.
Itt, simán. Dupla kopp, status bar lehúz, NFC be.Mindegy...
Igazából 10/10 ez a telefon nálam.Mínusz autóhoz csatlakozás, ès ez. Remélem megoldódik mindkettő.
-
ata007
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nalam minden is folyamatosan be van kapcsolva, nfc, bt, gps, wifi, stb. Atomstabil. Viszont hallottam olyan terminalokrol, amelyek nem mukodnek barmilyen kartyaval, es itt nem a mc-visa kartyara mint markara gondolok. Azon belul van valami kulonbseg koztuk.
-
pècsimunkás
addikt
Telefont, ha bemegyek boltba, akkor felodom, nfc bekapcs, pènztárnàl újra feloldás, majd fizetés. Tegnap MM, egèr 43 euró, mellette Lidl, 10 euró, ès semmi. A MM -ban tudtam fizetni, a Lidliben meg nem. Nem volt gáz, mert nàlam volt a bankkártya.
Legközelebb megpróbálom, hogy közvetlenül a kassza előtt kapcsolom be az NFC- t"De megpróbálkozhatsz azzal is, hogy lezárod, majd újból feloldod a készüléket a fizetés előtt, mert ha ezek közül valamelyik segít, akkor már könnyebb rájönni, hogy mi az oka a sikertelen fizetésnek."
Pont ezt tettem tegnap is.
Legközelebb a kassza előtt kapcsolom be az NFC-t, kíváncsi leszek, mi lesz akkor a helyzet.
Meg is fogom írni.Köszönöm most is a segítséget
, ès az ötleteket
. -
ferob
Topikgazda
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Minden módon nem sikerül a fizetés, sikertelen vagy nem történik semmi?
Alapértelmezett fizetési alkalmazásnak az az alkalmazás van beállítva, amelyiket használni szeretnéd, és be van állítva, hogy automatikusan indulhasson, valamint nincs korlátozva a háttérben végzett tevékenysége?
Továbbá próbáltad, hogy közvetlen fizetés előtt megnyitod az alkalmazást, hogy előtérbe kerüljön?
Mert ha netán már percekkel a fizetés előtt feloldod a telefont, pl. valamilyen hűségkártyát/kedvezményeket érvényesítesz (netán még az is támogatja az NFC-t), akkor az segíthet, ha előtérbe kerül a fizetési alkalmazás.De megpróbálkozhatsz azzal is, hogy lezárod, majd újból feloldod a készüléket a fizetés előtt, mert ha ezek közül valamelyik segít, akkor már könnyebb rájönni, hogy mi az oka a sikertelen fizetésnek.
-
mldigital
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Simple nálam mindig működik napi szinten több alkalommal is.
-
ata007
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Google pay? Banki app?
Nekem nincs gondom a fizetessel, mindig mindenhol mukodik (google pay), tobb bankkartyaval is hasznalva.
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
NFC - vel, telefonnal gondolom rajtam kívül mások is fizetnek- fizetnének.
Van egy olyan gondom, hogy a MediaMarkt- ban pl tudok fizetni telefonnal, de a mellette lévő Lidl- ben meg nem. Rendkívül èrdekes
Ez már többször előfordult, egyszerűen nem jövök rá , mi lehet a probléma. Mármint, hogy 1x megy a telefonnal való fizetès, 1x nem.
NFC bekapcsolva, telefon feloldva, 1x tudok fizetni vele, 1x nem.Ha más is van így, esetleg ötlet, a hibajavításra...?
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Gyári háttér mellett nem fog.
-
ata007
tag
-
Új sw A15 után libafs színű pár app. Play, gmail, Chrome.
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Minden telefonnal. Bármin van.
-
piocasember
tag
Ismerek olyat, aki a 10 forintos Realme Buds miatt beköltözik a bejérat elé egy nappal korábban
[link] -
DrKapocs
őstag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Ezzel szerintem vigyázz, a 48 fok, az már sok. Könnyen tönkre mehet így az akku.
Nincs GT 2 Pro-m, de tapasztalatom van ilyen téren. Azt kell mondjam, hogy szerintem ebben a melegedésben semmi különös dolog nincs. Navigáció közben, szélvédő mögött, napsütésben, nyáron (screen on, GPS on, data on, max. brightness) ez szerintem minden készülék esetén így történik, forrósodik. Persze azon is sok múlik, hogy milyen navigációt használsz. Nálam a három betűs teljesít ilyen téren a legjobban. Én anno 2 db Xiaomi akkut főztem fel nyári navigációval. Ezért is van meg a mai napig az mi2s-em, amiben cserélhető az akku. Ma már csak úgy használok mobilt hosszabb navigációra nyáron, hogy a hűtőrácson van a mobiltartó és a klíma fújja rá a hideg levegőt. Mióta így csinálom, azóta soha nem főtt fel egy akku sem.
-
Hompi01
tag
Nekem 2 nap használat után nagyon jó a telefon leszámítva hogy a hangszóró lehetne jobb az akksi kicsit többet is bírhatna (igaz fullon van minden) illetve szerintem is kissé melegedik
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem.
-
dredjudge84
őstag
Egyik gond után a másik. Nálam ilyen nincs szerencsére. Biztos hogy nem fogtál ki egy hibásat?
-
Komoly melegedési gondjaim vannak. Akku 48 fok, forro a ház. Miközben csak navigált árnyékban autóban. Úgy laggolt a telefon mint állat. Ilyet még nem láttam soha. Már ilyen időben ez van... 18W-al töltve is simán 43 fokra fűt az akku nyomkodva nem hogy mondjuk navizna közben.
-
blueye
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Szerintem sem de meg lehet oldani. Sokkal nagyobb maceraval 😊
-
dredjudge84
őstag
válasz
brainticket
üzenetére
Gyanítom hogy mo-ra nem szállítanak.
-
dredjudge84
őstag
Plusz ez nem egy iPhone vagy Samsung. Szerintem nem fogják tömegek megrohanni a boltot.
-
blueye
veterán
válasz
piocasember
üzenetére
Azert az nem biztos hogy olyan sokan kifizetnek egyben ennyit egy telefonert - sokan elvbol sem, ezert veszik szolgaltatonal. Meglatjuk.
-
piocasember
tag
Május végén nyit az első Realme üzlet a Lurdyban. 249.000 lesz a készülék ára a nyitónapon. 80 darab lesz, ha jól látom. Gondolom két nappal korábban kell érkezni sátorral és élelemmel, hogy esély legyen a vételre.
-
worxland
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
+1
-
ajapi
tag
beltéri fényképekkel van valakinek tapasztalata? Vélemények?
köszönöm -
Hompi01
tag
Sziasztok megjött a telefon nagyon tetszik. 2 kérdésem lenne az egyik a szelfi kamerának elvileg a külső "káváját" átlehet állítani hogy kijelzőként funkcionáljon. Továbbá esetleg a hangszóró esetében lehet állítani valami hangszínt vagy hogy egy kicsit több mély legyen ? Köszönöm előre is.
-
Sziasztok,
Tokot, fóliát adnak gyárilag hozzá?
-
Hompi01
tag
Végülis nem releváns annyira mert keveset játszom. Már nagyon kíváncsi vagyok a telefonra.
-
Hompi01
tag
Sziasztok hamarosan nekem is megjön a telefon. Azt olvastam külföldi fórumon, hogy játék közben "csak" 60 Hz-en működik a képernyő. Ez igaz lehet ?
-
dredjudge84
őstag
Na hát teszteltem. Hívás közben van net. Viszont nekem fenn nincs volte logó, valamint sokszor nagyon lassan tárcsázik a telefon. H20P ebben jobb volt.
-
ata007
tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
-
magicbox
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Egyrészt igen. Illetve sokkal jobb hangminőség és gyorsabb kapcsolás.
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Közben 4G-n van. Aktív hívás közben speedtest.
Legalábbis én így tudom.
-
dredjudge84
őstag
Jól értem hogy onnan lehet tudni, hogy van volte, hogy ha telefonálok, közben akkor is van mobilnet?
-
laci laci
addikt
Nekem egy kicsit fura a kijelző.Hogy,vagy hol találok hozzá instrukciókat?Olyan nem amoled..
-
válasz
magicbox
üzenetére
Hát mi most laktunk be egy pro-t és Telekom kari mellett lett még wowifi gomb is, de nem tudom az a része megy e. Az fix, hogy aktív hívás mellett nem vált át 3G-re és megy a net, ergo sztem megy a VoLTE (?). Szolgáltatói oldalon is engedélyezve van a VoLTE. Ez így ebben a formában igaz ahogy írom.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Saturn, Nèmetország.
-
válasz
pècsimunkás
üzenetére
ALZA-n vetted a feketét?
-
magicbox
senior tag
Sziasztok! Tervben van egy GT2 Pro vásárlása. O+ 8T-t fog váltani. Telekomos kártyával Volte fog működni? Vowifi? Köszönöm!
-
nagyatti1
csendes tag
Sziasztok.Nem tudok külső forrásból appot telepíteni(konkréten Huawei health).
Azért kéne frissebb mert a play áruházban található nem ismeri fel az új eszközt,frissíteni pedig nem engedi magát.Engedélyeztem az ismeretlen forrást(apk mirror),de így sem engedi a telepítést.Van erre valami megoldás? -
Gyári töltősök! Mennyire meleg az akku ezzel töltve?
18W-al belenyal a 43-ba ha olyan a szitu. Sőt 10w-al is langyos. -
richies
senior tag
Németben meg felkuszott az ára... Mi folyik itt Gyöngyösön?
-
laci laci
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
eMAG,tegnap kora délután rendeltem.Ma reggel hozták is..
-
laci laci
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Sajna már nem volt.Emag és zöld
-
laci laci
addikt
Ma megjött az enyém is,este bontás,vigyorgás,happy...
-
laci laci
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Várj, segítek.Próbáld meg törölni az app-ot,hátha valami beragadt..🤝😉
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Elbeszèlgetek magamban
...
Telefont újra indítottam, Megat töröltem, majd vissza raktam, most ok lett. -
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Találtam egy megoldást: átrakom a képeket a Samsung A50- re, vagy a Poco M3- ra, ès onnan feltöltöm a kèpeket
. -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Van egy olyan problèmám, hogy nem tudok kèpeket feltölteni a telefonról a Mega felhőbe. Ha valaki használja a Mega- t, megnèznè, hogy megy- e a feltöltés?
-
Napi érdekesség: Van ez a kis kihúzható gyorsmenü oldalról. Sötétben vegyétek fel a kijelző fényerőt majd húzzátok ki a menüt. Lejjebb esik a fényerő. Alig észrevehetően.
-
ferob
Topikgazda
válasz
petike2014
üzenetére
Ha szeretnéd, hogy bármelyik alkalmazás 120 Hz-es képernyő-frissítési frekvenciával működjön, függetlenül bármitől, akkor van rá megoldás, de nem feltétlen ajánlott.
Ha valaki ezt később olvassa és esetleg nem tudja, hogy pontosan mit is csinál ezzel, az inkább ne kezdjen bele, mert egy felmerülő hiba esetén, az a készülék teljes alaphelyzetbe állításával lesz csak orvosolható.Először a képernyő-frissítési frekvenciát a beállításokban a Magas opció kiválasztásával 120 Hz-re kell állítani, majd szükséges a készülékre telepíteni a Play Áruházból egy a telefon beállításait módosítani képes alkalmazást (pl.: SetEdit) és az alábbiakat kell újként felvenni a megfelelő értékkel.
peak_refresh_rate 1min_refresh_rate 1user_refresh_rate 1Ezt követően újra kell indítani a készüléket és érdemes bekapcsolni a fejlesztői beállításokban a Frissítési gyakoriság opciót, hogy ellenőrizni lehessen, hogy mindegyik alkalmazásnál megjelenik a 120 Hz a képernyő bal felső sarkában.
Ha elsőre nem úgy tűnik, akkor érdemes elmozdítani minimum és maximum irányba is a fényerő csúszkát, mert ennek függvényében is változtatja a készülék.
Így pl. akár a gyári Kamera alkalmazás, vagy a Nova launcher esetében is látható a változás. -
petike2014
aktív tag
Hello. A spam szűrő így volt beállítva ahogy írtad. Az értesítéseket kipróbálom, lehet benne valami amit mondasz, bár teljesen szembe megy minden logikával (nekem). A kijelzőt értem. A kijelző frissítés pedig reprodukálható, ami másik két telefonon 15 ből 15 120hz abból GT2-n 9 120hz,6 60hz...
-
ferob
Topikgazda
válasz
petike2014
üzenetére
Az értesítésekkel kapcsolatban valószínűleg akkor tapasztalod ezt, amikor a csendes értesítési csatornát használja az alkalmazás adott értesítés kategóriája.
Ezt minden alkalmazás esetében tudod állítani az alábbi elérési úton.
Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazáskezelés > [Alkalmazás neve] > Értesítések kezelése > Kategóriák > [Kategória neve] > Beállítás csendesként > KiA hívások azonosítása és a spam szűrése csak akkor működik, ha a tárcsázó be van állítva ehhez alapértelmezett alkalmazásként, az alábbi útvonalon.
Beállítások > Alkalmazások > Alapértelmezett alkalmazások > Hívóazonosító és spamszűrő > TelefonA kézmozdulatokkal történő navigáció esetében van opció a véletlen érintések megakadályozására, de ezen is sokat javítottak az utolsó frissítéssel.
Esetleg adott esetben még a készüléken levő tok magasabb pereme is megnehezítheti, hogy az ember mindig a legszéléről tudja indítani a kézmozdulatot.A képernyő-frissítési frekvencia kapcsán nyomon tudod követni az épp aktuális állapotot, ha a fejlesztői beállításokban bekapcsolod a Frissítési gyakoriság opciót, így a képernyő bal felső sarkában levő szám jelzi azt.
Viszont bizonyos alkalmazások nem feltétlen támogatják a nagyobb képfrissítést, még a Magas opció beállítása esetén sem, de ha kifejezetten rendellenes akadozást tapasztalsz, akkor azt érdemes hibajegyet nyitva jelenteni, feltéve ha más készüléken, azonos képernyő-frissítési frekvenciát használva megfelelően működik.A Természetes tónusú kijelző és a Szemkímélés opcióra továbbra is csak az előzőekben említetteket lehet mondani, így az előbbi hidegebb és melegebb irányba is tudja befolyásolni a képernyő színhőmérsékletét, míg az utóbbi csak melegebb irányba változtat rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- E-roller topik
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
...
.
.
, mínusz az NFC