Hirdetés
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kifutott a Galaxy Watch4: a Samsung lezárta a frissítési ciklust
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
2400 - 2301
2848 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-04-06 17:29 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper112
aktív tag
-
tomszli11
tag
A készülék független Alzás, vagy akkor is tud a Telekom belenyúlni hogy LTE-s legyen?
-
sniper112
aktív tag
Bár tudom hogy nem jó topik ezért off-ba rakom, de hátha van itt olyan aki találkozott ezzel. Napokban kezdtem el használni egy Realme GT Master készüléket, amit korábban az Alzában vásároltunk. A szolgáltató a Telekom.Sajnos nem tudok hívást indítani róla, sem fogadni.
A készüléken a névjegyzékből elindítja a hívást, de nem cseng ki, illetve a hívott fél sem lát semmit belőle, még a hívás után sincs "nem fogadott" hívása. A telefonon gyári minden, nem lett semmi módosítva, csak a rendszer által felkínált gyári frissítéseket fogadtam el. A készüléken többször próbáltam gyári visszaállítást, illetve a hálózatok vissza állítását, de ezek sem oldották meg.Próbáltam a SIM tálcába mind a két helyen a SIM kártyát, de egyiken se működött. Forumon olvasva másnál is jelentkezett ilyen hiba, és valakinél úgy működik, hogy 2 SIM kártyát rakott bele.Megpróbáltam én is ezt a megoldást és úgy működik, viszont nekem csak egy SIM kártyám van, így egyel lenne használva. Ezek ellenére nagyon tetszik a telefon és nem szívesen válnék meg tőle, ezért próbálok utánajárni, hogy milyen megoldást lehet találni rá.esetleg a telekommal beszélni ? mert ott is hajlamosak az lte dolgot kihagyni a nem ismertebb készülékeken és külön kérni kell engedélyezni.
és sajnos anélkül egy telefon se nagyon akar már működni normálisan. -
klaya86
őstag
A feleségemnek szintén gt master van. Nála semmi probléma,igaz 2 simmel hasznalja. De este meg tudom nézni 1 simmel az övét. De őszintén meglepne,ha 1 simmel nem működne.
-
tomszli11
tag
Bár tudom hogy nem jó topik ezért off-ba rakom, de hátha van itt olyan aki találkozott ezzel. Napokban kezdtem el használni egy Realme GT Master készüléket, amit korábban az Alzában vásároltunk. A szolgáltató a Telekom.Sajnos nem tudok hívást indítani róla, sem fogadni.
A készüléken a névjegyzékből elindítja a hívást, de nem cseng ki, illetve a hívott fél sem lát semmit belőle, még a hívás után sincs "nem fogadott" hívása. A telefonon gyári minden, nem lett semmi módosítva, csak a rendszer által felkínált gyári frissítéseket fogadtam el. A készüléken többször próbáltam gyári visszaállítást, illetve a hálózatok vissza állítását, de ezek sem oldották meg.Próbáltam a SIM tálcába mind a két helyen a SIM kártyát, de egyiken se működött. Forumon olvasva másnál is jelentkezett ilyen hiba, és valakinél úgy működik, hogy 2 SIM kártyát rakott bele.Megpróbáltam én is ezt a megoldást és úgy működik, viszont nekem csak egy SIM kártyám van, így egyel lenne használva. Ezek ellenére nagyon tetszik a telefon és nem szívesen válnék meg tőle, ezért próbálok utánajárni, hogy milyen megoldást lehet találni rá. -
galervin93
addikt
Hmm, hát kamera témában azért úgy vagyok, hogy az összes telefonnak egy rakás...
Lehet itt hájpolni a szifont, de az se sokkal jobb.
FF kamerákkal dolgozok, és azok mellett ez valami összemosott pacahalom, amiket csinál az összes telfon.
Igen, jó a többihez képest jó, zsebből elővenni és lőni pár képet, na abban tökéletes a GT2 Pro.Én csak hobbiból fotózkodok géppel (D7000), de szerintem megfelelő megvilágítás/fények mellett (!), monitor méretre (!) már simán vállalható képeket lehet lőni telóval. És a júzerek 99 százaléka ennél többet nem is akar, sőt nem hogy monitor méretet nem, hanem a telefon kijelzője "a" monitor (egxre kevesebbeknek van laptopja, asztsli gépe), ezeknek az egérmoziknak meg egész jó a ppi-je, ez + a kis kijelző sok hibát "eltakar"...
Persze sem éjszakai (de már szürkületi képet sem) telóval lő az ember, ha minőségre van szüksége, ahogyan a 300/2.8-as telét sem helyettesíti semmilyen formában a telefon.
De ha már fókusztáv, pl. ennek a telónak a 150 fokos látószögét nem éppen olcsóért mérik FF, APS-C vagy éppen m4/3 vonalon...
Szóval a sokoldalúsága pro, a minősége kontra, minden attól függ, hogy melyikre mennyire háklis az ember.
Ja meg még egy - a teló képét (akár minimális feldolgozás után) pillanatok alatt meg lehet osztani a nagyvilággal. És amikor 200 km-t autóztam egy jó vihar lefotózásáért, akkor tök jó, hogy egy-két ízelítő képet már instant lehet mutogatni.
Mindeközben persze kattogok a tükrös géppel is, egy harmadik teló meg nyomatja a timelapse-et...
-
pècsimunkás
addikt
Átlag felhasználó vagyok kamera szempontból. Ehhez képest írtam. Illetve nyilván mobiltelefonról beszélünk. Persze, hogy jobb egy profi gép, de hidd el,az emberek 99%nak megfelelő a telefon által készített kép minősége és nincs igényük egy komolyabb gépre. Meg a jelenlegi mobil kamerákat azért hasonlítsd össze mondjuk azzal, hogy mit tudtak 10 éve. Szerintem ahhoz képest nagyon is korrekt szinten vannak már. Főleg,ha azt nézzük, hogy egy telefonról beszélünk, aminek csak 1 funkciója a fotó/videó a több tucat másik funkció mellett. Nem mellesleg a zsebedben van, bármikor előkapod, egy profi gépet senki nem cipel magával a mindennapokban. De ez már picit más téma 🙂
GPS sincs nálam, mp3 lejátszó sem, zsebrádió sem, ès, ha játszanèk, akkor játékkonzol sem lenne nálam.
Így hirtelen, ezeket mind kiváltja egy telefon. -
klaya86
őstag
Hmm, hát kamera témában azért úgy vagyok, hogy az összes telefonnak egy rakás...
FF kamerákkal dolgozok, és azok mellett ez valami összemosott pacahalom, amiket csinál az összes telfon.
Igen, jó a többihez képest jó, zsebből elővenni és lőni pár képet, na abban tökéletes a GT2 Pro.Átlag felhasználó vagyok kamera szempontból. Ehhez képest írtam. Illetve nyilván mobiltelefonról beszélünk. Persze, hogy jobb egy profi gép, de hidd el,az emberek 99%nak megfelelő a telefon által készített kép minősége és nincs igényük egy komolyabb gépre. Meg a jelenlegi mobil kamerákat azért hasonlítsd össze mondjuk azzal, hogy mit tudtak 10 éve. Szerintem ahhoz képest nagyon is korrekt szinten vannak már. Főleg,ha azt nézzük, hogy egy telefonról beszélünk, aminek csak 1 funkciója a fotó/videó a több tucat másik funkció mellett. Nem mellesleg a zsebedben van, bármikor előkapod, egy profi gépet senki nem cipel magával a mindennapokban. De ez már picit más téma 🙂
-
sonye
senior tag
Szerintem a zöld és a fehér szín is inkább unisex. Nekem fehér van,nekem pl ez jobban bejön, mint a zöld. A kamera nyilván nem egy s23 ultra szint, de teljesen frankó képeket lő. Előtte S21 fe-m volt. Nappal kb egál kamerában. Este a vagy gyengébb fényviszonyok mellett a Realme egyértelműen sokkal jobb.
Igen, jó a többihez képest jó, zsebből elővenni és lőni pár képet, na abban tökéletes a GT2 Pro. -
Napfénysüti
nagyúr
Sziasztok!
Erősen gondolkodom, hogy lecserélem a régi Mi8-mat erre a mobilra. Utánna olvasva szerintem az egyik legjobb ár/érték arányú készülék most a piacon.
Két kérdésem lenne, kamera teljesítmény nekem elég fontos. Ti mennyire vagytok megelégedve vele? Nekem tetszenek a kicsit szaturáltabb kontrasztosabb képek amiket a mi8 csinál. Itt mennyire jellemző ez a színvilág?
A másik a szín. Sajnos személyesen már nem nagyon látom sehol kiállítva, de hajlok a papir hátlap felé, lévén, hogy ez az egyik speckó feature. A fehér nekem kicsit nőies talán, a zöld mennyire néz ki jól élőben?
Mi8-ról váltottam (ami zseniális egy telefon volt) szerintem korrekt a Realme kamerája.
Nekem fehér van, egyáltalán nem nőies, sőt marha jól néz ki élőben.
-
klaya86
őstag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom, hogy lecserélem a régi Mi8-mat erre a mobilra. Utánna olvasva szerintem az egyik legjobb ár/érték arányú készülék most a piacon.
Két kérdésem lenne, kamera teljesítmény nekem elég fontos. Ti mennyire vagytok megelégedve vele? Nekem tetszenek a kicsit szaturáltabb kontrasztosabb képek amiket a mi8 csinál. Itt mennyire jellemző ez a színvilág?
A másik a szín. Sajnos személyesen már nem nagyon látom sehol kiállítva, de hajlok a papir hátlap felé, lévén, hogy ez az egyik speckó feature. A fehér nekem kicsit nőies talán, a zöld mennyire néz ki jól élőben?
Szerintem a zöld és a fehér szín is inkább unisex. Nekem fehér van,nekem pl ez jobban bejön, mint a zöld. A kamera nyilván nem egy s23 ultra szint, de teljesen frankó képeket lő. Előtte S21 fe-m volt. Nappal kb egál kamerában. Este a vagy gyengébb fényviszonyok mellett a Realme egyértelműen sokkal jobb.
-
Taybor
tag
Sziasztok!
-
worxland
addikt
-
david_97
senior tag
Soha nem használom max fényerőn,általában 80% körül,estére meg 50,és 20% körul,ez a kijelző simán szar volt szerintem sajnos,rengeteg amoledes telóm volt,egyet sem égettem még be
-
worxland
addikt
Gyerek Samu telóját használta max fényerőn, ugyanazzal a programmal hónapokig. Az se bírta.
-
Nyick
tag
Sziasztok! Ezen nincs vagy nem találom a csempéknél a kivetítést? Xiaomin volt és rányomva egyből csatlakozott bármilyen tévéhez, és tükrözte a telefon képét. Ezen hol találom?
-
klaya86
őstag
Beégés az szerintem mindenképpen garanciális ok lesz. Főleg, hogy a navigációs sáv van beégve, nem mondjuk valami játéknak a kezelő gombjai vagy a navigáció. Bár az sem kibúvó részükről. Ne hagyd magad.
-
david_97
senior tag
Nekem is volt legalább 10 amoledes telóm, soha egyik sem égett be, ezért is gyanakszom arra hogy valószínűleg alapból egy gyengébb minőségű kijelzőt raktak bele... Remélem nem húzzák rám a vizes lepedőt azzal hogy user error, mert amúgy erősen próbálkoznak
-
klaya86
őstag
HM. Igen,a navigációs gombok+ ha esetleg folyamatosan magas fényerőn használod csinálhat ilyet. Nálam még sosem fordult elő beégés, pedig 7-8 utóbbi telefonom már amoledes volt. Én mindig automata fényerőt használok+ gesztus vezérlés, mióta az Androidban elérhető.
-
novinyul
veterán
-
david_97
senior tag
-
klaya86
őstag
-
david_97
senior tag
-
novinyul
veterán
-
david_97
senior tag
Emag garival van tapasztalata valakinek? Beégett a kijelzőm.
-
gabor1974
tag
Sziasztok. Xiaomi ról hogyan tudnék problémamentesen átköltözni, tudnátok programot ajánlani?
-
Aguinaga
őstag
Ilyet én még nem láttam, pedig nekem is ilyen telefonom van egy hónapja kb.
-
dredjudge84
őstag
Üdv!
Néha amikor hívást indítok, felül az állapotsávon megjelenik zöld alapon valami számláló és számol valamit. Ti találkoztatok vele már?
-
pècsimunkás
addikt
Én már megszoktam több mint 1 év után,hogy állandóan változik a frissítésekkel épphogy 5 és akár 8 óra között,de most lehet a nagy meleg miatt is kevesebb.
Igazad lehet a frissítéseket illetően.
Nekem vissza tèrt az utolsó frissítés után a 7-9 óra SoT.
Automata a felbontás, ès a frissítés is.
A fènyerő meg 40- ès 100% között van napközben, mikor, hogy ... -
Szilágyi84
senior tag
Az utóbbi jópár hétben már 5 óra körül a képernyő időm. Nincs semmi extra, ami merítené. Elég furcsa. 3 hónapja van meg a telefon. Ebből az első 1 hónap 6-8 óra képernyő időket hozott. Nagyon kellemes volt az s21fe 5 órás képernyő idői,meg a napi 2x töltés után. Erre most ugyanott vagyok,mint telefon csere előtt 😂 annyi, hogy itt nem vészes,mert fél óra és fullra van töltve. De azért érdekes. Semmi extra app, ugyanúgy használom a telefont, amikor megvettem. Külföldi fórumokat olvastam,ott is panaszkodnak az üzemidőre, elsősorban Android 13 óta.
Én már megszoktam több mint 1 év után,hogy állandóan változik a frissítésekkel épphogy 5 és akár 8 óra között,de most lehet a nagy meleg miatt is kevesebb.
-
klaya86
őstag
Az utóbbi jópár hétben már 5 óra körül a képernyő időm. Nincs semmi extra, ami merítené. Elég furcsa. 3 hónapja van meg a telefon. Ebből az első 1 hónap 6-8 óra képernyő időket hozott. Nagyon kellemes volt az s21fe 5 órás képernyő idői,meg a napi 2x töltés után. Erre most ugyanott vagyok,mint telefon csere előtt 😂 annyi, hogy itt nem vészes,mert fél óra és fullra van töltve. De azért érdekes. Semmi extra app, ugyanúgy használom a telefont, amikor megvettem. Külföldi fórumokat olvastam,ott is panaszkodnak az üzemidőre, elsősorban Android 13 óta.
-
cbatesz
tag
Üdv!
Néha amikor hívást indítok, felül az állapotsávon megjelenik zöld alapon valami számláló és számol valamit. Ti találkoztatok vele már?
Nekem egy zöld mikrofon jel jön elő bal szélén aztán egy zöld pöttyre vált át
-
cbatesz
tag
Üdv!
Nem
-
dredjudge84
őstag
Üdv!
-
klaya86
őstag
szerintem először inkább tiltsd le, mert nem tudni hogy mihez kell pontosan.
Egyébként nekem Realme 9 pro + ban a Onet-et engedi tiltani alapból.
A rendszer alkalmazások között vakációban ott voltak. Letiltottam mind a kettőt.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
klaya86
őstag
Onet biztosan Realme rendszer app, Realme 9 pro + ban is benne van. de a metis is, igaz az valami Oneplus dolog.
De ugye a Realme rendszere kissé öszvér jellegű, mert van benne csipetnyi Oppo és Oneplus is.
Köszi. Adbvel akkor megpróbálom megkeresni és letörölni.
-
aprokaroka87
nagyúr
Onet biztosan Realme rendszer app, Realme 9 pro + ban is benne van. de a metis is, igaz az valami Oneplus dolog.
De ugye a Realme rendszere kissé öszvér jellegű, mert van benne csipetnyi Oppo és Oneplus is.
-
klaya86
őstag
-
Napfénysüti
nagyúr
Beállítható valahol hogy mennyi alkalmazást lehessen zárolni?
Tegnap szembesültem vele hogy csak 4-et enged talán, jó lenne ha ennél többet lehetne. -
worxland
addikt
-
gabor1974
tag
Páromnak rendeltem egy ilyen jófélét. A külön kapcsolható plusz 7gb rammal lesz gyorsulás, vagy jóvan az alap is?
-
dredjudge84
őstag
Fogalmam nincs hogy müködik. Az tény, hogy ami a digi külön szolgáltató volt, 1 órával több volt a képernyőt idő mobilnettel. Most a digi is a Vodafone hálózatra állt, és ahhoz hogy legyen mobilnet aktiválni kellett a roamingot,amit mióta okostelefonom van, bő 10 éve, még sosem kellett.. Azóta mobilnettel szerintem -20% az üzemidő legalább.
Érdekes, én ilyet nem tapasztalok. Az adatroaming nem merít jobban semmit. Az csak egy kapcsoló, hogy ha nem akarsz más hálózaton netezni, mert esetleg az plusz költséggel járna, akkor ne használja.
-
klaya86
őstag
Fogalmam nincs hogy müködik. Az tény, hogy ami a digi külön szolgáltató volt, 1 órával több volt a képernyőt idő mobilnettel. Most a digi is a Vodafone hálózatra állt, és ahhoz hogy legyen mobilnet aktiválni kellett a roamingot,amit mióta okostelefonom van, bő 10 éve, még sosem kellett.. Azóta mobilnettel szerintem -20% az üzemidő legalább.
-
bwoay
nagyúr
Nálam ez már inkább 6 óra kb. Talán wifin 7, mobilnet inkább 5-6. A gyors töltés kárpótol érte, így nem zavar. Igazából nálam azóta lett látványosan kevesebb az üzemidő, mióta a digi a Vodafone hálózatra állt és a mobilnethez adatroaming kell. Így nem a telefon vagy a szoftver hibája, hanem a csöves magyar hálózaté.
merthogy a Diginek a Vodafone-nál jobb lefedettsége volt? vagy hogyan fogyaszt többet az adatroaming? Látja a készülék, hogy egy másik hálózaton van, és jobban merül?
-
klaya86
őstag
Nálam ez már inkább 6 óra kb. Talán wifin 7, mobilnet inkább 5-6. A gyors töltés kárpótol érte, így nem zavar. Igazából nálam azóta lett látványosan kevesebb az üzemidő, mióta a digi a Vodafone hálózatra állt és a mobilnethez adatroaming kell. Így nem a telefon vagy a szoftver hibája, hanem a csöves magyar hálózaté.
-
pècsimunkás
addikt
-
dredjudge84
őstag
Itt a hivatalos realme európai szerviz lista:
https://www.realme.com/eu/legal/repair-service
Ott can köztük a VSP DATA is, ahova az alza küldi a GYÁRI GARIVAL a telefont!
-
dredjudge84
őstag
Dehogynem. A gyártói garancia azt takarja, hogy a gyártóval szerződött szerviz a gyártó által biztosított alkatrészekből javítja a telefonokat. Lényegtelen hogy az most jelen esetben a cseh vps data szerviz, de gyártói garival javítják. Amire te gondolsz az a bolti garancia, amikor lehet hogy Ferike a boltban fogja szétszedni és javítani a cuccot.
-
pècsimunkás
addikt
-
sniper112
aktív tag
Mi drágább? A gt 2 pro 305-ért nyitott. Ahhoz keorst a 240 jóval jobb ár.
nekem jó a sufni is mivel céges ként veszem így 1 év garit kapok rá sajnos. csak meglepődtem hogy mindenhol volt kapható és most nem nagyon és megugrott az áruk.
és nem rosszból írtam. -
novinyul
veterán
A cseh is gyári.
Itthon nem számít annak
Azt az Alza intézi okosban, az itthoni hivatalos szerződött szerviz(TMX) nem veszi át garanciális javításra. -
dredjudge84
őstag
-
novinyul
veterán
Egyébként ezek mind gyári garanciát adnak?
MediaMarkt, Emag gyári, Alza(Cseh) First általában bolti garancia.
-
dredjudge84
őstag
Gondolom igen. Végül kiderült hogy mégiscsak kiküldték a telefonomat a szervizbe, a cseh hivatalos realme szerviz a VSP DATA.
-
aprokaroka87
nagyúr
Most rákerestem. Alza, First phone, Mediamarkt és emag mind árulja. Ezek nem sufni boltok.
-
dredjudge84
őstag
Most rákerestem. Alza, First phone, Mediamarkt és emag mind árulja. Ezek nem sufni boltok.
-
novinyul
veterán
Már fél éve ezt mondjátok, de azóta is van pár helyen.
Nálunk már rég kifogyott. Viszont eladóknál még lehet, meg más régiósak is kaphatók sufniba
-
dredjudge84
őstag
-
worxland
addikt
-
Dani1969
csendes tag
Szomszédban Romániába már 192000 Ft
-
novinyul
veterán
-
dredjudge84
őstag
-
klaya86
őstag
A gt2 pro szerintem hivatalos viszonteladónál nem igazán volt amúgy sem 240 alatt sosem. Nekem csak 3 hónapja van meg. Akkor sem volt 260 alatt sehol. Annak meg nem hiszem, hogy bármi köze lenne a Realme kivonulásához, hogy a gt2 pro kezd kifutó darab lenni.
-
sniper112
aktív tag
biztos hogy marad a realme itthon ? mert én ahogy látom egyre drágábbak és drágábbak és fogynak el a telefonok. már a gt2 pro 240 nél jár.
-
sonye
senior tag
Te is brútusz meg a gété...
Ma is teszteltem a telefonhívást az autó kihangosítással.
2 db sziamiaú telefont hívtam.
Jéé hang kimegy és szuper.
Aztán mikor visszafele ment a dolog, régebbi miaú jó volt, de egy újabb, az már nem volt jó.
Nem hallanak, csak visszahngzik nekik, amit mondanak.
Na akkor hol a hiba...
-
pècsimunkás
addikt
-
dredjudge84
őstag
Akkor ennyi egyelőre. Android 12 A21-en tudja ezt.
-
novinyul
veterán
Wifin volt a teló, úgy streameltem.
Nekem sem lenne több wifi-n
Szerintem jó az akkud. -
dredjudge84
őstag
-
novinyul
veterán
Ez több mint jó
Ennek a fele is teljesen rendben van 4G hálózaton, nekem wifi-n jön ennyi össze. -
klaya86
őstag
Nehogy félre érts, vagy bárki is. Nem sztárolom a Samsungot. Csupán annyit mondtam, hogy a jelenlegi csúcs androidos telefonok között az s23 ultra a legjobb üzemidőben, az s23+ pedig szintén nagyon jó. Az s22 szériához képest meg valóban szintet léptek. Ettől függetlenül nem kellene s23+ sem a gt2 pro helyett. Egyrészt a dupla árat nem érzem sehol indokoltnak, másrészt maximálisan elégedett vagyok a gt2 proval, harmadrészt nem lesz újra Samsungom, amíg végre meg nem lépik a legalább 65w gyorstöltést. Rohadtul kényelmes, hogy fél óra alatt tele tolja a Realmet a töltő és nem kell 1 óra 15 percet várni a 100%ra.
-
worxland
addikt
Nem mondom, hogy nálam nem lehet 8 órás képernyő időt összehozni,de nem ez az általános, inkább a 6-7, míg az s23 széria átlagban hozza 8 felett. De nem tartom rossznak egyáltalán a gt2 prot. A kategória átlagot hozza. Az s23ak viszont most szintet léptek,ez tény. Kb iPhone 13 pro max,14 pro max üzemidőket tolnak.
"Az s23ak viszont most szintet léptek,ez tény." - hiába, attól még nekem az S23+ a GT2Pro cipőfűzőjét se kötheti meg (van itthon mindkettő).
-
dredjudge84
őstag
9 óra 20 perc lett a vége nálam. De ezt úgy kell elkepzelni, hogy itthon voltam egész nap, és wifin streameltem filmeket.
Egyébként Accubattery szerint már csak 85% az akksi. Lehet hogy mégsem mér jól a progi.
-
klaya86
őstag
Nem mondom, hogy nálam nem lehet 8 órás képernyő időt összehozni,de nem ez az általános, inkább a 6-7, míg az s23 széria átlagban hozza 8 felett. De nem tartom rossznak egyáltalán a gt2 prot. A kategória átlagot hozza. Az s23ak viszont most szintet léptek,ez tény. Kb iPhone 13 pro max,14 pro max üzemidőket tolnak.
-
pècsimunkás
addikt
Jó- e
???Ehhez képest.: [link] ...
-
klaya86
őstag
Ez több, mint jó.
-
dredjudge84
őstag
-
novinyul
veterán
Folyamatban. Csetelek velük. Most azt írják hogy Állítólag nem is volt szervizben a telefon mind a két alkalomból egyszer sem. Nem látnak munkalapot, ahogy én sem kaptam.
Az Alza varázsa
Én a helyedben cserét kérnék ezek után. Vagy szépen a fogyasztóvédelemhez is mehetsz, simán csak átb.asztak
-
dredjudge84
őstag
Pl ezt, nyugodtan írd meg. Hátha juttok valamire.
Folyamatban. Csetelek velük. Most azt írják hogy Állítólag nem is volt szervizben a telefon mind a két alkalomból egyszer sem. Nem látnak munkalapot, ahogy én sem kaptam.
-
pècsimunkás
addikt
És mit írhatnék? Hogy a cseh márkaszerviz fizetősen sem hajlandó akkut cserélni? Végülis megírhatom, de sok reményt nem fűzök hozzá.
Pl ezt, nyugodtan írd meg. Hátha juttok valamire.
-
dredjudge84
őstag
Eszembe jutott valami...
A BBK- n belül, OnePlus háztól- házig, garanciát, ès szervizt intèz. Mondhatni, topp garancia, ès szerviz!
Gondolom, ha nem is működik úgy, mint az OP- nál, de hátha normálisan állnak hozzá a Realme supportnál is.
Próbáld meg, hogy írsz a magyar, vagy európai supportnak.
Talán pozitívan állnak majd hozzá.És mit írhatnék? Hogy a cseh márkaszerviz fizetősen sem hajlandó akkut cserélni? Végülis megírhatom, de sok reményt nem fűzök hozzá.
-
pècsimunkás
addikt
Nekem fizetősen se jön össze az akku csere. Ezt írta az alza, amikor másodszor dobta vissza a szerviz a telefont:
"Az akkumulátort fizetett javítás keretein belül lehetne esetleg kicseréltetni, de ahhoz a márkaszerviz felmérése és engedélyezése szükséges."
Mi az hogy felmérés? Ha fizetek nem mindegy hogy milyen állapotú akksit vesznek ki?
Eszembe jutott valami...
A BBK- n belül, OnePlus háztól- házig, garanciát, ès szervizt intèz. Mondhatni, topp garancia, ès szerviz!
Gondolom, ha nem is működik úgy, mint az OP- nál, de hátha normálisan állnak hozzá a Realme supportnál is.
Próbáld meg, hogy írsz a magyar, vagy európai supportnak.
Talán pozitívan állnak majd hozzá. -
pècsimunkás
addikt
-
novinyul
veterán
Nekem fizetősen se jön össze az akku csere. Ezt írta az alza, amikor másodszor dobta vissza a szerviz a telefont:
"Az akkumulátort fizetett javítás keretein belül lehetne esetleg kicseréltetni, de ahhoz a márkaszerviz felmérése és engedélyezése szükséges."
Mi az hogy felmérés? Ha fizetek nem mindegy hogy milyen állapotú akksit vesznek ki?
Ilyenkor jön a nem hazai garanciális probléma. Alza Cseh cég, az ottani telefonokat idehaza nem tudják javítattni. Na meg nem is akarnak ilyen problémákkal foglalkozni.
-
pècsimunkás
addikt
Ezt nem is èrtem
!!!
Fizetnèl, de akkor sem akarják kicserèlni???
Röppenne is az 1 csillag, egy szèp, ès korrekt leírással. -
dredjudge84
őstag
Akkor garanciáztatni esetleg?
Ez tényleg nem normális.Nekem fizetősen se jön össze az akku csere. Ezt írta az alza, amikor másodszor dobta vissza a szerviz a telefont:
-
sonye
senior tag
Akkor garanciáztatni esetleg?
Ez tényleg nem normális.Minden mással szépen megy, sőt az autóban a zene is átmegy, de a telefon hang az nem.
Saját magukat hallják akikkel beszélni szeretnék.
Hívni tudok, hallom őket, de ők nem hallanak engem.
Az autó gyári rendszere van, ami működött a telefonnal. -
pècsimunkás
addikt
-
pècsimunkás
addikt
Nekem eleinte volt gond, hogy nem csatlakozott az autómhoz.
Meg öcsém kamionjához.
Aztán, egy frissítés, egy reset, ès utánna - azóta minden rendben van.
Egyébként, tényleg minden rendben van. Kamera, kijelző, üzemidő, wifi, bluetooth, alapvetően minden.1-2 apróság van, ami lehetne jobb, vagy másabb, de azokkal simán együtt tudok èlni, a rengeteg pozitívum mellett.
-
klaya86
őstag
Annak is szarabb lesz az uzemideje mint a realmenek.
8-9-10 órákat hoz az s23 ultra és a plus. Ennyit a gt2 pro nem tud. Az viszont másik dolog, hogy akár egy 15 perces töltéssel bőven tolsz még bele annyit, hogy kompenzálja.
-
sonye
senior tag
-
dredjudge84
őstag
-
sonye
senior tag
Leginkább azért, mert a bluetooth kihangosítás nem megy az autóban.
Nagyon jó telefon, de ekkora hibát....
És eddig működött, majd már ne megy.
Peres erről a reál méé kussol.
A legócskább olcsó telefonnal működik, ezzel meg nem.
Az applikációk is eszik az akkut, de nem tudom mi. -
novinyul
veterán
Na de a napi töltés mennyi SOT-ra kell? Mert ha 4G hálózaton 4-5óra meg van, akkor nincs gond. Alatta már valami szívja az akkumulátort.
-
pècsimunkás
addikt
-
klaya86
őstag
-
worxland
addikt
-
sonye
senior tag
Nálam most nagyon gáz az akku.
Napi töltés kell.
Tegnap este töltöttem, nem is használtam, már 54% az akku.
Valami lezabál.
Háát érik egy samu vagy egy miau... -
pècsimunkás
addikt
Valamikor március - április környékén nagyot romlott. Előtte parádès volt. 6,7,8 óra SoT, ha egy napot ment a telefon, ha 1,5-2 napot ment 2 töltès között a telefon akkor 4-5 óra SoT volt.
Szóval, nagyon jó volt.
1-2 hónapig gyenge - rosszabb volt, de mostanában, a frissítés után, újra rendben van minden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
2400 - 2301
2848 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Micron DDR4 8GB asztali RAM 2133MHz több darab 1 év garancia + számla
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Apple AirPods 4 / AirPods 4 ANC Bontatlan 27% áfás ár
- 1db / 4db Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 7 Intel Core i5-1245U, 32GB RAM, 1TB SSD, multitouch
- D-Link DGS-1210-28P 24 port Gigabit PoE+ switch, számlával!

Azt az Alza intézi okosban, az itthoni hivatalos szerződött szerviz(TMX) nem veszi át garanciális javításra.
ferob