- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
-
Mobilarena
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste #2703 üzenetére
Közben a képernyő feloldásos problémámra írtam Bug reportot, ahol a javaslat rendszer beállítások visszaállítása volt. Nos, ez valóban meg is oldotta a problémát.
Kb. egy órát szöszöltem, mire újra beállítgattam mindent, ám az utolsó lépésnél (3 gyors koppintásos nagyítás bekapcsolása) ismét előjött a hiba. Még szerencse, hogy észrevettem, hogy a rengeteg opció kapcsolgatása közül melyik a ludas.
Lehet, hogy ez a GT2Pro-nál is hiba, csak az ujjlenyomat olvasó nem ikon felett van?? -
Urby66
aktív tag
válasz
Pancsermeste #2701 üzenetére
Ok, én meg kerestem mint az őrult mindenhol...
Amúgy utána néztem és elvileg a GT2 Pro is megkapja még a 15-öt, valamikor új év elején, de ez lesz az utolsó nagy frissítés.
-
Urby66
aktív tag
válasz
Pancsermeste #2699 üzenetére
Android 15??
Nekem a telefon nem ajánlja fel, és az XDA-s gyűjteményben sincs.
Neked hogy lett?? -
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste #2698 üzenetére
Sajnos ezzel se lett jó.
Viszont, most érkezett az Android 15 frissítés, RUI6.0-val, hátha ez megoldja... -
Bóti
senior tag
válasz
Pancsermeste #2676 üzenetére
Szia!
Nálam egy másik appnál produkált hasonlót.
Akkumulátor -> További beállítások -> Optimalizált készenlét (vagy valami ilyesmi, meló miatt angol nyelvvel használom)
3 módja van, utra, kiegyensúlyozott, és kikapcs.
Kapcsold ki.
Hiába írja azt, hogy "csak akkor lövi ki az appokat, amikor alszol", bullshit. Simán kinyírja a háttérben futókat 10-15 perc után.
Nekem azóta, mióta kikapcsoltam ezt, nincs ilyen problémám. -
worxland
addikt
válasz
Pancsermeste #2683 üzenetére
Világszerte szidják az AA-t, magam is tapasztalom, hogy néha nehezen indul és könnyen megszakad a kapcsolat. 2 autó, 2 telefon + 1 Carlinkit + USB/BT sokféle kombinációjával próbáltam, minimum 8 különböző USB kábellel, de hasonló a tapasztalatom ájfon + bluetooth + CarPlay kombónál is. Van, hogy gond nélkül csatlakozik, máskor sokadik kísérletre sem.
-
lekka2
csendes tag
válasz
Pancsermeste #2678 üzenetére
Az ujjlenyomat nem egyedi hiba, én a kezdőképernyőre az ujjlenyomat olvasó alá nem teszek ikont.
-
worxland
addikt
válasz
Pancsermeste #2678 üzenetére
Az AA egy nagyon háklis cucc, az Apple CarPlayvel egyetemben.
-
Urby66
aktív tag
válasz
Pancsermeste #2676 üzenetére
Nekem még mindig előfordul, hogy fel kell oldani, de már jóval stabilabb mint amikor írtam róla.
Megoldást sajnos nem találtam. Valószínű ritkán fordul elő, ezért nem foglalkozik senki vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest