-
Mobilarena
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
dr.laci1 #2706 üzenetére
Azért kíváncsi lennék, hogy az egyes vooc töltési változatok között valójában milyen különbségek vannak. Mert ugye jól hangzik, hogy a BBK gyártók a saját készülékeikre optimalizálva hozták létre a vooc változataikat, de ha gyakorlatilag ugyan az a hw, a sw is alig különbözik, akkor inkább valami marketing fogás lehet ez. ??
Pl. az én Realme 12P+ telómhoz SuperVooc töltőt adtak, gyorstöltésnél is ezt írja ki.
GT2Pro-nál SuperDart van? -
Exquisito
tag
válasz
dr.laci1 #2706 üzenetére
Ha a BBK-s vonalon (Oneplus, Oppo, Realme) akarsz maradni akkor szinte mindegy, hogy melyiket veszed. Ha más márkát akarsz tölteni akkor inkább Oneplus töltőt érdemes venni. Az új töltőknél nem tudom, hogy mi a helyzet, de az Oneplus többet tud mint az Oppo töltőm. Nekem egy Oppo Reno6 Pro-t egyformán töltenek (mindkettő 65W), viszont a Motorola Edge 50 Pro-t jóval gyorsabban tölti az Oneplus töltő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- Plágiumvádak a Bungie ellen, ezúttal a Marathon érintett
- Mobil flották
- Star Trek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest