- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
válasz
H2o-pok #2570 üzenetére
Én ezzel a verzióval vettem a telefont több, mint 1 hete.
Az akku időről annyit, hogy 1 napot alig bír ki a telefon, úgy, hogy túlnyomó részt a messenger van használva (irkálásra, nem videóhívásra), esetleg böngészés, Insta.
Ennyi.
Ha csak akku kímélés miatt 80%-ig töltöm, akkor ki sem bírja a napot.
Pedig direkt azért vettem ezt a telefont, mert 5000mAh-s az akku. A brutál erős proci pedig gondoltam, hogy kb 0 terheléssel fog futni, így szinte semmit nem eszik.
A létező összes fogyasztáscsökkentő beállítás elvégeztem. (dark mód, 60hz, kisfelbontás, felhasználói élmény kikapcsolás, 5G off, csak 4G, stb....)
Hát nem vagyok tőle elájulva.... -
CoctoPerkins
csendes tag
válasz
H2o-pok #1965 üzenetére
Köszönöm! Feltelepítettem én is mindent és most már 100x jobb lett a lassított felvétel, majdnem tökéletes.
Eleve normális menü van, ahogy írtad is. Most úgy nézem, hogy tényleg tudja a 480 fps sebességet. Alkalmasabb forgó koronggal le fogom tesztelni, hogy a 480 fps valós rögzített érték, vagy 240 fps-ről interpolált.
Már nem mindegyik, hanem csak némely videóba kerül összesen egy látványos megakadás, szóval nem állandó velejáró és nem folyamatos az akadozás. Azért alig észrevehető kis akadások láthatók még időnként, amelyek viszont nem is zavarók. -
Surci1
tag
válasz
H2o-pok #1629 üzenetére
GT2-ről találtam infót, az állitólag nem tudja. Pl.:Oneplus a 7 pro, 7T, -tól már tudja. Az OPPO meg X2, X2 pro, X3 tudja., Az előbbi kérdéssel az esetleges pénzkidobást akartam elkerülni, de infó hiányában akkor próbaképpen beszerzek egy kábelt.
szerk.: megírom majd, hogy mi lett
-
-Gabesz-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sweet.tv - internetes TV
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- RAM topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest