- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
Topikgazda
-
-
Pancsermeste
őstag
Nem akarom elkiabálni, de a frissítés óta eddig sokkal jobban működik az Android Autó. 7 próbából ötször egyből csatlakozott az autós egységhez, igaz két alkalommal most sem sikerült, csak pörgött a csatlakozási animáció, majd leállt. Viszont, utána manuálisan újra kezdeményezve csatlakozott. Előtte pont fordított volt a sikerességi arány, és manuálisan újra kezdeményezve sem nagyon akart menni, csak a képernyő feloldása után.
Ám, a képernyő feloldáson nem javítottak, továbbra is megnyitja az ujjam alatt lévő alkalmazást, mikor felold... Lehet, ez csak nálam probléma, mert videókon nem látok ilyet és nem is olvastam róla. -
Pancsermeste
őstag
Érdekes, mert a Redmi9-es telefonom szerette kilőni meg nem engedélyezni a háttérben indulást/futást/értesítéseket, de azzal mindig egyből indult az AA.
Ez a teló pedig tök jól kezel minden ilyesmit, az AA induláson kívül az összes saomis nyűg és problémám megoldódott. (a Redmi pl. eldobta az AA kapcsolatot, ha megszűnt a mobilnetem)
A Realme-vel egy nagyobb problémám van még ezen kívül, hogy a képernyő ujjlenyomatos feloldásakor elindítja az ujjam alatti parancsikon appját, de valószínűleg ez is csak egyedi hiba, vagy a 12 Pro+ -ra jellemző. -
Pancsermeste
őstag
Szia/sziasztok!
"Most az Android auto szórakozik, nem mindig akar elindulni automatikusan, csak akkor ha feloldott telefon mellett csatlakoztatom a kábelt."
Ez a hiba még mindig jelen van, vagy már megoldódott?
Nekem ugyan nem GT2 Pro van, hanem 12 pro+, és a kapcsolat nem kábelen, hanem BT+WiFi csatlakozással megy, de ugyan ez vagy legalábbis hasonló a jelenség.
Ha több órája nem csatlakoztam AA-val és le van zárva a képernyő, akkor általában nem csatlakozik automatikusan. A fejegységen többszöri manuális csatlakozás indítással egyszer csak létrejön a kapcsolat, vagy ha feloldom a teló képernyőzárat.
Ha ezután rövid időre (pl. 5-10 perc) leállítom az autót, akkor annak ellenére is csatlakozik szinte rögtön, hogy le van zárva a képernyő, ám hosszabb idő eltelte után megint nem akar.
Ez vajon mitől lehet, mi a megoldás? -
dredjudge84
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest