Hirdetés
-
Mobilarena
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Gabesz-
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
nálam pár napos korában is csak 94% írt ki az accubattery.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
A kassza előtt felodom èn is természetesen.
Egy ideig nem használtam, mert teljesen bizonytalan volt, hogy hol tudok fizetni, hol nem, aztán vehettem elő a bankkártyámat.
A hèten annyit vettem èszre, hogy 1x tudok fizetni, 1x meg kèri megint, a feloldást.
Nem is èrtem...
Biztos, a fos VR bankomnak nem tetszik valami.
De, a Samsungal sosem volt ilyen gond. -
dredjudge84
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Én mindig feloldom a kijelzőt ujjlenyomattal és úgy fizetek, így eddig mindig jó volt.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Sziasztok!
Ez megoldódott, egy gyári visszaállítás után.
A gyári visszaállítást követően, újra digitalizáltam a bankkártyámat.
Az lenne a kérdésem- gondolom kb mindenki használja az NFC-t, hogy csak èrintitek ès mentek tovább?
Szokott kèrni a telefon másnál is valami kódot ilyenkor?
Mert a hèten többször szerettem volna fizetni próbaképpen, de az a helyzet, hogy1x megy, 1x kèri az ujjlenyomatot/ kódot. Aztán, mégegyszer èrintenem kell a kasszánál.Annyi, hogy legalább nem az írja a telefon, hogy a tranzakció nem lehetséges, mint eddig, sokszor.
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Külső alkalmazások telepitésénél kiirja hogy a google törölte a play âruházból, igy nem lehet telepiteni adott alkalmazásokat. Meg tudnátok mondani,hogy mit kell beállitani? Most lakom be, de jó pár külső app kellene. Köszi -
Balynto
csendes tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy ilyen telefont, viszont 5G-re még sehol nem láttam csatlakozni Budapesten, csak 4G+t használ (Vodafone). Találkozott esetleg más is ilyen problémával?
-
dredjudge84
őstag
Na hát nekem annyira összezuhant a telefon c13 alatt, hogy csináltam egy rollbacket a21-re. Most vissza kell szoknom a régi felületre viszont tapasztalom hogy gyorsabb a telefon mint Android 13 alatt.
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
A OP11 3-4 töltés után 94%. Szoftveres mérés

-
Elektrosokk
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nálam az akku szuper, ha menne vele a mellkaspántom boldog lennék.
-
AS
félisten
Valamilyen szinten csalódtam ebben a telefonban. A Snapi Gen1 olyan meleg tud lenni, hogy leég a kezed+ a Genshin és hasonló játékok 10 perc után elkezdenek lagolni, szaggatni.
A másik probléma meg az akkumulátor... Valamiért nagyon gyorsan merül, pedig 5000-es aksi van benne.
Nem rég vettem egy Red Magic 8 Pro telcsit? (inkább játék konzol) A fenti 2 dologban szétgyalázza a Realmet. Most mind a 2 telcsi megvan és mindenben össze lesznek hasonlítva. -
H2o-pok
senior tag
Üdv
Aliról rendelt már valaki kijelzőre méretpontos fóliát? Főleg a hajlékony "kerámia" érdekel, de üveg is jó. Esetleg link?
Köszi -
Mint érdekessége írom ide is és a társ telefon (OnePlus 11) csoportjába is:
A DevCheck nevű app ha meg van vásárolva (PRO), akkor igen részletesen bele tud nézni a telefonba. Legyen szó tesztekről vagy pl ilyen dolgokról mint az ujjlenyomat olvasó gyártójáról, stb stb. És hát a Realme-ben nagyon sok a Oplus gyártó, de pl a OnePlus 11-ben meg nem a OnePlus valaminek a gyártója, hanem idegen márka, miközben a Realmeben meg Oplus ugyan az. -
dredjudge84
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Jó kérdés. Töröltem majd újra hozzáadtam a kártyát ,majd töröltem az alkalmazás frissítéseket, és újra frissítettem. Két reboot aztán egyszercsak jó lett.
-
Elektrosokk
veterán
Remélem az èn polár problémámra is lesz megoldás.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Mi volt a megoldás?
-
dredjudge84
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Megoldódott. Újra megy a gpay.
-
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ott nincs,.de ha megnyitok neked pl egy Messengert akkor már a buborékok sem ugyan olyanok, a beállítások menüi is mások, de ugyan olyan verziós appok alkalmazás beállításai sem egyeznek meg gyakran. Meglepődtem én is.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nálunk az asszonynak van OP8 nekem meg ugye a GT2 Pro. Tényleg nagyon hasonló a két rendszer. A Realmen előbb volt 13-as Droid, így ott még segíteni is tudtam hogy mi hol van mikor az OP-n frissített.
-
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Kétlaki életét élek (asszony meg ne tudja
) , azaz ha otthon vagyok a OP megy, ha megyek valahová a Realme megy, előbbinek még nincs tokja, üvege, lencse és porvédője. Kezdetben nehézségekkel küzdött a szoftver, de már teljesen jól használható. A felület szinte ugyan az, de a melyét megnézve más az alapja. Mondjuk úgy, hogy elkészültek a gt2 pro hirdetés képei és leírása, de nem aktív még.c -
ferob
Topikgazda
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Az az ikon akkor jelenik meg, ha valamelyik alkalmazás, akár a rendszer sajátja is, hozzáfér a készülék helyzetéhez, amit előzőleg neked kellett engedélyezni.
-
Elektrosokk
veterán
Sziasztok
vásároltam egy ilyen készüléket, nehezen de kezdem megszokni. Ezen a héten teljes mértékben kívántam használni, viszont nem tudom csatlakoztatni a mellkaspántomat hozzá. Ezzel a mellkaspánttal monitorozom a szívemet és egyebeket amikor edzem, de a polar beat alkalmzás nem jeleníti meg a pántot. A BT fülön csatlakoztatva mutatja a pántot, de az alkalmazás nem tud hozzáférni. Mindenféle resetelésen túl vagyok, másik két huawei teló frissen azonnal csatlakozik.
Van bármi javaslat mihez kezdjek ?
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Simple. Ezzel nekem sem megy.
-
dredjudge84
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
-
dredjudge84
őstag
Hali! Megjött szervizből a telóm. Nem tudom beállítani az nfc fizetést. Nem engedi a gpay-t alapértelmezett el beállítani. Van valakinek valami ötlete?
-
Talán itt volt róla szó: Play áruház frissítések keresése, hogy lassú. OnePlus alatt olyan mint régen, azonnal történik.
Ennek is valami olyanhoz lehet köze mint belakott telefon vs. Szűz. -
-Gabesz-
senior tag
Nálam nem túl jól megy ez az Accubattery app.
Megadtam ugye gyári kapacitásnak hogy 5000mAh, de a számítottnál nálam folyamatosan 2300mAh körül van, akár fullra van töltve, akár 15%-on van az aksi. -
bostone
addikt
Pedig mekkora csuda lenne, ha a GT3 előtt még megfuttatnák egy izmos akcióval a maradék készletet.
-
Bashir
csendes tag
válasz
worxland
üzenetére
És #1638 pècsimunkás
Köszönöm. Ez lesz.
Valóban kifogy a készlet, vállalható bolt a 220, emag és MM maradt, közel azonos áron. Még annyi kérdés, a realme rendben van a frissítésekkel? Ez még a 15-ös Androidot kapja, meg, ha jól tudom.A Find X 5 Pro már egy másik árkategória, egy mobilcorner nevű cégnél 350 ezer (+70 ezer, mint gt2 pro) - de köszi, tágult a látóköröm, és végül is ezek rokoncégek.
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Végül is a kerámia burkolat és a sokkal jobb kamerás szett azért nem kis eltérés
Nem volt rossz a GT2 Pro, de azért az X5Pro jobb. -
válasz
dredjudge84
üzenetére
Pedig (tudom neked nem jön be) jó kis telefon olcsón.
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Abból hogy már nem érkezik a gyártótól új készlet. Esetleg még más eu-s raktárkészlet érkezhet, de szerintem már nem valószínű hogy lesz.
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
GT2 PRO
-
Már alig kapható, utolsókat rúgja a készlet.
-
DonJoee
tag
Ha nem reggeltől estig játszik és nem esik kétségbe, hogy az ő példánya 971822 pont helyett csak 971821-et tud benchmark teszten, akkor szerintem jobban jár a GT2 Pro-val.
Ha a vízállóság meg a vezeték nélküli töltés az isten, akkor Samu.
Én tavaly november óta használom a GT2 Pro-t, semmilyen problémám nincs vele. Nálam nem jött elő se akku, se ujjlenyomat olvasó, se bluetooth eldobás, se más probléma.
Sima HD felbontással, dark-módban használom, így szűk 2 napot bír böngészéssel, hírolvasással, cseteléssel, levelezéssel, okos otthonos appokkal, autós bluetooth kapcsolattal, wifi-gps-bt állandóra bekapcsolva tartással, wifi hotspottal, fotózással, beszélgetéssel és némi játékkal, ha a gyerek kikapja a kezemből.
Nem tudnék most olyat mondani, ami nem a várt módon működik vagy egyenesen bosszantó lenne. Egy vezeték nélküli töltést el tudnék viselni, de ennyi. -
Bashir
csendes tag
Üdv!
Olvasom, volt, aki erről a telefonról váltott S21 FE-re (megelégedéssel), ám ott is vannak azért gondok, akku, pl.
Egy ismerősöm is épp e két telefon között vacillál. Ami neki számít, az a támogatás, akku (főleg böngészés, céges chat, teams), megbízhatóság. Casual játékos, fotózni szeret, de nem abból él, van BT füles, okosóra, sokszor zene/film/képek átküldése tv-re, hangfalakra.Mindkét telefon 250-300k,- huf között van (itthon, hivatalos), most szeretne vásárolni, nem 1 hónap múlva, tehát akcióra, kuponra, útódkészülékre nem tud várni. Szín nem érdekes, tokban lesz.
Mit javasolnátok?
Köszi. -
dredjudge84
őstag
-
Surci1
tag
válasz
H2o-pok
üzenetére
GT2-ről találtam infót, az állitólag nem tudja. Pl.:Oneplus a 7 pro, 7T, -tól már tudja. Az OPPO meg X2, X2 pro, X3 tudja., Az előbbi kérdéssel az esetleges pénzkidobást akartam elkerülni, de infó hiányában akkor próbaképpen beszerzek egy kábelt.
szerk.: megírom majd, hogy mi lett
-
H2o-pok
senior tag
Ehhez tudni kellene hogy a telefon C portja tudja e ezt kezelni. Sajnos nem minden gyártó irja le pontosan ezt. Mi pont most próbàltuk,pl. a xiaomi mi 10 pro nem tudja, de a motorola edge 30 igen. Vannak ilyen külön adapterek, 4000 ft tól 80ezerig. Szerezz egy kábelt,próbáld ki. Csak igy tudod meg.
[link] -
Surci1
tag
Érdeklődnék, hogy van valakinek tapasztalata usbC-hdmi kábellal kapcsolatban?
Nem találtam a neten infót, hogy működik-e ezzel a telóval.
Van egy Samsung T24D390 monitorom (MHL támogtással) amit néha összekötnék a telóval és nem kéne egérmozizni. -
worxland
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ja, 100 ajróért nem kockáztatnám a saját webhely helyett a kínait.
-
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Úgy jön, hogy nincs. És jól látod, engem ez nem érekel.

Sztem elengedem, várunk másikat ha még lesz a cég.
-
novinyul
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nem cserélnék GT2 Pro-l
Hacsak nem kell a nyers erő(meg a gyorsabb memória) mert amúgy semmi kiemelkedő nincs benne. Ráadásul a szoftveres oldal is ugyan az már, még ott sem lenne újdonság. Főszenzor ugyan úgy 1/1,56" méret ott sem lenne változás, viszont a segéd szenzorok jobbak az AF és OIS miatt. De igazából neked kell dönteni
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Kijelző fényerő magasabb lesz, a rezgés erősebb lesz, a támogatás is hosszabb lesz.
Másban nem nagyon. Mármint ami engem érdekelne.
Ha tavaly nem vettem volna meg a GT2 pro-t, akkor most megvenném az OP11- et.
De, mindig van- lesz szebb, jobb, újabb.
Biztos vagyok benne, hogy az OP11- után pár hónappal lenne olyan telefon, ami tetszik.
Lehet, èppen a Realme GT3 pro( persze, ha lesz ilyen telefon) lesz ami jobban tetszik, mint az OnePlus 11. -
Nézte már valaki a Oneplus 11-et? Én összehasonlításban igen és nem biztos, hogy olyan jó az egy GT2 PRO mellett. Vagyis jobb az tény, de miben és azokban kell e jobb vagy más.
Legyen szó a CPU-ról a főszenzorró vagy ilyesmiről. 300k-ért be lehet szerezni napokon belül a 16/256-ost. -
dredjudge84
őstag
Ez csak saját tapasztalat. De nálam az üzemidő elég harmatos, és hamar degradálódik az akku is. 9 hónapos a telefon és már csak 93%-os accubattery szerint, pedig nem is használom a gyorstöltés funkciót! A 2019-es honor 20 pro telóm akkuszintje ilyen kb, igaz ott még az üzemidő kétszer jobb így is.
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Van online tèvè a telefonomon- Direct One.
Az lenne a gondom, hogy kikapcsol a kijelző 2 perc után. Mi lehet a gond? Van ötlet esetleg?YouTube, offline videó, más online videó simán megy, nincs semmi probléma.
A Realme tableten normálisan megy a Direct One, ott nem kapcsol ki a kijelző. -
worxland
addikt
Samu A70-ról váltottam, nem bántam meg. Mindenben jobb. Fehéret vettem, ami a mai napig megdöbbentő, hogy tok nélkül használva nem koszolódik. Egyáltalán. Semmi folt. Pedig kutyasétáltatás közben is előveszem, amikor földes-sáros a kezem. Fogása jó, nem csúszik, főkamerája nekem nagyon jó, sebessége természetesen kiváló, akksi jó, a gyorstöltést imádom. Melegedéssel nincs bajom, igaz, nem játszom rajta.
-
jos78
csendes tag
Sziasztok!
Sokat olvastam mostanság a GT2 Pro-ról és nagyon megtetszett a telefon. Jelenleg egy Huawei Mate 20 készülékem van erről szeretnék váltani. Ilyen tudású telefon kb. 250e Ft körül van manapság vagy még drágábban. Szóba jött az S21 FE vagy Rejoy-ról S21+ most a GT2 Pro, Edge 30 Fusion. Mindenhol kell valamilyen kompromisszumot kötni ez biztosan látszik. Aki megvette a GT2 Pro-t nem bánta meg a váltást? Van olyan hibája ami az előző készüléknél nem volt de itt jelentkezett? Olvasgattam a fórumot és látom, hogy VolTE kihangosítással vannak gondok bízom benne, hogy megoldják. Majd szemezgetek még a hozzászólásokból. Szóval érdemes erre a készülékre váltani szerintetek? -
Rammer
csendes tag
Sziasztok! Mobilcornertől vagy B-teltől vett valaki ilyen telót? Most ott 240 ért van a 12/255 GB-os csak nem tudom a későbbiekben mennyire bajos nálunk garancia érvényesítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek centerpin átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) , azaz ha otthon vagyok a OP megy, ha megyek valahová a Realme megy, előbbinek még nincs tokja, üvege, lencse és porvédője. Kezdetben nehézségekkel küzdött a szoftver, de már teljesen jól használható. A felület szinte ugyan az, de a melyét megnézve más az alapja. Mondjuk úgy, hogy elkészültek a gt2 pro hirdetés képei és leírása, de nem aktív még.c
Nem volt rossz a GT2 Pro, de azért az X5Pro jobb.
Hacsak nem kell a nyers erő(meg a gyorsabb memória) mert amúgy semmi kiemelkedő nincs benne. Ráadásul a szoftveres oldal is ugyan az már, még ott sem lenne újdonság. Főszenzor ugyan úgy 1/1,56" méret ott sem lenne változás, viszont a segéd szenzorok jobbak az AF és OIS miatt. De igazából neked kell dönteni