Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
-
Mobilarena
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
WolfLenny
üzenetére
S22 szèria, A50, A51, A20.
Így hirtelen.
De, simán vennèk* újra Samsungot, mert amúgy bírtam az A50- emet.* Ha nem lesz megfelelő Realme/ OnePlus.
Van az utóbbiaknak egy nagy elónye a Samsungal szemben, hogy bármire formázott pendrive- ot rácsatlakoztathatok.
A Samsungra csak exfat- ot.
Gondolom a BBK ez ügyben is sokat fizethetett a szabadalmakèrt
.
De, ugye ez nem az èn gondom
-
worxland
addikt
válasz
WolfLenny
üzenetére
Én párhuzamosan használom a kettőt (Realme GT2 Pro + iPad Mini), most már a számomra legfontosabb ellenérzést okozó problémák (iTunes nevet viselő borzalom, m4v és m4a formátum, USB használati problémák, filmnézés netes megosztásról) megoldásra kerültek az almán, így nem sok különbség van a használatukban.
-
magicbox
senior tag
válasz
WolfLenny
üzenetére
Mindet megoldották pillanatok alatt szoftveres frissítésekkel. Amik tényleg rögtön jönnek.
Mibe fáradtam bele... Valami nyűgség mindig volt, bármelyik régi telefonomat nézem. Vannak előnyei is a zárt ökoszisztémának... Eddig nagyon bejön, persze ki tudja, hogy hosszabb távon mi lesz.
Meg mi közül lehet választan, ha flottás az ember? Xiamoi, Samsung, Apple...BBK csoport eltűnik Európából. Samsungot rühellem, a Xiamoi-ra meg csak trágár dolgokat tudnék mondani, így kötöttem ki az Apple-nél.
Van a Samsung Ultra vs iPhone PM... Ennyi.
-
klaya86
őstag
válasz
WolfLenny
üzenetére
https://a.aliexpress.com/_EjJDS65
Igazából egyenlőre próbaképpen ezt. Filléres cucc. Ha nem válik be, nézek másikat. Samsung s21fe-n spigen üvegfólia volt. Sajnálom, hogy erre nincs. Brutál jó fólia, nagyon méretpontos, és a hozzá adott kerettel könnyű központosan felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
ferob