- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2759 üzenetére
Így van. Eddig a Samsung böngészőben nyílott meg - azt használom-, mostanáig nem volt reklám.
Hiába törlök adatokat, tiltok gyári böngészőt, akkor is jön a reklám.Mindegy...
Adguard, aztán ennyi.
Más ötletem nincs. -
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2757 üzenetére
Katt a mai vagy holnapi időjárásra, akkor sincs?
Mert itt mèg nekem sincs. De akármire rányomok, elárasztanak a reklámok. Lehet ez a mai, holnapi időjárás, vagy èppen az UV index.
Teljesen mindegy.
Ès eddig nem így volt. -
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2755 üzenetére
Kikapcsoltam az Adguardot, rányomtam a mai időjárásra:
Az új Android verzióval jöttek ezek. Eddig semmilyen reklám nem volt.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2735 üzenetére
Jó ár - èrtèk arányban volt a telefon 3 ève.
Mai napig is alapvetően jó telefon, de lassan itt az Android 16, mi meg mèg nem kaptuk meg az Android 15-öt.
Plusz, amit írtál a security patchekkel kapcsolatban.
Elèg gáz ez így együtt.
Egy egykori csúcsmodellt így kezeljenek... -
robag93
aktív tag
válasz
dredjudge84 #2645 üzenetére
Na, hogy sikerült?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2643 üzenetére
"Nem hinném hogy a tmx dolgozik"
-
worxland
addikt
válasz
dredjudge84 #2641 üzenetére
A dolgozik után a mondat többi része felesleges.
-
robag93
aktív tag
válasz
dredjudge84 #2634 üzenetére
Egész korrekt, feltéve hogy gyári akksi kerül bele. Ha nem gyári, akkor picit drága, de szódával elmegy.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2637 üzenetére
Megèrtem a felháborodásodat!
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2634 üzenetére
Nekem sincs olyan aksim mint 2 ève, de a napot nagyjából lehozza.
Ez elèg.
Nincs sem kedvem sem időm a gyári visszaállításhoz, meg a szervizelèshez.
De, azèrt köszi az infót. -
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2627 üzenetére
Kicsit több mint 2 èv után: [kép]
Mèg 2 èvet- remélem- kibír.
Aztán jöhet az aktuális Realme, OP csúcs újabb 3-5 èvre.
Vagy a szifon PM. Szifonom úgysem volt mèg -
freelancer68
tag
válasz
dredjudge84 #2627 üzenetére
Fixity-nél foglalkoznak vele.
Akkumulátorcsere: Az elgyengülő akkumulátorok nem jelentenek problémát többé. Gyors és hatékony cserével biztosítjuk, hogy GT2 Pro készüléke újra napokig bírja töltés nélkül.
Ezen a linken kérhetsz árajánlatot. -
worxland
addikt
válasz
dredjudge84 #2583 üzenetére
Ipon, Alza - nem a legolcsóbbat kell választani. Ennél komolyabb szűrőm nem volt.
-
dr.laci1
tag
válasz
Szia. Én a Temu- n vettem 6-700 Ft ért, s tudja a 65W ot
-
pècsimunkás
addikt
válasz
[link]
A testvèrmárka nagyon minőségi cuccokat gyárt... -
worxland
addikt
válasz
dredjudge84 #2581 üzenetére
Felesleges, bármilyen minőségi kábel jó lesz.
-
Torony 1.
tag
válasz
dredjudge84 #2572 üzenetére
Nálam is.
Valószinüleg még Android 13-on volt,és ez az első nagy csomag ilyenkor amit felajánlt neki. -
Bóti
senior tag
válasz
dredjudge84 #2572 üzenetére
Nálam is..
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
dredjudge84 #2519 üzenetére
Értem, mondjuk ez tényleg gáz azért.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
dredjudge84 #2516 üzenetére
De mintha Voda kártyával meg menne.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
dredjudge84 #2514 üzenetére
Sajnos így van. Jó lenne ha a Digi megoldaná hogy lehessen.
-
galervin93
addikt
válasz
dredjudge84 #2503 üzenetére
Ja hogy azon volt a hangsúly, akkor félreértettem. Igen, valóban, szerencsére nincs szüttyögés, homokóra, fogaskerék etc.
Nekem a kicsomagolás volt feltűnően lassú, de nem különösebben zavart, pont a fentiek miatt.A PIN képernyőn nektek is otromba nagy lett a beviteli felület? Meg a zárképernyő órájának is nagyobb a betűmérete (gyári), de nem találok beállításokat rájuk.
-
galervin93
addikt
válasz
dredjudge84 #2500 üzenetére
...ha engeded neki.
Én kézzel töltöttem le (bitang milyen letöltési sebességet tud, ld. kép, a 151-es maxot el se tudtam csípni), és a kicsomagolás/telepítést is kézzel indítottam.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2484 üzenetére
Az nem jó
Nekem- lassan 2 ève nem változnak a töltèsi szokásaim. 1 nap legalább megvan, de inkább több mint 24 óránként töltöm.
Lehet kifogtál valami hibás darabot
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2478 üzenetére
Mennyi a SoT kb?
Az átlagos természetesen. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
dredjudge84 #2468 üzenetére
Hívás közben nálam sincs szerintem Volte. Másodlagos kártyám Vodafone, ott most aktiváltattam és szépen írta hogy HD+ hívás mikor teszteltem. Digis elsődleges kártyánál ilyen nincs azért is kérdeztem. Ott is kellene valamit aktiváltatni? Keresgéltem ezügyben de nem lettem okosabb.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2419 üzenetére
Van, hogy semmit nem merül nekem sem. Mèg óra mellett sem.
De, ha merül is 1-2%-ot, az is kb semmi.
Egyébként, ritkán van, hogy este töltöm a telefont. Több mint egy napot kibír, tehát kb mindig más időpontban töltöm. -
válasz
dredjudge84 #2411 üzenetére
OnePlus 11-re is lassult. Írom mikor mi jött ki és mióta a BBK kiment EU-ból (röviden érti aki érti) azóta tolódnak a frissítések.
-
Aguinaga
őstag
válasz
dredjudge84 #2373 üzenetére
Ilyet én még nem láttam, pedig nekem is ilyen telefonom van egy hónapja kb.
-
dredjudge84
őstag
válasz
dredjudge84 #2367 üzenetére
-
cbatesz
tag
válasz
Nekem egy zöld mikrofon jel jön elő bal szélén aztán egy zöld pöttyre vált át
-
cbatesz
tag
válasz
Nem
-
sniper112
aktív tag
válasz
dredjudge84 #2338 üzenetére
nekem jó a sufni is mivel céges ként veszem így 1 év garit kapok rá sajnos. csak meglepődtem hogy mindenhol volt kapható és most nem nagyon és megugrott az áruk.
és nem rosszból írtam. -
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84 #2348 üzenetére
Itthon nem számít annak
Azt az Alza intézi okosban, az itthoni hivatalos szerződött szerviz(TMX) nem veszi át garanciális javításra.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
dredjudge84 #2344 üzenetére
Egyébként ezek mind gyári garanciát adnak?
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84 #2342 üzenetére
Nálunk már rég kifogyott. Viszont eladóknál még lehet, meg más régiósak is kaphatók sufniba
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84 #2331 üzenetére
Nekem sem lenne több wifi-n
Szerintem jó az akkud.
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84 #2323 üzenetére
Ez több mint jó
Ennek a fele is teljesen rendben van 4G hálózaton, nekem wifi-n jön ennyi össze.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Jó- e
???
Ehhez képest.: [link] ...
-
klaya86
őstag
válasz
Ez több, mint jó.
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84 #2321 üzenetére
Az Alza varázsa
Én a helyedben cserét kérnék ezek után. Vagy szépen a fogyasztóvédelemhez is mehetsz, simán csak átb.asztak
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2319 üzenetére
Pl ezt, nyugodtan írd meg. Hátha juttok valamire.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2314 üzenetére
Eszembe jutott valami...
A BBK- n belül, OnePlus háztól- házig, garanciát, ès szervizt intèz. Mondhatni, topp garancia, ès szerviz!
Gondolom, ha nem is működik úgy, mint az OP- nál, de hátha normálisan állnak hozzá a Realme supportnál is.
Próbáld meg, hogy írsz a magyar, vagy európai supportnak.
Talán pozitívan állnak majd hozzá. -
novinyul
veterán
válasz
Ilyenkor jön a nem hazai garanciális probléma. Alza Cseh cég, az ottani telefonokat idehaza nem tudják javítattni. Na meg nem is akarnak ilyen problémákkal foglalkozni.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Ezt nem is èrtem
!!!
Fizetnèl, de akkor sem akarják kicserèlni???
Röppenne is az 1 csillag, egy szèp, ès korrekt leírással. -
klaya86
őstag
válasz
dredjudge84 #2308 üzenetére
8-9-10 órákat hoz az s23 ultra és a plus. Ennyit a gt2 pro nem tud. Az viszont másik dolog, hogy akár egy 15 perces töltéssel bőven tolsz még bele annyit, hogy kompenzálja.
-
ferob
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #2293 üzenetére
Telepíteni kell a készülékre a HiAssistant (com.oplus.leftscreen) alkalmazást, ami lecseréli a Google Discover funkciót, majd a készülék újraindítása után az alábbi ADB shell paranccsal tiltani azt.
adb shell pm disable-user --user 0 com.oplus.leftscreen
Így minden egyéb funkció működőképes marad.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
dredjudge84 #2293 üzenetére
a "google" app letiltásával, csak ekkor pl. nem lesz a "google lens"-se
-
worxland
addikt
válasz
dredjudge84 #2288 üzenetére
Hát olyan fóliám nem volt, ahol volt beépített óra, hogy tudja, hány hónap után kell tönkremennie. Visszatérünk rá 2 hónap és 3 hét múlva.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2251 üzenetére
Egyébként, vicces, hogy egybe van építve a telefon+ az akkumulátor, ès nem vonatkozik rá a 2-3 èv garancia.
Ez természetesen, márka független jelenség, mindegyik gyártónál ez van. Gondolom.
Majd írd meg lègyszíves, hogy mennyibe fájt, ès mennyi ideig tartott az ügy. -
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2249 üzenetére
Ès cserèlteted?
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84 #2198 üzenetére
Na hogy áll az akkumulátor merülés?
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84 #2207 üzenetére
Na elkezdtem tesztelni az akkumulátort, először csak wifi-n fogom, majd jön a vegyes használat.
Ez most csak wifi only, de ahogy nézem semmi gond nem lesz az akkumulátorral. Hozni fogja vegyes használattal a 4-5 óra SOT simán. Pedig ez ki volt rakva majd egy évig folyamatosan az asztalra. Kijelző full hd-ra van rakva, frissítés meg automatára van.Jó ez a telefon még mindig, pláne ha az ár-érték arányát nézzük.
-
worxland
addikt
válasz
dredjudge84 #2207 üzenetére
Szerintem félreértesz. Az S23+ is dinamikus, de csak 60 és 120 között vált. A Realme tudja 1 és 120 között (néhány forrás szerint csak 1/30/60/120) váltani. Most kipróbáltam, nekem is csak 1/30/60/120 között ugrál. Itt főleg az 1 Hz a lényeg, mert ott elméletileg jóval kevesebbet zabál a kijelző, AOD esetén meg tényleg felesleges ennél több.
Hoppá, (a Mobilaréna Note 20 cikkébe beleolvasás után) leváltottam quad HD+-ról Full HD+-ra és a frissítésnél hirtelen be-bevillantak ilyen értékek is: 6 Hz, 7 Hz, 15 Hz. Ergo a folyamatos(abb) állítgatás Full HD+-on él. -
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2177 üzenetére
Ni
...: [kép]
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2177 üzenetére
Úgy látszik...
Azèrt is írtam, hogy remélem szoftveres lesz a merülès, azt rendbe lehet szedni.Egyébként, gyári töltővel töltöm, 20% körül rakom töltőre, ès mindig 100-ig töltöm.
-
worxland
addikt
válasz
dredjudge84 #2160 üzenetére
Az össze régebbi telefonom normál 5-10-25 wattos töltéssel volt töltve, a GT2 Pro 66 wattal. Az akksija nincs rosszabb állapotban, mint ugyanilyen idősen a többinek.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2160 üzenetére
OnePlus 3 hat èvig volt napi használatban, majd egy ève másid telefon. Mindig gyorstöltèssel volt töltve- annak idején, az igen gyors volt, de mèg mindig jó a telefon, ès az aksi. Biztos nem olyan mint új korában, de 6 èvig teljesen jó volt, a napot kibírta rendben.
-
-Gabesz-
senior tag
válasz
dredjudge84 #2148 üzenetére
5g nem zabál jobban?
Nekem új kora óta 93-95% között mozog az accubattery szerint az aksi állapota és 4720mah szerinte a kapacitása jelenleg. pár naposan is ennyi volt. kb.
-
ata007
tag
válasz
dredjudge84 #2146 üzenetére
En elhiszem, csak fura ... Hetente 1x toltom az autoban 20 w-n. Egyebkent az eredeti toltovel. Akku tesztelot reg nem futtattam rajta. Nem bizom bennuk. Elsok kozott rendeltem, amiota megerkezett nem erzek szamottevo uzemido csokkenest. Meg amire gondolni tudok, az a terero, szolgaltato oldalon valami, ami jobban meriti. Nem laksz, jarsz orszaghatar kozeleben?
-
ata007
tag
válasz
dredjudge84 #2141 üzenetére
Insta, twiter, face? Nalam csak whatsapp. Kollegak boven panaszkodnak ezekre ... Beragad, ejjel merit ... Erdekes dolgok.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2134 üzenetére
Az a helyzet, hogy 1-2 hónappal ezelőttig, maximálisan elègedett voltam az üzemidővel IS
.
Valami történt...
Vagy az akkunak ennyi volt, vagy frissítést vesztek el.
Utóbbi javítható.
Jeleztem is a supportnak.
Tettek fel pár kèrdèst, azokra is válaszoltam.
Kíváncsi vagyok, lesz e valami megoldás/ frissítés. -
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2132 üzenetére
Jahh
-
ata007
tag
válasz
dredjudge84 #2116 üzenetére
A szokasaidat nem vitatom, de az alkalmazasok frissulnek idokozonkent. Tapasztalat pedig azt mutatja, hogy nem mindig a jo iranyba "fejlodnek" mindig a dolgok ...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
dredjudge84 #2116 üzenetére
Azzal lehet tényleg kábelen kell telefonálni.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
dredjudge84 #2110 üzenetére
Miért jelentené ezt? 10 percre felteszem tölteni ha kell és egy csomó kraft belemegy. Kb egy kávézásnyi idő.
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84 #2096 üzenetére
Na kérek bentről egy GT2 Pro-t. Kiváncsi vagyok hogy mi okozza ezt a durva merülést.
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84 #2094 üzenetére
1 évig köteles cserélni, utána már fizetős.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2092 üzenetére
Az!
Ès mi lesz akkor így, 1-2 èv múlva...
Èn, konkrétan 4 èvre terveztem ezzel a telefonnal.
Nehèz ügy... -
dastier
tag
válasz
dredjudge84 #2067 üzenetére
nálam is, már telepítés előtt is ez volt a neve
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
dredjudge84 #2039 üzenetére
Szerintem amiatt hogy az anyacég BBK alá négy márka tartozik és az Oppo a prémiumabb ha jól tudom. Így gondolom inkább Oppo márka alatt adnak ki tényleg csúcs készüléket.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2035 üzenetére
De nincs ám
Nincs bővíthetősèg, èrtesítő LED- et is èvek óta töröltèk, ès èppen a LED villanó mellè mèg el tudnám képzelni a xenon vakut is. -
Dareiosss
senior tag
válasz
dredjudge84 #2025 üzenetére
Biztonsági frissités hiánya miatt, azért sztem nem olyan jó ötlet.
-
Dareiosss
senior tag
válasz
dredjudge84 #2021 üzenetére
128 as GT2 Pro most is 454 euro itt Ausztriában az amazonról. Így van a Magic 5 Pro más liga, viszont Honor, és én nagyon oda vagyok a Honor-Huawei rendszerért, amióta nincs Androidjuk most lett az első értelmes telo. (Mivel ugye papíron különváltak..)
Magic 5 Pro 994 euro -
Dareiosss
senior tag
válasz
dredjudge84 #2015 üzenetére
Igen, mert beszéltünk múltkor, hogy milyen nehéz a Honor 20 Pro után az élet.
800 on nyitott a GT 2 Pro, most nyitásnál 1000 ért lehet kapni a Honor Magic 5 Prot. 200 euro a különbség, cserébe viszont semmilyen kompromisszum sincs, se tele kamera se vízállóság stb. Nyilván 570 ért vettem a GT 2 Prot, ennyiért jó, de ha várok még fél évet lehet 700-800 között el lehet csipni a honort is. Annyival meg jobb is. -
Dareiosss
senior tag
válasz
dredjudge84 #2012 üzenetére
Kijött a Honor Magic 5 Pro, bomba lett. Kicsit bánom hogy nem vártam és nem azt rendeltem.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
dredjudge84 #2002 üzenetére
Valahogy úgy. Eddig alig kellett letörölnöm fél év alatt. Oké, vigyázok rá az igaz.
-
worxland
addikt
válasz
dredjudge84 #1995 üzenetére
Csak irtó rossz a fogása és csúszós
-
Dareiosss
senior tag
válasz
dredjudge84 #1974 üzenetére
Ujak, pl most amazonon 546 euro a GT2 Pro 12/256, a GT 2 12/256 meg 403.
Sztem 500 ig le fog menni a GT2 Pro 12/256. -
Turbobacsi
senior tag
válasz
dredjudge84 #1974 üzenetére
nem, újak (coolmobile)
-
H2o-pok
senior tag
válasz
dredjudge84 #1964 üzenetére
Bocsi,Coctoperkins nek szántam.
-
H2o-pok
senior tag
válasz
dredjudge84 #1958 üzenetére
-
H2o-pok
senior tag
válasz
720p ben 240,480fps választható, 1080p ban csak 240fp. Nekem nem szaggat, tökéletes. Minden frissitést felraktam.
-
WolfLenny
senior tag
válasz
Ez a SOT idő is attól függ mi van mellette.
Én most tartok 5:25-nél, de mellette 22:28 perc uptime és 33%-nál tartok. Tehát egy kevesebb készenlét mellett simán lehet még plusz órák a SOT-nak. Amúgy meg ha kell gyorsan feltölt.. -
worxland
addikt
válasz
dredjudge84 #1945 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb kiszedni a 12V-os akksit az autóból?
-
Balynto
csendes tag
válasz
dredjudge84 #1930 üzenetére
Tudnál ebben segíteni kérlek, esetleg egy leírást mutatni, hogy kell ezt megcsinálni, anélkül,hogy elrontsak valamit ?
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84 #1924 üzenetére
Na itt kezdődik a kalamajka
Alza "valószínűleg" Cseh szériát árulja itthon, ilyenkor a garanciális ügyintézés a "hazai" szervizben történik. Inkább add be egy összetett hibával, ilyenkor persze 30 napig semmi, de legalább utána vagy pénz vissza, vagy kérhetsz másik telefont. Emag is tud csodákat művelni, nekem a Oneplus 9Pro-m a szervizből soha nem jött vissza.
-
ferob
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #1920 üzenetére
A Realme ügyfélszolgálatával a service.eu@realme.com címen tudod felvenni a kapcsolatot, így konkrét probléma esetén a tőlük kapott állásfoglalást kinyomtatva tudod azt mellékelni a szervizbe történő küldéskor. Ilyen esetben célszerű egy kellően jól megfogalmazott angol nyelvű emailt küldeni, hogy minél kielégítőbb választ tudj kapni.
Alapvetően két módon tudod javításra leadni a készüléket, így az egyik, hogy vagy oda küldöd vissza, ahonnan vásároltad, és a továbbiakban ők intézik, vagy a másik, hogy saját magad viszed/küldöd közvetlenül a szervizbe, így mindent magad intézel, ez másik országot figyelembe véve okozhat nehézségeket.
Az előbbi a jellemzően lassabb módszer, de így nem neked kell intézni, viszont mivel több résztvevős a folyamat, ezért több esély is van arra, hogy valaki nem csatol valamilyen dokumentumot, vagy nem megfelelően tölti ki a munkalapot.
Az utóbbi pedig a közvetlenebb módszer, ahol a munkalapot te töltöd ki, és te csatolod a dokumentumokat, ekkor a szervizzel is kapcsolatba tudsz lépni, esetedben a VSP Data javítja a készülékeket.A javításokat ugyanúgy emberek végzik, ezért előfordulhatnak hibák, így kétszer ugyanolyan módon javításra leadott készülék, előfordulhat, hogy csak a második körben kerül javításra, ez sok bosszúságot okozhat, de sajnos ez ellen nem lehet soha biztosan tenni.
A konkrét esetben, amikor valaki az akkumulátor hibájával adja le javításra, érdemes figyelembe venni, hogy a szervizben nem a Play Áruházból telepített, saccolós kapacitás méréssel néznek meg bármit, hanem konkrét teszteket tudnak végezni a készülék alkatrészeinek a megfelelő működését ellenőrizendő, és meg van adva egy határ, ami fölött az akkumulátor még használhatónak bizonyul, de értelemszerűen egy hibás alkatrész esetén, ahol a telefon kikapcsol mondjuk 60%-os töltöttségnél, ott nem ezt fogják figyelembe venni. -
novinyul
veterán
válasz
TMX a hivatalos hazai szerviz. Náluk lehet reklamálni, a bolt csak beküldeni tudja újra és újra.
-
-Gabesz-
senior tag
válasz
Én vissza vinném oda ahol vettem, intézzék ők.
Ha végképp zsákutca, jöhet a fogyi védelem. -
ferob
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #1910 üzenetére
Értelmetlen felhozni példának olyan eszközöket, ahol bizonyos modelleknél az külön cserélhető, de főleg semmi értelme a rokon-haver-ismerős felemlegetős bizonygatásnak, amivel csak tovább erősíti az ember a mítoszokat, ezért csak szimplán érdemes elfogadni az előbbiekben leírtakat, mivel a szabályozás egyáltalán nem függ a töltések számától... és ez pontosan akkora hülyeség volna, mintha valaki azt mondaná, hogy a vásárolt eszköz (akár televízió) kijelző panele nem garanciális, mivel azt az ember napi sok órában nézi és használódik.
Előfordulhat, hogy egyes alkalmazottak puszta hozzá nem értésből vagy a cégük belső szabályzata miatt cselekednek úgy ahogy, ahol a felmerülő költségek minimalizálása a cél, de ez mind semmin sem változtat, és főleg nem ennek a topiknak a témája.A kérdésedre pedig a válasz, hogy a regionális márkaszerviznél ugyanúgy végeznek térítéses, valamint térítésmentes, jótállás keretein belül végzett javítást (erről érdeklődj az értékesítőnél vagy közvetlenül a szerviznél), így az előbbi esetben ez nem befolyásolja a még érvényes jótállást, sőt ha például a jótállás végén cserélteted az akkumulátort, akkor is az elvégzett javításra és a cserélt alkatrészre a szerviz garanciát vállal, és senki nem marad hoppon, mert másnap lejár a hivatalos jótállás a vásárolt készülék esetében.
-
-Gabesz-
senior tag
válasz
dredjudge84 #1910 üzenetére
A termékre a gari annyi, amennyi le van írva. Én sehol nem látom a gari papíromon azt így leírva, hogy de az aksira csak 6 hónap.
Az aksi nem kiszerelhető és cserélhető, ergó a készülék része. Innentől kezdve mondhatnak bármit.
Dredjudge84: "Az elem vagy akkumulátor hat hónapos élettartammal rendelkezik, mivel fogyóeszköz." Ez egy baromság, egyrészt az aksi nem 6 hónap élettartammal rendelkezik, másrészt itt szó sincs arról hogy kevesebb garancia élne rá. Harmadszor pedig hogy lehet valami fogyó eszköz, ha fixen és nem cserélhető módon van beépítve egy készülékbe. Rakják bele cserélhetőre, mint a régi telefonokon volt és akkor már más a helyzet.
Ha ne adj isten az akum beszarna valamiért és ezzel jönnének nekem, olyan fogyasztóvédelmi eljárást indítanék hogy csak na
-
ferob
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #1908 üzenetére
A szervizt szerintem senkinek nem kell bemutatni a hosszú-hosszú évek óta ismert, sajátos üzletpolitikájuk miatt, és így még finoman is fogalmaztam, viszont ha az ember ismeri a jogait és el is megy addig, ameddig kell, sőt adott esetben hajlandó felvenni a gyártó regionális képviseletével vagy ügyfélszolgálatval is a kapcsolatot, akkor mindig a helyére kerül minden úgy, ahogy az minimum elvárható.
Mindenki legyen körültekintő egy esetleges jótállás keretein belül (vagy éppen azon kívül) végzett javítás kapcsán, és mindenről, de főleg a készülék állapotáról készítsen képeket, videókat (egyértelműen beazonosíthatóan a készülék gyári számával és az aktuális dátummal), valamint egyéb dokumentumok is jól jöhetnek a javításhoz, ami írottan és képes formában is tartalmazza a hiba jelenségét, előfordulását.
Így egy esetleges probléma kapcsán az ember tud mihez nyúlni, mert biztosra vehető, hogy mindenki ismerősi körében van legalább egy hihetetlen történet, amit az adott cégnél meg mertek lépni az ügyféllel szemben. -
Dareiosss
senior tag
válasz
dredjudge84 #1901 üzenetére
Nekem is Honor 20 Prom van, 4 év után is tökéletes az aksi.
Anno másik telefonnál pl P10, Honor 8, stb véletlenül csutkán lemerült, egyből 6-8% os károsodás lett az aksiban.
H20 Prot még sose merítettem 20% alá. -
ferob
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #1902 üzenetére
Mivel az akkumulátor a készülékbe van építve és nem cserélhető, ezért ugyanúgy vonatkozik rá a jótállás, nincs semmilyen külön időtartam.
-
-Gabesz-
senior tag
válasz
dredjudge84 #1896 üzenetére
Hát ez érdekes, mert nekem ugye eredetileg 2 év gari volt a telefonra (az emagnál vettem akciósan plusz -40 ezres állami páyázattal) és sikerült rádumálniuk 1 év fizetős plusz garira, az "aksival is bármi történhet" jelszóval. Szóval én úgy tudom az aksira is él a gari mivel végül is a telefon része, mint a kijelzője.
De legalább még így is bőven 200 alatt volt -
worxland
addikt
válasz
dredjudge84 #1894 üzenetére
Szintén Accubattery-vel nézve nekem a kapacitás SEMMIT nem változott tavaly március óta, mindig a gyári töltővel töltöm, általában reggel, 1 és 30% között teszem fel, és ha nem felejtem el, valahol 70-95% között szoktam levenni a töltőről (az már kényelmesen elég egy napig), ha elfelejtem, akkor feltöltöm 100%-ra.
A program szerint az akku 95%-os. -
-Gabesz-
senior tag
válasz
dredjudge84 #1894 üzenetére
gari az aksira is vonatkozik. bár nem tudom mennyire kell legyepálni ahhoz hogy cseréljék ingyen.
-
Urby66
aktív tag
válasz
dredjudge84 #1888 üzenetére
Lehet csak városi legenda az egész.
Van egy ezer éves Hama töltőm fixen bedugva az ágy mögött, már a harmadik telefont szolgálja ki, most sem cseréltem le. Tölt, működik, szóval maradt.
Meglátjuk idővel hogy alakul majd az akku %-om.
Melyik programmal nézted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest