- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hompi01
tag
válasz
pècsimunkás #1136 üzenetére
Esetleg ha full HD +on használod....
-
Hompi01
tag
válasz
Szilágyi84 #1060 üzenetére
Az biztos, hogy fullhd+on használod csak meg szerintem a képfrissités sem automata.
-
Hompi01
tag
Sziasztok 2 dolog amit tapasztaltam.
1. Vibernél nem tudom beállítani hogy számokat jelezzen értesítésként a kis piros pontban csak azt hogy van vagy piros pont vagy nincs
2. Nem mindig jelzi az értesítéseket hanggal
Ti tapasztalatok ilyet ? -
Hompi01
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a privát széf e eddig ujjnyomattal simán beléptem most meg valami adatvédelem jelszót kér ami 6 számból áll de én ilyen nem adtam meg..... Ha rámegyek hogy elfelejtette jelszó akkor meg a korábbi tanárom nevét kérdezi amit én biztosan nem adtam meg..... Ilyenkor mivan?
-
Hompi01
tag
Nekem 2 nap használat után nagyon jó a telefon leszámítva hogy a hangszóró lehetne jobb az akksi kicsit többet is bírhatna (igaz fullon van minden) illetve szerintem is kissé melegedik
-
Hompi01
tag
Sziasztok megjött a telefon nagyon tetszik. 2 kérdésem lenne az egyik a szelfi kamerának elvileg a külső "káváját" átlehet állítani hogy kijelzőként funkcionáljon. Továbbá esetleg a hangszóró esetében lehet állítani valami hangszínt vagy hogy egy kicsit több mély legyen ? Köszönöm előre is.
-
Hompi01
tag
Végülis nem releváns annyira mert keveset játszom. Már nagyon kíváncsi vagyok a telefonra.
-
Hompi01
tag
Sziasztok hamarosan nekem is megjön a telefon. Azt olvastam külföldi fórumon, hogy játék közben "csak" 60 Hz-en működik a képernyő. Ez igaz lehet ?
-
Hompi01
tag
Sziasztok a makró fotózásnál téneg nehéz eltalálni a fókuszt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest