Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A27 - az esélytelenek nyugalma
-
1300 - 1201
2848 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-04-06 17:29 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
-
coolrider
tag
-
sonye
senior tag
-
coolrider
tag
Mar megint elojott..
-
coolrider
tag
Indítsd újra a telefont esetleg - ha eddig nem tetted meg.
Eltunt.
Koszonom. -
pècsimunkás
addikt
-
coolrider
tag
Vajon miert van kint az ebresztőora ikonja amikor nem allitottam be semmilyen ebresztest?
Tudja valaki? -
Darth_Revan
veterán
Szintén zenész, nekem is ősrégi Telenor hello data és megy alapból 5g. Még is lepődtem hogy Szombathely mellett egy kis faluban is mért az 5g 210 mbit-et.
Más: meglepően tapasztaltam hogy a Realme az Android 13-ban beintett a Youtube-nak. YouTube alkalmazásban a lejátszás csak akkor folytatódik a háttérben, kikapcsolt kijelző mellett ha előfizetsz YouTube premiumra. A Realme viszont beépített alkalmazást ami ezt kijatsza és a háttérben, kikapcsolt kijelző mellett is folytatja a lejátszást, éhez mindössze rá kell menni az oldalsó menüben a lejátszás a háttérben gombra
Így kikapcsolt kijelző mellett is megy gond nélkül YouTube Prémium nélkül is .
Ha már volt Android 12 alatt is akkor sorry, nekem most okozott meglepetést
-
Kolondrum
félisten
Irigyellek, hogy nálad van 5g. Ezek szerint olyan tarifacsomagod van, ami engedi használni az 5g hálózatot.
Ezer éves sim, telnor hello data.
-
dredjudge84
őstag
Irigyellek, hogy nálad van 5g. Ezek szerint olyan tarifacsomagod van, ami engedi használni az 5g hálózatot.
-
Kolondrum
félisten
Droid 13: Eddig semmi hiba, Nagyon gyors. Néhány appnál nagyon tettenérhető.
Üzemidő: Én már szinte mindig 5G-n tudok lógni. Nagyon szívja az akkut. Ezért 4G-ben húztam meg a határt. Egyébként ezen a szinten talán egy picit javult volna a dolog.Még csak nálam jelent meg a droid 13.
-
Kolondrum
félisten
Egy próbát csak megèrt volna szerintem is a gyári töltő.
Gyári kábel, ugreen rövid, Xiaomi gyári: megy a gyors. Lehetne mondani h a csoda szuper lcd kijelzős kábel halt meg, de az sem igaz, mivel egy Xiaomi telefon tölt gyorsan a nem gyári qc3-as töltőfejjel amivel kb 1 hete még a realme is ment. Fene sem érti.
-
ferob
Topikgazda
-
IzomeN
csendes tag
A készüléken a betűtípus megváltoztatásához először telepíteni kell a Realme Témaáruház alkalmazását, ami ebben a régióban nincs telepítve alapértelmezetten a készülékekre, majd ezt követően lehet megváltoztatni a betűtípust, de emellett még háttérképeket, élő háttérképeket és témákat is le lehet tölteni, valamint használni azokat.
Ez az alkalmazás a Beállítások > Tesztreszabások menüpontot is bővíti pár beállítási lehetőséggel, valamint ugyanitt lehet visszaállítani a gyári betűtípust is.Szia, letöltöttem a linked alapján a témákat, viszont az ikonszettet nem változtatja a témákkal együtt automatikusan, már mindenhol kerestem, de nem tudom milyen beállításnál lehet a hiba. Tudnál segíteni ebben esetleg?
köszönöm -
pècsimunkás
addikt
Dehát mit próbáljon ki? Szoftveres a gond, nem hardveres. Legalábbis szerinte.
Egy próbát csak megèrt volna szerintem is a gyári töltő.
-
dredjudge84
őstag
-
ata007
tag
Mit takarítsak ki amikor új kora óta szilikon dugó van bennük? Költői. Marad a PD, ott tölt rendesen.
Nem töltök 65w-al. Max 18. Élő sem vettem még a gyári cuccokat, a kábelt sem. Eddig ment a 18W qc3-al, egy pár napja már nem,. Egyik telefonon sem. Nem kábel bajos, mert idegen telefonnal jó.
Nem erne meg megis kiprobalni? Sok mindenre feny derulne.
-
pècsimunkás
addikt
Hát nem tudom, én feltettem az Android 13-at, de maga a menü simább volt az előző OS-en, mintha Vsync-el lenne valami baja...
Fluid, gördülèkeny minden nálam. Semmi akadás.
Viszont nem találtam a Shadow- Reflective órát.
Kíváncsi vagyok milyen lehet. -
magicbox
senior tag
Hát nem tudom, én feltettem az Android 13-at, de maga a menü simább volt az előző OS-en, mintha Vsync-el lenne valami baja...
Pontosabban milyen menüre gondolsz? Én most tettem fel (másnak is letöltötte a háttérben?, mert egy restart és kb. 2 perc elég volt neki, hogy már a friss rendszer induljon). Nálam eddig rendben van, de mondjuk Microsoft Launcher-t használok nem a gyárit.
-
Kolondrum
félisten
Vidd vissza, vagy küld vissza őket.
Ha csak az egyik telefon lenne rossz, akkor meg lehetne próbálni, hogy fogkefèvel finoman megpucoogatni a csatlakozót, de így jó eséllyel mindkét telefon rossz.
Úgy látszik, nem neked szánták a GT2 pro-t.Szerk: a gyári 65wattos kábellel sem tölt rendesen?
Mit takarítsak ki amikor új kora óta szilikon dugó van bennük? Költői. Marad a PD, ott tölt rendesen.
Nem töltök 65w-al. Max 18. Élő sem vettem még a gyári cuccokat, a kábelt sem. Eddig ment a 18W qc3-al, egy pár napja már nem,. Egyik telefonon sem. Nem kábel bajos, mert idegen telefonnal jó.
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
-
pècsimunkás
addikt
Vidd vissza, vagy küld vissza őket.
Ha csak az egyik telefon lenne rossz, akkor meg lehetne próbálni, hogy fogkefèvel finoman megpucoogatni a csatlakozót, de így jó eséllyel mindkét telefon rossz.
Úgy látszik, nem neked szánták a GT2 pro-t.Szerk: a gyári 65wattos kábellel sem tölt rendesen?
-
Kolondrum
félisten
Droid 13 ide vagy oda a töltés hiba maradt. Pf
-
Jonny99
tag
Sziasztok, próbálta már valaki az XDA-ra felrakott linkeken keresztül letölteni/frissiteni 13-ra a telefont. Leszedtem az EU verziót hogy majd felrakom helyi telepítéssel, viszont mielőtt neki állok inkább kérdezek hátha valakinek van tapasztalata működik-e megfelelően?
Köszi,
Üdv,
J -
Kolondrum
félisten
Nem kábel hiba, telefon oldalon van gond, minden más jó.
-
Kolondrum
félisten
Néhány napja nincs gyorstöltésem Qc3-al. 10W a max. Azt hittem kábel, de máshol is olvastam már ezt. Itthon mindket PRO így viselkedik. Másnak is? 6 rongyos LCD kijelzős kábel halt meg egyik napról a másikra.
-
worxland
addikt
Nálam még semmi.
ditto
-
Darth_Revan
veterán
-
mldigital
tag
Android 13 tölthető.
-
Kolondrum
félisten
Yettelesek, akinek el el dobja a netet, látszólag van net de nincs és ki kell venni rep.gépbe vissza és egy ideig lesz net: Meg van a megoldás.

-
novinyul
veterán
És ha nem tesztet futtatsz a telón, hanem használod, akkor zavaróan lassul, vagy csak a tudat zavar, hogy lassul?
Napi felhasználásban konkrétan semmit nem veszel észre belőle. De még játék futtatása közben is simán rendben van. Most a Neo 3 van nálam, valami kegyetlen gyors tud lenni a telefon. Nagyon jó lett a Dimensity 8100, semmi melegedés, pörög mint a meszes.
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Ti is tapasztaltok throttling problémát?Ebben a Youtube-os tesztben több mint 20 perc CPU stress teszt után is 280 GIPS a teljesítmény:

Nálam viszont ugyanezen teszt alatt 6-10 perc után már leesik 250-255 GIPS-re a CPU teljesítménye. Ez Antutu alatt kb -80.000 pontot jelent.
Maga a telefon még csak éppen, hogy langyos, nem értem miért throttlingol már. Az előző telefonom, egy XIaomi Mi9T Pro eléggé fel tud a teszt végére forrósodni, de akkor se throttlingol semmit és 3 után sincs semmi baja ...Futtattam 3DMark wildlife stress tesztet is, 64% stabilitást mutatott, kb 20 FPS-t vesztett a teszt végére. 3DMark alatt ugyan már melegebb volt, de az se volt vészes.
Lehet valahol emelni ezen a throttling határon? A GT Módnak azt hittem pont az a lényege, hogy elengedje a gyeplőt és inkább a teljesítményt részesítse előnybe azoknak akiket nem zavar ha a telefon felülete melegebb lesz, viszont kb semmit sem ér, max annyit, hogy nem 5 perc múlva veszi le a teljesítményt Snapdragon 888+ szintre, hanem 10 perc múlva.
VOlt ilyen probléma a korábbi OS-ben is vagy csak a legújabb, A.21 hozta ezt és ezért jobb az eredmény a 6 hónappal ezelőtt készült videóban?
Mert ez alapból ilyen, akkor így elég gáz
Főleg, hogy a Realme a Kernelt sem teszi nyilvánossá mint más gyártó, hogy jobban optimizált OS-t lehessen rá készíteni.Más: Mióta megtöröltem és áttettem a SIm2-be a kártyát nem veszítette el azt. Remélem a Realme az új frissítésben már azt is engedélyezni fogja, hogy "média némítása" gomb
És ha nem tesztet futtatsz a telón, hanem használod, akkor zavaróan lassul, vagy csak a tudat zavar, hogy lassul?
-
Darth_Revan
veterán
-
sonye
senior tag
Sziasztok!
Ti is tapasztaltok throttling problémát?Ebben a Youtube-os tesztben több mint 20 perc CPU stress teszt után is 280 GIPS a teljesítmény:

Nálam viszont ugyanezen teszt alatt 6-10 perc után már leesik 250-255 GIPS-re a CPU teljesítménye. Ez Antutu alatt kb -80.000 pontot jelent.
Maga a telefon még csak éppen, hogy langyos, nem értem miért throttlingol már. Az előző telefonom, egy XIaomi Mi9T Pro eléggé fel tud a teszt végére forrósodni, de akkor se throttlingol semmit és 3 után sincs semmi baja ...Futtattam 3DMark wildlife stress tesztet is, 64% stabilitást mutatott, kb 20 FPS-t vesztett a teszt végére. 3DMark alatt ugyan már melegebb volt, de az se volt vészes.
Lehet valahol emelni ezen a throttling határon? A GT Módnak azt hittem pont az a lényege, hogy elengedje a gyeplőt és inkább a teljesítményt részesítse előnybe azoknak akiket nem zavar ha a telefon felülete melegebb lesz, viszont kb semmit sem ér, max annyit, hogy nem 5 perc múlva veszi le a teljesítményt Snapdragon 888+ szintre, hanem 10 perc múlva.
VOlt ilyen probléma a korábbi OS-ben is vagy csak a legújabb, A.21 hozta ezt és ezért jobb az eredmény a 6 hónappal ezelőtt készült videóban?
Főleg, hogy a Realme a Kernelt sem teszi nyilvánossá mint más gyártó, hogy jobban optimizált OS-t lehessen rá készíteni.Más: Mióta megtöröltem és áttettem a SIm2-be a kártyát nem veszítette el azt. Remélem a Realme az új frissítésben már azt is engedélyezni fogja, hogy "média némítása" gomb
Mi az a GIPS?
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!

Már nem enged szerkeszteni, azt akartam írni, hogy jó lenne ha lenne média némítása gomb a csendes módban is, nem csak a ne zavarj módban. Xiaomi-nál hozzászoktam, hogy van ott is

-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!

-
ferob
Topikgazda
-
ata007
tag
-
ferob
Topikgazda
-
Darth_Revan
veterán
Szia! Megtorolgettem és áttettem a sim2-be. Meglátjuk mit szól hozzá.
-
novinyul
veterán
Sziasztok!
Vettem egy GT2 PRo-t de olyan probléma van, hogy a Telenor SIM kártyámat véletlenszerűen eldobja és csak akkor jön vissza ha wifire felmegyek... mi lehet a gondy, hogyan leeht megcsinálni? Vagy gyári hibás és vigyem vissza?
Legújabb ROMot feltettem, ami azt hittem hogy már jó lesz, de most megint eldobta ...
Csak telenor kártyával csinálja? Ezt jó lenne ha meg tudnád próbálni, lehet kártya hiba is. De rosszabb esetben kifogtál egy hibás darabot. De ilyen hiba még nem fordult elő, legalább is ilyen hibával nem érkezett vissza telefon.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Vettem egy GT2 PRo-t de olyan probléma van, hogy a Telenor SIM kártyámat véletlenszerűen eldobja és csak akkor jön vissza ha wifire felmegyek... mi lehet a gondy, hogyan leeht megcsinálni? Vagy gyári hibás és vigyem vissza?
Legújabb ROMot feltettem, ami azt hittem hogy már jó lesz, de most megint eldobta ...
-
dredjudge84
őstag
Nálam ott meg volt bőven a másfél napos üzemidő, ugyanezekkel a szokásokkal mint ennél a telefonál. Ezt meg egy nap kétszer töltöm.
-
novinyul
veterán
Nekem a honor 20 pro ennél sokkal többet tudott. Fő hogy neked megfelel.
Úgy kb. 2 órával(4G hálózaton, wifi-n +2-3 óra volt) nekem is 20Pro. A Oneplus 9Pro 4-5 órát tud csak, de inkább a 4 a jellemző, viszont minden esetben kibírják estig.
-
dredjudge84
őstag

5-6 óra SOT mindig meg van. 4G hálózaton, folyamatos GPS, Bluetooth kapcsolat(GTR2e óra, Sennheiser Presence füles) 2 óra telefonálás, folyamatos net, zene hallgatás és fényképezés. Na már most, ha ez nem elég jó érték, akkor tényleg nem tudom hogy mi a jó
Volt nálam egy Doogee V10 8000mAh akkumulátorral, na az tudott HD+ kijelző mellett 8-10 óra SOT-t(Dimensity 700 5G procival) Akkor a GT2 Pro QHD+ kijelzővel(adaptív 120Hz mellett) Snapi Gen1 procival és 5000mAh akkumulátorral teljesen rendben van ez az érték.Nekem a honor 20 pro ennél sokkal többet tudott. Fő hogy neked megfelel.
-
pècsimunkás
addikt
És próbálta valaki, hogy más fel tudja e oldani a telefonját? Mert nálam most ez a para, nem az hogy nem old fel!
Öcsémnèl nem nyílik a telefon, próbálta több ujjal is.
-
novinyul
veterán
És mivel? Mi a baj? Hát ő izé, nem frissülnek az appok, szerintem szar az üzemidő, a leolvasó meg szinte mindenkinek felold?

5-6 óra SOT mindig meg van. 4G hálózaton, folyamatos GPS, Bluetooth kapcsolat(GTR2e óra, Sennheiser Presence füles) 2 óra telefonálás, folyamatos net, zene hallgatás és fényképezés. Na már most, ha ez nem elég jó érték, akkor tényleg nem tudom hogy mi a jó
Volt nálam egy Doogee V10 8000mAh akkumulátorral, na az tudott HD+ kijelző mellett 8-10 óra SOT-t(Dimensity 700 5G procival) Akkor a GT2 Pro QHD+ kijelzővel(adaptív 120Hz mellett) Snapi Gen1 procival és 5000mAh akkumulátorral teljesen rendben van ez az érték. -
pècsimunkás
addikt
És próbálta valaki, hogy más fel tudja e oldani a telefonját? Mert nálam most ez a para, nem az hogy nem old fel!
Ha megjön az öcsém este, ès nem felejtem el, kipróbálom mit mutat.
Más tèma... Az arcfelismerés annyira jó, hogy öcsèmnèl nem nyílik. Eddig mindegyik telefon simán nyílott nála. 2 èvvel fiatalabb, tehát nem vagyunk ikrek.
Valamelyik nap együtt voltunk dokinál, az asszisztensnő elvesztette a fonalat. Össze vissza beszèlt, az öcsèmmel összekevert engem
.
Időpontokat, gondokat, mindent
. -
novinyul
veterán
Nálam végig ment a család, pláne asszony lett próbálva
Senki nem tudta feloldani
-
dredjudge84
őstag
-
pècsimunkás
addikt
-
worxland
addikt
Rajtam kivul meg 3 kolleganak javasoltam, es hasznaljak teljes megelegedetseggel. En folia nelkul, a tobbiek a gyarival, minden tokeletes. Ezzel szemben a mellettem ulo kollega S22-e 10-bol 7x mukodik megfeleloen, 3x anyaz ... Vagy a keszuleked hibas, vagy a folia ... Vagy az ujjad valtozik. Tudom, gyenge poen ...
Nálam: gyári fólia, tökéletes ujjlenyomatolvasás.
-
ata007
tag
Rajtam kivul meg 3 kolleganak javasoltam, es hasznaljak teljes megelegedetseggel. En folia nelkul, a tobbiek a gyarival, minden tokeletes. Ezzel szemben a mellettem ulo kollega S22-e 10-bol 7x mukodik megfeleloen, 3x anyaz ... Vagy a keszuleked hibas, vagy a folia ... Vagy az ujjad valtozik. Tudom, gyenge poen ...
-
novinyul
veterán
Nekem ne mondja senki,hogy ha nem megfelelo az ujjad nedvessegtartalma,es emiatt nem old fel a kepernyo,az jo.megis mikent tudod szabalyozni az ujjadat?
Az LG teloimon mindig feloldott.
Arra mondhatni,hogy 99.9%-os hatekonysagu.
Ez ahhoz kepest egy nagy nulla.szo szerint.
Es mindegy,hogy milyen rendszeru az ujjlenyomat olvaso.
Ez nagyon gaz szerintem.Pedig k.rvára rendben van a BBK által használt ujjlenyomat olvasó, jobb mint a Samsung megoldása(lomha, pontatlan). Ja és rohadtul nem mindegy hogy, kijelzőbe vagy külön beépített ujjlenyomat olvasó van a telefonon(más technológia a két típus) Szóval én nem tudom hogy mit csináltok, de ha pontatlan lenne azt már teszt ideje alatt megtudnám(szinte mindegyik Realme, Xiaomi telefon van nálam tesztre)
-
coolrider
tag
Nekem ne mondja senki,hogy ha nem megfelelo az ujjad nedvessegtartalma,es emiatt nem old fel a kepernyo,az jo.megis mikent tudod szabalyozni az ujjadat?
Az LG teloimon mindig feloldott.
Arra mondhatni,hogy 99.9%-os hatekonysagu.
Ez ahhoz kepest egy nagy nulla.szo szerint.
Es mindegy,hogy milyen rendszeru az ujjlenyomat olvaso.
Ez nagyon gaz szerintem. -
dredjudge84
őstag
Na jó, de ha nem érzékel rendesen, akkor fel se kéne oldania. Legalábbis ez tűnik logikusnak, nem az hogy felold szinte bárkinek mert nem biztos benne mit lát. Aztán lehet hogy én gondolom rosszul nem tudom.
-
novinyul
veterán
Rosszul fogalmaztam. Üveg van rajta, nem fólia.
Plusz kíváncsi leszek nálam hogy működik a garancia mert én alzán vettem.
Üveg estén előfordulhat hogy nem érzékel jól az ujjlenyomat olvasó. Én megnézném nélküle is.
-
dredjudge84
őstag
Ha kijelzőt cserèlnek, akkor azon is lesz fólia.
Realme gariztatás, hogy működik?
Mint az OP esetében, hogy futár hozza- viszi?
Vagy vissza kell vinni/ küldeni, ahol vetted?Rosszul fogalmaztam. Üveg van rajta, nem fólia.
Plusz kíváncsi leszek nálam hogy működik a garancia mert én alzán vettem.
-
pècsimunkás
addikt
Most rakattam rá fóliát. De jó! Kijelző csere esetén bukom.
Ha kijelzőt cserèlnek, akkor azon is lesz fólia.
Realme gariztatás, hogy működik?
Mint az OP esetében, hogy futár hozza- viszi?
Vagy vissza kell vinni/ küldeni, ahol vetted? -
novinyul
veterán
Még jó hogy a gyári kijelzőn is van
Nem ér veszteség. -
dredjudge84
őstag
-
novinyul
veterán
És mivel? Mi a baj? Hát ő izé, nem frissülnek az appok, szerintem szar az üzemidő, a leolvasó meg szinte mindenkinek felold?
Az első simán lehet szoftveres, második hiba lehetne szoftveres(de nem lesz az) inkább hálózati és felhasználói eltérésből adódhat. A harmadik lehet hardveres hiba. Már emiatt simán mehet garanciával szervizbe.
-
pècsimunkás
addikt
A leolvasó, az már alap hiba, azzal mehetsz.
-
dredjudge84
őstag
Reseteld, aztán, ha nem jó, garanciáztasd.
-
pècsimunkás
addikt
-
pècsimunkás
addikt
Jó aztán hányszor reseteljem a telefont? Ez nem normális dolog.
Reseteld, aztán, ha nem jó, garanciáztasd.
-
dredjudge84
őstag
Jó aztán hányszor reseteljem a telefont? Ez nem normális dolog.
-
ata007
tag
Ja és az appok továbbra se frissülnek maguktól nálam, illetve már harmadszor csinált olyat a telefon, hogy elkezdett villogni a kép, eltűnt minden ikon, újra betöltött, majd megint eltűnt minden, majd megint újra és így tovább és így tovább.
App frissitesi hiba fenn all mas keszulekeknel is, random modon, Samu A20, A22, A23, A32, A52s, A53, S21Fe, S22 szeriaknal is. Reset, telefon beallitas, google fiok belepes, majd google play frissites es rendszerfrissites. Ha nem megy, ujbol.
-
ata007
tag
Illetve lakjak be nullarol, ne legyen mentes visszaalitas.
-
novinyul
veterán
Szerintem az üzemidő lehetne acélosabb, ill az ujjlenyomatolvasó nekem is fura, ahogy írtam is. Sokszor a saját ujjamra old ki, más ujjára meg bezzeg kiold.
Már mint hova legyen acélosabb? Simán hozza az 5-6 óra SOT-t 4G hálózaton, ez meg bőven jó a mostani mezőnybe(wifi-n meg 2+3 óra plusz) az ujjlenyomat olvasó meg ahogy írtam, hibátlanul működik, ezerszer jobb mint a Samsung. Húzzátok újra a telefont, ha így sem jó menet a szervizbe.
-
dredjudge84
őstag
Ja és az appok továbbra se frissülnek maguktól nálam, illetve már harmadszor csinált olyat a telefon, hogy elkezdett villogni a kép, eltűnt minden ikon, újra betöltött, majd megint eltűnt minden, majd megint újra és így tovább és így tovább.
-
dredjudge84
őstag
Szerintem az üzemidő lehetne acélosabb, ill az ujjlenyomatolvasó nekem is fura, ahogy írtam is. Sokszor a saját ujjamra old ki, más ujjára meg bezzeg kiold.
-
novinyul
veterán
-
coolrider
tag
Az még pöppet odébb van

De amiket leírtál hibák, az inkább user error lesz. Ráadásul a Realme nem virtuális közelség szenzort használ(ahogy a k.rva Xiaomi meg igen, még a 12 sorozat is) Ujjlenyomat olvasó meg ahogy írtam, full ugyan az mint az Oppo, OnePlus, Vivo. Akkumulátor időt rengeteg minden befolyásolja, de nálam a legrosszabb SOT az 5óra.User error?
Marmint h b@lfasz vagyok hozza?
Ez lenne a legjobb. -
novinyul
veterán
Az még pöppet odébb van

De amiket leírtál hibák, az inkább user error lesz. Ráadásul a Realme nem virtuális közelség szenzort használ(ahogy a k.rva Xiaomi meg igen, még a 12 sorozat is) Ujjlenyomat olvasó meg ahogy írtam, full ugyan az mint az Oppo, OnePlus, Vivo. Akkumulátor időt rengeteg minden befolyásolja, de nálam a legrosszabb SOT az 5óra. -
coolrider
tag
-
Narxis
nagyúr
-
coolrider
tag
Én ekkora undort nem érzek, de megértelek. Ez az ujjlenyomat olvasó meg a relatív gyors merülés a nagy telep ellenére kiábrándító.
Az ujjlenyomat olvaso,es az allando nemitas a fulemmel.
Ezek a csucsok.
De meg van jopar dolog,ami miatt nekem ez kuka.
De mit lehetne venni?
Samsung,iphone kizarva.
Meg valami gamer telon gondolkodom.de azok sem epp almaim targyai.
Sakk-matt. -
dredjudge84
őstag
Én ekkora undort nem érzek, de megértelek. Ez az ujjlenyomat olvasó meg a relatív gyors merülés a nagy telep ellenére kiábrándító.
-
coolrider
tag
Hat akkor te a szerencsesek koze tartozol.
Ha lenne valami alternativa-ami legalabb elgondolkodasra kesztet-,mar valtanek is.
Meg a szervizbe sem volt idom bejutni,pedig minden nap legszivesebben a falhoz vagnam ezt a telot. -
ata007
tag
Erdekes ... Nalam minden remekul muzsikal. Kompromisszum mentesen. Nem kotekedek, csak megjegyeztem.
-
coolrider
tag
Nagy csalodas ez a telefon.sok szempontbol.
-
pècsimunkás
addikt
Egyébként nem lehet mert az asszony nálunk oldotta fel, öcsém meg náluk szóval két külön helyen.
Ok
-
dredjudge84
őstag
Egyébként nem lehet mert az asszony nálunk oldotta fel, öcsém meg náluk szóval két külön helyen.
-
dredjudge84
őstag
Ennèl az ujjlenyomatolvasómál nem tudom, hogy van- e ilyen szempontból jelentősège, de nekem az OP3- nál volt, hogy öcsém ujjlenyomatára nyílott otthon. De, ugye ott fizikai ujjlenyomat olvasó volt.
Aztán csak annyi volt a probléma, hogy be volt állítva a biztonságos helynek a házunk, ès ott mindenkinek nyílott, ha hozzá ért valaki a gombhoz.
Aztán töröltem ezt a beállítást, ès minden ok lett.
Nálad nem lehet ilyesmi?Hol kell ezt a beállítást megnézni?
-
pècsimunkás
addikt
Tök véletlen vettük észre. Nekem a jobb hüvelykujj van regisztrálva. És ők ketten szintén a jobb hüvelykujjukkal fel tudják oldani a telefont. Más újjal nem. Asszony felvette az asztalról, mert meg akart valamit nézni, és oda érintette az ujját, és feloldott neki. Utána próbáltuk újra ötször és sikerült. Annyi hogy néha lassabban, esetleg csak másodikra sikerült neki. De azért ez elég gáz! Minden bank appomat állítom át pin kódra az bíztos. Írni fogok a realme-nek, mert ez hatalmas csalódás, és veszélyes dolog, főleg a bankolást illetően. Holnap tesztelem több emberrel is!
Ennèl az ujjlenyomatolvasómál nem tudom, hogy van- e ilyen szempontból jelentősège, de nekem az OP3- nál volt, hogy öcsém ujjlenyomatára nyílott otthon. De, ugye ott fizikai ujjlenyomat olvasó volt.
Aztán csak annyi volt a probléma, hogy be volt állítva a biztonságos helynek a házunk, ès ott mindenkinek nyílott, ha hozzá ért valaki a gombhoz.
Aztán töröltem ezt a beállítást, ès minden ok lett.
Nálad nem lehet ilyesmi? -
pècsimunkás
addikt
"Még az arc alapú feloldás átvehető, mert csak 2D-s."
A Realme ezt egèsz jól megoldotta. Az OP3, Samsung A50 simán nyílott öcsèmre, a GT2 pro, az viszont nem nyílik fel.
-
novinyul
veterán
Tök véletlen vettük észre. Nekem a jobb hüvelykujj van regisztrálva. És ők ketten szintén a jobb hüvelykujjukkal fel tudják oldani a telefont. Más újjal nem. Asszony felvette az asztalról, mert meg akart valamit nézni, és oda érintette az ujját, és feloldott neki. Utána próbáltuk újra ötször és sikerült. Annyi hogy néha lassabban, esetleg csak másodikra sikerült neki. De azért ez elég gáz! Minden bank appomat állítom át pin kódra az bíztos. Írni fogok a realme-nek, mert ez hatalmas csalódás, és veszélyes dolog, főleg a bankolást illetően. Holnap tesztelem több emberrel is!
Szerintem ujjlenyomat törlés és regisztráld újra. Eddig egyszer sem olvastam vagy hallottam ilyen esetről, sem Oneplus sem Realme fórumokon. Még az arc alapú feloldás átvehető, mert csak 2D-s.
-
dredjudge84
őstag
-
novinyul
veterán
Olyan jó ujjlenyomat olvasó van ebbe a telefonba, hogy az asszony és az öcsém is fel tudja oldani a telefont a saját hüvelykujjukkal. Ez azért elég gáz!
Azt hogy sikerült ezt összehozni
Mert hogy ugyan ez van a Oneplus 9-10 szériába is, de még az Oppo Find széria is használja. Erre neked az egész család feloldja
-
worxland
addikt
Olyan jó ujjlenyomat olvasó van ebbe a telefonba, hogy az asszony és az öcsém is fel tudja oldani a telefont a saját hüvelykujjukkal. Ez azért elég gáz!
Akkor nagyon ügyesek vagytok, most kipróbáltam, nekem a 10 ujjamból csak az a kettő oldja fel, amire beállítottam.
-
dredjudge84
őstag
-
Hompi01
tag
-
coolrider
tag
Lehet valami beallitasi gond van nalam?nem allitgatok semmit,ugy hasznalom ahogy van.
Ti is? -
sonye
senior tag
-
novinyul
veterán
-
coolrider
tag
Sziasztok.
Csak nekem tunik zajosnak a kep amit ez a telefon csinal? -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Azt meg lehet valahogy oldani- nem találok ilyen beállítást-, hogyha sötétben fènykèpezek, akkor ne induljon az automata sötèt mód, ès ne legyen vaku sem. Tehát, csak az fènykèpezzem sötètben, amit èppen látok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
1300 - 1201
2848 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Dell Optiplex 3080 Micro brand - Intel i5 10500T 16GB DDR4 1TB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R5 7500X3D 32GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB NZXT H5 Flow RGB EVGA 750W
- Intel Core i5-14500T 14-Core 3,4 GHz LGA1700 (24M Cache, up to 4.80 GHz) OEM Processzor

Főleg, hogy a Realme a Kernelt sem teszi nyilvánossá mint más gyártó, hogy jobban optimizált OS-t lehessen rá készíteni.

Volt nálam egy Doogee V10 8000mAh akkumulátorral, na az tudott HD+ kijelző mellett 8-10 óra SOT-t(Dimensity 700 5G procival) Akkor a GT2 Pro QHD+ kijelzővel(adaptív 120Hz mellett) Snapi Gen1 procival és 5000mAh akkumulátorral teljesen rendben van ez az érték.
.