- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
galervin93 #2739 üzenetére
👍
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
galervin93 #2739 üzenetére
Én is abszolút elégedett vagyok vele. Jövő héten kap is egy új fóliát a kijelzőre mert a gyári már kissé viseltes.
ferob: akkor várható hamarosan Android 15-re frissítés?
-
robag93
aktív tag
válasz
galervin93 #2712 üzenetére
Kistesóval nekem viszonylag gyakran van ilyen. Repülő üzemmód be-ki megoldja.
-
ferob
Topikgazda
válasz
galervin93 #2652 üzenetére
Inkább senki ne használjon a csatlakozónál vagy egyéb nyílásokban olyan tárgyat, ami vezeti az áramot és bármit könnyen meg tud sérteni, mivel elég komoly gondot lehet vele okozni.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
galervin93 #2654 üzenetére
Egy biztos, össze van rakva rendesen
.
Egyébként èn mèg 2 èvet tervezek a telefonnal.
Aztán majd jöhet a Realme Gt8 pro- ha lesz, vagy az aktuális OnePlus. -
pècsimunkás
addikt
válasz
galervin93 #2650 üzenetére
Pont valamelyik nap gondoltam rá, hogy mind a mikrofon, mind a hangszóró, mind a C- type teljesen rendben van mèg.
Más telefont ennyi idő után, már 2x kellett takarítani, mindenhol.
Ezt meg sehol.
Ebből arra gondoltam, hogy igazából vízálló, porálló.
Persze, tudom, hogy hivatalosan nem, de nem hivatalosan talán az. -
Szilágyi84
senior tag
válasz
galervin93 #2650 üzenetére
Mivel takakrítodtad ki ?
-
válasz
galervin93 #2625 üzenetére
Nem melegedés miatt csinálja az biztos, mert a kocsiba a klíma nyomja rá a hideg levegőt, mégis navigálás közbe most lefelé jövet balatonra 3x is újra indult... A strandon a melegbe meg most éppen semmi baja....
#2624 pècsimunkás:
Reset még nem volt, azt kipróbálom. Én is ettől tartok, hogy mivel nem elő idézhető fixen a hiba, vissza dobják test okkal... Van hogy nem indul újra akár 1-2 napig.. aztán van hogy egy nap 5x... -
dastier
tag
válasz
galervin93 #2620 üzenetére
Faszságokat "fejlesztenek" a telefonokba AI bullshit címkével, meg azzal szivatnak, hogy minden 3. update átvariálja a ui-t.
Pár sor kóddal megjegyezhetnék, hogy melyik fényviszony között mit szeretek. Egy majom is leprogramozná. -
cbatesz
tag
válasz
galervin93 #2524 üzenetére
Nekem se kerek, tegnap navigáció közben fél óránként újból indult, háromszor a Waze aztán kipróbáltam a Goggle térképet és azzal is kb fél órát bírt, melegedett, látszik a akkumulátor beállításnál hogy merül és pirosra vált, gondolom ott indult újra, 13 alatt nem volt semmi gondom, ha időm engedi én is csinálok egy visszaállítást.
-
sonye
senior tag
válasz
Valami fut a háttérben.
Húzd le az értesítési sávot. a ... megnyomásánál látod az aktív futókat. -
meridaharcos
senior tag
válasz
galervin93 #2526 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod, akkor hétvégén én is megejtem.
-
meridaharcos
senior tag
válasz
Halihó! Sikerült javítani ? Szintén a fenti tüneteket tapasztalom sajnos...
-
Bóti
senior tag
válasz
galervin93 #2504 üzenetére
Igen, ezeket en is eszre vettem.
Emellett szerintem jobb lett az uzemido.
Ami bosszanto, mostantol nem tudom kontrollalni, hogy egy alkalmazas indulhat-e a rendszerrel vagy sem. Nem tudom, hogy ezt miert vettek ki, de remelem, hogy nem az lesz, hogy mostantol kezdve minden app elindul a rendszer inditasakor, mert az szep lesz... (van vagy 150 app a telomon)...Viszont amit meg mindig nem oldottak meg, az az, hogy az Always on display-rol el tudj rejteni ikonokat. Van 3 app, amiknek folyamatos ertesitesuk van (akku monitor, stb), csendesbe raktam oket, de igy is megjelennek az AOD-n, rohadtul idegesito.
Osszessegeben nem sok minden valtozott szerintem, de elegedett vagyok.
-
dredjudge84
őstag
válasz
galervin93 #2502 üzenetére
A lényegen nem változat. Amíg telepíti a frissítést, tudod használni a telefont, és nem ujrainditas közben kell várni fél órát.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
galervin93 #2486 üzenetére
Nekem működik rendesen.
-
H2o-pok
senior tag
válasz
galervin93 #2438 üzenetére
Beállitások -- beállitások megőrzése alatt kacsold ki az elsőt.
-
Bóti
senior tag
válasz
galervin93 #2159 üzenetére
Nem kotekedni akartam am en sem.
A hasonlat mindegy, a lenyeget ugyis erted belole.Lehet megprobalom en is ezt az AOD modot, aztan kiderul, hogy valtozik-e valami.
dredjudge84: Pro-kontra mindig is lesz, en a sajat tapasztalataim alapjan beszelek.
Elozo telefonom egy Poco X3 Pro volt, szinten gyorstoltovel, amit nyustoltem Pubg-vel, aztan kesobb Diablo Immortallal ugy, hogy egyszerre terheltem, mint az allat, meg toltottem is, ami koztudottan nem tesz jot az akksinak, de meg igy is 89%-os volt az akku 2 ev utan.
Regen talan artott, meg anno en is hekaztam fel kernelt telora (Xiaomi Redmi Note 3 Pro), ami tulhuzta a toltest, es ott valoban nagyon hamar tonkre is ment az akku, de a gyartok azert nagyon komoly stresszteszteknek vetik ala a mai akkukat, szoval, ha a hivatalos gyartoi cuccokat hasznalod, nem lesz baja.Tovabbra is azt ajanlom mindenkinek, hogy ha van ra mod, akkor a sajat toltojevel toltsetek az eszkozoket.
Felesegem egyik IQOS-a ment tonkre, mert mindennel is toltotte (pedig forumon irtak is, hogy ne). Van egy Xiaomi Pad 5 tablagepem, a 65W-os Baseus tolto kb 3 ora alatt toltotte fel 10-12%-rol 90%-ra, majd onnan kb 1 ora alatt 93%-ig... Azt hittem, hogy valami gaz van, aztan elovettem a toltojet, es pikk-pakk fel is tolta 100-ra. Xiaomi tolto ezt a telot lassu toltessel tolti, stb...
-
ata007
tag
válasz
galervin93 #2159 üzenetére
Sajat toltojevel toltom a telefont, nem melegszik toltes kozben.
-
Bóti
senior tag
válasz
galervin93 #2157 üzenetére
Azt mar nagyon sokszor, nagyon sok helyen elmondtak, hogy nem art a gyors toltes az akksinak, es en is ezt tapasztalom, nem csak ennel a telonal.
Ez olyan, mintha van egy Bugattid, de csak 50-nel mesz, mert a motornak biztos nem tesz jot, hogy meghuzod palyan 130-cal. Arra van tervezve, birni fogja.
Sot, a legrosszabb, amit tehetsz, hogy nem a sajat toltojevel toltod, mert pl. nekem van egy 65W-os Baseus gyorstoltom, de az sem kepes a SuperDart toltesre, vagy epp MIUI-nal a MI Turbo Charge-ra, mert nyilvan mar a toltofejekben is van egy chip, ami a vendor infokat tartalmazza.Masreszt, Te hasznalsz Always-on-display-t?
En igen, es igy az Accu battery merulesi sebesseg kikapcsolt kijelzonel:
Ebren: 4,7% / ora
Melyalvasban: 2,2 % / ora
A melyalvasi merulessel meg ki is lennek bekulve, de a 4,7% ebrenleti merules kikapcsolt kijelzonel szerintem nagyon sok. -
ferob
Topikgazda
válasz
galervin93 #2009 üzenetére
Amiket beállítanál, azt legegyszerűbben a launcher cseréjével tudod megoldani, így pl. a Nova erre, és sok más dologra is megfelelő lehet.
-
válasz
galervin93 #1935 üzenetére
Semmi, rossz topic.
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93 #1933 üzenetére
Végül a 8/128-as változat mellett döntöttem fehér színben. A fekete meg sötétkék telefonok után valami új.
Nem vagyok nagy telefon fogyasztó, 3 éve költöztem utoljára telefonok között, végre megint egy újdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest