Új hozzászólás Aktív témák
-
szmar
csendes tag
Nekem pont az volt az előző, az Aston GTE-s kihívás mellett játszom azt az eventet újra. Így másodszorra nem olyan vészes, az első 9 napban csak egy küldetést nem tudtam elsőre végigcsinálni. Az utolsó nap viszont egészen nagy szívás, de legalább nincs időkorlát.
Nekem sikerült elsőre megnyernem ezt az első versenyt, ennek alapvetően három oka volt, az első, hogy a Maseratiban majdnem minden tuning benne van, mert anno megcsináltam az eventet amikor ment, plusz a szériáját is. De ez, bármilyen hihetetlennek hangzik is, nem a legfontosabb, sokkal inkább számított az hogy online mentem, és béna ellenfelek ellen. Az összes ilyen eventnél, de akár a nehezebb karrier-szériáknál is, ha elvesztesz egy versenyt, a következőre gyengébb ellenfeleket fogsz kapni. Egy gyorsulás vagy egy endurance kiváló erre a célra, gyorsan lehet haladni az ellenfelek ,,lebutításával". Pont a Marquis event alatt kezdtem el anno az endurance-okat erre használni inkább, mert nagyon jól jelzi, hogy éppen milyen szinten vannak az ellenfelek. Mindig beállítom az irányítást a manuális gázra, és addig csinálok 0.0 kilométereket, amíg az ellenfelek között meg nem jelenik Moises Gabby, és vagy 2.7-3.1 kilométeres célok. Olyankor ha az ember nem nyer túl sokkal, és a következő versenyeken sem veri meg az ellenfeleket 100 méternél jobban, bent maradnak a béna ellenfelek, és az összes ilyen event összes versenye könnyű lesz.
Sajnos két kivétel van, az egyik, ha adnak egy olyat, amikor adott köridő alatt kell teljesíteni egy kört, vagy ha fixen megadott sebességet kell elérni egy pályán (nem speed snap vagy record, ott le lehet ,,butítani" az ellenfeleket!) . Ezek az igazán szemét küldetések, itt kell tényleg goldért tuningolni, amúgy az összes event végigvihető az első szintű tuningokkal.
Szóval röviden összefoglalva, azt ajánlom, hogy online próbáld meg az első versenyt, hátha olyan tsm ellenfeleket ad, akik hozzád hasonlóan totálkáros autóval lassan mentek, és ha ez nem jön be, net nélkül kezdj el veszíteni a futamon, mindig érj be utolsónak nagyobb hátránnyal, és várd meg amíg elkezdenek megjelenni a bénább ellenfelek. (Ha nem tudod melyikek ezek, feltehetek egy screenshotot a legrosszabbakról, mindig ugyanazok szoktak lenni. Ha azok megjelennek a mezőny végén, akkor már kizárt hogy nem tudod megcsinálni az adott versenyt.) -
rumos14
nagyúr
mert a felhőből visszatöltés sokkal több idő mint a retry.
pont, hogy nem kockáztatom a bant, mert ha mégis ugrana az autó a végén mint nyeremény, csak visszatöltöm az előző felhős mentést.
de amit te írsz, az alapján a felhős visszatöltögetés is csalás, mert uaz a célod, mint nekem az időugrással: szervizre való várás kiiktatása.
nekem nincs lehetőségem egy nap többször leülni játszani, most is úgy csináltam, hogy naponta egy ültő helyemben max fél óra alatt lenyomtam a feladatokat. -
thrill
tag
Miért olyan nehéz elképzelni, hogy ez is bugos, mint minden más? +1 a többi 8millió hiba mellé. Mondjuk megörökölte egy korábbi csaló player ID-ját.
Pompi: Honnan tűnt volna fel neki? Ha elkezdesz egy játékot, honnan tudod mennyi pénznek és goldnak kéne lennie? Másik kérdés, hogy mit csinált volna? Vagy Te egyből reklamálsz, ha túl kedvezőek a feltételek egy game-ben?
-
Tibcsi21
csendes tag
Nekem eleve úgy tűnik, hogy a 2014-es F1-es jobban csúszkál mit a 1995-ös F1-es. A mai 5. napra eleve kisebb gumi tapadást adott. Így úgy gondolom a kikapcsolt kipörgésgátlóval sokkal nehezebb teljesíthetőség volt...de aki így próbára az sokat tanulhatott az autó menetstabilitásáról. Ami későbbi napoknál jól jöhet..
Mindenesetre én kikapcsolt kipörgés gátlóval mentem végig.
Low fékkel, és én a kormányt is low-ba szoktam meg.. -
Pompi
nagyúr
"Nincs törve, legálisan játszom."
Bocs, de ezen majdnem felnevettem. A kocsi tört. Nem a játék. Valamelyik nemrégiben történt frissítés óta minden látható sérülés az autón ront a teljesítményen.
De egyébként vagy ugyanezen frissítés vagy valamelyik ekörülivel valamit variáltak a játék motorján, én is érzek azóta egy kis csökkenést. Én ugyan csak az F40/F50 4 körös lemasi futamon nyomom, de nem tudom azokat az időket autózni ott (sem), mint előtte.
-
DigitXT
félisten
Ne törd, akkor romlik futam közben! A másik meg, hogy rengeteg
múlik az egyenesre ráfordító kanyaron: kigyorsításon, lendületen.Egy elszúrt ráfordulás, lendületvesztés súlyos tizedekbe kerül, és
hosszú egyenesben "x" km/h különbséggé nőhet/másodpercekre
hízhat. Sokszor a gyengébb autó is fürgébb (ügyesebb kezekben).Szerk: de mindjárt jön Lirion, és megmondja, hogy ez milyen bug.
-
szmar
csendes tag
Igen, a hozzászólásomban elfelejtettem odaírni, hogy időarányosan értem, tehát azt akartam üzenni, hogy érdemes rányomni az agentet futam előtt, mert kb. fele annyi időért kb fele annyi fame-t lehet begyűjteni, mint a le-mansiakon, és ezt lehet hogy más is jó lehetőségnek találná.
-
DigitXT
félisten
-
l4ci
tag
Ha csináltam volna screenshot-ot róla, akkor most becsatolnám, de mivel nincs ilyenem, így megpróbálom leírni: amikor megnyerted a versenyt, kidobja az arany serleget, meg az összeget amit nyertél, és elkezdi hozzáadni a jelenlegi pénzedhez. Utána ugyenezt eljátsza a fame-mel is, na itt célszerű megnyomni a home gombot (android-on, ipad-en nem próbáltam, mivel nincs) és kilőni a programot.
És igen, még a 2.3-ban is működik ez a "cheat", vagy újra működik, méghozzá mindhárom managerrel! Sőt, nekem még akkor is működik többnyire, amikor a fame-mel szintet lépek. Itt annyi a lényeg, hogy le kell okézni a 3 vagy 5 gold elfogadását, és amint megjelent a jobb felső sarokban az összeg, ott kell megnyomni a home gombot és szintén kilőni a programot. Utóbbi 90%-ban összejön, tehát megmaradnak a managereim és a napi bónusz is, de az Engineer 100%-ban megmarad minden esetben!Az 50 goldos trükk viszont tényleg nem működik sajnos, csak ez az R$ és Fame duplázós móka...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest