- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Buster17 #10476 üzenetére
Végül megálltam, kereken 100 km-nél... Akármit csináltam, nem fogytak:
bolond módjára elkezdtem előzgetni pazarolva az időt, csak sűrűsödtek,
de nem olyan bugos módra, mint anno az oválon, hanem szépen sorban.(Arra gondolok, hogy szándékosan: hátha csattanok, bukom a feladatot.)
-
Sordoran
addikt
válasz
Buster17 #10441 üzenetére
Nem lesz. Ha megnézed, elsősorban amerikaiaknak szól a játék, Nascar dögivel, sok amcsi pálya, meg egzotikusabbak. Mi pályánk se nem különleges annyira, se nem híres, csak az F1-ben igazán. De az meg ugye nem igazán szerepel itt, csak pár régebbi model, mivel a jogok nem az EA-nél vannak.
-
Sordoran
addikt
válasz
Buster17 #10327 üzenetére
Idézőjelesen beszélhetünk itt end game-ről. MMORPG-knél van ugye az, hogy miután eljutsz legmagasabb szintre, akkor jönnek a repetitív, ismétlődő küldetések, valamint ellenfelek legyőzése. Itt mivel azért elég nehéz tisztán eljutni erre a szintre (minden autó megvan, karrierek nagyjából teljesítve), többség el se jut ide.
Tehát itt arra kell gondolni, hogy a heti TT-k, special eventek, online versenyek mellé kerül majd be minden bizonnyal Nascar és Formula-E kihívások is. Volt korábban cikk, hogy e-sportot akarnak a játékból. -
tailor
őstag
válasz
Buster17 #9538 üzenetére
Ilyet is max. egy életunt ifjú arab sejktől várnék, hogy a Pagani meg a Lambó fos autók
Az ilyen játékoknak pont az a lényege sztem., hogy "vezethetsz" ilyen kocsikat. Elég kevés embernek porcosodik egy Fiat 500-ra, vagy egy Civicre, gondolom azért nincsenek benne
(a valóságban én pl. Forddal járok, és bár a típus benne van a játékban, a szériája után eszemben sincs újrajátszani azt...) Na de no offense, ízlések és pofonok!
-
DigitXT
félisten
válasz
Buster17 #9509 üzenetére
Ne is.
Még a végén rájönnél, hogy nem kukacos. Csak harapott...
Amúgy nem az a topik, de megjegyzem: a telefonom továbbra is droid.Ui: CSR2 topikjában láttam egy gyöngyszemet az überbrutál grafikáról.
(Most nincs előttem, hogy azt ki fejleszti, de a "hasonló eltérés" feltűnő.) -
kgymac
őstag
válasz
Buster17 #6340 üzenetére
Nem tudom, mitől függ. A lányom profiljában ma ablakban feldobta az agera r-t (kb. 1 után) és ráböktem a megvételre. Kb. 140 goldom volt, szürke volt a vétel gomb, lévén lockolt volt az agera r szériája. A regera megnyerése (kb.3:15) után ismét ráböktem a vételre a státuszsorból, megvehető volt, de nem volt elég arany a vételhez. Visszalépés, majd utána rögtön ablakban feldobta az 5400-as akciót, 6órás limittel. Megvettem, majd utána az agrera r-t és a miurát is. A zonda r még lockolt
Már karácsonykor is feldobta, akkor megvettem (bár nem értek egyet vele, de nem vág földhöz [összefarmolni kb. 1-2 hónap >500-as szinten, de a lányom <100, így ez akár fél-egy év is lehet]. A 3 lmp1/2015-ös kocsi volt akciós, kettőt tudtam megvenni belőle /650 ill. 475/).
Az én profilomban két "akciót" dobott fel, egyik sem volt akciós szvsz. A shopban futam után még ott volt reggel, azóta nem néztem. Inkább léptem 4 szintet a lányomnál (nismo-val, 8 körös lemans, csak fame duplázós agent, 94-ig húzott, szervizre váró kocsival is összejön 2-6km előny, bár csak a második körben sikerül az élre állni...) ill. 2-t a sajátomban (10 kör, lemans, szervizre váró ts040, majdnem fullra húzva, 8-20kb előny, a híd alatt már első vagyok). -
törölt tag
válasz
Buster17 #6246 üzenetére
Szerintem is BMW, nálam mindkettő maxra lett húzva és imádom a 918-at, de véleményem szerint az M3 felfejlesztve konkrétan az egész játék egyik legjobb autója. Pont a napokban nosztalgiáztam egyet és versenyezgettem a rég nem hajtott autóimmal, kész gyönyörűség volt az öt körös suzuka-i.
-
-
rumos14
nagyúr
válasz
Buster17 #5983 üzenetére
nem tudod ingyen elcsípni.
csak amikor új volt ez a challenge, kb. egy éve, akkor volt erre lehetőség. most már csak pénzt kapsz érte, abból sem sokat.és: a te dolgod, de pénz venni sztem nem éri meg, pár hosszabb verseny, 2x-ezős segítők, napi bónuszok, és gyorsan megvan a zsé.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Buster17 #5928 üzenetére
Szerintem tabon. Nekem a 8" az ideális, ha nem 16:9-es, hanem 4:3-as mint ez az MiPad vagy iPad mini az még jobb szerintem.
Egy 64GB-s Mi Pad EU-ból 266 dollár, azaz kb. 76 ezer forint. A 16GB még olcsóbb is lenne, de éppen out of stock.
A napokban jelent meg a Mi Pad 2 - de azzal meg kellene várni egy-két tesztet, specifikációk szerint gyengébb lehet, főleg a grafika része.
-
Gyurma_13
aktív tag
-
Pompi
nagyúr
válasz
Buster17 #5923 üzenetére
Azért nincsenek recéid, mert 5 colon nézed
8 colon a fullhd-nál nagyobb, 2048 x 1536 pixelen látszanak, elférne az élsímítás.iPad témában nem vagyok teljesen képben, hogy hogy követték egymást a generációk, de azért kellene alá vas szerintem. Pl. iPad miniből az elsőt biztos nem venném, már csak a felbontása miatt sem.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Buster17 #5920 üzenetére
Fogod tudni folytatni ha rendszert váltassz.
Én alapvetően Android párti vagyok, de csak játékre, illetve főleg erre a játékra azt mondom, hogy iPaddel jobban jársz talán, ha más szempont nincs.
Ha van más szempont és droidon akarsz maradni, akkor egy kellőképpen gyors tableten menni fog rendesen a játék - csak hát nincs élsimítás, ezért iPaden szebben néz ki.
Tavaly ilyenkor erősen gondolkoztam, hogy milyen tabot vegyek, átmenjek-e emiatt a játék miatt iOS-re, legalábbis tablet szintem, végül maradtam droidon, és egy Mi Padet választottam. A sebességgel nincs gond, a recékkel van -
l4ci
tag
válasz
Buster17 #5878 üzenetére
Esetleg még kipróbálásra ott van az alagútmaci (TunnelBear), de ez csak 500 MB-ot ad ingyen havonta, a többi fizetős. USA-val ez sztem elfogy 2-3 nap alatt a mostani ütemben. De ott van még az OpenVPN, ehhez viszont kellenek profilok, az OVPN Finder alkalmazással lehet hozzá keresni ingyenes profilokat, de ez mivel ingyenes, limitált, az első indítás után csak bizonyos számú és random országokat hoz fel, nem biztos, hogy éppen lesz benne működő USA profil, viszont a fizetős változata sem több, mint 2 Euró, és ott lehet szűrni országra, sebességre, stb. Ennyit simán megér napi 100 arany...
-
lalikaone
csendes tag
válasz
Buster17 #5870 üzenetére
nekem 20 feletti challenge utan meg egyenlore tetszik ez a lebonyolitas, tetszik ha tud egy jatek valami ujat mutatni. izgalmas. csak gyozzem penzzel, golddal a kozvetlen egymas utan 4 limitalt eventet.. es amugy ha a kesobbiekben olyan autok lesznek amik meg nincsenek meg, es tuningolok rajtuk, akkor azok rajtamaradnak vagy megvetelnel megint 0-as auto lesz?
-
lalikaone
csendes tag
válasz
Buster17 #5803 üzenetére
szinten, kb egy hete mostmar azt a napi 1-2 t sem adja be.. tenyleg elgondolkozok neha hogy koltsek ra 1-2 e. ft-ot, es utana hatha jobban es gyakrabban lennenek ilyen ingyen gold szerzesi lehetosegek. (egyebkent a fejlesztok munkajaert meg fizetnek is, de a fejetol buzlik a hal, a EA vezetok penzehsege az kiakaszto tud lenni..
-
DigitXT
félisten
válasz
Buster17 #5638 üzenetére
Hihetetlen érzékkel húztak le (megint) 5K-val... Mert ugye 240 goldom nuku,
viszont az akció most van, ami persze a hülyének is megéri, mert kevesebb
goldot kell elpazarolni autóvásárlásra, tehát kevesebbet kell farmolni majd.
Szóval nem opció, hogy most gyorsan csinálok 100 goldot Le Mans-ban, lol.
Na, és akkor az ember elkölti és szórakozik! (Csak össze ne adja a végén.)Lassan olyan érzésem van, hogy ez ilyen havi "előfizetési díja" a játéknak...
-
DigitXT
félisten
válasz
Buster17 #5622 üzenetére
Az assistok MIND lassítanak, ha jó TT időkre hajtasz, kapcsold ki!
És tanulj meg élni nélkülük, többet vissza se kapcsolod, az biztos.A manuális gáz adja a legtöbb kontrollt, így WR (közeli) időket tuti
úgy mennek. De nekem túl fárasztó úgy a játék, s a mellékelt ábra
szerint csak fékezgetve sem vagyok "csiga". Nálam a belső nézet
alap + Horizon Tilt, mivel a telefon forgatásával játszok. Másképp
nem tudom elképzelni, hogyan futható jó idő. Külső nézet + touch
kontrol: lehet, hogy valaki képes erre, de nekem nem menne úgy...(Karosszékben ülve se mindig megy úgy, mint ágyban fekve, LOL,
de a lényeg, hogy a könyököm letámasszam: "csuklóból" vezetek.
Ehhez ideális partner a One Max, mert, a méretéből adódóan jobb
a fogása, mint a One X-nek volt/hardverileg is erősebb@low graf.)Egyébként DiRT3-ban is különcködtem anno: gamepaddel vertem
kormányos időket, de tegyük hozzá, sokat gyakoroltam ehhez. Az
nem kunszt, hogy vkinek egyszer összejön... Ha konstans, az vmi.
És abban sokszor sehol nem vagyok: sz*r a monotonitástűrésem.IRL gokartban kiderült, amikor cheateltem a SilverKartban (ingyen
mehettem kb. annyit, amennyit akarok, sokszor egyedül a pályán):
egy jóféle időig eljutni egy dolog... konstans jó időket menni más!
Megdönteni a rekordodat harmadik. Próbálkozni, mindig mindent
másképp csinálni meg: nem hatékony! De legalább alkar edzés.
(A videón Barátnőm pár köre látható, amint körről-körre gyorsul...) -
Petya25
őstag
válasz
Buster17 #5514 üzenetére
Akkor már nem adja be újra az egyszeri 20%-ot.
Amúgy most pont történt velem ilyen az RSRS2015 kapcsán, de korábban hiába találkoztam újra egy adott autóval nem ajánlotta fel a kedvezményt.lalikaone
Szerintem is csak sima vásárolhatóság lesz belőle, nem akció, nem nyeremény.
A Miura is így volt sokáig, aztán egyszercsak volt annyim, hogy egy nyitott pillanatban megvettem. -
Sordoran
addikt
válasz
Buster17 #5473 üzenetére
Annyi napod van rá ahány napos az esemény. Emiatt érdemes adott napon minél később kezdeni. Hogy miért?
7 napos esemény esetén, ha elkezded hétfő reggel, akkor vasárnap megkapod utolsó napi feladatokat, de csak másnap reggelig van időd megcsinálni. Ha viszont hétfő késő este kezded el (még éjfél előtt) akkor is vasárnap kapod meg utolsó napi feladatokat, de még hétfőn is tudod csinálni ha megcsúsznál velük. -
Lirion
addikt
válasz
Buster17 #5455 üzenetére
Vannak események, amik bekerültek a karrier módba, de a legtöbb csak egy adott időkeretben játszható, utána eltűnik. Az audis mellett a road to le mans, a maseratis vagy két f1-es eseménysorozat is elérhető a karrier módban és lehet, a jövőben bekerül még pár olyan, amin túl vagyunk és már nem elérhető.
-
Lirion
addikt
válasz
Buster17 #5442 üzenetére
Attól függ, ha nyersz, akkor egy kicsit mindig jobbakat kapsz majd, de cup versenyen pl. meg lehet azt csinálni, hogy folyamatosan feltartod a botokat és lassú köröket futsz, akkor nem emeli a botok szintjét, sőt, ha elég hatékony vagy még az is lehet, hogy a nyerés ellenére gyengébb botokat fog sorsolni.
A reitre-s megoldás csak az ilyen pár napos eseményeken működik, a rendes szériákban sajnos nem. Itt azért működik, mert ha kilépsz, akkor is feldobja, hogy goal failed, tehát vereségként könyveli el a rendszer a versenyt és emiatt kapsz majd gyengébb botokat.
-
Lirion
addikt
válasz
Buster17 #5439 üzenetére
Amikor elindulsz, a zöld lámpa után nyomj retire-t, majd continue, continue, aztán indítsd el újra a versenyt, és ismét retire a zöld lámpa után. Endurance, speed snap/record, Hunter és autocross versenyeknél látszik a legegyértelműbben, hogy gyengültek, cup versenynél az összidőt nézd, egyre többnek kell, hogy legyen. Ha korábban gyors voltál, akkor kellhet akár 5-10 butítós kör is, hogy elkezdjenek érdemben gyengülni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- SSD kibeszélő
- Tesla topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magisk
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged