- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
válasz
Aladdin #11204 üzenetére
Igen, ez régen működött, de most már nem, ha egy eszközön csinálod, ezért kell hozzá a második eszköz, ahol tuningolsz és mész egy B időt. Amúgy az előző update-ben sem működött már a visszatöltős tuning egy eszközön, mert azonnal elvette a TT időt arra a kocsira mindenhol.
-
l4ci
tag
válasz
Aladdin #11200 üzenetére
Mi az, amit ugyanúgy csináltál? Én már csak a két eszközös megoldást tudom, egyik eszközön mész egy kört a kocsival, a másikon felhúzod maxra és mész egy B-s időt, de nem csinálsz vele semmit, úgy hagyod. Így az első eszközön fel tudod venni a B-s jutalmat, és a másodikon csak ezután csinálsz restore-t. Nekem így megadta a kislevelre is.
-
Sordoran
addikt
válasz
Aladdin #11136 üzenetére
Én is most néztem, és az all 3 nem is elég a 100%-hoz. Ráadásul a majmok azt mondják, hogy tudnak róla, el lesz távolítva, DE jelenleg nem tudnak mit tenni vele, azaz a BMW-s szériát így kell megcsinálni. Hatalmas hazugság, ha akarnák tudnák legalább csökkenteni az elvárást, direkt szívatják a népet. Várok még egy kicsit, de lehet ezt az LTS-t kihagyom.
-
Sordoran
addikt
válasz
Aladdin #11021 üzenetére
Totál hidegen hagytak ezek az autók, így én bele se kezdtem. Persze majd jön biztos valami heti TT ahol nem fogok tudni emiatt értelmes eredményt elérni, de nem izgat, fontosabb a lelki nyugalmam.
Jövőben is megfogom már választani, melyik autót akarom megszerezni event során. Eddig minden autót megszereztem, de később bele se kezdtem saját szériájában, így meg eléggé feleslegesen szívatom magam. Legalábbis így állok már hozzá, 5 év után.
-
Terapeuta
őstag
válasz
Aladdin #11000 üzenetére
Túl vagyok rajta...tegnap gyorsan futottam két 10 köröst, be kell indítani a bizniszt, pedig már nem sok kedvem van hozzá.
Sajnos a "A", "B"-be bekerülni sem fogok, nem megy, mert azért ennyit tudok és kész, vagy hiányzik maga a kocsi, vagy a kocsi megvan de csomó fejlesztés hiányzik....szóval....na...
(#11001) cappa72: legutoljára azt a jaguárt nem tudtam megszerezni, ami most benne lesz valamelyik eventben
-
Petya25
őstag
válasz
Aladdin #10953 üzenetére
Szerintem két malomban őrlünk.
Mondjuk nem valószínű, mivel én nem dolgozom.by MarkosNádas
A heti WTTT-vel nem volt gondom, ott a többszörös felvétel lehet kérdés, hogy megmaradt-e?
A külön TT-s McLaren-ben mindenféle trükk nélkül futott B idős nyeremény a vége után tűnt el értesítés nélkül, tehát nem tudtam felvenni. Ezt elvileg nem lehetett felvenni többször, csakhát 1x sem sikerült. Most megint egy ilyen extra Mc TT fut, erre leszek kíváncsi, hogy legalább 1x fel tudom-e venni. Amúgy visszatöltés után szerintem eddig is eldobta az időt ha nem mentél egy újat akár gyengébb kocsival is.
(#10951) cappa72
6-os fut rajta... -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Aladdin #10911 üzenetére
Hát az event lényege nem az lenne, hogy beleölsz órákat és kapsz valamit cserébe? Így konkrétan olyan, mintha indirekt módon megvásárolnám a kocsit, de cserébe még órákat is eltöltök a versenyekkel.
Mondjuk igaz kicsit kemény vagyok, annyira nem vészesek azok a fejlesztési költségek
-
l4ci
tag
válasz
Aladdin #10864 üzenetére
Hát igen, 20 fejlesztéssel a 6. nap laza, de a 7. nap meg fogjátok szívni, mert nekem a 2 körös Nürburgring 187.5-es átlag nem ment ezzel a fossal. Igen, szerintem is egy csúszkálós fostalicska, nem tudom hogy találtok Ti rendes féktávokat, nekem valahol mindig kicsúszik, akkor meg oda az átlag, vagy egyből elveszi az offtrack miatt. Szerintem megint szivatnak ezzel, megpróbálom még párszor, aztán ha nem megy, akkor max ezt is fullozom, arany van bőven...
-
nexus6
aktív tag
válasz
Aladdin #10768 üzenetére
gondoltam ha már ennyi időt beleöltem akkor 5.2 skip és utána a 6.1el szívtam még. ott állandóan kilökködtek a botok. de meg lett, majd 6.2 skip, a többi sima. Érdekes hogy mintha az 5.2nél másképp viselkedett volna az autó, olyan íveken kicsúszott ahol máskor nulla sodródás. az idegesít még néha hogy egy-egy futam 100%-os teljesítéséhez az uccsó autót is fel kell fejleszteni (csomó aranyért) és kapok 20 aranyat.
-
rumos14
nagyúr
-
Aladdin
aktív tag
válasz
Aladdin #10597 üzenetére
A 8/2-nel mar lattam, h baj lesz. parszor nekifutottam, elkepzelheto, h osszehoztam volna, de inkabb radobtam a 4. gumist, a jobb tapadas miatt. Azzal siman meglett.
No a 8/3 az tenyleg nem volt egyszeru. Rament fel ora, viszont akkor 1 km/h- val tobbel ertem celba. Gyorsan csinaltam is egy mentest
Negyedik nem volt nehez, otodiknek nekialltam egyhen pirosodo autoval, de az egyik kanyarban megcsusztam. Most szerviz van, meg pihi, oszt szerintem mindjart garazsban lesz az auto. -
McImy
csendes tag
válasz
Aladdin #10509 üzenetére
Mert Te mit gondolsz? Szerinted minden pályát meg lehet csinálni arannyal? Eddig nem tünt fel, hogy vannak olyan pályák is amire hiába fejlesztessz rá (akár fullra is) mégis ugyanolyan nehéz teljesíteni a pályát?!
Road trip 4. nap Head to head. Rajt full gáz. Mire fékezni kell kb 25m-rel vezet az “ellenség”. 4 fejlesztés (3sebesség és 1 tapadás) után felette a szükséges szintnek, rajt, full gáz és kanyar fékpontnál 25m-rel vezet??? Akkor ez szted mi?!Na erről ennyit...
-
l4ci
tag
válasz
Aladdin #10463 üzenetére
Hát igen, ezt már egy párszor megbeszéltük itt, a Nascar Daytona/Indy ovál az full mák, eszközfüggő, nem érdemes sok időt beleölni, az a pár század nem oszt-nem szoroz semmit se, nekem is 10 perc alatt jött össze az az idő. De lehet, hogy most nem fogok küzdeni a B-ért, bőven elég a C is, ha hétvégéig nem tudok (vagy akarok) javítani a Zondával, vagy a Lotussal, tegnap óta én is csúsztam vissza még pár tizedet...
-
l4ci
tag
válasz
Aladdin #10461 üzenetére
Persze, azért IS, de szerintem sokat számít az IS, hogy sokan nem tudnak belevágni Daytonába a hiányzó autók miatt... Nekem a 0.06 sec a 96. helyre elég Daytonában, de az összeredményem nekem is BAAB és ezzel vagyok C közepén, még 1.4 sec kellene a B-hez. Lehet, hogy most nem fogom túltolni a wttt-t, ha nem megy, akkor nem erőltetem. A Zonda nagyon nem megy, nem érzem a féktávokat, mindig megcsúszok, low fékkel meg túl nagy a splitem. Spa-n tudok még hozni, de 1.4 sec nagyon sok így hirtelen, hiába van meg Jan videója youtube-on a féktávokkal, nem tudom lemásolni. Érezni kell, meg kellene egy normális felbontású tablet, ami nem pixeles fullhd-ban, úgy talán jobban be tudnám lőni a pályához a fékpontokat...
-
-
Sordoran
addikt
válasz
Aladdin #10234 üzenetére
Kezdéstől számítja a 7+tört napot. Vagyis ha ma elkezded 23:59-kor, két perc múlva második nap is él, és vasárnap 00:00-kor kinyílik az utolsó nap, és majdnem 48 órád lesz rá, mert hétfő 23:59-ig tudod tolni. De ha ma éjfél után 1 perccel, ami már kedd 00:01 kezded el, akkor csak hétfő 00:00-kor nyílik utolsó nap, és kedd 00:01-ig tolhatod, vagyis alig 24 órád lesz rá. Tehát szerintem érdemes minél később elkezdeni adott napon belül, első pár nap úgyis könnyű, és utolsó napra (vagy előtte lévőkre is akár ha megcsúsztál) több időd jut. Ha dolgozol, suliba jársz akkor érdemes még ma nekifutni, hogy vasárnap már utolsó napot tolhasd nyugodtan.
-
-
-
DigitXT
félisten
válasz
Aladdin #10089 üzenetére
Ja, most kell neki 50-100, és cserébe 1 db versennyel tovább jutott.
Pár nap múlva megint fog kelleni. Legalább ugyanennyi. Vagy több.
Én is csináltam ezt évekig. Aztán rájöttem, hogy havi 5K "vicc": már
ami az ellenértékét illeti. Bődületes lehúzás ez a játék: óvatosan! -
ferike198008
csendes tag
válasz
Aladdin #10076 üzenetére
Fel tettem a tunnel bear-t, beállítottam USA-t és nem javult meg.
Az nem lehet, hogy amikor próbáltam csalni, akkor valamit felrakott?
Kellett volna küldenem egy emelt díjas SMS - t, de nem tettem.
A final fantasy oktatóját is végig kellett volna csinálni, de azt is kihagytam.
Onnantól 1-2 napig csak final fantasy reklámok voltak, amiket be lehetett zárni 1 mp után is.
Azóta már vannak vegyes reklámok, már amikor vannak...
Most épp megint nincs. -
DigitXT
félisten
válasz
Aladdin #10038 üzenetére
A "Concept vs Production" utolsó versenye viszont PR85.0-t követel!
Nekem a fullos kocsi PR86.6 (más autó a szériában közelben sincs).Kishibás állapotban volt ~12 perces futam (9 kör Catalunya), minden
egyes fakézzel megáldott bot kört kapott a végére. Kérdem én: miért
kell a PR-követelménnyel vakítani a népet? Holtgyenge ellenfelekkel.
Meglehetősen sok bot több kört is kapott: Audi stb. PR67 környékén?
Viszont miután megvan, eltűnik a követelmény, le lehet futni újra LOL. -
l4ci
tag
válasz
Aladdin #9935 üzenetére
Jó hát én nem szórakoztam, az első sor aranyat rátoltam, arany és RS van bőven, ennyi még belefér. De azért a többivel jó lenne spórolni, mert innen már tényleg drága, de ha már eddig felhúztam, akkor én se hagyom ott. Az RS-es tuningokat meg le szoktam mozizni, ha nagyon kell, nem várom ki az 1-2 napot...
-
DigitXT
félisten
válasz
Aladdin #9868 üzenetére
Van az úgy: én csak amellett kardoskodok, hogy valójában nem "kell" falazni.
(De már csak 202. a reggeli 36. időm, ahogy várható volt, és már 8.3-ra az A...)Szerk: mire beírtam, már csak 207.
Én itt a TCR-rel nyomtam, mert az tud a
legrövidebbeket fékezni. Gondoltam a kanyarsebességet bátorsággal pótolom. -
DigitXT
félisten
válasz
Aladdin #9862 üzenetére
Hogy mi? Van rajta fék is... Messze fordulok a faltól az első visszafordítóban:
amikor hozzáértem/belecsúsztam (nem szándékosan), mindig kidobta, hogy
invalid, joggal. Ha nem, akkor is lassú volt: tartom magam ahhoz, hogy nem a
falazás, amitől jó kört lehet futni, hanem a majdnem. Nem érinted, kicentized.Persze egy gyenge körhöz képest űridőnek tűnhet a koccolásos/mákos, de az
hogy egy jó körhöz is annyit tenne. Én kétlem. (De megnézem a WR-t, hátha...)
Szerintem ha vki (túl)feszegeti a játék határait, előbb-utóbb kitörlik az idejét.Természetesen függ a szögtől! De általában lassít, és bemozdítja a kormányt,
ergo még az ideális ívről is leterel. (Az ideális ív tutira nem megy bele a falba.)Neked milyen időeredményed van, amire azt írod, hogy hármat kell falazni?
-
Petya25
őstag
válasz
Aladdin #9731 üzenetére
Semmi sem segített, de a tegnapi fissítéssel haladtam pár futamot és már engedet rámenteni. Lehet a sátán keze van a dologban, mert az aranyaim száma ma reggel 6666.
lacy86
Hát tolni kell a bringát, az segít. Vannak futamok ahol a bónuszokkal több 100e kereshető. [link]
Csatlakozhatsz csapathoz, van több magyar is, de oda nem árt a sok fullos autó és a nyeremény nem valami sok. A heti TT-re érdemes rágyúrni, ott azért lehet keresni eleget.Dzsuri89
Csatlakozz más azonosítóval, pl Face helyett Gugli. -
l4ci
tag
válasz
Aladdin #9728 üzenetére
Erről beszéltünk már itt egy jó párszor... Ovál pályákon nem annyi az eredmény, amit a végén látsz, majdnem mindig ad hozzá valamennyit, mindhárom oválon. Minél rövidebb a pálya, annál feltűnőbb a különbség. Fogadd el, hogy random a vége, de azért ki lehet fogni néha 1-2 jobb eredményt, minél többet mész rajta, annál nagyobb valószínűséggel sorsol ki egy jobb időt...
-
Sordoran
addikt
válasz
Aladdin #9343 üzenetére
A hatodik nap már elég húzós, főleg a pálya miatt, valami borzalmas ez a Hong Kong. Én ráküldtem az első sor arany fejlesztést is már, és pörögnek az ezt követő pénzesek is. Viszont csak alap és első gold tier tuninggal is megvan már a kívánt PR érték, mégis szívatós. Estére remélem a tier3-as pénzessel már könnyebb lesz, az utolsó feladat nálam nehéz lett (elvileg butítani tudom majd ha szükséges). 2 próbálkozással is csak 5. lettem, viszont utolsó kanyarokat már lendületből toltam szinte mert kifogy a nafta az akksiból. (előtte lévő feladatok se voltak egyszerűek, de 2-3. próbára azért mentek, ez meg esélytelennek tűnik eddig, 4 autót kell még leelőznöm, de az akksi kifogy mielőtt utolérném első négyet)
-
Pompi
nagyúr
válasz
Aladdin #9257 üzenetére
"Amikor keves volt nekem, akkor vettem. Nem szegyen..."
Nem, valóban nem szégyen, én is vettem nem egyszer. Viszont ami a másik oldalon megy az konkrétan rablás. Nézzünk egy példát. McLaren MP4-X A kocsi ára 1200 gold. Hogy teljesen feltuningold az bele kerül 6.8 millió dollárba és 1600 goldba. Tehát összesen kell 2800 gold és 6.8 millió dollár. 5 millió dollárt kapsz 30499 forintért, ehhez még a 2 millió további 15499 forint, 1019 goldot kapsz 30499-ért ebből kell ugye durván 3x, tehát összesen 137 495 forint. Betűzöm, száz-harminc-hétezer-négyszázkilencvenöt forint. Egy mobil játékban, egy autóért. OK, ha megnyerted a challengben, akkor 1200 golddal beljebb vagy, akkor csak ~90 000 forint. Na ez a szégyen.
-
-
DigitXT
félisten
válasz
Aladdin #8951 üzenetére
Jobbat mondok: nekem két egymást követő boss futam volt szög ugyanaz...
Azért HA tényleg teljesen random lenne, ennek kicsi lenne az esélye...
Szóval olybá tűnik, hogy némileg véletlenszerű (lásd ad-e "no damage"-ot?),
de aztán beragad egy feladatkörbe. Szóval felemás érzéseim maradtak...
Nem beszélve arról, hogy több szintlépésnél az "új + erősebb kocsik" helyett
egyszerűen elvette az addigi leggyengébbet. (Ezt pl. kifejezetten elrontották.)Amúgy az is elmegy a fenébe, aki egy lámpa nélküli autónak bepakol sötét(!)
pályákat. Pl. rögtön a saját szériája elején az a Nürburgring, reggel. Lópikulát
SE látni, mivel a pálya nincs kivilágítva, az autón nincs lámpa, a nap meg kel.
Mi lesz a következő? Le Mans éjjel? Tényleg nem értem, miért jó ez. -
DigitXT
félisten
válasz
Aladdin #8945 üzenetére
Nekem se jött. A 34-es szintig skippel jutottam. A végén már komoly pontokat
osztogatott a semmire, nem akartam eldobni. Változatosság nem nagyon volt:
rengeteg Hunter, minimálisan különböző feltételekkel, továbbá rövid kupák.
Az elején Autocross és Speed Snap is akadt. Sokadik újrakezdésre már nem.Nagyritkán volt kormányrángatós feladat, és kb. az volt a legnehezebb... Ilyen
"no damage" feltételt nekem soha nem adott: tényleg véletlenszerű, katyvasz!
Egy-két versenyt nagyon élveztem! Volt kihívás is, de nem veszélyes. Hja, ha
a nyereménykocsit fullra húzzuk, azért megoldható. (Rohadt sok aranyból.)
Persze rengeteg R$-t eltapsoltam Retry-okra, de legalább fogy: másra nem jó.
-
-
Sordoran
addikt
válasz
Aladdin #8945 üzenetére
Első körben én is eljutottam 30ig, de utána egyszer se. Mindig megfogott egy olyan, hogy ne hagyd el a pályát, és ne sérülj (ami lényegében már a legkisebb összeérintésre failed-et tolt). Egy ilyet skippeltem, utána következő boss futam megint ilyen volt, ráadásul Melbourne-ben, szóval totál esélytelen. Ma meg egy olyan miatt kellett újra kezdenem, hogy hiába tettem amit írt, failed lett. Annyi volt, hogy ne csússzak meg 1-nél többször. Végigmentem, 1x se csúsztam meg, első vagyok, és failed. Majd megint. Kilőttem appot, hátha utána jó lesz, de már a felhőmentést visszatöltve is az volt, hogy vége a körnek. És ez nem az első ilyen hibás verseny volt, de előzőeknél legalább ha kilőttem appot, és újra nekimentem megjavult.
-
szmar
csendes tag
válasz
Aladdin #8256 üzenetére
Szívesen
Még egy megjegyzés: ne lepődjön meg senki, ha TT nullázás utáni belépés alkalmával kiírja a játék, hogy van frissebb felhő mentés, azt nem kell visszaállítani, az abból következik, hogy az össz. teljesítésből kivonódnak a TT-k amiket lenullázott az ember, így tényleg csökken az overall progress.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest