- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
jonnyjoker01 #11232 üzenetére
Hát igen. Írtam a supportnak, hogy nem megy a mentés visszaállítás és utána a gém kiírta, hogy bannolva vagyok. De azt nem, hogy meddig mondjuk
Amit nem értek mert amikor feltoltam a limitless pénzes modot és nyomtam egy versenyt formula 1-es géppel utána kiléptem és visszaraktam a régi mentésem.%-ot nem tudok de 94-es szint körül voltam.
-
aelod
veterán
válasz
jonnyjoker01 #11230 üzenetére
Neem most tényleg. Semmi móka.
Az előzőt sem toltam fel felhőbe mégis bannoltak
-
agyrágóbogár
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #11194 üzenetére
Hát az elmúlt időszakban eléggé felpörögtek a majmok. Korábban 3-4 új autó volt frissítésenként. Mostanában minimum 6, de most pl. 7. Ráadásul 10 LTS lesz, plusz a Flashback-ek. Ezek után még az új szériákat is nehéz lesz csinálni, a LM10laps-ról már nem is beszélve.
De legalább bekerül az austini pálya. -
szaszyka
senior tag
válasz
Pont most készültem megvenni az MP4/4-et, és az MP4/X-et, de akkor már megvárom a frissítést. Kidobtam volna az ablakon vagy 2000 aranyat most.
-
l4ci
tag
válasz
Örvendek... 7 új autó, valószínű ugyanennyi új széria a karrierben, plusz két új exclusive, megint 4-500 új verseny, a mostaniból is van még 7 db. Alig végeztünk és máris itt egy újabb adag, biztos ez is lesz 3-4000 arany, ha fullozni akarjuk, eddig 3000 körül vitt a mostani update is, mondjuk pár száz még jön vissza a következő két hétben, aztán jön az update. Nagyon darálják az utóbbi időben az "új" autókat, de most legalább kapunk egy új pályát is, persze új gyártót nem akarnak behozni, csak a meglévő márkákból szemezgetnek.
-
DigitXT
félisten
válasz
jonnyjoker01 #11123 üzenetére
Most miért, vannak benne PR limitek?
Vagy csak a szokásos "ajánlott"...
-
TpS
őstag
válasz
jonnyjoker01 #10958 üzenetére
Már évek óta assist nélkül játszok. Viszont a wtt-vel nem játszom, mert annyi energiám és türelmem nincs. Mivel túl sok pálya nincs, egy idő után ki lehet tapasztalni, hogy az épp aktuális kocsival hol kell fékezni, vagy milyen valamihez lehet kötni, hogy kell fékezni (falon lévő ábra, egy fa árnyéka vagy tábla a pályán, ...).
-
l4ci
tag
válasz
jonnyjoker01 #10928 üzenetére
Pár száz óra farmolás után meg fogod unni, mint kb mindenki. Amúgy sokkal könnyebb mozizással aranyosodni, mint körözgetéssel...
-
Petya25
őstag
válasz
jonnyjoker01 #10925 üzenetére
Igen, mostanában a 3 kör (21) fejlesztés lett a megszerzés közbeni ajánlás.
A szériájában általában még többet fog kérni, néha max kell.
A merci evo II egy kifejezetten olcsón fejleszthető darab volt, vegyesen ilyen régebbi olcsó vagy sokkal durvább gépek jönnek. Manapság elkezdeni max szórakozásnak jó, szerintem már nem lehet 0-ról végigtolni. Ha üres a kincstár nincs sansz megszerezni, persze később még több ráfordítással megveheted ha eljutsz addig. Kezdőként a komolyabb gépeket el kell engedni és tolni a szériákat naphosszat. A trükközéseket egyre csak faragják, a farmolás megöli a játékot, haladni meg nehéz lesz. Persze meg is lehet hekkelni, de úgy meg mi értelme... -
válasz
jonnyjoker01 #10920 üzenetére
Jaguar F-Type SVR event is ilyesmi, hogy csak fejlesztegetéssel lehet végigcsinálni? Nekem kezdőnek azok az upgrade árak elég durvák, nem akarok rá feleslegesen költeni, ha amúgy se tudnám végigvinni.
Jaja, ilyesmi, csak még durvább, mert az ilyen "flashback event"-eknél napi feladatokat kell megoldani.
Ez azt is jelenti, hogy 5 nap alatt (legtöbb ilyen esetben) 21 fejlesztést rá kell tenni, hogy végig tudd csinálni. (De nekem fakezűként van, hogy 23-25 is kell)
Ezekre úgy érdemes gondolni, mint amit már (#10918) Aladdin leírt; a fejlesztésekre költesz, végigviszed, és lesz egy fejlesztett autód a végére, míg ha megveszed a csupasz autót, akkor kb. ugyanannyiért veszed meg.Amúgy jó csúszós autó, már amennyire én "érzem".
190e-hez gyerekkori élmények kötnek azért akartam eredetileg megszerezni
; dettó. Valahogy nagyon tetszett mindig is ez a szögletes design. Még fiatal felnőttként is ilyet szerettem volna (de így a halál felé közeledve inkább Subaru Impreza WRC a cél)
-
Aladdin
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #10916 üzenetére
Két pálya kivételével mindet meg tudtam csinálni full lepukkant autóval...
Egy speed rekordra, meg egy gyorsulásra kellett szervizeltetnem -
Aladdin
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #10912 üzenetére
Szerintem igenis kaptál cserébe valamit. Az autó 80 arany. Tuning nélkül csupaszon. Így, most 41 aranyért van egy tuningolt autód. Mondjuk ezt pont "megéri" felhúzni FU-ra, mert lesz exclusive is, meg így meg tudod csinálni a saját szériáját. Nyilván bukó, mint itt minden. Mert hát erről szól a játék, h gyűjtsd az aranyat és vegyél aranyat. Én is vettem az elején, nem is kevés pénzért, most már eléggé önfenntartó vagyok
-
nexus6
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #10916 üzenetére
nekem meg van már az autó, szóval megcsináltam... de amúgy rühellem a hk pályát, meg amilyen csöves. beszoktam szabni az autók közé, mint egy roncsderbis vagy dodzsemes. aztán ha jól pattognak ki, akkor megfelelő helyen ki lehet lökködni a többit. néha elég agresszorok a botok is egyébként. volt amikor totál ellentétes kanyart vett mellettem egy autóval amivel kiperdített.
a hk pályánál már csak az elektromos autóval hk-t utálom. de vannak kedvenc autók nekem is. a kisfiam mesenézés mellett szoktam körözni. meg néha farmolni. -
nexus6
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #10912 üzenetére
nekem inkább az tűnik kreténségnek, hogy van egy csomó olyan széria amit csak majdnem fullos autóval tudsz végigtolni 100%-ra. pont a mercedes e190 ilyen, mivel a mostani megszerzést megcsinálod egy 333333-as fejlesztéssel és meg van a 14,6 minimum. (több dodó és a 2. sor arany csak, de még mindig a 80 aranya alatt maradsz) De a szériában 17-es autó kell az utolsó pályához. Ahol kapsz "nyereményként" 18 aranyat, de hogy meg legyen beletolsz 50-et még. Persze megcsinálom mert ez még annyira nem durva de amikor 100 arany 1 fejlesztésű autónál azért eléggé arannyal való lehúzásnak tűnik.
-
Aladdin
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #10908 üzenetére
Miert kretenseg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mini PC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest