- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya25
őstag
válasz
szaszyka #14002 üzenetére
Nem tudom mi alapján rotálják a pályákat, de pl Brands Hatch-t évek óta nem láttam....
-
-
válasz
szaszyka #13918 üzenetére
Szerintem platformfüggetlen az ára. (Bár ki tudja...)
Droidon is ennyi.Hát ha ezt mindenképp meg kell venni, akkor átment kikényszerítős vásárlású játékká, amit nem fogok dotálni.
Átalakult már rendesen a piac, "standalone" játékok ideje leáldozott, az autókban (való életben) is előfizetésessé tesznek bizonyos funkciókat.
Búmer vagyok ebből nem kérek.
Ha pedig ez lesz a tendencia, hogy vegyél pályát a teljesítéshez, akkor ennyi... -
lansone79
csendes tag
válasz
szaszyka #13909 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet dettó...
Várható valamilyen javítás? Ez csak amiatt érdekes, mert így elesünk a két eventből származó VP pontoktól, tehát ezt a seasont nem lehet végigvinni...
Nem mintha annyira szeretném végigtolni újra a Huayrát meg a Ferrarit, elég, ha ideadják a VP pontokat -
-
-
lansone79
csendes tag
-
válasz
szaszyka #13750 üzenetére
(Taláddáé' ű', nem máté')#13751balintka
Jóa'... úgysem abból van a legtöbb gold.
Én csak akkor próbálkozok 2-nél többször, ha
- balfék vagyok és sok büntetőidőt szerzek
- a macska többször meglöki a kezemet, ez is büntetőidős...
- csöpp esély van, hogy kézre álló autóval kedvenc pályán talán esetleg esélyes lehet egy B. -
válasz
szaszyka #13665 üzenetére
Hát biza' ja... elég nehézkes volt.
Én végigszenvedtem, skip nélkül megcsináltam.
De nem elsőre, inkább olyan tizenötödikre (huszadikra?) sikerült.
Aztán miután már nem félig sérült autó volt, meg kötelezően kikapcsolt segédek, na akkor meg az volt a baj
De már a garázsban figyel. -
balintka
addikt
válasz
szaszyka #13587 üzenetére
Azért ez a frissítés egyáltalán nem arany igényes, pár óra reklámnézéssel simán abszolválható.
Aladdin: Így van, ahogy írod, akkor sem volt ingyenes mert valóban a pilótára, csapatfőnökre lehetett ugyanúgy költeni. Sokkal jobb ez a 2022-es F1-es rendszer mint az előző éviek, ahol 100 ezer XP-ig lehetett ész nélkül körözni a pilótákkal és 700 arany körül volt mire kimaxoltad őket az Invitational-hez.
-
-
balintka
addikt
válasz
szaszyka #13564 üzenetére
Még arányaiban így is jobban jártunk, mert a 100k XP-s körözgetésnek semmi értelme nem volt... Az aranyat meg akkor is el kellett költeni kb. hasonló mennyiségben a pilótára. Továbbra is a 250k-s MS korlát a fő probléma. Fel kéne emelni mondjuk 350k-ra.
Ha jól emlékszem, a 2019-es gépekre 6,4 millió MS-t kellett elkölteni a fullozáshoz, igaz, arany nélkül.
-
válasz
szaszyka #13510 üzenetére
Van egy beállítási lehetőség az auto reklámokra (autoplay ads, a help&about résznél); nem lehet, hogy ez az oka?
Alapértelmezetten bekapcsolva vagyon, és ha nem volt vásárlásod a játékban, akkor nem lehet kikapcsolni.
Én 1x vettem egy legkisebb összegű aranyat (690Ft volt), utána már ki tudtam kapcsolni, azóta is úgy van, és most sincs az a jelenség, amit írtál. -
balintka
addikt
válasz
szaszyka #13472 üzenetére
Valóban, ez is idegesítő, h a maraton után még több 100 aranyat kell elkölteni azért, h kb. 1-2 maradék pályához meglegyen a PR szint. És az autók is drágábbak, nem ritkák az 1000-1200 arany alapárasak.
Azért egy ilyen nagy múltú játéknál nem biztos, h ez az irány a legjobb a játékosok megtartására...
-
ataaa
csendes tag
válasz
szaszyka #13279 üzenetére
Full M$ fejlesztéssel sem megy. Bár eddig csak 3-szor próbáltam.
Vagy elkapod az 5. helyezettet és elfogy a benzin a jóval a cél előtt, vagy megpróbálod beosztani, de akkor még meg is előznek, ami szintén bukó.
Kérdés hogy további arany fejlesztésekkel ezen lehet e javítani, vagy még gyorsabban fogy a nafta. :-)
Lehet hogy fékrásegítés nélkül meg lehetne csinálni, úgy hogy átcsapatsz minden sikánon, de ahhoz a kormányrásegítést is le kéne teljesen venni, úgy meg nem tudom bevenni az összes kanyart. -
tailor
őstag
válasz
szaszyka #13201 üzenetére
Ejha
Én csak 55.4-et tudok, a kimaxolt GTE championship tuninggal. A 2021-esem meg nincs fullozva, mert nem hozza vissza az árát
Azzal kb. 2 mp-cel megyek jobbat, PR 78.3 mellett (csupa 3-as fejlesztés)
@Aladdin: ezt jó tudni, köszi!
@Cappa: az elég szép időÉn már nem költök arra a kocsira, így is C-ben vagyok, és remélem a 2021-essel is sikerül...
-
tailor
őstag
válasz
szaszyka #13074 üzenetére
Szerintem borzalmas. Hozza a klasszikus ámerikai sztereotípiát, pedig (állítólag) a valóságban jól vezethető, na meg középmotoros sportkocsi. Aminek kb. a legjobb a kezelhetősége, nem véletlenül középmotorosak a szupersportautók is. Ez meg... nagy gáz, gyorsulsz, mint állat, aztán a kanyart 80-nal veszed be...
@cappa72: Na, azt sejtem, azért tudnék én is még 1-2 példát hozni -
-
-
válasz
szaszyka #12809 üzenetére
Nem tudom.
Én csak azt látom, hogy
8995/14223 --> 63,24% : tegnap
8995/14791 --> 60,81% : ma reggel, frissítés után
14791-14223 = 568
Nekem ezek a számok vannak, de már láttuk, hogy sok összetevős.(2 exclu széria, 2 elite széria, 3 f1 csomag /2 special event, 1 mp4/4/ - de hogy ez miért lett +568, az passz. Nascar és GT szériáknál én sem látok módosulást
F1-nél bejött a szériába +4
szerk+1: 2 exclu - 2x60 | 2 elite 2x54, és akkor már mindjárt 200 felett van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest