- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
ferike198008 #10092 üzenetére
Ez viszont már a ló másik oldala. Dolgoztak vele, jár valami ellenérték.
Bár igaz, ami igaz, ha szorgosan nézed a reklámokat kapják a guglitól.Mondjuk én nem bírnám elviselni a felugró bizbaszokat, hosszú távon.
Nyilván a gyerkőc is jobban örül, ha apuci kevesebbet bámulja a mobil
képernyőjét, és több ideje marad rá.Az idő pénz. Van reális ár/érték
arány. Amikor vmi megéri. Sajna, ezek a fejlesztők régen túllőttek rajta.De remélem, ha a kislányod "valós" játékot szeretne, nem lopsz neki.
McImy: meg tudlak érteni, ez teljesen normális hozzàllás. Napi 6-8 óra
elbaszása farmolásra viszont őrültség. Annyit nem ér az egész. -
McImy
csendes tag
válasz
ferike198008 #10085 üzenetére
Na én ugyanigy vagyok, annyi kulonbseggel, hogy a 21. csoportot csinalom. Jelen pill-ban van meg 54 aranyam es kellene 100 a kovetkezo fejleszteshez, hogy meglegyen a 82-es szint. Viszont a kovetkezo 22-es csoporthoz 82.5 kell ami megegy fejlesztest jelent(ene). Az 50 goldot meg csak-csak ossze tudom szedni 1 v 2 nap alatt, de megegyszer 100-at mar nem. Lehet ugy is mondani, megszivtam. Viszont ha valamikor megvennem a kesobbiekben az autot, akkor ezek a fejlesztesek mar megmaradnanak rajta. Vegeredmenyben megvan csak megsem latom
Esetleg vki vmi tipp, hogyan lehetne gyorsan egy kis gold-hoz jutni a vasarlason kivul? -
l4ci
tag
válasz
ferike198008 #10078 üzenetére
Nem kell VPN és nem is szabad már ezt használni, mert bannolhatnak érte. Amúgy sem ad 5 reklámvideónál többet egy nap. Vagy 20-nál többet, ha van türelmed végignyomkodni az RS-es videókat is, de igazából tök fölösleges. Androidon is lehet törölni a reklám ID-t (Hirdetés azonosító), ez pedig a Google beállítások, Hirdetések, Hirdetésazonosító törlése menüpont alatt lesz. Ha nem ad videót aranyra, tuningra vagy javításra, akkor itt kell törölni és utána újraindítani a játékot, utána már jó lesz.
Ilyen ingyenes törő programokkal meg nem érdemes szórakozni, ha nem értesz hozzá és nem tudod, hogy pontosan mit csinálsz, mert csak elkúrja az eszközöd vagy jól lehúz vagy adatot lop, stb. Az SMS-es fizetéssel meg amúgy se foglalkoznék, mert nem megbízható, anno én is nézegettem ilyeneket, de végül csak nem próbáltam ki, van más megoldás is aranyszerzésre, legális is, meg illegális is... -
nexus6
aktív tag
válasz
ferike198008 #10073 üzenetére
hello! nekem is szokta csinálni hogy egy nagy feketeség van a nézendő videó helyett. ez lehet esetleg "codec" hiba is... vagy most már néha szoktak lenni amolyan építgetős demo játékosok nekem néha azok is kiakadnak..
most örülök, mert meg lett két mazda, a mclaren és most elkezdtem a lambot is. Most ezek jók voltak szerintem (bár néha kicsit uncsi volt ugyanazt a kétkörös versenyeket menni minimális cél változtatással), könnyen megszerezhetők akinek még nem lennének meg. -
Aladdin
aktív tag
válasz
Tegyél föl egy VPN kezelő progit, ott válaszd ki USA-t, nálam bejött...
-
axod
tag
válasz
Próbáld meg (ha IOS) az adatvédelem/Hirdetés/Hirdetési azonosító visszaállítását. nekem van, hogy az megoldja (utána wifi on/off-ot is szoktam csinálni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- Delock USB3 bővítő kártyák eladók
- Áron alul!!! Eladó Playstation 4 és 5 játékok Spli Fiction, Assassins Creedek, Resident Evil széria
- Kedvező árú PC és monitorok eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest