- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
Na jó srácok, ez ennyi volt. frissítés után buktam kb 2000 aranyat, úgy hogy csak frissítettem.
Visszaállítani sem tudom, mert valahogy egy régebbi mentést tölt vissza hónap közepéről. Direkt a frissítésre gyűjtöttem, de ez így már nem oké, hogy újra mozizzam, amit már egyszer lemoziztam a frissítés miatt. Ennek itt a vége számomra.
-
slice14
veterán
Ha a global wttt eredményeket néztétek, van két hacker, 42-43 mp-el. Ne mondja nekem senki hogy ennyi ídő allat le lehet futni la-manst.
-
slice14
veterán
Elmaradtam egy nappal a calendar-ban és nem tudom behozni. Ezt a bugot is kiszedték az új frissítéssel?
-
slice14
veterán
Nem arról volt szó hogy az Event Archives-nél csak a nem meglévő járgányok jelennek meg majd? Megjelent a Huayra BC Spec Event-ként, mikor már megvan
-
slice14
veterán
Nemtom hogy más észrevette, hogy az exklusiveban a 919 evo-nál kétszer szerepel a porshe test ugyanazon verziója head to head-ként. Kezdenek szétszórtak lenni a srácok.
-
slice14
veterán
Hali srácok!
Nemtom mi a fenéért szórakozik velem a multiplayer, de már múlt héten és a héten is felvittem a pontomat 750 környékére, ami 7 goldot jelent általában. Viszont valamiért másnapra vissza dobott 100 pontra. Az már hab a tortán, hogy kiválasztom a járgányt amivel tolnám a multit, majd rányomok a részre, itt viszont a nem akar csatlakozni.Más tapasztalt hasonlót? Mi okozhatja?
-
slice14
veterán
válasz
Unbaised-Ben #11599 üzenetére
Minek vacakolnál vele, utólag úgy is fel kel fejleszteni.
-
slice14
veterán
A 6-dik nap utolsó ját az istennek sem tudom levínni 0:19 alá. Aszem inkább megveszem. Az előző három feladat sima liba volt.
-
slice14
veterán
Most jutottam el oda hogy kimaxoltam a játékot. Egy kis szépséghiba hogy az Endurance egend pakk utolsó futamánál csak második vagyok, de az Isnennek sem tudom megcsinálni elsőre. Egy pár autó hiányzik, de ezek nem nem feltétlenűl kellenek a pakkok befejezéséhez, mivel a Motorsport-ba vannak, ill. a fentebb említett pakkban. Mostantól már csak az újonnan jövő autókat kel beszereznem végre.
-
slice14
veterán
Na jó ez már sz..patás! Ha letolsz öt pályát szünetben, addig tol az arcodba reklámot, mig el nem fogy a free gold. ha még aztán moziznál is, először a pénzre tudsz rámenni. Jó ez csak delelőt géz, de így szünetben esélyed nincs pár goldot beszedni.
-
slice14
veterán
Hali, csak nálam nem megy a restore, vagy megint van valami karbantartás? "code 4"-el vissza dob.
-
slice14
veterán
Hali, nálatok se megy a játék online része? Se cloud, se wttt, semmi online cucc.
-
slice14
veterán
Mennyi értelme van megcsinálni a Motorsport-ban lévő három kis pakkot? On loan kocsik vannak benne, amik ugye egy kivételével egxik sincs meg. Ha jól gondolom ha megcsinálom őket kapok 10 goldot oszt csókolom. Jobban mondva már meg vannak, csak értelme nincs, ha utánna nem adja pl akciósan azokat a kocsikat.
-
slice14
veterán
-
slice14
veterán
Sziasztok!
Valamiért mikor néha ha viszek egy - két pályát, majd kilépek, majd újra vissza, úgy indul újra a játék, mintha nem csináltam volna meg az előző pályákat. Tehát elfelejti hogy megcsináltam bezárás előtt néhány pályát.
Egyenlőre úgy oldom meg, hogy minden kilépés előtt mentek. Aztán ha ezt tapasztalom következő indításnál, akkor visszaállítom felhőből.Valaki tapasztalt már hasonlót? Mi lehet az oka?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest