- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
slice14 #11819 üzenetére
Én elé teszek 3 percet, és reális
(Toyo hybrid esetén csak 2 percet kell elétenni)
De komolyabban, szerintem kizárt. Volt már hasonló régebben is (nem ezen a pályán), és érdekes módon nem tűnt el az elejéről a wttt végére sem.@(#11818) maseratigt
Szerintem a google játékokba bejelentkezve vissza kell tudnod tölteni felhőből.
Én nemrég találtam meg egy ősrégi telefont 4.2-es droiddal, és oda is simán felment, és visszatöltődött a mentésem. -
l4ci
tag
válasz
slice14 #11804 üzenetére
Hát úgy tűnik, hogy ezt az utolsó bugot is befoltozták, nem maradt már más, csak az aranymozizás, ami kicsit gyorsabb ugyan, mint a farmolás versenyekkel, de ugyanúgy marha unalmas. Akkor tehát, ha elfogy az aranyunk, akkor abbahagyjuk az egészet a fenébe, egy-másfél évet adok még neki, hogy teljesen kifogyjak, ha nem nyomok semmilyen farmolást, ennyi volt.
-
válasz
slice14 #11775 üzenetére
Nálam meg a BMW DRIVING EXPERIENCE M4 RACING jelent meg, és a következő a BMW M8 GTE. Mindkettő megvan már.
De mint Petya25 is írta, lehet ezreket a "complete series"-re költeni... akár véletlenül is.
Ez az igazi "büznesz".
A trackday special event (meg is lepett, hogy még van ilyen) meg a múltkorihoz hasonlóan nem volt erős, inkább pénzköltős - bármily meglepő.A Veneno exclusive szériának örülök, legalább valami visszajön... viszont jó hosszú, 20 tier-es.
@(#11773) nexus6
már aránytalan volt a kb 40000 dodo vagy 40 arany elsőkörös fejlesztés.
Ja... "szerencsére" valahogy nagyon jó autókat tesznek a fejlesztésekbe, és hát azok elég drágák. -
l4ci
tag
válasz
slice14 #11769 üzenetére
Mindenhol működik. Annyi a lényeg, hogy hónap utolsó napján átállítod az időt elsejére, ott feldobja az első napi jutalmat, amit nem veszel fel, hanem kilövöd. Visszaállítod aktuális időre, majd indítás után mindig egy nappal korábban veszed fel a napi bónuszt (31-e esetén 30-án, 30-a esetén 29-én, sima időzóna váltással megy minden, egyedül az elsejei ugrásnál kell állítani időt is, ha reggel kezded). Már csak ez működik, meg a mozizás, becsüljétek meg!
-
válasz
slice14 #11687 üzenetére
Na igen... az időtényező... de meg kell csinálni, ha kell az r$.
Na ez az... Nekimenni egy halál unalmas 10-15 körös Le Mansnak sokadjára...
Ugye? Főleg a 911 rsr event után... de itt legalább 400 felett van a max sebesség.
Nincs mindig kedvem nekiállni, így csak az ilyen napokon szánom rá magamat. -
válasz
slice14 #11586 üzenetére
Hát az 5.3 Head to head... na annak neki kellett futni párszor. Végülis úgy lett meg, hogy az elején kilöktem az ellenfelet úgy, hogy nem törött az autó, és kivettem a traction controlt még a hosszú egyenes előtt. Így meglett a végsebesség is.
A hatodik nap utolsója harmadszorra lett meg, és még maradt is 0.017 másodpercem.
Itt bekapcsolt TC-vel.
Eddig elég volt a 3 sor fejlesztés, de még visszavan a java... Biztos kitaláltak valamit, hogy azért ne legyen 1xű.
szerk.: Amúgy ez a special event eddig tetszik.
-
-
válasz
slice14 #10983 üzenetére
Szerverkarbantartás van ma, 8:45 am - 1100 am UTC. Volt valami felugró ablak emlékeztetett erre két ízben is.
-
szaszyka
senior tag
válasz
slice14 #10749 üzenetére
Startvonalon egyből megfordulsz, és 1-2km/h-val elkezdesz visszafelé menni. Célvonal előtt kb 1 koszihosszal van az a pont, ahol felszámít neked 1 kört, de ha tulmész pár centit, azonnal le is vonja, ezért araszolgatás közben bőszen figyeld a km-számlálót, hogy mikor ugrál. Ha ez megvan, akkor ott kell előre-hátra mozgolódni, de ovatosan, nehogy egyből elvegye. A Clio-val próbálkozz a hot hatch 2-ben, mert az nem ugrik meg hirtelen, mint a “nagyok”. Ja igen, természetesen te add a gázt, ne automatán legyen rajta.
-
slice14
veterán
-
l4ci
tag
válasz
slice14 #10705 üzenetére
Velem is előfordult már korábban, főleg droidon, hogy hiába csináltam meg, a következő indításnál már nem volt ott. Én is úgy kerülöm el ezt a hibát, hogy minden fontosabb verseny után mentek.
Más, az új Porsche 911 GT1 széria 7. napja elég para. Nekem 21 tuninggal elég szenvedős volt a 4. feladat: a Redbullring speed record időre. Ennyi tuninggal mindig kicsúsztam vagy nem értem el a szükséges sebességet. Biztos vagyok benne, hogy Jan simán megcsinálja 17-18 tuninggal is, de neki az A is max félóra hetente, én sajnos sokkal fakezűbb vagyok. Már az első kanyarban is 50%-ban kicsúsztam, és ha utána meg is volt a szükséges sebesség, akkor a végén csúsztam ki. Vagy kifutottam az időből. Szóval a makik megint összehoztak egy szivatós utolsó előtti napot, ezért nem is szenvedtem vele tovább, inkább kifulloztam a kocsit, arany úgyis van bőven, hétfőn úgyis jön a következő 400 a wttt-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest