- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
Smokegyuri. Pontosan tudod, hogy nem azért írtam/írom ezeket mert AMD ellenes lennék (hogy mást ne mondjak nem rég váltam meg a 939-es gépemtől amit 2005óta nem volt szívem eladni). Azért mert "odaát" ezzel poénkodunk Lipivel az egy dolog. Nem kell komolyan venni. De az i5-750 és a X4 965 között alig van 2-5ezer forintnyi különbség. És ha nagyon spórolósra fogja az ember a figurát vehet alá 18k-ért is új lapot. Ok az full fapad tuningolni nem nagyon kell vele de nincs is rá igazán szükség mert a i5-750 alapból potens kis dög. AM3 vonalon is kb 17-18k körül kezdődnek a bevállalható alaplapok. Így már azért másabb a kép. Ha minden hozzávaló (vga, hdd, stb) azonos akkor legrosszabb esetben is maximum +5k val drágább egy i5-750konfig. Amúgy meg: [link]
A Core i7 meg egy teljesen más dimenzió a Phenom X4-hez képest. Össze kell őket engedni azonos órajelen és rögtön kibukik a két architektúra közötti különbség. Én erről beszéltem mindvégig. Aki megengedhet magának egy X4 965-öt vagy egy i7-920at annak már csak a nyújtott teljesítmény a mérvadó nem az ár.
-
Lacc88
senior tag
AZ meg 1 kicsit érdekes hogy CPU tesztbe lenne jobb az AMD
Mutass 1-2 embert akinek 940es van , azon kívűl , hogy a 920as árába tudta valahonnan beszerezni ... senkinek nincs mindenkinek i7-920 van vagy 930 , 1-2 embernek van EXTREME EDITION aztán ennyi azt hozzá teszem , hogy ez az i7 2008 óta van bent , és még meddig lesz az ember gépébe ? Szerintem JÓ sokáigErről mindenki elfelejt beszélni , csak arról beszéltek , hogy mennyivel jobban jönnek ki az olcsóbbal , ja árban jobban ... tudásba kevésbé ... 1 pár ember ezzel "dobálózik" össze-vissza , hogy drága , ja az mert ELIT gyártmány , és minőségi , ezért ilyen rohadt drága !
Számoljunk 2008-ba jött ki azóta van , 2008ban milyen hasonló procija volt kint az AMD-nek ?
-
dízelracer
őstag
Ahogy 2006 tájékán egyre inkább terjedtek a C2D procik az összes gyártónál sorra jöttek ki a friss bios-ok a korábbi alaplapokra is. Legjobb példa erre az ASROCK 775i945GZ ami a legelső 945-ös chipsetre épülő alaplapok egyike volt. És nézd csak meg a cpu support-ját: [link] Vagy egy ASROCK ConRoe1333-DVI/H ([link]) amibe már Wolfdale-t is tehet bárki. Nem volt ott semmi kompatibilitási probléma.
-
dízelracer
őstag
"A kompatibilitás meg olyan volt amilyen."
Na ezt pont benézted.
A 945-ös chipsetes lapok 90%ában simán gyártótól függetlenül megy a 2,53GHz Celeron D 326 tól kezdve a Core 2 Extreme X6800-ig bezárólag bármi. Az újabb chipsetek ilyen szempontból még jobbak. Veszel 8500ért egy G31-es bármilyen full fapad lapot és olyan LGA775 procit tolsz bele amilyet csak szeretnél mert biztosan kezelni fogja.
-
Lacc88
senior tag
Igen... nekem ezért nem szimpi az 1156 ... ez helyett én AMD X6ot bevallom de már AMD ph 2 X4re nem váltanék i7 után . X6 viszont szimpatikus lehet sokaknak , persze nem a 90 ezres csúcs , hanem az 1055ht , nekem is szimpinek tűnik
Meg ha valaki most fejleszt és tényleg hosszabb távra akarja a gépét az i7-et vagy X6ot vesz .
Mindenhol lehet találni jó áron cuccokat m1ikhez , ha 1 kicsit körbe néz az ember
Kurva mindegy hogy Intelt veszel vagy AMD-t mindkettő jó gyártó , de ha 1 kicsit feljebb jönne az AMD , akkor annak csak örülni tudnék , és szerintem sok más ember is . -
Sza_Sa
senior tag
Nem akarok itt nagyon offolni de a proci rendesen alul volt feszelve amennyire lehetett, mag nem volt letiltva csak már a végén mikor eladtam, -1 el ment, melegedésben nagy különbség nem volt, fütött az ugy is. Az a szöveg meg a hsz.-od végén remélem nem nekem szólt, de ha mégis: ha nem ismered a történet egészét, nem kel okoskodni.
-
Lacc88
senior tag
Elégnek elég lett volna , nem volt nálam sok időt , de jobban megtetszett az Intel , és inkább spóroltam rá .
Meg le is írtam nem vagyok se AMD-s se Inteles , de jobb szerettem volna , ha most Intelem van . kb röviden ennyi .
És azt se írtam , hogy ne vegyetek AMD-t , mert 40 alatt nagyon jó , de aki már 40 fele jár annak érdemes i5-öt venni .
Ezért van a 2 cég egyikbe ez jó a másikba meg az ...kpal így van ennyi én azt mondom , hogy inkább fizetek érte többet , de legyen rá gari ,mert ha valami baj van vele , akkor kuka és buktál mondjuk öööööö... 48 ezret ezek drága dolgok , hogy így "szórakozzon" vele az ember legalábbis nekem az ...
-
fLeSs
nagyúr
most írták lejjebb, hogy a prime nem jelez hibát de meló közben instabil.
btw az olvasók 99%-a nem overclockertől vagy HERR Z-től fog procit venni. szép és jó dolog ez de kb. annyira érinti a júzereket mint anno a radeon 9500@9700, volt pár embernek de a többség nem ebben gondolkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen autót vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel core I7 8700k
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest