Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc88
senior tag
Kezd elmenni más irányba a topik TÉMÁJA
-
Lacc88
senior tag
Oliverda te váltasz ? 1055ht-ra ? a kijön ?
-
Lacc88
senior tag
Ebbe igazad van i7-860 a legjobb választás 4/8-at tud 22 ezress lappal olyan tuninokra képes , hogy pislogsz mint hal a szatyorban .
Havernak van MSI gd65-el kicsit jó a cuccos , és talán nekem is azt kellett volna vennem 920as helyett , vagy MÉGSEM !?!
Nem bántam meg , hogy megvettem , mivel fejleszthető , meg tricsenölbe nyomja a ramoakt is ! -
Lacc88
senior tag
Értem !
Én meg se AMD-s SE Inteles nem vagyok .
Csak azért vettetek i5-öt mert nem tudtátok , hogy milyen , meg még nem volt ilyen ?
Érdekes , hogy nem AMD-t raktatok neki össze amikor te AMD fan vagy ...dízelracer : Úgy ahogy mondod nem sok olyan embert ismerek , akinek van pénze és AMD-t vesz , ezt kb. azért mondtam/írtam le , mert nekem van 3 haverom is , aki inkább spórol mint hogy AMD-t vegyen és ha belátjuk őszintén a komolyabb tesztekben , is a tesztkonfig ált. úgy kezd. hogy Processzor i7-920 !
-
Lacc88
senior tag
AZ meg 1 kicsit érdekes hogy CPU tesztbe lenne jobb az AMD
Mutass 1-2 embert akinek 940es van , azon kívűl , hogy a 920as árába tudta valahonnan beszerezni ... senkinek nincs mindenkinek i7-920 van vagy 930 , 1-2 embernek van EXTREME EDITION aztán ennyi azt hozzá teszem , hogy ez az i7 2008 óta van bent , és még meddig lesz az ember gépébe ? Szerintem JÓ sokáigErről mindenki elfelejt beszélni , csak arról beszéltek , hogy mennyivel jobban jönnek ki az olcsóbbal , ja árban jobban ... tudásba kevésbé ... 1 pár ember ezzel "dobálózik" össze-vissza , hogy drága , ja az mert ELIT gyártmány , és minőségi , ezért ilyen rohadt drága !
Számoljunk 2008-ba jött ki azóta van , 2008ban milyen hasonló procija volt kint az AMD-nek ?
-
Lacc88
senior tag
válasz
Oliverda #331 üzenetére
Megnézem , hogy az i7-920hoz hol lesz ez a proci , ami azt jelenti , hogy ez az i7 már kint van több mint 2 éves , 4 magos és 8 szálon tud melózni , de ettől függetlenül kíváncsi vagyok rá , mert érdekel , hogy mit megy .
dízelracer : alapórajelen van csak "leggyengébb" Extremen kívűl ugyan az szinte m1ik ...
i7-920 v 930-at érdemes venni , és feltolni mondjuk 3.6-ra ... alapórajelen észrevettem a változást a windows betöltésekor ... a PH 2 955 -höz képest , és az ment alapon 3.2-ön ...
Mi lesz , ha veszek rá 1 hűtőt , és veretem neki a 3.6-3.8-at -
Lacc88
senior tag
válasz
dízelracer #316 üzenetére
Jónak jó az AMD is , és lesz is AMD-m talán , ha 1 kicsit felnyitják a szemüket a közeljövőbe , és észreveszik , hogy be kéne szállni a versenybe .
Ez kb , akkor lenne verseny , ha az AMD 955 meg a 965 megverni az i5öt azonos órajelen , de ettől nagyon messze van az AMD , borzalmasan . -
Lacc88
senior tag
HA Intel fan , ha nem , én is i5-öt vettem volna a helyébe , amikor jóval gyorsabb mint az AMD csúcs 965-öse , és az utóbbi 3.4en ment , az i5-750 pedig alapórajelen 2.66-on , ha ezt felhúzod 3.4re , akkor rájön az ember , hogy mégis ezt éri meg megvenni ennyi pénzért !
Kelzsoca : Szerintem az Intelt nem nagyon érdekli , hogy kijön az AMD 6 magosa .
A másik meg hogy akinek most i7-je van az , ha nagyon akar , akkor nyom a biosba 1 HT-ON enabledet aztán csókolom , de pl. nekem nincs bekapcsolva , és nem is lesz 1 JÓ darabig , mert teljesen felesleges . -
Lacc88
senior tag
Igen... nekem ezért nem szimpi az 1156 ... ez helyett én AMD X6ot bevallom de már AMD ph 2 X4re nem váltanék i7 után . X6 viszont szimpatikus lehet sokaknak , persze nem a 90 ezres csúcs , hanem az 1055ht , nekem is szimpinek tűnik
Meg ha valaki most fejleszt és tényleg hosszabb távra akarja a gépét az i7-et vagy X6ot vesz .
Mindenhol lehet találni jó áron cuccokat m1ikhez , ha 1 kicsit körbe néz az ember
Kurva mindegy hogy Intelt veszel vagy AMD-t mindkettő jó gyártó , de ha 1 kicsit feljebb jönne az AMD , akkor annak csak örülni tudnék , és szerintem sok más ember is . -
Lacc88
senior tag
válasz
kelzsoca #207 üzenetére
Ja ha kijön az utód , akkor is Premium marad az i7 1366 széria
Meg ugyan úgy jók lesznek a Core 2 Quadok is éppen ugyan úgy mint most .
Nem hogy a 4 magos Quadok lesznek még jók , hanem szerintem még az E8400-as széria is jó lesz még .Kivéve a 4 magra épülő programokra/játékokra .
-
Lacc88
senior tag
Elégnek elég lett volna , nem volt nálam sok időt , de jobban megtetszett az Intel , és inkább spóroltam rá .
Meg le is írtam nem vagyok se AMD-s se Inteles , de jobb szerettem volna , ha most Intelem van . kb röviden ennyi .
És azt se írtam , hogy ne vegyetek AMD-t , mert 40 alatt nagyon jó , de aki már 40 fele jár annak érdemes i5-öt venni .
Ezért van a 2 cég egyikbe ez jó a másikba meg az ...kpal így van ennyi én azt mondom , hogy inkább fizetek érte többet , de legyen rá gari ,mert ha valami baj van vele , akkor kuka és buktál mondjuk öööööö... 48 ezret ezek drága dolgok , hogy így "szórakozzon" vele az ember legalábbis nekem az ...
-
Lacc88
senior tag
válasz
Geri9159 #134 üzenetére
Meg ez a fejlesztés is , olyan dolog kb. h azért amd-t ja van 2-3 évig 1 géped , akkor azon vagy abba mit fejlesztesz ? ha van pénzed újat veszel nem ? ha nincs , akkor meg vár az ember ...
Most mivan azzal kell foglalkozni ... és használni a gépet , amit megvett az ember ...
Nagyon rég az Intel van az élen , és szerintem ott is marad !
Főleg az ilyen "olcsóbb" i5 szintű processzor kínálattal .Gyuri27 : Az árak nem ugyan azok ... nem m1 szerintem hogy 10-20-30 ezerrel fizetsz valamiért többet ami jobb , vagy 12-20 millióval ...
-
Lacc88
senior tag
válasz
Geri9159 #128 üzenetére
Aham értem , csak erre voltam kíváncsi ... mert van aki azt mondja , hogy DRÁGA az i5
Telefunen : Nekem AMD 955 X4 volt , és eladtam ... mert amikor nézegettem a teszteket , akkor szinte mindenbe jobb volt az i7-920 alapórajelen ... aztán 1 kicsit elegem lett , nehéz volt elfogadni , mert ez előtti gépem is AMD volt , így szerintem az Intel saját magával versenyzik .
Nem vagyok Inteles , csak amikor van 2 cég és az egyik 1.5éves vagy még több lemaradással van a másik mögött , akkor az szerintem nem verseny. -
Lacc88
senior tag
Ja olcsóbb az AMD 965 mint az i5 , kb 5 ezer forinttal ... de ha úgy nézed , akkor fizetheted a több villanyszámlát , aztán akkor az már nem számít?
-
Lacc88
senior tag
Kpal : kb. igazad van , de ha valaki nem nagyon akar kifizetni csak a ramokra 40K-t + a lapra még 40et , akkor hiába van i7-920 40ért
.
Meg amúgy is rendes garisat D0-t nem kapsz 40 ért se 45 ért 50ért meg olyan kapsz amire van még 5 hónap gari , nem mintha ezek a procik tönkre mennének ... de azért jó ha van rá bőven gari ...Angel 1981 : Q9550-et el ne add
Ha Eladod akkor már i7-et vegyél ... de jó sokáig elég lesz az neked
-
Lacc88
senior tag
válasz
kleinguru #40 üzenetére
Hát figyelj , kinek mi de aki az ár kategóriában ütőset akar azt i5-750-et vesz.
VGA Mindíg kell és ha valaki csak netezésre vesz gépet , akkor annak elég egy 1magos amd 3000+ barton kb... nem tudom , én annyira nem alapoznék az integralt vga-ra , és ha kedve támad játszani az embernek bármivel ? Fogjaa feját h jajj de jó lett volna 20Kért belerakatni 1 közepes vgat , hogy tudjak játszani ?! ez már más téma .
Ja 2K difi van a lapnál a procinál meg jóval nagyobb az i5 részére 40-43ért simán van i5 proci itt hardveren ... -
Lacc88
senior tag
válasz
kleinguru #14 üzenetére
Attól függ , hogy kinek mire , és ki melyik platformot kedveli ...
Mert a Core i5-750 a Nyerő a 40 ezresek táborában ez nem vita tárgya , és nem kell alá 30-40 ezres lap , hogy ugyan olyat menjen tuning terén mint a drágább lapokkal ...
Meg amúgy is itt hardveren vannak 38-40K-ért i5ös procik ...
Tehát ha valaki a legtutibb 40 rongyos procit akarja , akkor az i5-750et vesz .
De ha valakinek nagyon fontos a bővíthetőség , akkor inkább az AMD , de leszögezve nagyon jó mindkét processzor gyártó , én megmondom őszintén , hogy azért jóval többet kéne nyújtania az AMD-nek hogy az Intellel versenyközelbe legyen .Nagyon jó teszt lett , remélem hogy lesz i7-9xx vs AMD X6 is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest