- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc88
senior tag
Értem !
Én meg se AMD-s SE Inteles nem vagyok .
Csak azért vettetek i5-öt mert nem tudtátok , hogy milyen , meg még nem volt ilyen ?
Érdekes , hogy nem AMD-t raktatok neki össze amikor te AMD fan vagy ...dízelracer : Úgy ahogy mondod nem sok olyan embert ismerek , akinek van pénze és AMD-t vesz , ezt kb. azért mondtam/írtam le , mert nekem van 3 haverom is , aki inkább spórol mint hogy AMD-t vegyen és ha belátjuk őszintén a komolyabb tesztekben , is a tesztkonfig ált. úgy kezd. hogy Processzor i7-920 !
-
Sza_Sa
senior tag
Ott az igazság
Nekem is ez lenne a következő lépés, sokkal többet hoz a konyhán mint holmi pártszáz MHz. Csak az árával nem vagyunk jópáran kibékülve.
Gyuri27: Tudom, lett volna alternativa, igazad van
Viszont ha most a nagygépemet fejleszteném 100% hogy AMD mellett tenném le a voksom, egy am3-as lap, és minden fejlesztés meg van oldva kb.4-5 évig.
-
Sza_Sa
senior tag
Persze vehettem volna még vizesblokkot is, a hangsúly nem ezen van, hanem hogy ez a konfig ezzel a proci-igp párossal htpc-re jobb, de ezzel nagy titkot valószinüleg nem árultam el senkinek. Nem lett lassabb, közel sem melegszik annyira, ergo a fogyasztása is kevesebb, Nem variál vele az erősitőm, ráasásul itt hdmi-n minden hang átmegy, ami valljuk be az amd-nél nem igazán megy még.
Sajna a ház az 98 ezer JMF volt, de megérte
És bocs, az előző hsz.-ban a kell-t nem direkt irtam egy l-el, de egy gumibillentyüzeten irok mivel behalt a másik. -
Sza_Sa
senior tag
Nem is a procit hibáztattam, hanem a lapon lévő igp-t. Csak mivel úgymond platformot kellett cserélnem és nekem nagyon fontos volt az integrált grafika, jelen esetben nem volt más választásom, a 925-ösnek menni kellett a háztól
Természetesen vele nem volt bajom de ahova én használtam, oda már akkor tudtam hogy sok lesz, de mint írtam, kifejezetten jó áron sikerült hozzájutni, azért esett akkor rá a választásom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen autót vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Revolut
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest