- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc88
senior tag
Értem !
Én meg se AMD-s SE Inteles nem vagyok .
Csak azért vettetek i5-öt mert nem tudtátok , hogy milyen , meg még nem volt ilyen ?
Érdekes , hogy nem AMD-t raktatok neki össze amikor te AMD fan vagy ...dízelracer : Úgy ahogy mondod nem sok olyan embert ismerek , akinek van pénze és AMD-t vesz , ezt kb. azért mondtam/írtam le , mert nekem van 3 haverom is , aki inkább spórol mint hogy AMD-t vegyen és ha belátjuk őszintén a komolyabb tesztekben , is a tesztkonfig ált. úgy kezd. hogy Processzor i7-920 !
-
Sza_Sa
senior tag
Ott az igazság
Nekem is ez lenne a következő lépés, sokkal többet hoz a konyhán mint holmi pártszáz MHz. Csak az árával nem vagyunk jópáran kibékülve.
Gyuri27: Tudom, lett volna alternativa, igazad van
Viszont ha most a nagygépemet fejleszteném 100% hogy AMD mellett tenném le a voksom, egy am3-as lap, és minden fejlesztés meg van oldva kb.4-5 évig.
-
Sza_Sa
senior tag
Persze vehettem volna még vizesblokkot is, a hangsúly nem ezen van, hanem hogy ez a konfig ezzel a proci-igp párossal htpc-re jobb, de ezzel nagy titkot valószinüleg nem árultam el senkinek. Nem lett lassabb, közel sem melegszik annyira, ergo a fogyasztása is kevesebb, Nem variál vele az erősitőm, ráasásul itt hdmi-n minden hang átmegy, ami valljuk be az amd-nél nem igazán megy még.
Sajna a ház az 98 ezer JMF volt, de megérte
És bocs, az előző hsz.-ban a kell-t nem direkt irtam egy l-el, de egy gumibillentyüzeten irok mivel behalt a másik. -
Sza_Sa
senior tag
Nem is a procit hibáztattam, hanem a lapon lévő igp-t. Csak mivel úgymond platformot kellett cserélnem és nekem nagyon fontos volt az integrált grafika, jelen esetben nem volt más választásom, a 925-ösnek menni kellett a háztól
Természetesen vele nem volt bajom de ahova én használtam, oda már akkor tudtam hogy sok lesz, de mint írtam, kifejezetten jó áron sikerült hozzájutni, azért esett akkor rá a választásom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest