Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nem az igp-vel van baj, destop vga-nál se ment a tvm natív hdmi-ről, csak dvi-hdmi átalakítóval, úgy tökéletes volt bármilyen vga-val, de lehet jó lenne amit mondasz. Olyanról hallottam már ami dsubból dvi-t csinál, hogy hogy azt passzolom, de valami 20-25k volt...
Móci: Azt meg lehet oldani külső sb live-val nem is olyan drágán, amit én néztem még analóg 5.1 is volt rajta!
ami pont jó lenne a HT3600-amnak és akkor nem is kellene desktop 1általán...
szerk: expresscard hely is van a gépben, de nem tudok róla hogy azon keresztül meg lehetne-e oldani a dvi-t
-
Bluegene
addikt
ezekről nem volt szó, annyira azért nem drága nézz utána, de pl a linkelt tesztben szereplők egyike igen olcsó, megsúgom
egy laptopot hova bővítesz? az úgy van megalkotva h pl hűtésileg h ne kelljen belenyúlni, most őszintén netezésre, filmezésre bőven jó(úgyis 90%-ban az asztalit is arra használod), és 10W-ot eszik vagy mennyit
Harmadrészt meg játszani nem igazán lehet rajta. sztem jobb párosítás egy százezres lapi és egy xbox, fogyasztásban is, egy jó gép többe kerül és kevésbé időtálló
Harmadrészt meg játszani nem igazán lehet rajta. így van rá lehet kötni bármit, mégis az emberek nagy többsége nem vesz hozzá semmilyen plusz monitort, mert felesleges
-
Khaal
őstag
Én nemrég kezdtem el méregetni itthon és kiderült hogy kiütéssel a számítógép a legnagyobb fogyasztó itthon igaz nálam az helyettesíti a tvt, rádiót, dvd-lejátszót is, de így is durva mennyi áramot megzabál egy hónapban, le is lesz cserélve egy laptopra nemsokára.
A hűtők és a bojler követik, de ez utóbbi éjszakai áramról megy, így nem kerül olyan sokba.
Elektromos sütő nem olyan vészes, mert arányaiban nagyon keveset megy, hiába brutális a fogyasztása. Mikrosütő se olyan nagy fogyasztó, egy ezres sincs havonta.
Nálunk ami durva volt, az a mosogatóhoz berakott kisbojler, ami közel kétezer forintnyi áramot megeszik egy hónapban, pedig csak a mosogatásra való vizet melegíti.
-
Bluegene
addikt
vegyél egy ilyet akkor fiam:
Az Asus vagy az Acer laptop eredményeiből az jön ki, hogy nyugalmi állapotban 6 watt környékén, videoleátszáskor 11-12 wattot, terhelve pedig 20 watt környékén fogyasztanak az Intel CULV platformos gépei. Az MSI X600 ezzel ellentétben nyugalomban 13 wattot, videónál 17,4 wattot, teljes terhelésnél pedig 29,3 wattot igényelt, tehát ismét alulmaradt mai párharcunkban, ráadásul alaposan.
[link]egyébként mindig a külnbséget kell mérni, szal az Asus gép tokkal vonóóval netezésnél 8 Watt körül fogyaszthat
ami nagyon kevés egy asztali géphez
veszel egy hasonlót, netezni
és veszel esetleg egy xbox-ot játékra, jó párosítás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Milyen digitális videókamerát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest